Khianat! Rumah Timbalan ketua PAS Johor dibakar!


AWAL pagi tadi rumah timbalan ketua Parti Islam se Malaysia, PAS Johor dibakar angkara perbuatan khianat pihak tertentu yang masih dalam siasatan.

Sebahagian rumahnya rosak. Turut mengalami kerosakan adalah sebuah kereta BMW milik beliau seperti yang dilaporkan oleh Sinar Harian.
Nampaknya politik Malaysia sudah melangkaui satu lagi tahap jijik. Selepas politik lucah, dubur dan seks dijaja ke sana ke mari bagi meraih sokongan rakyat kepada United Malays No Otak, kini politik gangster pula cuba digunakan.

Sebelum ini ceramah Asal Bukan Umno, ABU diserang oleh sekumpulan penyokong Umno, hari ini rumah pemimpin Parti Islam, PAS pula dibakar.

Politik apa yang mahu dibawa oleh mereka? Adakah ini cara mereka meraih sokongan rakyat? Apa propaganda yang dibawa oleh mereka kali ini? Sama-sama kita nantikan.

Sebelum ini pelakon dan pengacara terkenal Wardina yang sering memberikan pandangan meyokong dasar Pakatan Rakyat dituduh berlakon apabila rumahnya dirompak.

Adakah kali ini pemimpin Parti Islam, PAS Johor ini akan dituduh sengaja membakar rumahnya sendiri seperti mana mereka menuduh mahasiswa cederakan diri sendiri dan Anwar Ibrahim menumbuk mata sendiri?


ReJaM© "Politik gangster pula digunakan untuk mengekalkan kuasa..."

Post a Comment

Previous Post Next Post

iklan