Bongkar penyelewengan daftar undi SPR seterusnya

PUNYALAH banyak sangat bukti-bukti penyelewengan daftar undi di dalam database Suruhanjaya Penipu Rakyat, SPR sampai ReJaM© dah tak tahu nak letak tajuk apa untuk entry kali ini.

Satu lagi penyelewengan dibongkarkan selepas berpuluh penyelewengan yang sudah-sudah dikeluarkan sebelum ini. Kali ini, nampaknya pemegang kad pengenalan lama bernombor H0871728, memiliki dua nombor mykad (700420-12-5991 dan 700420-12-6003) dan dua nama yang hampir sama iaitu HOSNI BIN RAJA dan HUSNI BIN RAJA.

Apa yang paling penting, makhluk ini memiliki dua alamat yang berbeza yang membolehkannya untuk mengundi lebih dari satu kali pada pilihanraya umum nanti. Inilah yang dipanggil makhluk celaka, jadi kambing lagi baik!
Seperti biasa, untuk mengesahkan bahawa maklumat ini adalah maklumat yang benar, bukan rekaan MiLo SuaM, bukan cerita bohong, bukan hikayat dongeng, silalah ke website rasmi SPR dan semaklah sendiri klik sini [SPR].

Tambah menguatkan lagi penyelewengan ini, hasil semakan di laman rasmi Jabatan Pendaftaran Negara membuktikan bahawa nombor kad pengenalan 700420125991 yang tertera di atas adalah tidak wujud. Nombor tersebut adalah nombor hantu atau toyol tak percaya sila semak sendiri, klik sini [JPN]Terlalu banyak bukti penyelewengan di dalam daftar undi SPR telah dibongkarkan. Jika SPR masih tak mahu menggunakan cap jari kekal seperti yang terdapat di dalam tuntutan BERSIH 2.0, bagi mengelakkan orang yang sama mengundi dua kali, maka BERSIH 3.0 wajib dilaksanakan! BN nak kata perhimpunan haram pergi mati sama dia!

ReJaM© "Kalau pilihanraya boleh tumbangkan BN, dah lama pilihanraya diharamkan!"

Post a comment

0 Comments