Kerjasama Fitnah Saiful dan Papa gomo

Berdasarkan screenshot di dalam entry bertajuk bukti papa gomo dan saiful kaki fitnah, CiLiK© telah berikan anda semua screenshot dari perbualan Saiful dan Papa gomo yang telah di 'hacked' oleh "Hacker halimunan". Di dalam screenshot itu jelas sekali Papagomo dan Saiful berbincang untuk memfitnah Datuk Seri Anwar Ibrahim dengan mengaitkan Beliau dengan "gereja homoseks". Jadi apakah kesudahan ataupun hasil dari perbincangan antara "juara Fitnah" Papagomo dan "juara sumpah" Saiful?



Hasilnya ialah fitnah berjaya dihasilkan, untuk menimbulkan kekeliruan di dalam pemikiran rakyat terutama pembaca blog papagomo.com. Jelas sekali ini merupakan rancangan jahat antara Papagomo dan Saiful. di sini disiarkan screenshot dari blog papagomo(sila klik untuk membesarkan imej).





CiLiK©:Korang nak percaya ke sumpah seorang kaki fitnah macam Saiful nih? Bongok!!

12 Comments

  1. mcm musibat papa gomok itam ni.. shit

    ReplyDelete
  2. tak lama lagi matilah beruk 2 ekor nih kena bunuh
    wakakakaka... tak pandai simpan rahsia
    bongok mcm beruk.....

    ReplyDelete
  3. jahat mengalahkan zionis!!!!

    zinonis + amerika = papa gomok

    papa gomok + umngok = sayfoolish!!

    noob!!!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Kalau memfitnah macam ni pun
    sikit dia tak rasa bersalah..
    bersumpah palsu tu bagi die setakat hal kecik je
    matilah kau say FooL!!!!

    ReplyDelete
  6. korang perasan x time dia angkat sumpah..tp korang pikir logik dl..korang klu dah berwuduk korang pakai stoking semula x masuk masjid...ermmm rajin tul pas berwuduk pastu pakai stoking..musykil3x...pegang AlQuran tgn kiri

    ReplyDelete
  7. saiful tu pendusta...
    memang tak boleh percaya!!!

    ReplyDelete
  8. Print byk2 ...

    bg kt org ramai

    biar rakyat menilai sndri

    ReplyDelete
  9. tahniah atas kejayaan pengelola web milosuam ni syabas.

    ReplyDelete
  10. macam sial papagomo ni

    ReplyDelete
  11. morning bos ku ayuk di coba bergabung di agen kami yang proses deposit dan withdraw nya sangat cepat hanya butuh 2 menit saja
    www s128agen org / www s128agen com,
    - sabung ayam ( hot game )
    - sportsbook
    - tangkasnet ( hot game )
    - tembak ikan
    - ANA poker ( New Games )
    ayo join segera dan daftar kan akun kalian bersama kami , karena kami masih punya banyak games menarik untuk kalian semua
    mainkan :*
    Contact Kami :
    BBM : D8B84EE1
    Line id : agens1288
    WhatsApp : 0878-6720-2559

    cek outtt

    ReplyDelete

Post a comment

Previous Post Next Post

iklan