Loading...

Blogger lucah kontroversi mengaku Chua Soi Lek adalah idolanya

BLOGGER kontroversi, Alvin Tan yang hangat diperkatakan minggu ini gara-gara menyiarkan gambar dan video aksi seks bersama kekasihnya di blog mengakui presiden parti komponen Barisan Nasional, MCA Chua Soi Lek sebagai idola.

I used to look up to Datuk Seri Dr Chua Soi Lek, sexually. Funny how things turned out

Pelajar berumur 24 tahun dari Universiti Kebangsaan Singapura itu menulis "Saya memandang tinggi kepada Datuk Seri Dr Chua Soi Lek, dari segi seksual. Kelakar bila semua perkara ini timbul".Pada 2007, rakaman peribadi Dr Chua sedang mengadakan hubungan seks dengan kekasihnya di sebuah hotel di Batu Pahat, Johor telah tersebar di khalayak ramai dan beliau mengakui bahawa beliaulah orang di dalam video tersebut.

Beliau kemudian dipaksa meletak jawatan selaku menteri kesihatan pada tahun 2008 dan tidak dipilih oleh Barisan Nasional (BN) sebagai calon dalam pilihan raya tersebut. Namun menjadi presiden MCA pada tahun 2010 selepas konflik dalaman parti MCA yang berlarutan.

Walaupun memenangi jawatan presiden, Dr Chua masih tidak mendapat sebarang jawatan kabinet, kerana persepsi negatif terhadap isu seksnya.

Alvin Tan mencipta kontroversi selepas dia dan kekasihnya meletakkan gambar dan video mereka melakukan hubungan seks di dalam blog.

Nampaknya budaya seks bebas yang dibawa oleh Chua Soi Lek yang sering kali menghina Islam ini sudah menjadi ikutan anak muda. Kini Chua Soi Lek sudah boleh berbangga, kerana berjaya menjadi pelakon seks yang diminati.

ReJaM© "Siapa perjuangkan seks bebas? Lu fikirlah sendiri... "

Post a comment

0 Comments