Loading...

Ketua UMNO Gombak sudah mengaku gambar panasnya

Semalam Blog MiLo SuaM telah mendedahkan sekeping gambar panas Ketua UMNO Gombak bermesra dengan kekasih gelapnya di dalam sebuah hotel, rujuk link ini [Gambar Panas]. Hari ini daripada maklumat yang diterima dari blog Tawan Malaysia, tuan punya diri dikatakan sudah mengaku bahawa gambar itu sememangnya adalah gambar dirinya [Tawan Malaysia].



ReJaM© tiada niat nak aibkan beliau, tapi pemimpin begini memang sewajarnya didedahkan agar tidak terus memperbodohkan rakyat dengan lagak pejuang Islam kononnya. Memandangkan beliau sudah mengaku, maka cukup sampai di sini pendedahan ini, tiada lagi gambar untuk mengaibkan beliau akan didedahkan.

Beliau dikatakan akan menghadap Ketua Perhubungan UMNO Selangor Dato Noh Omar dalam sehari dua ini secara gentlement memandangkan ini merupakan "skandal terbesar UMNO Selangor".


ReJaM© "Pemimpin-pemimpin dan semua ahli politik tak kiralah parti apa, INGAT! Anda sentiasa diperhatikan..."


Nantikan pendedahan skandal pemimpin-pemimpin UMNO yang seterusnya...

Post a Comment

92 Comments

  1. ambik ko penyokong bn..photoshop laa,gambo edit laa...
    sayang sgat kat pemimpin cirap cikai cibai cam ni...MUAHAHAHAHAHAHHAAA

    ReplyDelete
  2. pemimpin melayu........islam kah dia?

    ReplyDelete
  3. MANE PENYOKONG2 UMNGOK NIH...CEPATLAA KOMEN..AQ NK BACE APE PLAK KOMEN BODOH TAHAP BABUN KORANG..!!!!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  4. cun woo awek dia x suai dgn dia yg hetam..ekekkee

    ReplyDelete
  5. Sekurang-kurangnya dia normal skandal dgn perempuan, bukan dgn Lelaki muahahahaha....

    ReplyDelete
  6. SYABAS Rejam!

    میں اس پوسٹ کو پسند ہے. اس نے اس سے ایک سبق ہے. مبارک ہو!

    ReplyDelete
  7. KOMEN BODOH DAH MUNCUL..SOKONG BN MEMANG SOKONG PEMIMPIN BN WAT SCANDAL..TGOK 2,'NORMAL' BAII...

    ReplyDelete
  8. waah..gentle habis mengaku ye. lps ni bertaubat tau. jgn stakat ngaku jer

    ReplyDelete
  9. hitam-hitam si tampuk mangis luar hitam batang pon hitam..hahahahahahahah

    ReplyDelete
  10. engkau ni melayu ke Islam??

    ReplyDelete
  11. wakkaakk....juak UMNGOK nk cover line,ckap "Sekurang-kurangnya dia normal skandal dgn perempuan, bukan dgn Lelaki muahahahaha...."

    dayus tol UMNGOK....!!!ptt la ko nie cilaka dlm hidup....

    duit pn skandal,dok maen pompuan sana sini,,,bini gan anak kat umah xigat......baek ko maen chistian dari jdi islam,,,

    UMNGOK fikir pakai kepala lutut,bukan pakai otak......

    ReplyDelete
  12. orang umno memang sentiasa nak menang je. bukan pedulikan sangat soal apa pun. bila gambar yang memang jelas2 fitnah dikatakan "takpe, pembangkang pun selalu buat fitnah" bila gambar yang betul sebok dikatakan fotosyop pulak.

    ada hati nak sekolahkan orang konon. ceh.

    tatau malu ke wahai penyokong BN sekalian?

    ReplyDelete
  13. tipah torpedo...18 March 2011 at 18:43

    nampak sgt penyokong setia parti...x kisah aper pon skandal...penyokong parti niii....akan trus menyokong jerrr...x bodoh kerrr??? kalu aku lerrr...yg mana x elok tuuu...buang jer lerrr...ganti ler ngn baru...br bersih imej parti....

    x kisah ler normal ker x normal....kalu dh jelas...dia bkn tokoh yg wajar jd pemimpin....aperrrr daaaaaaaaa.......

    ReplyDelete
  14. huhu.. 'normal'!

    ReplyDelete
  15. apa beza sedara nih dgn Abe Nuar Berahim? sedara UMNO nih ngaku..retinya dia mngaku prbuatannya. Bg Nuar tak ngakuu ada affair dgn Seypul. bagi pak sukong BN, jangan aa cakap MACAMLA Bg Nuar dah ngaku/trbukti

    ReplyDelete
  16. qku tetap sokong BN!
    isu parti lebih penting dari isu individual. ko nak carut ape lagi? kahkahkah

    ReplyDelete
  17. heh heh perangai ko pn lebih kurang cam mamat kat atas nih..mmang lee aq syorkan ko sokong bn..xkan nk sukong pas..BODOH!!hahahahaHAHAHAHA

    ReplyDelete
  18. sape yang cakap edit?hahaha.. takperla..dah ngaku kta jgn kutuk dah..

    latest entry Seandainya lelaki menulis majalah wanita

    http://blogslucumenarik.blogspot.com/2011/03/seandainya-lelaki-menulis-majalah.html

    ReplyDelete
  19. biar la dengan dia.. Yg korang sibuk apsal. Kubur lain2 la.. kata lembu upco bila dah tak bleh cover malu..
    P/s: jangan kubur seblah aku sudah.. bising laks nanti jerit mintak tolong..

    ReplyDelete
  20. BN bodoh,cilaka,kafir laknat18 March 2011 at 19:05

    BN ngok,,,apa beza skandal nie gan DSAI..?

    DSAI tu kena fitnah....tp skandal nie,,,tuan punya badan gaku tu gambar dia.....waakakkaka

    bodoh + tohlol + bangang tahap kepala lutut = anak yahudi mabuk BN...

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. @Anonymous 18 Mac 2011 6:38 PM...

    Just nak tanya...apa maksud dgn main kristian?suh dia murtad ke?nnt puak pencacai paham lain, sia2 sajenak terangkan maksud sebenar ayat tu...

    Wat puak gerombolan, kena ingat...innocent until proven guilty...korang ada selidik tak semunafiq mana Mohd Saiful Bukhari Azlan & Ummi Hafilda tu?

    Hati2 bila mendengar berita dari makhluk munafiq....

    ReplyDelete
  23. Baru satu kes UMNO, juak2 Pakatan haram dah melalak keliling kampong, masih tertangguh kes berprofile tinggi tu kes liwat Brother Anwar Bin Ibrahim (BABI), kes zina ADUN Perupok dan ADUN Selising yang dok diam menikus kecut telor sampai sekarang lansung lu orang tak bisng minta mereka mengaku...Pieeeedah Fuckatan haram...sendiri punya seluar tak mau jaga...tepi orang punya kain lagi sebok2..hahahaha

    ReplyDelete
  24. hahaha..... kater fitnah sbb edit super impose la sbb muka colur len badan colur len.... cuba tgk gambar post nih.... tangan dia lagi puteh kan dari muka dia????? tgk kat part leher dia, ad putih skit kan??????? so adakah ini super impose jugak?????
    belajar tinggi2 bodoh bertingkat-tingkat....

    len kali, blajaq cam mn edit super impose tuh, bwu leh hentam yg mn ori atau x~~~ nih bantai x pakai helmet... so, sapa fitnah sapa??? hehehe... padan muka kena batang hidung sendiri~~~ LOL

    ReplyDelete
  25. So, camni la logik dia.
    Ada sorang pemimpin BN buat maksiat. kena tukar. kasik sokong sama PAS.
    Tapi ada sorang pulak pemimpin PAS buat maksiat.
    Aih kena tukar lagi ke?

    Em.. tak cerdik kot mcm tu.

    ReplyDelete
  26. so betul lah ye..
    apa kata ko letak nama penuh ko..alamat ko..ic ko..
    pastu ko nyatakan yang gambar tu betul skandal rahim dan ko bertanggungjawab sepenuhnya apa yang ko postkan ini..
    baru la aku salute ko selama-lamanya..hahaha

    ReplyDelete
  27. @Anonymous 18 Mac 2011 7:20 PM:

    Adun Selising dgn Perupok tu, mana buktinya? Kes DSAI pon, bukti diminta berdasarkan cakap Ahlil Nujum...Kimia negara...Kenapa DNA yang tah berapa orang lagi tu tak selongkar sekali? Belum apa2, dah jatuhi hukuman. Kenapa takut sangat DSAI dgn PR nih? Takut kes rogol, kes C4, kes songlap duit & tanah serta salah guna kuasa terbongkar ke?

    Korang tabur fitnah, tak fikir ALlah ke? Kat akhirat nanti, nak jawab apa? Ingat...anda buat, anda dapat...

    ReplyDelete
  28. Adui...penat laa..aku nak solat Maghrib dulu....korang fitnah la banyak2... banyak yang orang difitnah boleh claim balik dari korang...

    ReplyDelete
  29. hambik ko..blog mne tah aku bce beria2 kate tu gmbr super impose..siap bulat2 tang warna putih kt body mamat tu konon nk tnjuk bukti tu gmbr super impose..alih2 mamat ne dh ngaku tu mmng pic die...padan muka blog sengal 2...

    ReplyDelete
  30. pencacai UMNGOK selamanya bongok nak mampossss!!!

    edit paler hotak umno!!!

    ReplyDelete
  31. ALLAH itu maha adil...

    ReplyDelete
  32. BUAT MALU LA HERO GOMBAK NI...
    MNE AK NK SOROK BENDERA YG SELAMA NI DI BANGGA2 KN???

    ReplyDelete
  33. menuduh adalah fitnah perlu ada 4 saksi, brgkali eversoris saksi prtma kna cri lg 3 saksi

    ReplyDelete
  34. ISLAM HADHARI la nie.
    1MALAYSIA
    1BINI
    1KEKASIH GELAP

    ReplyDelete
  35. apa nieee....bukan nak sebelah sapa2...jika benar tu gambar dier skali pun,tak payah la nak maki hamun/kutuk mengutuk/b**i/c***i/...tahukah yg anda kutuk tu ciptaan ALLAH???...yg nie ckp mcm nie,yg tu ckp mcm tu...jika benar nak menegakkan agama ALLAH,perlukah semua tu????fikirla....kiter ada kuasakah nak menghukum ciptaan ALLAH nie....disebabkan politik,anak melayu hilang adab,maruah...bangsa lain tepuk tangan jerrr....cakap berdentam dentum,awak tu betul ker?????

    ReplyDelete
  36. INI GENG2 SONGKOK TINGGI LA NIE
    JAHANAM NAK MAMPUIH
    HAHAHA

    XPE UNDI JE ORG MCM NIE
    NNT SAME2 DAPAT

    ReplyDelete
  37. sape tau ape name awek tu? nak add fesbuk lah.

    ReplyDelete
  38. hehe
    ni bukan kekasih gelap nie tp...haha

    ReplyDelete
  39. hebat lagi pemimpin umno. kalau dia mengakui maka terbuktilah pemimpin umno tidak hipokrit speertimana pemimpin pakatan Rakyat Haram.

    Cuba lihat betapa ramai blogger blogger pro kerajaan yang mengeluarkan desakan agar KB UMNO Gombak menjelaskan isu sebenar. Malah kita juuga minta jika benar sila berundur dari arena politik.

    Itulah ketelusan kita Blogger pro Kerajaan. ERrr Blogger Pakatan?? He he he

    Adun PAS Zina dan di tangkapp Khalwat sekor pun tak berani nak tanya ataupun desak untuk bagi penjelasan.

    Tu Anwar Brahim kecut bagi DNA pun sekor blogger Pakatan tak tanya kenapa anwar enggan bagi demi membersihkan namanya.

    Itu lah BUKTI Blogger Pro Kerajaan lebih BERANI dan LANTANG Membawa cerita BENAR berbanding Blogger Pakatan yang takut dengan pemimpin dan terkongkong bagaikan Anjing di berikan Tulang. He he he


    We All The Best lah....Rakyat nampak Blogger Pro BN lebih HEBAT dan BENAR!!!

    ReplyDelete
  40. Mentang2lah yang terkena tu pemimpin UMNO, maka penyokong PR bukan main pulangkan paku buah keras sampai tak sedar diri. Mencarut, bercakap kasar, menghamun dan segala benda sulit semua dikeluarkan. Kalau ya pun, janganlah meroyan sangat. At least pemimpin UMNO tu mengaku. Dan siaplah hukuman yang bakal dia terima. Kita bukannya nak menangkan sesiapa. Kalau salah, kena mengaku, dan kalau dah mengaku, tunggulah hukumannya. Yang penyokong PR, PAS ni mencarut2 menyebut2 ci..i tu apasal? Benda2 yg korang sebut itulah yang sebenarnya korang cari2 sampai kopiah dan serbanpun tercabut!

    ReplyDelete
  41. Kah...kah..kah...
    Aku memang tunggu-tunggu Papa Gomo bagi komen..
    Bukan apa...nak bagitau..
    "Papa Gomo...photoshop lu FAIL gila berbanding photoshop MiloSuam"
    Kah..kah..kah..
    Balik berguru dengan guru photoshop lu kalau nak buat gambar 'real gila' macam MiloSuam..
    Pastu baru boleh dabik dada ngaku 'blogger terhebat'..
    Kah...kah...kah..

    ReplyDelete
  42. hehehehe... klakar betul papa gomo ni...
    ..memang "gomo" ..hahahha
    ...sememangnya la... benda benar sekali akan terdedah akhirnya.. betul????

    jadi buat apa nak glabah????

    persoalan yang mengatakan anwar ibrahim "takut" nak beri DNA tidak timbul pun??... dia ada hak untuk tidak memberikan DNA.. itu DNA DSAI, DSAI punya hal lah... yang papa gomo, gomo papa sampai nak telanjang apsal????

    frust kah??? sebab dah gagal semua perancangan???? hehehehe... relax la... perlawanan baru saja bermula... janganlah dah panas bontot pula ? hehehe...

    kita main psikologi la... mari kita lihat siapa yang kena???????

    Papa gomo...akhirnya tergomo-gomo juga nanti..
    kih3...

    ReplyDelete
  43. sebenarnya ramai lg pemimpin Umno yg trlibat dgn seks bebas..cuma xda bukti brgambar jea..jd jgn igt ini gambar trakhir yg akan didedahkn..nantikan slps ini..

    ReplyDelete
  44. udah-udahla orang Islam melayu...................

    ReplyDelete
  45. wa sokong lu gomo. kalau nak harapkan anuwar bersumpah pun sampai nazak pun belum tentu dia nak buat. tangguh..tunda..tangguh..tunda

    klu main dgn pompuan takpe jugak. ini bontot jantan pun dia balun jugak. napsu kuda btul la kah kah kah

    ReplyDelete
  46. Bagus... sokong la PAPA GOMO munafik tu..

    ReplyDelete
  47. Tanda-tanda jahilnya manusia ialah : ahli maksiat diagung-agungkan...

    ReplyDelete
  48. YA BETUL, DIA TU MUSLIM YG FASIK, BOLEH KE JADI PEMIMPIN?? PEMIMPIN DALAM ISLAM KENA JADI IMAM SOLAT KEPADA ORANG-ORANGNYA... AHLI MAKSIAT NAK JADI IMAM MACAM MANA?? PAPA GOMO DIA SOKONG LA ORANG MACAM TU SEBAB PAPA GOMO MEMANG SELALU TINGGAL SOLAT.

    ReplyDelete
  49. umno dan maksiat berpisah tiada.

    ReplyDelete
  50. Tengok la pemimpin-pemimpin UMNO. Mana ada seekor pun yang layak jadi imam solat, nak lead tahlil lagi la tak boleh, kat tempat aku kalau kenduri nak cari orang baca doa nak kena panggil pemimpin PAS, pemimpin UMNO ajak karaoke boleh la.

    Orang Atas Pagar, Ipoh.

    ReplyDelete
  51. hahaha,bonggok2..tu gambar super impose lah..kenapa lah nak percaya sgt..mamat tu tak ckp apa lagi kata dah mengaku gambar tu milik dia.bebal juga budak PAKATAN haram ni yek?dah lah x sah nama PAKATAN tu..tuiihh...

    ReplyDelete
  52. Yes...pemimpin Pas selalu bagi kuliah agama kat surau dan masjid, pemimpin Umno tak ada pula.
    MimieUUM.

    ReplyDelete
  53. bodoh betulla org umno ni...bangang tahap cipan, superimpose kepala hotak bapak kau, dia sendiri dah ngaku!!!

    ReplyDelete
  54. YANG SUKA MELUDAH PERANGAI ORANG APE YE!!!

    ReplyDelete
  55. Tahniah kepada Parti Islam SeMalaysia, pemimpin anda terpuji dan tahan diuji, layak digelar Muslim Sejati...siapa tak kenal Dr. Haron Din, Tn. Ibrahim, Khalil Idham Lim, berilmu agama yang tinggi....pemimpin Umno aku pening kepala memikirkannya... mengaku Islam tapi perangai macam *****!!!!

    ReplyDelete
  56. Aku tau macam apa, MACAM PELAG!

    ReplyDelete
  57. respek la kat milosuam ni...papagomo pun leh komen kat blog ni...tp kalau kat blog pro BN, korang komen panjang2 ke, pendek je belum pasti disiarkan, kena tapis dulu...lg satu...banyak sngt komen Pro BN yg tanpa nama...nmpk sngt jenis penakut....pape pun tahniah kepada milosuam...anda mmng hebat, berani dan telus...semua org leh beri komen tanpa tapisan, tak mcm sebilangan besar blogger pro BN.

    ReplyDelete
  58. haha jgn harap BN dpt rampas blk S'ngor klu pemimpin korang wat perangai cmni..silap2 1Malaysia korang tergadai..haha Allah maha adil.

    ReplyDelete
  59. woi papa gomo...lu balik gomo lu punya mak la bodohh...tak pun mai gomo dgn i yg masih dara ni....hahahahahaha bangang tahap cipan...

    ReplyDelete
  60. assalamualaikum semua...
    aku bc skit je komen2 yg kat atas ni...
    jd aku pun nk komen gak...
    dh ngaku erk..ok ar tu...harap beliau bertaubatla..pastu jgn undur diri dr politik,jdlah mcm chua soi lek je...relax dlu sekejap,cool down..pastu join balik politik...ape ade hal...chua soi lek boleh jd presiden,xkn si abdul rahim ni xleh nk berpolitik...ye dak..darah politik beliau BIRU..ahli politik tegar...

    ReplyDelete
  61. adwa,

    PapaGomo komen tak tapis macam Parpukari, GAP, RBF tau. Tang tu PapaGomo ada kelebihan dibandingkan dgn yang lain. Namun begitu, Photoshop dia fail, spin skill fail, tapi dia rajin ulang-ulang macam broken record, lepas tu gang dia support ramai-ramai. Dia perasan orang takut dgn dia sebab tu tak berani saman, tapi sebenarnya orang tak ambil pot pun. Maka hiduplah PGomo dalam illusionu of grandeur, macam Tok Det depa tu lah....

    ReplyDelete
  62. wewe;;;; pe bnde la umno nie... mcmnie nk pjuang kn islam???hahahah...lagi stu ...law tol anuar mliwat npe kes anuar civil yg ambil...ptot nye mhkmh syariahnye kes

    ReplyDelete
  63. aku seriously geli la dengan dua2 pihak...pihak UMNO ngn pihak PR...korang dua2 kutuk sane sini, carut marut, maki hamun lepas tu nk tanye Islam kah??? WTF!!!??? aku pon bukan baik sgt tp please la stop it...jgn jatuhkan martabat agama kita

    ReplyDelete
  64. anwar la.. apa laa.. eh dacing biru nih pung pang pung.. apa lanc.. ada bukti baru citer la..

    -komen dr org selangor yg bijak memilih-

    ReplyDelete
  65. sekdar pandngan.. xsemua yg dlm umno tuh baek.. kte pon xleh nak baca org.. yg neh baek yg neh x.. lau ade tulis kat dahi senangla nak pilih pemimpin2 yg baek n jujur n amanah.. dalam 10 org tuh lom tentu semuanye elok.. dan kdg2 yg nmpak baek tuh lom tentu baek.. cm isu kat atas neh.. memg die buat malu sgt2.. sebb die name umno dah jd busuk.. kalo korg pandai n bijak.. korang teliti balik.. bace isu itu isu ini.. timbg balik.. sumer neh tanda kiamat nak dekat.. same2 la kite bertaubat.. sumer mnusia ade kelemahan..

    ReplyDelete
  66. Benda dah terbukti, apa guna menegakkan benang yang basah. Pastu pusing plak cerita kata dia x hipokrit. Kalu dia tak hipokrit, dia da bawak dan berpeluk sakan dgn perempuan tu masa meraih undi, berkempen, berceramah untuk parti korang agung2 kn tuh


    Sedarlah kalian yang pemikiran masih terbejat kerana kesombongan dalam diri. Fitnah tidak boleh mengukur orang tu salah atau tidak, jika kalian berani berkata demikian, buktikan.

    ReplyDelete
  67. ape pun respek gak la dkt mamat tu. tak mcm pemimpin lain menafi kan. merogol amah menafikan, membunuh menafikan. salute sama lu walaupun lu dlm umngok.

    ReplyDelete
  68. papa gomo x kan skali je komen..terus senyap..ha ha ha.
    x habis habis wat fitnah, yg umno yang dah jelas ada bukti salah dibelanya...yang pas tu x de bukti pun cuma fitnah jeee, tu yang diungkitnya..
    ha ha ha lawaklah papa gomo..bolehlah join soi lek presiden of porno party

    ReplyDelete
  69. PapaGomo....
    Demi ketelusan Blogger Kerajaan cuba desak Taib Mahmud kat Serawak tu dedah pulak betulkah dia telah songlap duit rakyat sarawak...hahaahaha
    Desak juga kenapa pada suatu masa najib melarang penggunaan nama Altantuya...desak Najib sama..hahahaaaa
    Yang aku tahu Pro UMNO ketelusan demi wang..hahahaaha
    Super impose menjadi Superstar sekarang nie Ketua UMNO Gombak hahaha...

    ReplyDelete
  70. SORRY, SALAH SPELL...*BUKAN HUDUG TAPI HUDUD...SORRY, ASSALAMUALAIKUM

    ReplyDelete
  71. ketua umno gombak19 March 2011 at 05:18

    saya jujur mengaku.. sedap tau.. korg patut try

    ReplyDelete
  72. dia buat maksiat, dia mengaku, terus geng2 umno ni puji. berani, gentelman dan lain2. sebab apa jadi cm ni. sama cam kes soi lek. buat, ngaku, terus jd ketua MCA. Lepas ni sah dia jd ketua umno selangor. dia ngaku tu sebab tk mau karier politik dia berakhir. dia tahu lepas ni dai akan di angkat jd ketua semula. lg pun undang2 yang diguna pakai di sini ikut penjajah. cuba guna undang2 Allah (hudud). sah kena rejam dah (kalau dia dah Kahwin). masa tu dia nak ngaku ka..Kes DSAI dia tk ngaku, sbb dia tak buat. Dia tk serah DNA sbb dia tau DNA dia yang diambil secara tak sah tu dah dicalit kat ju@&# seypul (mungkin lah. tp ada banyak sebab. kalau kita fikir logik lah.. seypul tu muda, DSAI dah tua tk larat pun. kalau DSAI suruh papa gomo tonggek, apa papa gomo buat. aku rasa mesti kena terajang DSAI. tapi seypul...logik tak. sebab tu aku tak percaya kes ni...hai..

    ReplyDelete
  73. hehe..Itulah konsep 1 malaysia.. maksiat mcm perkara kecil ja bagi dpa..2 la..dlu suh amalkan hudud dpa xmo,sbb takut kena rejam sampai mati kot kalo kantoi berzina.. :P

    ReplyDelete
  74. Bila pemimpin UMNO/BN berzina:
    Komen dr penyokong UMNO/BN
    ITU FITNAH, JANJI DIA MENGAKU, SORANG YG JUJUR, ITU HAK DIA, KONSEP SATU MALAYSIA, TAHNIAH DATO' SAYA SOKONG !!!

    Bila pemimpin PR dituduh berzina
    Komen dr penyokong UMNO/BN
    MUNAFIK, SESAT, ORG PR TAK DE MORAL, INI KE PEMIMPIN ISLAM !!!

    kepala hotak org BN/UMNO mudah dibaca ayat2 kat atas nie slalu ar dugunakan ....

    ReplyDelete
  75. klu bnd ni x kantoi ade die nak ngaku??? x kan...? fikir2kan lah...

    ReplyDelete
  76. papa gomo bangangg hahah....

    ReplyDelete
  77. org ni beragama islam sederhana.....

    ReplyDelete
  78. papa gomo idup dlm byg2..
    dah stone komen bkn2..fakta kosg.
    ksian gomo..

    ReplyDelete
  79. dah kantoi baru nak ngaku, masa buat tak pikir guna otak tapi guna kpala lutut sama cam papagomo. dlm bn ni pemimpin yang dah rosak pun diaorang suka, lagi teruk perangai lagi diaorang suka. dah sah kantoi rasuah pun bole jadi pengerusi felda, ketua menteri dan yang blakon porno pun bole jadi presiden.

    ReplyDelete
  80. dah kantoi baru nak ngaku, ngan sesama manusia takut ngan tuhan brani plak. tak guna otak tapi guna kpala lutut cam papagomo. dlm bn ni semua yg dah rosak perangai dan makin teruk rosak perangainya lagi diaorang suka. yang kantoi rasuah pun bole jadi ketua menteri, jadi pengerusi felda dan yg blakon porno pun jadi presiden.

    ReplyDelete
  81. sekarang ni konsep 1Malaysia diterima semua...so pe yg Chua Soi Lek buat Ketua Umno Gombak ni pun boleh buat jgak.Pe lu kisah papagomo?lu pun boleh buat jgak.....hahaha

    ReplyDelete
  82. Kes Hj Rahim ni kecil sahaja, ada lagi yg lebih besar. Benda-benda mcm ni perkara biasa dlm UMNO, semua pemimpinnya sama saja, dari kepala sampailah ke ekor, malah kalau berak, tahinya pun sama juga.

    Kesian Hj Rahim, terlalu byk kes-kes teruk dlm UMNO sampai tak sempat nak cover-up. Tutup sana, sini terbuka. tutup sini, sana terbuka. dah tak boleh tutup lagi dah.

    Satu cara untuk bersihkan pentadbiran negara ialah kita pakat tukar, buang UMNO dan ambil PKR (atau mana-mana pembankang). Kemudian tangkap semua yg terlibat dgn pelbagai skandal terutama rasuah. Tak perlu bicara lagi, tembak je. Kalau mereka tak bersalah mereka akan masuk syurga, tapi kalau bersalah ... masuk neraka

    ReplyDelete
  83. Ketua UMNO Gombak dah mengaku?????!! kah kah kah.. lawak la pentegar jubur bradernuarbrahi ni... kenapa tak siarkan report polis yang Ketua UMNO Gombak ni buat?? ada berani nak siar ka?? kenapa taknak dedahkan yang Ketua UMNO Gombak ni dah lantik peguam kes ni??? kepada penulis blog ni, harap bersedia la kalo dipanggil nanti... Errr, berani kerana benar.. jangan tetiba pulak nak tarik balik "post" ni yek!!

    kah kah kah... btw, good try bro..

    ReplyDelete
  84. yg salah tetap salah.21 March 2011 at 18:58

    kalau nk dibandingkan ngan negara luar .malaysia masih ok lagi.ayat yg biasa digunakan oleh tv malaysia.hehehehe.lepas nie kita tgk ada ker ngok nk demontrasi plak pasai kes nie.....

    ReplyDelete
  85. PAS dan UMNO masing-masing pun sama kuat berzina
    Seorang berzina dalam kereta
    Seorang ada kekasih gelap
    Berzina dengan isteri orang
    Dua-dua beragama Islam
    Nama sahaja kedua-duanya orang Melayu Islam

    ReplyDelete
  86. segala permainan politik di era Najib sebagai ulang tayang ketika era che det, click to: Pengakuan Tun Mahadhir, on you tube, dunia menyaksikan. terkini pula, dsai digambarkan berkelakuan sumbang dgn gadis setelah kes saiful semakin lemah. kita faham la ni... sarawak berdepan kehendak perubahan rakyat, sara hidup semakin tinggi, kes2 pembunuhan, salah urus ekonomi negara dll, adalah isu utama yg terpaksa umno/bn sembunyikan dari pengetahuan rakyat lalu mencipta isu yg mengaitkan dsai. ini ialah perang saraf gerak saraf [GSPS] sama seperti kaedah cia, m16, mossod dan kgb. percayalah isu terbaru dsai adalah permainan umno/bn....

    ReplyDelete
  87. oii cun le amoi tu bak sini kasi aku...ble modified ni...he hee heee ala korang nasib baik tak dpt ..klu dapat tak lepas yekkk...poooooraahhhhh

    ReplyDelete
  88. Penyokong BN adalah BONEKA bagi BN,,KOrang sedar tak wahai penyokong BN?...BN dulu dgn BN skarang sgt berbeza..kalau xsedar lagi korang memang sengal n xder otak sbb xleh pikir..tgok lah skarang kita dah hampir dijajah keseluruhannyer!!bangkit lah wahai MELAYU ISLAM!!!

    ReplyDelete
  89. Penyokong BN adalah BONEKA bagi BN,,KOrang sedar tak wahai penyokong BN?...BN dulu dgn BN skarang sgt berbeza..kalau xsedar lagi korang memang sengal n xder otak sbb xleh pikir..tgok lah skarang kita dah hampir dijajah keseluruhannyer!!bangkit lah wahai MELAYU ISLAM!!!

    From DASUKA

    ReplyDelete
  90. woii..korang yg bagi komen maki hamun, komen yg bukan2, macam budak2 la... baik korang balik jumpa mak korang semua lepas tu ko main pantat mak ko sendiri,...sedapp?? lepas tu ko pikir la sendiri...dosa ke tak dosa...

    ReplyDelete
  91. aku sebagai papa nyepak ingin menasihat kan papa gomo, mung toksoh dok tunjuk ganas sini la..lepas tu yg berkaitan diatas dia mengaku , cuba pikir mengaku benda benar ke benda mungkar???? apa daa komen yang kat atas tu , baik yg kat atas dari anwar ? apa daa? takleh pk ke? baik ke benda nya? ngaku skandal??? kene nk jadi papa nyepak jgak ?? aku kat sini xde la nk kata sokong sapa protes sapa.. tapi kalau pk logik akal aku, kepada papa gomo , doh la ..posting..mung jaga makan minum family cara hok elok sudoh la...doh laa..cukup la dgn 1 gapo namo? malaysia.hahah.cukp lah wahai rakyat pro yg membuta tak tuli...

    ReplyDelete
  92. chua soi lek...lpas buat video mgaku...bleh trima lg sbb CSL bkn ISLAM.
    brader ni mgaku.......gmbr dy...harap2 lpas ni insaflah..kter org ISLAM jgn bangge sgt wt maksiat......

    ReplyDelete

Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda