Dituduh sokong homoseksual, apa kata Anwar?

BERITA ini tentu sekali tidak akan disiarkan di media-media propaganda seperti Utusan Malaysia, Berita Harian dan TV3 Al-Musyrikin. Baru-baru ini media arus perdana memutar belitkan wawancara Anwar bersama BBC.

Media arus perdana memutar belitkan cerita kononnya dalam wawancara itu Anwar menyokong homoseksual. Mufti Perak dan Ulama muda Umno, Fathul Bari dibawa khas ke TV3 untuk membantai Anwar dalam rancangan Soal Jawab, terbitan TV3.

Lihat sendiri kenyataan Anwar seperti yang dilaporkan dalam Keadilandaily. Anwar dengan tegas menolak sebarang undang-undang yang menyokong seks bebas termasuk homoseksual. Berikut printscreen yang dipetik daripada portal berita berkenaan.
Kalau nak buat propaganda pun, janganlah terdesak sangat sampai nak tuduh orang sokong homoseksual bagai. Tak masuk akal beb, kambeng pun geleng kepalalah tengok media gila terdesak nak aibkan Anwar sampai macam ni sekali.

Akhbar dan media di Malaysia sudah sampai tahap terdesak yang paling teruk untuk memburukkan Anwar. Jahat nak mampos mengalahkan syaitan! Kamu ingat rakyat Malaysia ni bodoh sampai macam tu sekali ke nak percaya?

ReJaM© " Sanggup jadi akhbar paling bodoh untuk aibkan Anwar... "

Post a Comment

Previous Post Next Post

iklan