Loading...

Najib buang sistem rating pada video #TanyaNajib di YouTube

DIPERCAYAI kerana malu apabila video #TanyaNajib melalui Google Hangouts sebelum ini menerima puluhan ribu undian dislikes (tidak suka) oleh wargamaya rujuk sini [Tanya Najib], sistem rating pada video yang dimuatnaik semula di YouTube telah dibuang.

Maka wargamaya tidak dibenarkan lagi untuk memberikan undian likes atau dislikes kepada video #TanyaNajib yang dimuatnaik semula melalui akaun YouTube milik najibrazak itu. Tinjauan ReJaM© sebentar tadi mendapati ketika menekan button dislikes, video tersebut memaparkan pemberitahuan (notification)

"Rating have been disabled for this video"Bukan itu sahaja, malah ReJaM© dapati ruangan komentar juga telah ditapis dan hanya akan menyiarkan komentar-komentar yang membodek Perdana Menteri Malaysia yang lemah dan tidak disukai oleh majoriti pengguna internet itu.

Nampaknya satu lagi ketakutan bakal menghantui Najib, jika sebelum ini beliau takut dengan cabaran debat daripada Anwar Ibrahim, kali ini beliau bakal dijangkiti phobia baru pula terhadap "YouTube Rating" kah kah kah...


ReJaM© "Selepas ini Najib akan kata, Google Hangouts bukan budaya kita kah kah kah... "

Post a comment

0 Comments