Peserta demo mintak air percuma sebenarnya sudah dapat air percuma

PENGHUNI flat Taman Medan Cahaya PJ2, Taman Datuk Harun, Petaling Jaya sebenarnya telah menikmati skim air percuma Kerajaan Selangor sejak akhir tahun lepas lagi.Dakwaan sebuah NGO pro Umno di dalam sebuah akhbar pada 8 Okt bahawa 3,000 penduduk di flet tersebut tidak menerima skim air percuma adalah dusta dan berbaur politik, kata Adun Taman Medan Haniza Talha.

Rebat air juga telah diperoleh apabila Syarikat Perumahan Negara Berhad (SPNB) sudah mengemukakan permohonan bagi mendapatkannya daripada Syarikat Bekalan Air Selangor (Syabas).

“Orang-orang yang buat tuntutan itu semuanya penduduk yang telah menerima air percuma" tambahnya lagi.

ReJaM© akan cuba dapatkan dokumen bukti daripada Adun tersebut untuk membongkar kerja gila tak masuk akal NGO yang patut dihantar ke hospital gila ini.ReJaM© "Kalau nak berdemo carilah orang yang belum dapat air percuma kah kah kah... "

Sumber : Selangorku

Post a comment

4 Comments

 1. Bos!!milo suam satu!!!

  ReplyDelete
 2. Sedih aku ngan umnongok ni..langsung x pandai nak menipu..kah kah kah!!!!

  ReplyDelete
 3. bukan x pandai menipu tp korg tu senang2 kena bodohkn..klu betul g lh saman ngo tu @ milo g tnya sorg2..dh dpt jawapan kongsi2 ea milo..

  ReplyDelete
 4. Blog suam..haha padan la dhn nama..

  ReplyDelete

Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda