Monday

Skandal bekas DYMM permaisuri agong terbongkar



Skandal bekas DYMM Permaisuri Agong, Cik Puan Besar Selangor Datuk Amar Siti Aishah binti Dato Seri Abdul Rahman dikatakan terbongkar apabila uncle Seeker, seseorang yang menggelarkan dirinya sebagai 'pencari hantu' sebelum ini, namun penipuannya terbongkar apabila semua bukti kewujudan hantu yang didakwanya hanyalah rekaannya sendiri.

Pihak MiLo SuaM sengaja untuk tidak memberikan link blog Uncle Seeker, bagi mengelakkan pembaca terus ke blog beliau memandangkan banyak lagi pendedahan yang dilihat begitu memalukan. Uncle Seekers di dalam siri pendedahannya mendedahkan pelbagai kisah sepanjang hubungannya dengan bekas 1st lady Malaysia itu.

Uncle Seekers di dalam blognya mendedahkan tentang hubungan rapatnya dengan bekas permaisuri agong. Uncle seeker juga mendedahkan bahawa bekas permaisuri tergila-gilakannya, malah sering kali menelefonnya pada setiap malam. Uncle Seekers juga mendakwa di dalam tulisannya bahawa bekas permaisuri agong selalu mencium tangan dan pipinya. Di bawah ini beberapa gambar uncle seekers dan mantan permaisuri agong yang diambil dari blognya.


[Sila klik untuk membesarkan image]








ReJaM© "Mohon pihak yang berkenaan menyiasat dakwaan ini kerana ia melibatkan nama baik institusi Raja-Raja Melayu..."

50 comments

Bekas kan..skrg da xde pape kan..?tp sedihnya jd gitu

9m.... ntah la nak cakap apa... semua manusia sama saja .... cuma iman je len2 .... kita bukan nya maksum......

This comment has been removed by a blog administrator.

kene mandrem kot....-GM

Saya pernah baca pasal ni..sesungguhnya kita tak boleh meletakkan kepercayaan 100% krn cerita ini hanyalah sebelah pihak shj.Dgn teknologi skrg,apa shj boleh dibuat,direka dan sebagainya.Apapun saranan saya,BERTAUBATLAH..baik Puan AIshah atau uncle seekers sndiri jika sudah terlibat dengan zina,BERTAUBATLAH...

Da ada gbr mmg btl laa..rse dia pn da xde sgkut paut lg daa..bia laa dia ingin idup bebas

sebenarnya dah lama dgr cerita ex-permaisuri ni sakit kena buatan org dan memang fikirannya kacau..tak hairan la klu dia jadik begitu..tapi yg hairan apasal pulak c uncle ni blh paparkan dia blog dia pasal permaisuri ni..mmg uncle ni pun bermasalah mental

Uncle Seekers tu kan memang mistik sket...
Dia mandremkan Puan Aishah la tu kot...

Tak kira la siapa pun kita, kalau dah namanya manusia mesti ada nafsu.

Sebab tu orang kata:

Kalau ikut hati mati.
Kalau ikut nafsu lesu.

KITA PULA BAGAIMANA???

salam semua..x pecayalah yg tu ExDYMM Pemaisuri..x kanlah pakai jam tgn standard ratusan ringgit je,,pas tu kaftan yg dia pakai tu mcm murah je..korang tgk lah btol2 tudung biru yg prmpuan tu pakai, logik ker dia nak pakai tudung murah cam tu..mungkin pelanduk 2 serupa kot..uncle seekers ni pun bkn bley caya gak..

This comment has been removed by a blog administrator.

org ada tengok 6 part of the story....mmg nmpak mcm kena pukau ke mantan pemaisuri agong tu...ye la..uncle tu kononnya berubat tuanku...pelik gak..knp la datuk seri tu pggl uncle berubat...panggil alim ulamak...darul syifa' ka..ni p panggil setan...mmg dia wat setan la....kalo hidup boleh pegang anjing...mcm mn tuh?

uncle seeker tu dah ar x hensem..hahahaha

kalo ensem nko nak ker?

Kan bekas Permaisuri tu JANDA? Dia boleh kawin dgn sesiapa yg dia suka, jangan buat maksiat sudahlah! -andak kbsb

nmpk sgt ini xkn bekas permaisuri...
tlgla jgn percaya. uncle seeker nih nk cari publisiti murahan jek.. eeii keji sgt fitnah org..

uncle ni gler...

aku benci gila tgk uncle bodo ni kerja nak mengaibkan org aku dah baca blog bodo dia mmg bodo kejer mengencing org je apa nak jadi uncle insaf la bawak bertaubat

Si seeker neh takde kerja kot. benda lepas nak ungkit2 pula utk malukan owang len.

cilik, tolong letak balik chatroom susahla nak tanya2..

terkedu..kalau dorang da kawen takpe kot.hm.

eeeh!!! takkan cerita camni pun nak pelik???? milosuam milosuam....

dia wat cerita cam aisyah tehegeh hegeh kat dia, cam sial ja, ntah2 dia dah rimas ngan aisyah dia wat la crita nak aibkan aisyah, dok santau anak org, bapak nak defend anak dia nk maki hamun, bapak dia nk defend anak dia drpd jatuh ke tangan setan cam tua kutuk nih,, tp nk buat camna, ilmu sihir dia tu dah memakan ex queen kita nih.. kuang hajaq tui, menjatuhkan martabat institusi DiRaja Malaysia ja.. Aisyah boleh saman malu x nih?

-AKUBENCI SEEKERS DAN SEKUTU-SEKUTUNYA-

tahi lalatnya sama..pelanduk 2 serupa pun..xkan tahi lalat pun nak sama kan...oh melayu..dr raja sampai ke hamba..asal melayu..semakin meeelaaayuuuuuu

bohong ja..... itu bukan bekas permaisuri..... 100% bukan... uncle nie perasan jaaa!!! belah ar orang bodh!!!!

cuba kita tengok betul2...

http://uncleseekers.blogspot.com/2010/11/permaisuri-siti-aishah.html

aku dari dulu tak suka laki2 ni.... tgok muka ja dah tension...

orang tak beriman, begitulah - dua-dua disesatkan setan. Berapa kali basuh muka sehari nih?!!

sejak dari siri entiti hantu dia kuar kat tv, tak pernah sekalipun aku rasa teringin nak tengok. Tup-tup...kuar citer panas dari Lando (bekas staff dia) yang semua yang dibuat dalam siri Entiti tu adalah drama yang dipenuhi dengan segala tipu helah (nak cari publisiti untuk menaikkan nama Uncle Seeker).
So sekarang bila kuar citer macam gini pulak pasal dia dengan Mantan Permaisuri...aku tak caya. Kalau sekali dia dah menipu, dia akan ketagih untuk tipu lagi dan lagi dan lagi.

Nasihat aku kepada uncle seeker...daripada kau dok sibuk cari hantu, baik kau cari Pakar Sakit Jiwa untuk betulkan urat saraf otak kau yang dah semakin parah tu. Jangan marah...tapi inilah kenyataannya.

andak kbsb....kalau x silap aku, mengikut undang2, Bekas Permaisuri Agong yg jd janda x leh kawin lg smpai bila2...betulkan aku kalau aku tersilap.

-papialo-

syoknye die buka aib org....nanti aib diri sendiri kene telanjangkan padan muke...aku mmg dr dulu x suke mamat hantu jembalang nie...

sy br baca full story part 1-5 citer ni kat blog tu sendiri..
xpasti btl ke x tp mana la tau bekas permaisuri anggap die adik ke..
xpon dieorg sepupu..
ahhh...xcaya..xcaya..

xpecaya cakap uncle ni..
sebab ramai yg kate program die pon tipu..
so,jgn pecaya dulu sebelum ada bukti kukuh..

ko sengal
sibuk je amek dari blog uncle..nak publisiti jugak ke milo sengal ?

lps kes pak seekers nih cerai ngan bini dia, aku dh x suka dia. bkn pe, sian aku bc luahan ex-wife dia yg lawa dan baik tuh..dh kl mmg prangai buruk, smpai kesudahnya lah buruk kl xmo brubah..

ACTUALLY UNCLE SEEKERS NI PENYIHIR..bapak PA mintak tlg uncle seekers ni kluarkan barang2 misteri dlm badan aishah... sbb kononnnye ankel seekers ni terer...

tp angkel seekers plak wat keje lain.. di plak gune2kan si Aishah ni.. sbb tu aishah jadi bengong camtu..

http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=512889&extra=page%3D1&page=13

korang leh baca kat sini > bukti angkel seekers ni mmg gune SIHIR nak tundukan aishah

http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=512889&extra=page%3D1&page=13

perkara begini kena diperhalusi agar kita tak tersasar membuat telahan..apapun niat dan hati manusia amat sukar untuk dimengerti memandangkan zaman sekarang kebendaan yang dicari..bila sudah dapat atau tak dapat maka beginilah jadinya..

Aku rasa Uncle Seekers ni bak kata orang utara layak digelar
"PLIAQ KAWAQ".Semua lubang dia nak tojah.

kalo aku jadi penyihir, aku nak mandrem Paris Hilton atau bini najib ke,, banyak paedah nyer

muka mcm x same je...

Kencing kuat!

Muke cm jembalang je uncle tu...

majlis Raja-raja xheran yg kamu sibuk lebey kenape?
na utarakan konon kamu cara la kt isntitusi diraja nih?
igt diorg 2 bodo ke...
tp mmg institusi raja-raja skunk pun mcm xde function...
kate ketua hal ehwal agama...
tp most para istri n yang bangge kerabat pun x tutup aurat...
macam ni ke ketua agama?
patut la org ta hormat Islam dah skunk ni....
so called ketua agama pun x tegak kan agama...
so how?

SEeKers... memang cerita nak menipu penonton jew.. umpan aweks2 lawa suruh org tgk cerita ntah apa2 ntah, meh sini kalo nak jumpe ngan hantu sgt aku bwkkan... hampeh menipu kuat...


-FcL-

ada ku kesah. bior le diorg pun ada hak bercinta gak.

Sebaik2nya jgn la berkawan sgt dgn org yg suka memburu hantu, takut perangai dia pun mengikut sama. Berkawanlah dgn org yg suka memburu kebenaran dan keadilan.

Adalah salah membuka aib sendiri dan org lain. Adakah itu tanda sudah hilang malu dan segan malah berbangga pula kerana dpt menundukkan seorg bekas Permaisuri dan memperlakukannya seperti itu.

Sepatutnya fikirkan la maruah dn nama baik awek tu. Sudahlah menjanda diusia muda, dapat bf suka cari publisiti pula. Itu sabotaj namanya. Atau mungkin satu ugutan(blackmail) demi sesuatu tujuan.

Kita tidak mahula mendengar pendedahan yg lebih teruk daripada itu kalau pun ada.

Kepada pemburu hantu tu, sedarlah...jgn ikut perangai yg diburu itu.

knape kita nk pelik....aishah ade perasaan jgk...tp abdullah x leh ckp mcm tu... jgn la kutuk raja kita..knape nk babitkn agama...bila nnti org yg bukan beragama islam baca mesti dia kutuk agama islam...org islam sendiri x reti nk jaga...jgn nk cari salah org jer....kita kena pkir jgk ...manusia yg ade hati n perasaan...org yg suka menaibkn org ni pun satu...dh bercinta bersama knape nk tunjuk gambar kt org....nk bangga kn @ nk malukn org....tlg la....jaga tepi kain sendiri...jgn nk menyibuk..

Aishah pada asalnya adalah rakyat biasa, dipilih suaminya seorang Sultan yang tiba-tiba menjadi orang bangsawan. Sebenarnya pasti ramai kerabat yang tidak menyenanginya. Kerana takut kepada Sultan lalu mendiamkan diri.

Kini Sultan sudah tiada. Siapalah Aishah sekarang ini. Hanyalah rakyat biasa yang masih di anggap bangsawan dan kerabat. Aishah sudah tidak ada apa-apa kuasa lagi. Inilah masanya mengupah seseorang seperti Ungkle Seeker untuk menfitnah Aishah. Memburuk-burukan Aishah. Siapalah Aishah sekarang yang mampu mempertahankan diri dari fitnahan Uncle Seeker. Hanya bangsawan yang di pandang sebelah mata oleh sebilangan kecil kerabat, malah masih dianggap rakyat biasa.

aku rasa uncle seeker ni bg ubat guna2 kat bekas isteri agung ni.....

Tak tkut msuk penjara ke?apa pun no komen


EmoticonEmoticon