Tuesday

Geng songkok tinggi minta Nik Aziz debat dengan Karpal


Tujuh orang tukang kebun dan seorang guru besar sekolah rendah tamil telah dikejarkan ke hospital sakit mental sebaik sahaja didapati pensan secara berjamaah dalam keadaan terlungkup selepas membaca sebuah berita merapu di Utusan Malaysia malam tadi.

Seorang geng songkok tinggi dari Jaringan Melayu Malaysia, JMM meminta Tuan Guru Nik Aziz berdebat dengan Karpal Singh tentang isu negara Islam. Mangsa yang sebelum ini dikejarkan ke hospital sakit mental dipercayai ketawa terberak-berak sebelum pensan beramai-ramai dalam keadaan tidak sedarkan diri dan terlungkup di atas satu sama lain [Utusan]

"Apa hal pulak Nik Aziz nak kena debat dengan Karpal Singh ni?" mereka berulang-ulang kali mempersoalkan kewajaran berita bangang yang disiarkan oleh Utusan Merapu. Akhirnya mereka semua ketawa terberak-berak.

RentaP© "Pernah guna Utusan Merapu buat bungkus taik, masa tu dah tak tahan sangat nak terberak, tandas pulak tak ada, terpaksa berak dalam kertas Akhbar Utusan Merapu, terima kasih Utusan kerana jadi pembungkus taikku... =) "

15 comments

JMM tu yang patut masuk Hospital mental...
Meroyan tak tentu pasal...

hahahahahaha..nampak macam kelakar...

bkn meroyan.. mengampu.. jap lg ade le projek mega yg dorang dpt..

JMM
Jabatan Mental Meroyan

lobai joram pergai.. delete 15 February 2011 at 12:00

WKAKAKAKAKAKA!!!!!!!!!!!!
TOLONG!!!!!!
SAPA2 YG ADA EHSAN DAN KENDERAAN,TOLONG HANTARKAN AKU KE HOSPITAL SBB AKU KETAWA SMPAI SKRG X DAPT BERHENTI!!!!!
TOLONG!!!WHAKAKAKA!!!TOLONG!!!!!WHAKAKA!!!!!!!
TOLONG!!!!!WHAKAKA!!!

JMM?jaringan melingkup mentakedarah gerombolan??ala,,,sapa tak kenai depa ni???utusan??kahakkahh,,ambo selalu pi kedai runcit malam2,,paper yang masih banyak dan tak terjual,utusan la,,kekekkk

aritu persatuan silat dh dpt duit dari k'jaan... bnyk lak tuuu... laa ni... JMM pon nak gak la...

nAK BERDEBAT DENGAN SEHALUAN? bodoh< TU BUKAN DEBAT, TU BINCANG MACAM MANA NAK TERUSKAN PERJUANGAN ISLAM.. debat NI ADALAH MENCARI HUJAH. BODOH BODOH DAN BODOH.

Saya dan bapa suka makan nasi ayam, tapi najib suruh berdebat dengan ayah saya pasal kesedapan nasi ayam, nak debat macam mana dah sama2 suka makan nasi ayam, mestila sama2 dah tahu. bodoh2

kan aku dah cakap umno memang bangang gila.

dia memang suka putar belit.. utusan meloyaaaa kahkahkah

Ya allah, Engkau turunkanlah Bala & Malapetaka kepada golongan yg suka menabur fitnah kepada Pakatan Rakyat.. Engkau Matikalah pemimpin BN yg zalim & gantikanlah kepimpinan mereka dgn kepimpinan yg Adil & Saksama.. aminnnn!!!!


Jkkk Sri Bangun

Amiinnn tanpa nama, terimakasih di atas doa yang relevan itu.

Debat ke muzakarah ke, ia diantara dua pihak yg setuju utk mengadakannya, bukan perlu ada pihak ke 3 yg menyibuk suruh debat sedangkan mereka sendiri mengelak tk sudah semenjak dari isu amanat hj hadi lagi.

biasanya kalau berdua, yg ketiga tu setan...hihi

memeng pun UMNO Busuk dari kepala sampai ke Pusat..bawah lagi tak boleh sebab selalunya UMNO mesyuarat deng seketeri dia bawah pusat aje...meeting soal Pusat..kena buat bawah pusat....teori UMNO..

no tobn
comment kome cukup cantik...bab bawah pusat tu...yang berbulu tu kan..yang perang macam gadis monggolia tu punya..tu yang ada orang dah nak gila atau dah gila tu...

kita cerita bab pusat je kan baik...debat debat ni..getik teman dengar..modal basi dah...sikit sikit debat..jadinya tak perah kalau dengan umno ni..tu yang dok gatal suruh orang lain berdebat tu...


EmoticonEmoticon