Loading...

Video suasana di dalam KaabahVideo suasana di dalam kaabah. Tentu ramai yang tertanya-tanya bagaimana agaknya suasana di dalam kaabah yang menjadi kiblat umat Islam seluruh dunia bukan? Bukan calang-calang orang dapat masuk ke dalam perut kaabah ini. Adalah difahamkan hanya raja Arab Saudi dan penjaga kunci kaabah sahaja yang boleh masuk untuk melihat keadaan di dalam kaabah. Di bawah ini video yang di petik dari sahabat blogger Pro Pas Blog Sila klik untuk menonton.
ReJaM©

Post a Comment

5 Comments

 1. Berkata Abdullah bin Abbas RA "Bersolatlah di tempat solat orang yg terpilih dan minumlah minuman orang yg baik".Orang ramai bertanya Ibnu Abbas:Dimanakah tempat solat itu?Jawabnya"Dibawa Mizab(saluran emas)."Dan apakah minuman itu?Jawabnya:"Air Zamzam".

  ReplyDelete
 2. sape amek video nih?

  ReplyDelete
 3. boleh percaya ke video ni?????
  setahu sy,kte xleh solat dlm kaabah

  ReplyDelete
 4. kite boleh bersolat dkat mane2 slagi di bumi allah..ciptaannye...dimane2 saje2 slagi bersih..islam itu mudahkan umatnye..

  ReplyDelete
 5. boleh ke rakam video dlm kaabah?
  pastu sebarkan?

  ReplyDelete

Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda