Tuesday

Pembunuh Sosilawati ahli BN rupanya!




Sebenarnya isu pembunuhan datuk Sosilawati tidak seharusnya dipolitikkan dengan mengaitkan beliau dengan mana-mana parti, namun ReJaM© rasa terpanggil untuk memperbetulkan kekeliruan memandangkan Cybertrooper UMNGOK seperti Papagomo dan geng-geng bongoknya mengatakan bahawa pembunuh ini adalah ahli Pakatan Rakyat.

Namun di sini terdapat bukti yang jelas lagi kukuh bahawa pembunuh ini mahu menyertai parti komponen BN iaitu MIC sekaligus menjadi ahli BN bagi menambah koleksi individu busuk yang sedia ada di dalam parti tersebut. Berikut screenshot laporan akhbar online yang menjelaskan bahawa si pembunuh ini berhasrat mahu menyertai BN. Sila klik gambar berikut untuk paparan yang lebih jelas.


ReJaM©: Agaknya ada lagi tak pembunuh lain yang dah terlepas pandang masuk BN?

35 comments

Harap betulkan ejaan 'milo suam' tu. Elemen2 negatif seperti inilah yang merosakkan ejaan murid2 sekolah, dan masa depan mereka. Yang rosak adalah anak2 Melayu juga. Saya kata demikian kerana saya pernah menemui seorang dua murid yang telah menggunakan cara ini untuk menulis karangan dalam buku latihan BM mereka.
Saya pernah tegur sebelum ini tetapi tidak ada perubahan. Lepas ini saya tidak akan melayari laman web ini lagi kecuali sekali dua untuk tujuan meninjau jika sudah dibuat perubahan. Terima kasih

Adus sampai macam tu sekali ke cikgu? janganlah serius sangat cikgu, mereka yang pernah cikgu lihat menggunakan tulisan begitu setakat seorang dua murid, janganlah kerana seorang dua murid cikgu yang saya tak pernah kenal tu, saya pula yang dihukum. Lagi pula belum tahu anak murid cikgu itu pembaca setia blog MiLo SuaM. Ejaan itu sekadar dijadikan lambang blog ini jadi tidak menyalahi penulisan, ia bukan ayat tetapi simbol untuk blog milo suam. apalah cikgu mcm ni pun ade ke?

bertenang cikgu..hehhe

aku rasa cikgu ni mintak anak murid dia buat critical review blog melo suam la kahkahkah

cikgu...cikgu pernah dgr tak corporate name and corporate logo? MiLo SuaM adalah nama korporat dan ia adalah logo korporat wpun tak berdaftar..hehe

nama pun cikgu.. ajarlah budak itu perkara yg betul... rugi jer bayar gaji bulan2...tapi nk harap budak tu pandai sendiri..

lalala..bende kecik pum nak kecoh...nie pekataan kazen nak kene ubah jugak ke cikgu? macam mane plak perkataan murid2???? ape 2 yg kat belakng tu yg ckgu tulis...tak takut ank murid cikgu tulis jugk ke? elemen2? anak2? ermmmm nk tegur org tp cikgu pum tgah wat kesalahan ejaan yang sgt BESAR..!!

aku pun cikgu jugak...xpayah nak tunjuk pandai kat sini la cikgu..
kalau murid tu salah, salahkan cikgunye la..cikgu xbetul, anak murid pn x betul...anak murid aku steady je aku tgk..kite mengaja kene ade care..jgn jadi skema sgt..ni zaman modern la bro..kolot betul la.cikgu camni sampai bile pn xmaju

cikgu koya pandai, cam bagus sgt

Takmboh Laro Doh:kerana ejaan murid boleh rosak...hahaha...cikgu,suruh dulu cikgu2 beragama Islam yg x pakai tudung tu ttp aurat,baru kite bincang pasal ejaan yer...rasenye,itu lg merosakan murid2...

ni cikgu umno r ni yg mrah..haha..

Apa yg patut komen pasal mamat ni nk join MIC tapi dh jadilain plak komen nya miahahaha

Bukan semua bergelar Cikgu tu bagus sangat..Mereka pun manusia biasa macam kia\ta..So aku anggap cikgu ni poyo dan pendek akal...marahkan nyamuk kelambu nak ni bakar nya...podahhhhhhhhhhhhhhh

namaKU jarum seribu tahun...

hahaha dlm2 bnyk artikel awt baru ni ko persoalkn ejaan milo suam?ko ni dh lama masuk ka?ka baru masuk hehehe ciku2...

pe daaa...hehehe ciku ko bg ayat yg anak murid ko tulis tuuu...aku nk tgk gak ayat dia pelh yg teruk sgt sampai anak murid tu tulis milo suam sampai ko marah...yg paling best anak murid ko tu datjah brp?hehehe...klu dh ngajar ejaaa...haaaaaa alamak ai;p

Arghhh...tulisan pun nak dipolitikkan...haha.

hahhaahaha......sajer cari publisiti la 2

alah.. guru ganti je tu. poyo nye bukan main.. :P

cuba check profile dia.. mmg guru ganti je..

kalau nak kata milo suam je salah, tak boleh. Bende ni dah jadi seakan trend dalam penulisan sekarang. Bahkan ianya dah digunakan lama sangat dah. Pesanan untuk cikgu, jemput-jemput untuk blogwalking. Cikgu akan nampak banyak lagi blog sebegitu. Jangan cari blog-blog dewasa. Cikgu cari blog golongan remaja. Selamat berblogwalking ya cikgu.

Penggunaan short form seperti "Elemen2", "anak2" dan "murid2" tak merosakkan bahasa Melayu ke cikgu? Penulisan rasmi sekarang tak guna dah penulisan macam tu....

Ibarat ketam mengajar anaknya berjalan lurus

weiiii.....kurang ajar sungguh korang ni....tak kenang langsung jasa jasa cikgu yg dulu dok ajar korang yg asalnya bangang nak mampus yg akhirnya boleh baca....bila dah besar ngutuk ngutuk pulak insan yg di panggil cikgu ni....bodohhhhh...

sepatutnya korang kutuk la si celaka keling tu.....dah bunuh 4 orang tu bodoh....bukannya kutuk cikgu yang banyak jasanya pada korang termasukla pada mak bapak korang sekali......dasar kacang lupakan kulit.....cisssssssss...pantang tok nenek aku orang yang kutuk kutuk cikgu....cis...cis...cis...cissss....

anak anak korang pulok pandai la pulak hantar ke skolah suruh cikgu cikgu ni ajar....bangang...kalau dah rase diri tu tak pandai sangat....tak payah la antar ke skolah...tahu la pulak diri tu bangang...korang la yg ajar sendiri....apsal lak antar ke skolah...korang yg jadi pengetua...pahtu bini ko yg jadi cikgu...tah tah SRP pon tak lepas...pandai pandai lak nak kutuk kutuk cikgu....anak jadik bodoh pon salahkan cikgu gak...dasar tak berkepala hotak semua.....

huhhh...baru puas hati aku.....padam muke korang.....dasar tak kenang budi....

apa hal bro marah2 nie...mlm tadi u x dapat ke??

_ ani baju biru

apa bende si badigol Anonymous | September 17, 2010 8:54 PM tu membebel? nak membebel masok hutan la woi
wah kah kah

bila si bodoh-si bodoh bertekak

masalahnye...cikgu sept 13 tu mnunjukan kebodahan nya sendiri!!!!!
ape kebangang la anonymous sept 17..
ni msti puak umngok jgk ni..adoiai..
bt malu cikgu sedunia la ko ni...!!!!!

cikgu nie umno.sbb tu dia mara

sabar kawan2,,,,,ingat ALLAH SWT,,,

cikgu MANTEL...marahkan kelambu,nyamuk di bakar,kira handallah anak2 murid cikgu tu ek,leh baca n faham blog milo suam ni,,setau aku,blog ni utk komen2 politik..bukan utk ape2 subjek kat skolah rebndah atau menengah..lawak2..

umpama lilin membakar diri... lilin la sangat, bila angin murid xbsalah pun kna pariap.. bodek nyer hal, gubal undang-² nonsense..


EmoticonEmoticon