Saturday

Esklusif, temubual Tuan Guru Nik Aziz di Hot FM


Temubual menarik oleh DJ Hot FM bersama Menteri Besar Kelantan Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat di Hot FM radio sempena bola Piala Malaysia 2010, saksikan tebual tersebut sebagai hiburan santai pagi ni. Nik aziz turut menceritakan pengalamannya semasa muda di dalam bersukan.








[Sila klik play untuk mengikuti rakaman temubual]






ReJaM© "Lihatlah ketokohan Nik Aziz, sentiasa mengambil kesempatan berdakwah di dalam setiap perkara yang dilakukannya"

10 comments

Hehe menarik... Suka dgn TGNA... Allahuakbar!

Biasa la zaman muda2. Best jugak Tok guru zaman muda dia. Mat Monggol pon hebat jugak dalam aktiviti2 luar ni walaupon dah nak botak. Cuba tanya Mat Monggol ape yang dia pandai "main"? Hehehe...

pemimpin yg bjiwa rakyat mmg layak dpt phormatan~~smoga dirahmati ALLAH

This comment has been removed by the author.

Hebat sgguh TGNA mase mude2 dlu.....hehehe, Dr segi ramlan klantan mmg layak untk jd juara....ape2 pun bola itu BULAT.!! Slmt berjuang untk kedua2 pasukan....Gomo kelate Gomo....Hoben jang Hoben....Hahaha..^_^

Sebagimana diceritakan oleh teman ku (Org UMNO):

Terkenang kesederhanaan TGNA semasa kwn aku (dr UMNO, masa tu mnyamar laa) buat analisa politik kelantan sehingga ke rumah TGNA sendiri. Bagaimana isteri beliau yg buatkan air & TGNA sendiri yg hidangkan air kpd tetamu termasuk kwn aku & wakil kementerian dr Afrika (aku lupe kmnterian mana) kbetulan ada skali.

Dan bagaimana beliau mengambil wuduk dgn menutup paip setiap kali semasa basuhan dibuat. Tersdar kwn aku, dgn siapa sbnrnya dia berhadapan dn niat utk terus menganalisa politik bg kepentingan UMNO terhenti disitu saja.

Sy mmg bkn sorg yg minat pd politik tp keperibadian Tuan Guru Nik Aziz mmg sgt2 sy kagumi.pnh skali ms sy F2,we all pi Pulau Melaka,rumah Tuan Guru.well,saje nak tgk cane umah dia alang2 dah smp klate.umah dia sgt2 sderhana n dia mmg stay kt umah 2 even ade umah rasmi yg besar lg indah (pi umah rasmi bl ade formal function jek).umah dia umah kayu je (mase tula,1999) n sebelah umah dia ade masjid.n ms smpai tu Tuan Guru xde sbb teman org umah dia pi pasa.sy rs sgt2 kagum dgn kesederhanaan yg dimiliki oleh beliau.

Tiada apa yang nak diperkatakan untuk TGNA sbb kena semuka sendiri baru kita kenal siapa dia. ape2 pun semua anak saya TGNA yang cukur kepala. Alhamdulillah

cam ni lah baru media cth media yg adil ni..x ader sesetengah media tu bila citer bekenaan negeri yg diperintah oleh PR tanya Pengerusi Perhubungan UMNO Negeri, tapi bila negeri yg diperintah oleh BN pandai plak cari MB....


EmoticonEmoticon