Thursday

Video Awek Melayu anjur gusti jalanan



Macam-macam perkara pelik kita boleh saksikan dalam dunia sekarang ni. Terutama bila dah adanya teknologi maklumat yang canggih macam internet yang korang tengah gunakan sekarang ni. Perkara buruk dan baik cepat sahaja tersebar. Kali ini ReJaM© nak kongsikan video yang dihantar oleh salah seorang pembaca BloG Milo SuaM yang meminta untuk dikongsikan di dalam BloG ini. Menurut si pengirim, video awek Melayu bergaduh atau boleh juga disebut video awek melayu anjurkan gusti / pergaduhan di jalanan ini diterima dari telefon mudah alihnya.

Dalam video ni awek-awek Melayu ni bergusti secara bergilir-gilir sambil disaksikan dan disorakkan oleh penonton yang terdiri daripada lelaki dan perempuan.

Budaya bergusti di kalangan awek Melayu ni bagi ReJaM© agak pelik. Mungkin ada juga minah-minah saleh ataupun minah-minah mexico dan negro kat luar negara sana yang buat benda bodoh macam ni. Tapi bila sampai pada Awek Melayu anjurkan gusti jalanan, memang benar-benar suatu yang pelik. Diorang ni dah masuk hantu agaknya. apapun korang layanlah video ni.
[Sila klik untuk menonton video]




ReJaM© "Macam-macam hal awek Melayu sekarang nih..."

17 comments

ekekeke.. lagu die sumpa ceria!

apa nak jadi dengan anak gadis melayu hari ini? dimana maruah bangsa dan agama? kenapa mereka jadi begini? sungguh malang nasib bangsa dan agama? siapa kah dibelakang mereka itu? dan siapakah mereka-mereka ini?

Gila!!Gila!!Gila!!Gila!!Gila!!
Gila!!Gila!!Gila!!Gila!!Gila!!
Gila!!Gila!!Gila!!Gila!!Gila!!

Bapak tak ajar!!! Gila!!Gila!!
Gila!!Gila!!Gila!!Gila!!Gila!!

YA ALLAH.ape nak jadik la.yang tak tahan tu yg bertudung pun ade gak..

haha, tag team tiga orang tu, tukar2

kehkehkehkeh boleh register wwe ni!! konfom leh jd legend cam Chyna!!!

apa nak jadi gadis2 ni..kalau aku ade kat tempat tu mmang aku bagi plempang satu2..bukan yang gusti je,,yang tukang tgk aku bagi gak...

Rendah dan murahnya harga maruah perempuan skrg...sy sbg perempuan..malu tgk video ni....dimana letaknya agama Islam dlm diri masing2...seolah2 Islam tu tak wujud..institusi kekeluargaan yg sgt rapuh...dan nilai pemikiran yg semakin cetek oleh remaja masa kini..wallahualam...

huhuhu....sy pon tk fhm pe tujuan diorg wat cmtu??? perempuan gado?? nk tunjuk kuat?? dlu kes gado rebut jantan skng ni wrestling plak??? mcm2..tkde kje budak2 skng ni...memalukan btl...tkde pekdah pon bkn boley bantu bangunkan negara..wasting time n their energy...yg pki tudung pon de gak...dunia akhir zaman... nauzubillah...

xmacam wat gusti jerk.. ney gaduh ney.. sebab kalo gusti confirm xder terjerit2 maki orang neyh.. pepun.. wat malu jerk.. ley plak org len tgk jer.. xreti2 nak damaikan ker? ader guys kat situ pun tak guna.. bley plak happy2 nonton.. happy2 merakam.. siap suh bukak baju pompuan? camtu ker bakal2 pemimpin keluarga? tak ley pakai.. MEMALUKAN..

Org melayu pure malaysia ke ni??? mcm indon or sabahan/sarawakian je. Dasyat2, pihak berkuasa perlu ambil tindakan.

ada budak pakai baju yang bertulis SMK Sepagaya. Its meant insiden ni berlaku kat Lahad Datu, Sabah, i believe...

mungkin d sabah ni..
apa pun..diaorang kurang didikan yg sepatutnya bermula dr rumah..sekolah dsbnya..
pihak bertanggungjawb pun suka ambil jln shorcut..cthnya ada sekolah utk yg buang bayi..
lps ni mgnkin ada skolah utk geng2 mcm ni kot..
tahniah pd phk yg bertgungjwb..krn x nampak (?) pekara camni dah byk belaku..
diorg ni bkn stkt memalukan..tp perangai yg hina..

pompuan gaduh konfem kene tarik2 rambut,pahtu jerit2.so cheap

ia tiada kena mengena dgn semenanjung..borneo sucks

miss apicomplexa said:

asal lar dak2 ni..
wat malu kaum..
aser mcm nk bg penampo je seko-seko!


EmoticonEmoticon