Taktik keji untuk merampas Selangor terbongkar!

Taktik keji yang dilakukan oleh gerombolan songkok tinggi cawangan Hulu Selangor terbongkar hari ini. Di dalam misi gerombolan untuk menawan kembali Negeri Selangor yang jatuh kepada Pakatan Rakyat, pada Pilihan Raya ke 12 yang lalu, mereka sudah memulakan pelbagai taktik keji.

Beberapa taktik keji UMNO dan Barisan Nasional untuk merampas Selangor telah dimulakan, satu persatu taktik-taktik keji lagi menjijikkan ini akan didedahkan nanti. Kita londehkan satu persatu, biar diorang terutama menteri-menteri yang terlibat, tercengang-cengang.

Salah satu taktik keji yang dilakukan oleh mereka dibongkarkan hari ini. UMNO Cawangan Hulu Selangor telah menghantar sepucuk surat kepada Menteri Dalam Negeri, Hishammuddin Tun Hussin Onn, memohon kelulusan mendapatkan Warganegara Malaysia untuk warga asing yang sudah dipilih dan dikenal pasti bagi membantu kemenangan Barisan Nasional di kawasan Hulu Selangor pada Pilihanraya Umum ke 13 nanti.

Secara ringkasnya begini, UMNO cawangan Hulu Selangor telah memilih mana-mana warga asing yang akan menyokong Barisan Nasional pada Pilihan Raya ke 13, maka mereka meminta Hishammuddin untuk meluluskan permohonan kewarganegaraan warga asing ini. Taktik yang diguna pakai ini saling tak tumpah seperti yang dilakukan di Negeri Sabah. Baca surat di bawah ini, klik untuk membesarkan image.


Tak payah nak temberanglah, kalau tak main tipu dah lama dah Barisan Nasional ni lingkup. Bila kita kata diorang penipu, tak mahu mengaku, biasalah mana ada orang nak mengaku berak tepi jalan. Tak mengapa banyak lagi taktik kotor dan jijik mereka akan dibongkarkan sempena bahang PRU 13 yang semakin memuncak ini.

ReJaM© "Polis, JPN, semua dia punya, memang senanglah nak menipu... "

Update 13:00 : Berita ini turut mendapat liputan portal berita internet, baca juga laporan Malaysiakini sila klik [Malaysiakini]

Post a comment

0 Comments