Loading...

Calon KEADILAN Parlimen Pekan dituduh cabul anak murid

KITA faham benar dengan kempen lucah yang dijalankan oleh Umno dan Barisan Nasional untuk mendapat sokongan orang Melayu.

Kali ini kempen lucah turut dikesan dilakukan oleh jentera gerak saraf Umno di Parlimen Pekan, Pahang tempat di mana calon KEADILAN, Fariz Musa menentang calon BN, bekas Perdana Menteri Najib Razak.

Jentera gerak saraf Umno difahamkan mula menyebarkan cerita lucah kononnya, calon KEADILAN, Fariz Musa yang merupakan seorang bekas guru telah dipecat kerana mencabul anak muridnya di salah sebuah sekolah di Chini, salah sebuah daerah di Pahang.



Bagaimanapun Fariz melalui akaun twitter miliknya @farizmusa menjelaskan bahawa beliau tidak pernah ditugaskan mengajar di Chini. Beliau turut mencabar pihak yang menuduhnya agar menunjukkan bukti dakwaan liar tersebut.

Sabarlah Cikgu Fariz, dah nama pun lawan dengan parti lucah, adatlah kena serang dengan isu lucah. Tak lama lagi keluarlah cerita Fariz Musa meliwat pulak, biasalah UMporNO.

Post a Comment

90 Comments

  1. Nak jadi pemimpin, pasti ramai yang memerhati dan menilai akhlak dan pribadi. Terima ini sebagai ujian dan kekalkan integriti dan kredibiliti.

    Jangan jadi macam setengah pemimpin gila kuasa sanpai Parti politik pun dah macam Parti Keluarga dan salahlaku sex dah jadi perkara biasa dan tidak diendahkan.

    ReplyDelete
  2. Bersabar Cikgu Fariz sebab bila nak jadi pemimpin masyarakat, kena tunjukkan kepimpinan melalui tauladan.
    Yang penting sekali jaga akhlak dan janji mesti ditunaikan. Jangan sampai gilakan kuasa awak lupa berikan khidmat terbaik kepada rakyat setempat.

    ReplyDelete
  3. Jangan gila kuasa...bia kuasa gila...khkhkh

    ReplyDelete
  4. Allah telah maqbulkan sembahyang hajat pas.alhamdulillah amin

    ReplyDelete
  5. ini lagikah..

    ReplyDelete
  6. aku benci betul ngan pr ni sibuk semua nk dtg perintah johor.johor da maju skrg ko semua berebut nk dtg cni eh.aku rakyat johor semunye da cukup bn bagi.idup aman damai,keje bnyk,gaji pun besar.aku xnk pemimpin asing perintah negeri aku.kedatangan korang x dialu alukan rakyat johor.pegi berambus

    ReplyDelete
    Replies
    1. menate mu. macai tolol.

      Delete
    2. Nate.gedebe doh maroh doh

      Delete
    3. Maju apa?nasib baik sy dan kwn2 dpt kerja di Singapore.Pendptan kami blhla sara klga.Bro,sedarla Johor sendiri byk tanah org melayu dah dijual kpd Spore.kita kena klentong dgn BN selama ni.Hak Johor di Tg Pagar pun dah terlepas.buka matalah kos hidup di JB semakin tggi.org melayu ttp susah bawah BN.

      Delete
    4. aku orang melayu duk penang.idup susah jgk bawah DAP.kita kene tipu dgn DAP haram jadah ni.PAS n PKR boleh sokong DAP ni.memang melayu da jadi barua DAP.

      Delete
    5. Aku dok penang juga.bertmbah mudah nk buat krontrak walaupun pykng Umno.Selama ni jd barua Gerakan org melayu ramai lari keKulim.Hang ni tak rasakah perubahan yg positif utk org Islm diPenang la ni.Aku sklga dpt rasa nikmat walaupun Dap baru printah 5 tahun.

      Delete
    6. hang orang meniaga kontrak memangla mcm lalang.bn perintah hang sapu,pr perintah pun hang sapu.aku ni keje kilang jer.xde faedah ape pun aku dapat dari dap ni.bn sekurang2nye dapat jgk merase rm1000 dari br1m

      Delete
    7. Saya student oversea, hari tu muhyidin yasin dengan ceo iskandar johor dtg tempat saya belajar sebab nk cari investor n diorg buat makan2 dengan student malaysia kt sini tapi ceo je datng yaitu dato ismail ibrahim. N kitorang ada sesi bertanya dgn beliau. One of my friend ni tny betul ke tanah johor ni betol dah banyak dikuasai dijual ke org singapore? N guess what jawapan die? Die pnye penerangan pnya panjang tapi last2 die mengaku mmg tanah johor byk dijual ke org luar especially singaporean. Hmm xkan la nk kejar kemajuan sgt smpai tanah sendiri tergadai? Kalo org johor sendiri tak kesah so terserahhlaa..tapi pape pun ni ceo iskandar sendiri yg ckp ok

      Delete
    8. cuba ko bahagi 1000 tu dgn 365 hari dpt berapa. kah kah kah meh sini aku bg kau 1001 mau ka

      Delete
    9. Elok la tu..xpo die cukuo 1000..bior kan dia..pemimpin dia mkn French fries...dia mkn ubi kayu rebus je..jgn komplain pulak org pakai 5 series

      Delete
    10. Merase br1m sleps dah perintah 55 tahun?tahniah kpd kita rakyat malaysia,bru aku trase betape btuahnya jd rakyat malaysia

      Delete
    11. kau ni semua nk sgt anuwar brahim jd pm nape.selagi die jadi ketua pr jgn harap la aku nak suka pr.kene ganti ngn salahudin ayub baru la aku bole suka sikit.anuwar ni kaki kencing der.pas masih terbaekk..

      Delete
    12. Bodoh! Ni aku anak jati Johor gak...BN menyusahkan hidup. dah la barang mahal, takde pantauan pulak tu. Tanah banyak dijual kepada orang Singapura...sape yang jual? malikul sembab la, sape lagi? tu kena pegi parlimen, kalau tak habis satu johor dia dengan bini dia jual.

      Delete
    13. aku org slangor... best tggl slangor.kikiki... itu hari aku kne outstation g batu pahat,johor.aku pnh tggl sne,adik aku pun lahir sane.pagi aku sampai sne cri restoran nak sarapan,puas aku cri sepanjang jalan,xde langsung kedai melayu.xkn aku nak makan kedai cine plak?.last aku jumpe gak warung melayu,kedai tu lauk ade 3jenis je.persoalan,teruk sgt ke melayu kat bandar batu pahat tu sampai xboleh nak buka restoran?.tu ke negeri "pembela" melayu? ikan sardin n paku pakis aku makan dlm hati terpikir je...g

      Delete
    14. aku pun anak johor jgk.barang ape yg mahal.cuba ko bitau aku.tanah ko ke yg kene jual kt singapore.bukan barang yg mahal,ko tu yg xckup duit.kcik2 xnk blajar betol2.da besar menyalak serupa hanying.ko ingat kalau DAP yg perintah johor,barang semua murah ke.x dapat jek.lancau la ko ni bebual lebih.akal tarak.

      Delete
    15. Anon 7:46. ..ko nk cari sarapan itik cucuk ke?? Tupai sop ke?? Mmglh takda restoran melayu jual menu tu kat sini..
      Agak agaklh nk reka cerita BODOO punya OLANG!!!

      Delete
    16. anon 746..ko pegi batu pahat ke batu belah batu bertangkup.mulut bau longkang siot.bnyk kedai melayu kt bp ni badigol soot.

      Delete
    17. Aku rasa anon 7.46 ni sesat kot?. X payah buat taik la...kedai makan melayu bersepah sepah kat batu pahat...ker ko pergi kat batu pelir ko?.

      Org selangor....penuh ngan sampah

      Delete
    18. Aku ank jati johor.. cam ner plak macai umporno leh ckp dap akan menguasai malaysia?? Kerusi parlimen ader 222, dap just lawan mca dkat 51kerusi... cam ner lak ko ckp ianya leh jd suara majoriti?? Bangang xsudah.

      Delete
    19. Otak lembab bn nie bodoh tak sudahhh shuiittt

      Delete
  7. aku suka pr perintah johor..sebab di sana taik dadah byk n keruntuhan moral...masjid org muda kurang yg ade org tua2 bangka yg da tamat tarikh luput....pmimpin sana berebut jual tanah..da pupuk kekayaan...org melayu avg golongan sederhana n miskin...banggang..masih lg sokong pmimpin gitu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat kelantan tu taik dadah takda ke?? Yg tersidai celah2 bot tu hisap gam tu apa dia,yg tindik2 rambut terpacak2 kat kotabaru tu apa dia???
      Kat johor diorg jual tanah tp kat kelantan hang BAGI tanah gua musang..bahlol taksub tak bertempat..

      Delete
  8. Aku sokong...kalo nak cite pasai akhlak,bdk2 belia sana lg truk or sama level mcm kat k.l.
    Ini fakta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. woi klate tu bwh pas dah bpuluh tahun.bdk2 die lg teruk.aku keje klate.bdk2 klate ni bnyk kaki pil kuda,main betino.kesimpulannya kalu sokong pas pun x menjanjikan budi pekerti dan berakhlak mulia.bukn parti politik yg menjanjikan syurga dan pahala

      Delete
    2. Tu masa pas...klu bn perintah lg ramai kot...

      Delete
    3. kasi ubah dulu klate.kita tgok camne.ade brani ke.jom ubah

      Delete
    4. Yg da baik wat apa nak ubah. Yg x baik tu yg nak diubah...ini kali lah...jom ubah!

      Delete
    5. johor pun da baik.wtpe nak ubah.disini lahirnya parti melayu.x kan kubiar parti komunis bertapak kt cni.umno dan johor ibarat aur dengan tebing.luaskan kuasamu johor.

      Delete
    6. Org kelantan adalah org yg x reti bahasa, jenis suka mendera warga tua..yg muda nak selesa yg tua dibiar sengsara..kenapa?

      Negeri yg tak ada apa2..
      Yg muda keluar melata
      Yg tingal tua bangka
      Mana negeri yg x ada anak kelantan
      Kalau di banci kaum mereka ramai sekali
      Mengapa ini terjadi
      Pasal negeri sendiri tak ada hasil nak dicari
      Bukan disebabkan org kelantan suka berhijrah
      Tetapi terpaksa berhijrah
      Senang lenang dinegeri org, dibiarkan yg tua bangka makan minum keladak air dikampung...hebat org kelantan....



      Delete
    7. Malu r org johor ckp xguna akal?? Bebal.. umno dulu menegakkan keadilan, menjaga kebajikan rakyat... umno baru ni cekik rakyat contoh spt gst... nampak sangat ko memang xnk amik tahu.. aku pun ank jati johor der... pikir r kak jat rompak duit rakyat bli kondo, kereta gan wang msk poket ank2 dia... tup tap ajib ckp xsalah yang salah rafizi sebab bongkarkan kes ni.. macai xder otak

      Delete
  9. Satu mesia ni serupa. Org muda kurang solat jemaah. Ramai yang langsung tak solat... salah Anwar jugak ke?

    BN perintah mesia lebih 50 tahun, makin ramai tinggalkan solat. Hiburan terlalu byk.

    Bodo punya umno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Frz.hang x tau keee atau buat buat x tahu kat selangor ni dh di panggil syurga dunia bg kaki enjoy.tmpt maksiat bercambah mcm cendawan tumboh lpas hujan.wowww....hebat deeer.ini misti salah bn .ni

      Delete
    2. Bro.Gua ajk lu dtg JB lg best.tmpt maksiat line clear.lg selamat dah kauting grantee tak msk Tv3.no problm byk sgt tmpt nk enjoy!

      Delete
    3. patut ar lim kit siang nak sgt johor ni.tmpt maksiat sume line clear.kegiatan die x bole dihidu.

      Delete
    4. Johor siap ade kawasan bapuk2 buat maksiat kat lorong2 secara terang2.. even polis dah tahu kawasan tu tp xserang pun. I wonder why...yg datang berlanggan dgn bapuk2 siap ade bilik dah tersedia kat kwsan tu. Ya Allah serious memalukan! Kenapa kerajaan johor tak ambil tindakan?? Benda2 maksiat ni la puak2 umno suka lagi2 terang2..sbb tu johor ni senang nk buat maksiat sbb xkena tangkap..xde org kesah

      Delete
    5. Itu hotel bilik daaalaam punya dudok tadaa kenaaa boleeeh kaunnn sellllinnng ada bikin taaadaaa aapa.

      Delete
  10. Mentaliti macai PR lemah sebab kena tarbiah songsang. Nak kenal macai ni senang je. Malas mengkaji dan memperhalusi isu semasa dan mudah salahkan orang lain kecuali diri mereka sendiri.

    ReplyDelete
  11. aku sokong.macai pr ni otak udang.x bole bfikir.nuar menyalak ko pun menyalak.pikir dlu sebelum buat.

    ReplyDelete
  12. Anon 3:20..patut la hang keje kilang..sbb hang bodo..haha..dpt 1000 galok sgt da..

    ReplyDelete
  13. hakikat nya mmg bnyak tanah johor kne jual ngn singapore...sebabnya dyeorg kaya ...kita melayu miskin...walaupun aku sakit hati, tpi aku xkn bg undi aku kat pr..sbb...aku rasa bawah pr lg jahanam...silap2...bawah nuar hbs melayu kne halau ngn cina nt...sbb anuar ni agen cina lahanat...jangan marah cai pr...nie fakta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mula2 tanah ko kene jual..nnt sok luse dgn ko kene jual..elok la tu..lelong2...sedor pun diri tu miskin, tp eksyen pulak tu..tu sebab yg kurang cerdik sume dlm umno...
      Ini fakta lg tepat...

      Delete
    2. Penyokong bn mmg bodoh sbb x kena tipu dan kena suntut dengan puak pr... tp penyokong pr ni lagi bodoh sbb kena tipu kena suntut dengan pemimpin pr.itula perbezaannya.

      Delete
    3. betul2 nuar ni barua dap.memang ikut telunjuk kit siang jer.die nak jadikan johor cm penang.x dpt jek.rata2 orang johor bnyk tolak pr.ade pun sikit jer penyokong pr.tu pun yang bengap2.haha

      Delete
    4. fakta. aku tggl selangor ok je,bwh pkr lg.mmg aku akui selangor ni kire negeri maksiat jg la tp sejak PR pgg,byk program agama dorg buat.belia pun byk berubah ke arah kebaikan.kalau nak cerita teruk,mane2 negeri pun ade yg teruk.kelantan ke,johor ke same je.yg jahat bkn parti,negeri atau negara.yg jahat tu individu je... kalau la BN tu ade Najib je mungkin aku undi die tp x,ahli umno ramai yg jahat.Pkr pun,dap pun dan Pas pun... tp majoriti yg jahat ni dtg dari BN.fakta...

      Delete
    5. Cai fakta apa ko pakai yg kata majoriti bn ni jahat?..ko ulas pun mcm org kena sawan babi.
      Ko ni sihat ker tak?
      Kalau setakat fakta sesedap hati atau main taruk jer pasal ko rasa benci...itu bkn fakta..tapi auta.

      Keluarkan fakta2 yg menyatakan majoriti bn ni jahat..aku nak tgk..jgn nak sembang sgt.

      Delete
  14. Puak mno jb ape kesah tanah tergadai... diaorg lebih suka lelong.. bontot! bontot! bontot!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang kesiannya penyokong pas lagi teruk kena tipu.siap gulong guling mcm.filem hindi tp boss boss mereka kena jual mereka x tahu.kesian sunggoh

      Delete
    2. Macamlah kerajaan pas kt kelantan x ambil tanah peneroka serah pada orang luar perseorangan banyaklak tu...kesian dwngan macai...

      Delete
    3. haha semua kene tipu.tu la puak pr ni memang bangang.ikut jer ckp orang.bapak aku ade tanah 1eka kt jb,x kene jual pun kt singapore.5 tahun lepas hrga tanah aku rm500k.sekarang nilainye rm1.5juta.ade x melayu pr nak beli.

      Delete
    4. Kat kelantan dia tak jual, bagi free jer...lepas tu bila rasa nak ambik?, nyer ambik ker...mana ada ikut pejabat tanah...

      Kan negeri koboi tu....hahaha

      Delete
  15. Pr ni x hbis2 porno, bosan la i , ni kali i nak undi bn pula. slamat tinggal porno rakyat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju... kita tolak bideo porno

      Delete
    2. Tolak rissie jngn x tolak sama cam boss ko tu

      Delete
    3. Rossie diam jer tngh kena tolak ker..

      Delete
  16. Pkr apa sudah jadi , ramai keluar pkr secara senyap senyap , tempat saya tak banyak bendera pkr pun , ahlinya dah macam putus angin saja , yang anwar pening tu buat lawak tiga suku dekat mana pula hari ini , nurul izzah anak puaka mulot longkang dah tak nampak lagi dekat lembai pantai , dah tak ada modal nak cakap lagi ke ?

    ReplyDelete
  17. mne macai pr nie sonyap jo.. dh tak laku ke blog miloruam nie gak nyee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasalah dpa blog sendiri pun hit and.run

      Delete
    2. Ada satu istilah baru.bg ahli parlimen yang masuk paelimen x buat apa yang baik bg pengndi mereka yang memilih mereka untuk bawa suara rakyat di parlimen tp tiada yg ada cuma nak menonjolkan diri dngn terpekik terlolong mcm orang kena sampok.mereka ni bolih lah disamakan mangkok berayun

      Delete
  18. Melayu melaysia bodoh pecah belah boleh belah...aku melayu singaporw happy..nahahahahahaha

    ReplyDelete
  19. Melayu malaysia memang bodoh. Aku melayu Singapore happy...hahahahaha...cina dgn india ketawakan melayu bodoh bin bebal dari dulu nie...hahahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melayu singapork happy mender....ko kalau betul melayu singapork..duduk diam2. Jgn bising2...kaum melayu kat singapork mana ada suara kat sana..lagi mahu bising. Apa jawatan tertinggi melayu singapork kat singapork?..

      Jawatan paling tinggi pun aku rasa tukang cuci banggunan hahahaha...nak isi minyak keter, beli belah pun pakai subsidi kerajaan malaysia...hahahaha

      Tak caya..korang tgk hari minggu...berebut nak masuk jb...sekaya-kaya singapork...bangsa melayu kat sana merempat jugak...tanah apa yg korang ada?...

      Delete
  20. Lawan tetap lawan..takbir...Allah hu akbar...

    ReplyDelete
  21. PR menang sorak je la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul... PR menang pru nnti, kita sorak ramai2

      Delete
    2. Betul... walpun kita tepaksa tungu 5000 tahun dari skrng

      Delete
    3. Kalo bn menang sbb org bangla mynmar filipina indon macam ko la kan yg dapt ic free2..bodoh forever. Kecik2 xnak mampos..besar jd bangang abadi

      Delete
    4. macai pr ni memang cakap x bfikir dlu.ade bukti ker.yg tiap hari masuk berita imegresen tgkp pati tu pe jadahnya.kalau diorang ade ic cmne bole kene tgkp.ko tu patutnye mampus awal.idup buat fitnah jer.

      Delete
  22. berita menarik.tempat aku ni jb kubu kuat bn.malam td aku jalan2 ternampak la macai2 pr ni pasang bendera kt tmpt aku.aku btanya kabar la jgk.yg kelakarnye orang pasang bendera ni orang kelntn n orang teganu.nmpk sgt xde pengikut kt jb.aku siap saun die lg.abe balik pasang bendera kt klate je la.korang nk tau ape die jawab..(AKU NAK 5 REPLY,BARU AKU JAWAB)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diorg ada pgalman bg PR menang kat klntan & trengganu... lpas ni johor pulak tumbang

      Delete
    2. Dorg takda pgalman kat johor, ta pa la diorg tumbang kat johor

      Delete
    3. Kitorg habis psg bendera kat trganu & klntn... skrg ni nak penuhkn bendera PR kat johor

      Delete
    4. Pr bolih berangan lah macm mat jenin

      Delete
    5. Aku kesian kt nik ajis ni dh mcm kaldai tua dh jadinya

      Delete
  23. macai amno nampak sgt tk ikut prkembangan.. kesian najib ke hulu hilir macam tk cukup tanah nk prtahankan ameno... kalau cakap membabi buta macam orang buta baik dok diam

    ReplyDelete
  24. ini bukan berita ni..ini dakwaan..kalau mat sabu update dlm FB beliau sedang dituduh mengorek hidung ketika berkempen, baru berita besar bro..apapun, ini kalilah! dua kali lima sahaja!! hahaha..

    ReplyDelete
  25. Apa2 pun...kita kasi ubah. Undilah pakatan rakyat sbb bn dah tak releven dah.

    ReplyDelete
  26. Jgn dilyn macai umno. Dah mmg level pemikiran diaorg nivery low.tak bole nak diubah.mencarut maki hamun fitnah sana sini mmg cr hidup diaorgmkita doakan agar Allah bg kemenangan pd pihak yg benar.brla diaorg ni bole nampak keindahan pentadbiran islam

    ReplyDelete
  27. aku x sabo nak tengok pr kalah pru kali ni.x sabo nk ketawakn macai pr yang tgh baca komen aku ni.korang ngan parti korang da nak dikuburkan da.hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. PR dah 55 thn kalahla bro.tak kisah pun kalah.takut bn yg tak biasa kalah je yg terkubur terus.

      Delete
    2. 55thn kepala hotak hang.pr ni baru jer ditubuhkan 5thn lpas.kononnye nak menang pru13 ni.kalau pru ni kalah.gerenti pr ni akan dibubarkan.hang percayalah ckp aku.ideologi parti dlm pr ni berbeza2

      Delete
  28. kuburkan pakatan rakyat dan pengikut2nye.

    ReplyDelete
  29. bukti umno bersengkokol dan menjadi
    kuda tunggangan MCA dan Gerakan selama
    lebih 50 tahun...UMno berdosa kerana
    menjadi kuda tunggangan dan
    bersengkokol dgn parti anti islam MCA dan
    gerakan selama hampir 50 tahun..adakah
    umno berani keluar dari BN? Renungkan
    1. Dalam Isu Azan. Ng Kiam Nam ahli
    seumur hidup MCA bantah laungan azan...
    JAWI arah masjid perlahankan Azan.
    Selepas dia menang (azan berjaya
    diperlahankan) .UMNO dakap MCA dengan
    erat. Isu ini dilupakan
    2. Dalam isu Hudud. MCA buat
    demonstrasi tolak hudud. UMNO pejamkan
    mata. Tak ada UMNO yang mencela. Isu ini
    dipadamkan
    3. Bila Chua Soi Lek menolak Ketuanan
    Melayu dalam perhimpunan agung MCA.
    Najib tunduk dan menyokong. Tak ada
    sorang pun barua UMNO tuduh Najib
    penkhinat Melayu. Tiada akhbar yg siarkan
    4. Chua Soi Lek kata persaingan UMNO dan
    PAS untuk menunjukkan Islam membawa
    Malaysia mundur ke belakang. Chua Soi lek
    Ingatkan masyarakat Cina bahawa PAS
    akan menegakkan negara Islam. Najib
    mengangguk-ngangguk tanda setuju.
    5. Chua Soi Lek menulis dalam twiternya,
    Cuti hari raya haji merugikan orang cina
    kerana terpaksa tutup kedai. UMNO kata
    Cua Soi Lek berniat baik
    6. Menteri Pelancongan, merangkap naib
    presiden MCA, Dato' Sri Dr. Ng Yen Yen,
    pada 16 Januari lalu memperlekeh dan
    'menghentam' langkah Majlis Perbandaran
    Subang Jaya (MPSJ) yg melarang pekerja
    muslim dari bekerja di tempat2 hiburan
    yang terlibat dgn arak..katanya langkah itu
    mesti dibatalkan kerana bertentangan
    dengan hak asasi manusia. Jamil Khir Tak
    berani kata Ng Yen Yen hina Islam.
    7. MCA akan meninggalkan Barisan
    Nasional (BN) jika Umno mahu
    melaksanakan hukum hudud. “Pendirian
    MCA sangat jelas. Kami akan menentang
    dengan keras hukum hudud. Jika Umno
    mahu melaksanakan hudud, kami akan
    menarik keluar dari Barisan Nasional...
    sangat mudah,” kata Presiden MCA Datuk
    Seri Dr Chua Soi Lek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih saudara/saudari kerana menyatakan dgn jelas siapa pengkhianat agama dan bangsa melayu.semua ni ada tersiar di dada2 akhbar pro bn.tak kan tak nampak lg.masih menyokong? Tepuk dada tanya iman......

      Delete
  30. Ya Allah, berikanlah kami pembela agama mu, yang sebenar2 pembela, bukan atas dasar politik, bukan atas dasar parti Islam. Izinkanlah kami untuk melaksanakan sistem pemerintahan Islam secara kekhalifahan yang diwariskan oleh nabi kami, bukan demokrasi yang memecahbelah ini. Ya Allah, bantulah kami untuk bersatu atas nama agama, bukan atas dasar parti. Ya Allah, dengarkanlah permintaan hambamu ini, kerana hamba yakin ramai dikalangan hambamu sebenarnya sangat menginginkan pemimpin yang sebenar2 adil, saksama dan yang bersih dari segala perkara yang meragukan. Dengarlah rintihan ini wahai Tuhan.

    ReplyDelete

Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda