Rupanya, inilah gambar yang paling ditakuti oleh Umno

SUDAH banyak kali rakan-rakan memaklumkan kepada ReJaM© bahawa, sejak mereka melihat gambar Sharizat Jalil yang diubahsuai daripada Logo KFC, mereka sukar melupakan Ketua Wanita Umno itu.

Terutama sekali kepada penggemar KFC, menurut mereka setiap kali terpandang bangunan, logo atau ayam goreng KFC itu sendiri fikiran mereka secara automatik teringat kepada skandal NFC.

Ternyata ilustrasi ini sangat berkesan untuk memastikan rakyat tidak lupa dengan skandal penyelewengan duit rakyat yang paling lucu dan penuh kontroversi oleh National Family Corruption, NFC ini.

Mengukuhkan lagi bukti keberkesanannya, nampaknya cybertrooper upahan United Malays No Otak, Umno telah melakukan tindakan bersungguh-sungguh sehingga gambar itu diharamkan oleh facebook.Lihat printscreen di atas, punyalah banyak gambar yang ReJaM© upload di Fanpage MiLo SuaM, tapi gambar ini juga yang mereka takutkan kah kah kah...

Apa maknanya? Maknanya kita semua wajib sebarkan gambar ini ke seluruh pelusuk negara, sebarkan kepada orang kampung,ayam, itek, lembu, dan kambeng. Ayuh kita hasut rakyat agar menolak geng Lembu Kondo PRU13 ini kah kah kah...

ReJaM© "Ingat Wanita Umno ingat Lembu kah kah kah "

Post a Comment

Previous Post Next Post

iklan