Veteran Umno Perlis ramal BN akan tumbang PRU13

DI tengah-tengah kehangatan serangan United Malays National Organization, Umno menyerang KEADILAN Selangor yang disifatkan mereka sebagai retak menanti belah, veteran Umno Perlis pula tampil membuka pekung.

Bekas Ketua Penerangan Umno negeri, Datuk Hashim Suboh berkata, pertelagahan sesama pemimpin dan wakil rakyat Umno yang tercetus sejak 2008 belum berakhir.

“Menteri Besar Datuk Seri Mohd Isa Sabu belum mengambil sebarang langkah untuk merapatkan semula hubungannya dengan pemimpin lain.

“Beliau harus ingat musuh beliau bukan Shahidan seorang. Mana-mana ADUN yang tidak dilantik semula itu adalah musuh-musuhnya.

“Lagi pun, Mohd Isa seorang pemimpin yang lemah dan tiada kebolehan,” kata penyokong kuat bekas Menteri Besar Datuk Seri Shahidan Kassim.

Pemimpin Veteran Umno itu turut meramalkan Barisan Nasional akan tumbang dalam pilihanraya Umum ke 13 nanti [FMT].Isu perletakan jawatan oleh Rafizi Ramli semalam dianggap begitu hangat oleh Umno, sehinggakan Najib Razak pun turut memberi ulasan berkenaan hal itu.

Utusan Malaysia melaporkan Najib menggambarkan KEADILAN Selangor sebagai sudah retak menanti belah, maka rakyat harus menyokong Barisan Nasional [Utusan].

Pelik bin hairan, Rafizi letak jawatan maka rakyat kena sokong Barisan Nasional? Apa punya teori ni encik Najib? kah kah kah...

Sibuk bantai KEADILAN, Najib lupa partinya sendiri di Perlis retak dan sudah pun terbelah.

ReJaM© "Muhyiddin tersenyum simpul menjeling kerusi empuk Presiden Umno "

Post a Comment

Previous Post Next Post

iklan