Bini Bung Mokhtar sorok air apa tu?



Di dalam gambar ini kelihatan tiga orang artis tempatan yang cukup dikenali ramai iaitu Zahida Rafik, Bette Benafe isteri Bung Mokhtar Zizie Izette sedang bersosial di suatu tempat yang tidak dapat dipastikan bersama beberapa orang minah saleh. Nampaknya diorang ni macam tengah bergembira. Minah saleh di dalam gambar tidak dapat KaTaK pastikan siapakah mereka. Satu lagi yang menjadi tanda tanya ialah, air apakah yang disorokkan oleh mereka tu ye, sehinggakan Zahida mencontengkan gambar air tersebut? Korang rasa air ape? Sila klik untuk paparan yang lebih jelas gambar-gambar di bawah ini.





Diambil dari : http://hotmalays.blogspot.com/2010/10/zahida-rafik-bette-benafe-zizie-izette.html#ixzz1198wCnZp


CiLiK©: Wah nak kena report kat Bung Mokhtar ni, kah kah kah....

Post a comment

17 Comments

  1. bg je tau..org mcm dorg ni mmalukn islam je..x bgne lgsg dh kawen wat la cre kawen bkn soh tmbh ag ssial..insaf le mnusia oi!!

    ReplyDelete
  2. alah biarlah dia nak hirop ayaq apa pun..dia ada laki biar laki dia la yg jaga dia...buat pa hang sebok2..hg tu jaga anak bini hang sudah la...lain kali tulis la blog yg ilmiah sikit.. ini lah blog org melayu ...suka jadi batu apii

    ReplyDelete
  3. tak pe la tu. nanti bila dah bertaubat boleh join PAS. pasti masuk surga!! zaid kaki botol pun lepas...
    boleh bawak bung sekali!

    ReplyDelete
  4. Wah ada orang marah nampak?!! kah kah kah...

    ReplyDelete

  5. Kepada si bodoh Anonymous | October 1, 2010 4:38 PM

    Woit hang pergilah masuk blog ilmiah! datang sini merempat baca entry Milo SuaM pasal apa? kah kah kah

    ReplyDelete
  6. Rasulullah suruh sebat 80 kali Melayu minum arak. Bukan suruh tulis blog yg ilmiah.

    Tunku Abdul Rahman berhenti minum arak dalam UMNO?

    ReplyDelete
  7. tak payah lah nak tunjuk air...pakaian pun cukup dah ....

    ReplyDelete
  8. haha kalo dah bertaubat mesti la die sokong pas. kalo nk bebas2 mnm arak, sokong la umno...bodo umno nih. mmg sarang utk peminum arak je. patut x nk laksana hudud, kalo x sume skali kena..tmasuk anonymous yg bengong di atas...hehe (min)

    ReplyDelete
  9. padahal bukannya air apa2 pun. sajeee je nak conteng2 gambar :P

    ni lah dia, sohih nye blum, komennye dah berjela-jela

    ReplyDelete
  10. air budak jantan yang duduk belakang tu hahahahahahahahahaa

    ReplyDelete
  11. Air mineral la bro ... dia conteng itu sebab dia takut kawan2 dia nampak botol air mineral. Kalau pecah tembelang nanti tak rock la bro

    ReplyDelete
  12. air mineral kepala otak ko HarrisAbdullah!!

    ReplyDelete
  13. xpyh la nk mengata org tuan2..biar Tuhan yg menghukum..seksa kubur masing2..yg jd mslh skrg anda membuka aib org lain dgn menyiar dan menyebar cerita ini..pentingkah?atau ad agenda politik?cuba tnya ahli ugama apa dosa buka aib org..dlm hal ni,biarlah Tuhan yg menghukum..kita takde hak walau sikit pun

    ReplyDelete
  14. tengok pakaian pun dah cukup dah...masyaallah.....astagfirulahh...

    ReplyDelete
  15. Selamat siang untuk semuanya, nama saya Steven Nesty Binti, saya ingin membagikan kesaksian hidup saya yang sebenarnya di sini di platform ini agar semua pencari pinjaman berhati-hati dengan pemberi pinjaman di internet

    Setelah beberapa lama mencoba mendapatkan pinjaman dari lembaga keuangan, dan terus ditolak, saya memutuskan untuk mengajukan pinjaman online tetapi saya ditipu dan kehilangan Rp10,7 juta, untuk seorang pria di Afrika.

    Saya menjadi sangat putus asa dalam mendapatkan pinjaman, maka saya berdiskusi dengan teman saya Bu Tieka Melawati (tiemelaw@gmail.com) yang kemudian memperkenalkan saya dengan Bu Deborah, Manajer Kantor Pinjaman AVANT, sehingga teman saya meminta saya untuk memproses pinjaman saya dengan Nyonya Deborah. Jadi saya menghubungi Bu Deborah melalui email: (avantloanson@gmail.com) dan juga di WhatsApp: +6281334785906

    Saya mengajukan pinjaman Rp 380 juta dengan tingkat bunga 2%, sehingga pinjaman disetujui dengan mudah tanpa tekanan dan semua persiapan dilakukan dengan transfer kredit, karena tidak memerlukan jaminan dan jaminan untuk pengalihan pinjaman tersebut, Saya diberitahu untuk mendapatkan sertifikat perjanjian lisensi untuk mentransfer kredit saya dan dalam waktu kurang dari satu setengah jam, uang pinjaman saya dimasukkan ke rekening bank saya.

    Saya pikir itu bercanda sampai saya menerima telepon dari bank saya bahwa rekening saya sudah dikreditkan Rp380 juta. Saya sangat senang akhirnya Tuhan menjawab doa-doa saya dan Dia telah memberikan keinginan hati saya.

    Semoga Tuhan memberkati Bu Deborah untuk memberikan kehidupan yang adil bagi saya, maka saya menyarankan siapa saja yang berminat untuk mendapatkan pinjaman dapat menghubungi Bu Deborah melalui email: (avantloanson@gmail.com) atau via WhatsApp: +6281334785906 untuk pinjaman Anda

    Akhirnya, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Anda semua karena telah meluangkan waktu untuk membaca kesaksian sejati hidup saya tentang kesuksesan saya dan saya berdoa kepada Tuhan untuk melakukan kehendak-Nya dalam hidup Anda. Anda dapat menghubungi saya untuk informasi lebih lanjut melalui email saya: (nestybintisteven@gmail.com) Salam

    ReplyDelete
  16. Halo,
    Nama saya ANITA LANSAM (lansamanita@gmail.com) dari Tambun, Indonesia Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada ALLAH yang telah mengakhiri penderitaan saya melalui Avants Loans karena telah memberikan pinjaman sebesar Rp280.000.000,00. Bagi yang sedang mencari pinjaman harus sangat berhati-hati karena banyak sekali lender palsu dimana-mana, hanya sedikit yang asli. Saya mengatakan ini karena saya scammed hampir Rp40jt. Hanya PINJAMAN AVAN yang nyata dan tepercaya karena mereka mentransfer pinjaman saya ke rekening saya tanpa menghabiskan banyak waktu. Mereka yang mencari pinjaman online asli dan sah harus menghubungi AVANTS LOAN melalui
    Email: (avantloanson@gmail.com)
    Whatsapp: (+6281334785906)

    ReplyDelete

Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda