Loading...

Siapa wakil rakyat yang cabul jurusolek?


Portal berita Malaysiakini menyiarkan berita tentang laporan Polis yang dibuat oleh seorang jurusolek berikutan dirinya telah dicabul menurut sumber, payudara jurusolek ini telah diraba oleh seorang wakil rakyat terkenal dari Perak. Sudahlah dicabul dia diugut pula dengan mesej-mesej liar tanpa nama yang mengancam keselamatannya.

Jurusolek itu pada dalam laporannya berkata pada kejadian 31 Disember tahun lalu, ahli politik yang terkenal itu meramas buah dadanya di sebuah kelab di Ipoh.

Persoalan yang timbul selepas membaca berita ini ialah, siapakah ahli politik terkenal dari Perak yang telah mencabul jurusolek itu? Mungkin agak sukar meneka secara tepat nama wakil rakyat tersebut, tapi untuk meneka di pihak mana wakil rakyat tersebut sangat mudah sebenarnya. Ada dua sahaja kemungkinan, sama ada dia dari Pakatan Rakyat ataupun Barisan Nasional.

Hint atau klunya sangat mudah, berita sensasi ini langsung tidak disiarkan di Akhbar Utusan Malaysia, Berita Harian, Kosmo dan Metro. Sepatutnya berita seperti ini harus menjadi tajuk utama akhbar-akhbar yang disebutkan di atas bagi melariskan jualannya.


ReJaM© "Siapa ahli politik yang suka masuk kelab? Kah kah kah..."

Post a Comment

9 Comments

 1. camne laki kena raba payudara?

  ReplyDelete
 2. aku: tipu...tipu...tipu...;p

  ReplyDelete
 3. yang meraba tu sudah pasti bn pasal apa...dari apa yang diceritakan oleh kebanyak orang sahlah apa yang saya katakan bn (barang naik)

  ReplyDelete
 4. Cabul seksual tu kira biasala bagi bn.

  Cabul hak rakyat dan negara itu tidak boleh dibiarkan.

  Bukankah buah yg dicabul itu pun hak rakyat?

  Apa lagi yg tinggal kepada rakyat kalau hak yg disimpan baik2 dalam baju dan seluar pun bn nak cabul?

  ReplyDelete
 5. hint kedua, dalam kelab.. wakil rakyat mana yg suka pegi kelab?

  ReplyDelete
 6. jantan maaa...tak geram bkn nama jantan

  ReplyDelete
 7. bn bangang... kalau dibiarkan, habis burit2 anak dara malaysia ni diratah.. pastu xdikenakan sebarang tindakan...

  ReplyDelete
 8. SAMA JE BN KE PAS KE DAP KE...

  ReplyDelete

Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda