Wednesday

Rahimi pula mengaku diliwat Anwar Ibrahim




Selepas pengakuan Saiful Bukhari Azlan kononnya dia diliwat oleh Anwar ibrahim dengan skrip cerita yang banyak cacat celanya. Kini seorang lagi pembantu Anwar Ibrahim mengambil tugas Saiful Bukhari. Rahimi Osman pembantu Anwar Ibrahim dikatakan akan membuat sidang media hari ini. Perkara ini disahkan sendiri oleh Chegu Bard di halaman Facebook beliau.

Di wall chegu bard, beliau menulis:



Rahimi bekas kakitangan pej Anwar Ibrahim yang merupakan saksi pembelaan dan pernah membuat surat akuan bersumpah yang menyatakan dakwaan Saiful ialah fitnah dan ada pembabitan Ezam Mohd Nor hari ini dilaporakn buat report polis kata dia juga diliwat dan akan buat sidang media ........


Di bawah ini screenshot facebook Chegu Bard sila klik untuk membesarkan image.



ReJaM© "Dah dua orang dah budak bodoh mengaku kena liwat dengan Anwar Ibrahim"

9 comments

Rahimi bangang!!!!

ape nk jadi ngn malaysia....Allah bersama2 orang yg benar...sama2 la kite doakan mudah-mudahan Allah tunjukkan kebenaran...Allah lah sebaik2 perancang...

ini la dia skim cepat kaya alaf baru

Selepas pengakuan Saiful Bukhari Azlan kononnya dia diliwat oleh Anwar ibrahim dengan skrip cerita yang banyak cacat celanya.
-jika kes Saiful byk cacat cela,kenapa karpal singh asyik tangguh kes?bukankah kecacatan dlm sesuatu kes adalah point besar bg pihak peguam Anwar?lg byk kecacatan,lg senang bg pihak pembela untuk berhujah.

Rahimi bekas kakitangan pej Anwar Ibrahim yang merupakan saksi pembelaan dan pernah membuat surat akuan bersumpah yang menyatakan dakwaan Saiful ialah fitnah dan ada pembabitan Ezam Mohd Nor hari ini dilaporakn buat report polis kata dia juga diliwat dan akan buat sidang media ........
-jika anda @ Chegu Bad mengetengahkan ini adalah konspirasi Ezam,kenapa tidak buat laporan polis?nak cakap polis dikuasai kerajaan BN?silalah cari alasan yg lebih konkrit lg.

apa2 pon,kita masih tak tau apa yg terjadi kpd Rahimi,apa tujuan dia muncul secara tiba2 & mendakwa telah diliwat.

-twiggy ramirez-

dah makin ramai yang istihar dirinya bukan umat nabi muhammad

"apa2 pon,kita masih tak tau apa yg terjadi kpd Rahimi,apa tujuan dia muncul secara tiba2 & mendakwa telah diliwat"

tujuan si rahimi ni apa lagi...PRK N45 galas la...dah terang lagi mau kasi spotlight...alahhh strategi beEND...melugai nk mutoh

kenapa la bangang sgt si rahimi ni, nampak yg jantan tp lembik, kot ya DSAI nak liwat, x kan x daya nal melawan kot? nape la jantan hemsem ni lembik bebeno..

ensem per benda...muka pun x semengah...dah ler x ensem...bodoh ler dia tu...x pun mmg asai dah GAY...ko GAY kan rahimi?ko x yah ler nk tipu org len...ko asik tipu org jer...ko ingat kiter org len x tau ker ko GAY...ko dari DULU GAY...kALO C ANWAR nak wat LIWAT aku konfem ko dia x PILIH...sbb muka ko BURUK BENOR........
ko TAUBAT NASUHA ler RAHIMI....muka ko serius aku ckp x ensem lgsg.....

Rahimi tu gay...Saiful tu lesbian.....kesimpulannya dua-dua tu bekerja sebagai mak nyah kt bangsar.


EmoticonEmoticon