Thursday

Utusan dan Papagomo Kantol bodoh!


Hari ni CiLiK© rasa lawak betullah tengok gelagat seorang cyber trooper UMNGOK ni si papagomo. Beliau heboh dalam posting mengatakan yang perhimpunan membantah 50 MP Autralia yang menggesa Malaysia agar menggugurkan dakwaan liwat ke atas Datuk Seri Awar Ibrahim,DSAI mendapat sokongan hebat. Manakala seorang lagi Blogger pro Pakatan Rakyat,PR menafikan dakwaan papagomo itu. Dua-dua blogger ni tunjukkan bukti bergambar, sorang (papagomo) tunjukkan gambar close up, manakala seorang lagi Blogger pro PR tunjukkan gambar long shot.

Berikut salah satu gambar dari papagomo


Berikut pula gambar dari Blogger PR tersebut


Anda nilailah sendiri, siapa betul dan siapa salah? siapa yang kencing? haha...
gambar close up memanglah nampak ramai gomo keh keh keh...
Kalau berani ambiklah gambar long shot...

Em tapi itu tak mengapalah, mungkin masih boleh diperdebatkan lagi, sekarang ni CiLiK© nak tunjukkan fakta nombor pulak, yang menunjukkan papagomo ni dah kantoi bodoh wakaka...

Papagomo dalam blognya menulis 800-1000 orang turut serta dalam perhimpunan itu, korang boleh tengok sendiri screenshot yang CiLiK© ambik dari blog Papagomo kat bawah ni, korang tengok sendiri pun dah tau papagomo ni kencing nak bagi gempak.



Tapi malang tak berbau papagomo kantoi pulak sebab media utusan kata lain keh keh keh ni pulak screenshot Utusan Meloya... Utusan pulak kata cume 500 orang je... keh keh keh...



Utusan sendiri pun tak berani nak bagi gambar takut kantoi sebab tak sampai lima ratus orang pun kat sana tu hahaha... takkanlah papagomo ade gambar, pihak Utusan pulak tak ada sorang pun nak ambik gambar? Memang dua-dua ni kaki putar alamlah.... kan dah malu sendiri keh keh keh....

Ini link blog papagomo dan ini pula link BloG Al-Banjari



Ops nanti dulu tak abis lagi, sekarang kita lihat pula apa kata Public Portal? lihat di bawah ini, Cuma kira-kira 250 je yang ada rupernye wakaka... adik beradik pembelit!!!

15 comments

Kaki penipu mcm tu laaa.

bile die ni nk pindah ke alam barzakh? huhu
papa gomo ni x patut ade ah kt planet ni..
serius cakap.. kah3

Papagomo kaki temberang hihi.... (^_^)

dia kata PR yahudi sebenarnya taktik dia sendiri kotor macam ZIONIS...PENIPU!, PEMUTARBELIT!, BEBAL TAPI NAK MENANG!, BODOH SOMBONG!

PAPAGOMO MEMANG BANGSAT. TAK ABIS2 NAK TIPU.MMG ORG BN KAKI TIPU PUN.NO WONDER.

BERUK KHAIRY PLAK JADI KEPALA BERUK.SESUAI SGT.

gagal/lemah matematik kot. tak tahu mengira atau mengagak. bodoh papa-gonggong (orang cina kata, gonggong tu BODOH DUNGGU)

Salam,
dalam Islam mereka yg dianiaya doanya makbul, papgomo tak takut kat negeri akhirat ka.. dengan bukti yg ada nampak sangat papagomo ni menerima upah lalu berakhlaq seperti seekor MUNAFIQ. dan tempat munafiq di dalam pantat neraka. nauzubillah.

semoga papgomo menerima hidayah, INSAF dan bertaubat dan membetulkan segala tahi yg sudah ditaburkan. Amin.

papagomo memang kencing kuat.Chat dia dengan Saiful pun dah keluar terdedah..hah ha ..siapa bole percaya perhimpunan anjuran UMNO bole sampai 1000 orang..kalau Pakatan buat perhimpunan Rakyat datang x payah bayar pun...mesti beribu riban datang..UMNO & BN..next election you wil be out...ha ha history

kuang kuang kuang

kena amik foundation basic mathemathics

tuan-tuan, yang penting ambil bahagian dan tunjuk kita tak suka pada meka...bilangan tk mustahak, yang hadir sume boleh di angkat ibu jari (joto) . PAHALA buat kamu semua kerana tunaikan pardu kipayah.....!!!!! hidup melayu

Yeah hidup melayu sebab
ko masih hidup...
nanti dah mati tuhan tak tanya bangsa apa lagi
tuhan tanya agama kau bukan bangsa kau!!

alah pasal nombor pun nak kecohh..lawaksss..buatla isu lain..

ini bukan soal nombor,
tapi ini soal tipu...


EmoticonEmoticon