Friday

Ketua UMNO Gombak sudah mengaku gambar panasnya


Semalam Blog MiLo SuaM telah mendedahkan sekeping gambar panas Ketua UMNO Gombak bermesra dengan kekasih gelapnya di dalam sebuah hotel, rujuk link ini [Gambar Panas]. Hari ini daripada maklumat yang diterima dari blog Tawan Malaysia, tuan punya diri dikatakan sudah mengaku bahawa gambar itu sememangnya adalah gambar dirinya [Tawan Malaysia].



ReJaM© tiada niat nak aibkan beliau, tapi pemimpin begini memang sewajarnya didedahkan agar tidak terus memperbodohkan rakyat dengan lagak pejuang Islam kononnya. Memandangkan beliau sudah mengaku, maka cukup sampai di sini pendedahan ini, tiada lagi gambar untuk mengaibkan beliau akan didedahkan.

Beliau dikatakan akan menghadap Ketua Perhubungan UMNO Selangor Dato Noh Omar dalam sehari dua ini secara gentlement memandangkan ini merupakan "skandal terbesar UMNO Selangor".


ReJaM© "Pemimpin-pemimpin dan semua ahli politik tak kiralah parti apa, INGAT! Anda sentiasa diperhatikan..."


Nantikan pendedahan skandal pemimpin-pemimpin UMNO yang seterusnya...

92 comments

ambik ko penyokong bn..photoshop laa,gambo edit laa...
sayang sgat kat pemimpin cirap cikai cibai cam ni...MUAHAHAHAHAHAHHAAA

pemimpin melayu........islam kah dia?

MANE PENYOKONG2 UMNGOK NIH...CEPATLAA KOMEN..AQ NK BACE APE PLAK KOMEN BODOH TAHAP BABUN KORANG..!!!!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

cun woo awek dia x suai dgn dia yg hetam..ekekkee

Sekurang-kurangnya dia normal skandal dgn perempuan, bukan dgn Lelaki muahahahaha....

SYABAS Rejam!

میں اس پوسٹ کو پسند ہے. اس نے اس سے ایک سبق ہے. مبارک ہو!

KOMEN BODOH DAH MUNCUL..SOKONG BN MEMANG SOKONG PEMIMPIN BN WAT SCANDAL..TGOK 2,'NORMAL' BAII...

waah..gentle habis mengaku ye. lps ni bertaubat tau. jgn stakat ngaku jer

hitam-hitam si tampuk mangis luar hitam batang pon hitam..hahahahahahahah

engkau ni melayu ke Islam??

wakkaakk....juak UMNGOK nk cover line,ckap "Sekurang-kurangnya dia normal skandal dgn perempuan, bukan dgn Lelaki muahahahaha...."

dayus tol UMNGOK....!!!ptt la ko nie cilaka dlm hidup....

duit pn skandal,dok maen pompuan sana sini,,,bini gan anak kat umah xigat......baek ko maen chistian dari jdi islam,,,

UMNGOK fikir pakai kepala lutut,bukan pakai otak......

orang umno memang sentiasa nak menang je. bukan pedulikan sangat soal apa pun. bila gambar yang memang jelas2 fitnah dikatakan "takpe, pembangkang pun selalu buat fitnah" bila gambar yang betul sebok dikatakan fotosyop pulak.

ada hati nak sekolahkan orang konon. ceh.

tatau malu ke wahai penyokong BN sekalian?

nampak sgt penyokong setia parti...x kisah aper pon skandal...penyokong parti niii....akan trus menyokong jerrr...x bodoh kerrr??? kalu aku lerrr...yg mana x elok tuuu...buang jer lerrr...ganti ler ngn baru...br bersih imej parti....

x kisah ler normal ker x normal....kalu dh jelas...dia bkn tokoh yg wajar jd pemimpin....aperrrr daaaaaaaaa.......

huhu.. 'normal'!

apa beza sedara nih dgn Abe Nuar Berahim? sedara UMNO nih ngaku..retinya dia mngaku prbuatannya. Bg Nuar tak ngakuu ada affair dgn Seypul. bagi pak sukong BN, jangan aa cakap MACAMLA Bg Nuar dah ngaku/trbukti

qku tetap sokong BN!
isu parti lebih penting dari isu individual. ko nak carut ape lagi? kahkahkah

heh heh perangai ko pn lebih kurang cam mamat kat atas nih..mmang lee aq syorkan ko sokong bn..xkan nk sukong pas..BODOH!!hahahahaHAHAHAHA

sape yang cakap edit?hahaha.. takperla..dah ngaku kta jgn kutuk dah..

latest entry Seandainya lelaki menulis majalah wanita

http://blogslucumenarik.blogspot.com/2011/03/seandainya-lelaki-menulis-majalah.html

biar la dengan dia.. Yg korang sibuk apsal. Kubur lain2 la.. kata lembu upco bila dah tak bleh cover malu..
P/s: jangan kubur seblah aku sudah.. bising laks nanti jerit mintak tolong..

BN bodoh,cilaka,kafir laknat delete 18 March 2011 at 19:05

BN ngok,,,apa beza skandal nie gan DSAI..?

DSAI tu kena fitnah....tp skandal nie,,,tuan punya badan gaku tu gambar dia.....waakakkaka

bodoh + tohlol + bangang tahap kepala lutut = anak yahudi mabuk BN...

This comment has been removed by the author.

@Anonymous 18 Mac 2011 6:38 PM...

Just nak tanya...apa maksud dgn main kristian?suh dia murtad ke?nnt puak pencacai paham lain, sia2 sajenak terangkan maksud sebenar ayat tu...

Wat puak gerombolan, kena ingat...innocent until proven guilty...korang ada selidik tak semunafiq mana Mohd Saiful Bukhari Azlan & Ummi Hafilda tu?

Hati2 bila mendengar berita dari makhluk munafiq....

Baru satu kes UMNO, juak2 Pakatan haram dah melalak keliling kampong, masih tertangguh kes berprofile tinggi tu kes liwat Brother Anwar Bin Ibrahim (BABI), kes zina ADUN Perupok dan ADUN Selising yang dok diam menikus kecut telor sampai sekarang lansung lu orang tak bisng minta mereka mengaku...Pieeeedah Fuckatan haram...sendiri punya seluar tak mau jaga...tepi orang punya kain lagi sebok2..hahahaha

hahaha..... kater fitnah sbb edit super impose la sbb muka colur len badan colur len.... cuba tgk gambar post nih.... tangan dia lagi puteh kan dari muka dia????? tgk kat part leher dia, ad putih skit kan??????? so adakah ini super impose jugak?????
belajar tinggi2 bodoh bertingkat-tingkat....

len kali, blajaq cam mn edit super impose tuh, bwu leh hentam yg mn ori atau x~~~ nih bantai x pakai helmet... so, sapa fitnah sapa??? hehehe... padan muka kena batang hidung sendiri~~~ LOL

So, camni la logik dia.
Ada sorang pemimpin BN buat maksiat. kena tukar. kasik sokong sama PAS.
Tapi ada sorang pulak pemimpin PAS buat maksiat.
Aih kena tukar lagi ke?

Em.. tak cerdik kot mcm tu.

so betul lah ye..
apa kata ko letak nama penuh ko..alamat ko..ic ko..
pastu ko nyatakan yang gambar tu betul skandal rahim dan ko bertanggungjawab sepenuhnya apa yang ko postkan ini..
baru la aku salute ko selama-lamanya..hahaha

@Anonymous 18 Mac 2011 7:20 PM:

Adun Selising dgn Perupok tu, mana buktinya? Kes DSAI pon, bukti diminta berdasarkan cakap Ahlil Nujum...Kimia negara...Kenapa DNA yang tah berapa orang lagi tu tak selongkar sekali? Belum apa2, dah jatuhi hukuman. Kenapa takut sangat DSAI dgn PR nih? Takut kes rogol, kes C4, kes songlap duit & tanah serta salah guna kuasa terbongkar ke?

Korang tabur fitnah, tak fikir ALlah ke? Kat akhirat nanti, nak jawab apa? Ingat...anda buat, anda dapat...

Adui...penat laa..aku nak solat Maghrib dulu....korang fitnah la banyak2... banyak yang orang difitnah boleh claim balik dari korang...

hambik ko..blog mne tah aku bce beria2 kate tu gmbr super impose..siap bulat2 tang warna putih kt body mamat tu konon nk tnjuk bukti tu gmbr super impose..alih2 mamat ne dh ngaku tu mmng pic die...padan muka blog sengal 2...

pencacai UMNGOK selamanya bongok nak mampossss!!!

edit paler hotak umno!!!

ALLAH itu maha adil...

BUAT MALU LA HERO GOMBAK NI...
MNE AK NK SOROK BENDERA YG SELAMA NI DI BANGGA2 KN???

menuduh adalah fitnah perlu ada 4 saksi, brgkali eversoris saksi prtma kna cri lg 3 saksi

ISLAM HADHARI la nie.
1MALAYSIA
1BINI
1KEKASIH GELAP

apa nieee....bukan nak sebelah sapa2...jika benar tu gambar dier skali pun,tak payah la nak maki hamun/kutuk mengutuk/b**i/c***i/...tahukah yg anda kutuk tu ciptaan ALLAH???...yg nie ckp mcm nie,yg tu ckp mcm tu...jika benar nak menegakkan agama ALLAH,perlukah semua tu????fikirla....kiter ada kuasakah nak menghukum ciptaan ALLAH nie....disebabkan politik,anak melayu hilang adab,maruah...bangsa lain tepuk tangan jerrr....cakap berdentam dentum,awak tu betul ker?????

INI GENG2 SONGKOK TINGGI LA NIE
JAHANAM NAK MAMPUIH
HAHAHA

XPE UNDI JE ORG MCM NIE
NNT SAME2 DAPAT

sape tau ape name awek tu? nak add fesbuk lah.

hehe
ni bukan kekasih gelap nie tp...haha

hebat lagi pemimpin umno. kalau dia mengakui maka terbuktilah pemimpin umno tidak hipokrit speertimana pemimpin pakatan Rakyat Haram.

Cuba lihat betapa ramai blogger blogger pro kerajaan yang mengeluarkan desakan agar KB UMNO Gombak menjelaskan isu sebenar. Malah kita juuga minta jika benar sila berundur dari arena politik.

Itulah ketelusan kita Blogger pro Kerajaan. ERrr Blogger Pakatan?? He he he

Adun PAS Zina dan di tangkapp Khalwat sekor pun tak berani nak tanya ataupun desak untuk bagi penjelasan.

Tu Anwar Brahim kecut bagi DNA pun sekor blogger Pakatan tak tanya kenapa anwar enggan bagi demi membersihkan namanya.

Itu lah BUKTI Blogger Pro Kerajaan lebih BERANI dan LANTANG Membawa cerita BENAR berbanding Blogger Pakatan yang takut dengan pemimpin dan terkongkong bagaikan Anjing di berikan Tulang. He he he


We All The Best lah....Rakyat nampak Blogger Pro BN lebih HEBAT dan BENAR!!!

Mentang2lah yang terkena tu pemimpin UMNO, maka penyokong PR bukan main pulangkan paku buah keras sampai tak sedar diri. Mencarut, bercakap kasar, menghamun dan segala benda sulit semua dikeluarkan. Kalau ya pun, janganlah meroyan sangat. At least pemimpin UMNO tu mengaku. Dan siaplah hukuman yang bakal dia terima. Kita bukannya nak menangkan sesiapa. Kalau salah, kena mengaku, dan kalau dah mengaku, tunggulah hukumannya. Yang penyokong PR, PAS ni mencarut2 menyebut2 ci..i tu apasal? Benda2 yg korang sebut itulah yang sebenarnya korang cari2 sampai kopiah dan serbanpun tercabut!

Kah...kah..kah...
Aku memang tunggu-tunggu Papa Gomo bagi komen..
Bukan apa...nak bagitau..
"Papa Gomo...photoshop lu FAIL gila berbanding photoshop MiloSuam"
Kah..kah..kah..
Balik berguru dengan guru photoshop lu kalau nak buat gambar 'real gila' macam MiloSuam..
Pastu baru boleh dabik dada ngaku 'blogger terhebat'..
Kah...kah...kah..

hehehehe... klakar betul papa gomo ni...
..memang "gomo" ..hahahha
...sememangnya la... benda benar sekali akan terdedah akhirnya.. betul????

jadi buat apa nak glabah????

persoalan yang mengatakan anwar ibrahim "takut" nak beri DNA tidak timbul pun??... dia ada hak untuk tidak memberikan DNA.. itu DNA DSAI, DSAI punya hal lah... yang papa gomo, gomo papa sampai nak telanjang apsal????

frust kah??? sebab dah gagal semua perancangan???? hehehehe... relax la... perlawanan baru saja bermula... janganlah dah panas bontot pula ? hehehe...

kita main psikologi la... mari kita lihat siapa yang kena???????

Papa gomo...akhirnya tergomo-gomo juga nanti..
kih3...

sebenarnya ramai lg pemimpin Umno yg trlibat dgn seks bebas..cuma xda bukti brgambar jea..jd jgn igt ini gambar trakhir yg akan didedahkn..nantikan slps ini..

udah-udahla orang Islam melayu...................

wa sokong lu gomo. kalau nak harapkan anuwar bersumpah pun sampai nazak pun belum tentu dia nak buat. tangguh..tunda..tangguh..tunda

klu main dgn pompuan takpe jugak. ini bontot jantan pun dia balun jugak. napsu kuda btul la kah kah kah

Bagus... sokong la PAPA GOMO munafik tu..

Tanda-tanda jahilnya manusia ialah : ahli maksiat diagung-agungkan...

YA BETUL, DIA TU MUSLIM YG FASIK, BOLEH KE JADI PEMIMPIN?? PEMIMPIN DALAM ISLAM KENA JADI IMAM SOLAT KEPADA ORANG-ORANGNYA... AHLI MAKSIAT NAK JADI IMAM MACAM MANA?? PAPA GOMO DIA SOKONG LA ORANG MACAM TU SEBAB PAPA GOMO MEMANG SELALU TINGGAL SOLAT.

umno dan maksiat berpisah tiada.

Tengok la pemimpin-pemimpin UMNO. Mana ada seekor pun yang layak jadi imam solat, nak lead tahlil lagi la tak boleh, kat tempat aku kalau kenduri nak cari orang baca doa nak kena panggil pemimpin PAS, pemimpin UMNO ajak karaoke boleh la.

Orang Atas Pagar, Ipoh.

hahaha,bonggok2..tu gambar super impose lah..kenapa lah nak percaya sgt..mamat tu tak ckp apa lagi kata dah mengaku gambar tu milik dia.bebal juga budak PAKATAN haram ni yek?dah lah x sah nama PAKATAN tu..tuiihh...

Yes...pemimpin Pas selalu bagi kuliah agama kat surau dan masjid, pemimpin Umno tak ada pula.
MimieUUM.

bodoh betulla org umno ni...bangang tahap cipan, superimpose kepala hotak bapak kau, dia sendiri dah ngaku!!!

YANG SUKA MELUDAH PERANGAI ORANG APE YE!!!

Tahniah kepada Parti Islam SeMalaysia, pemimpin anda terpuji dan tahan diuji, layak digelar Muslim Sejati...siapa tak kenal Dr. Haron Din, Tn. Ibrahim, Khalil Idham Lim, berilmu agama yang tinggi....pemimpin Umno aku pening kepala memikirkannya... mengaku Islam tapi perangai macam *****!!!!

Aku tau macam apa, MACAM PELAG!

respek la kat milosuam ni...papagomo pun leh komen kat blog ni...tp kalau kat blog pro BN, korang komen panjang2 ke, pendek je belum pasti disiarkan, kena tapis dulu...lg satu...banyak sngt komen Pro BN yg tanpa nama...nmpk sngt jenis penakut....pape pun tahniah kepada milosuam...anda mmng hebat, berani dan telus...semua org leh beri komen tanpa tapisan, tak mcm sebilangan besar blogger pro BN.

haha jgn harap BN dpt rampas blk S'ngor klu pemimpin korang wat perangai cmni..silap2 1Malaysia korang tergadai..haha Allah maha adil.

woi papa gomo...lu balik gomo lu punya mak la bodohh...tak pun mai gomo dgn i yg masih dara ni....hahahahahaha bangang tahap cipan...

assalamualaikum semua...
aku bc skit je komen2 yg kat atas ni...
jd aku pun nk komen gak...
dh ngaku erk..ok ar tu...harap beliau bertaubatla..pastu jgn undur diri dr politik,jdlah mcm chua soi lek je...relax dlu sekejap,cool down..pastu join balik politik...ape ade hal...chua soi lek boleh jd presiden,xkn si abdul rahim ni xleh nk berpolitik...ye dak..darah politik beliau BIRU..ahli politik tegar...

adwa,

PapaGomo komen tak tapis macam Parpukari, GAP, RBF tau. Tang tu PapaGomo ada kelebihan dibandingkan dgn yang lain. Namun begitu, Photoshop dia fail, spin skill fail, tapi dia rajin ulang-ulang macam broken record, lepas tu gang dia support ramai-ramai. Dia perasan orang takut dgn dia sebab tu tak berani saman, tapi sebenarnya orang tak ambil pot pun. Maka hiduplah PGomo dalam illusionu of grandeur, macam Tok Det depa tu lah....

wewe;;;; pe bnde la umno nie... mcmnie nk pjuang kn islam???hahahah...lagi stu ...law tol anuar mliwat npe kes anuar civil yg ambil...ptot nye mhkmh syariahnye kes

aku seriously geli la dengan dua2 pihak...pihak UMNO ngn pihak PR...korang dua2 kutuk sane sini, carut marut, maki hamun lepas tu nk tanye Islam kah??? WTF!!!??? aku pon bukan baik sgt tp please la stop it...jgn jatuhkan martabat agama kita

anwar la.. apa laa.. eh dacing biru nih pung pang pung.. apa lanc.. ada bukti baru citer la..

-komen dr org selangor yg bijak memilih-

sekdar pandngan.. xsemua yg dlm umno tuh baek.. kte pon xleh nak baca org.. yg neh baek yg neh x.. lau ade tulis kat dahi senangla nak pilih pemimpin2 yg baek n jujur n amanah.. dalam 10 org tuh lom tentu semuanye elok.. dan kdg2 yg nmpak baek tuh lom tentu baek.. cm isu kat atas neh.. memg die buat malu sgt2.. sebb die name umno dah jd busuk.. kalo korg pandai n bijak.. korang teliti balik.. bace isu itu isu ini.. timbg balik.. sumer neh tanda kiamat nak dekat.. same2 la kite bertaubat.. sumer mnusia ade kelemahan..

Benda dah terbukti, apa guna menegakkan benang yang basah. Pastu pusing plak cerita kata dia x hipokrit. Kalu dia tak hipokrit, dia da bawak dan berpeluk sakan dgn perempuan tu masa meraih undi, berkempen, berceramah untuk parti korang agung2 kn tuh


Sedarlah kalian yang pemikiran masih terbejat kerana kesombongan dalam diri. Fitnah tidak boleh mengukur orang tu salah atau tidak, jika kalian berani berkata demikian, buktikan.

ape pun respek gak la dkt mamat tu. tak mcm pemimpin lain menafi kan. merogol amah menafikan, membunuh menafikan. salute sama lu walaupun lu dlm umngok.

papa gomo x kan skali je komen..terus senyap..ha ha ha.
x habis habis wat fitnah, yg umno yang dah jelas ada bukti salah dibelanya...yang pas tu x de bukti pun cuma fitnah jeee, tu yang diungkitnya..
ha ha ha lawaklah papa gomo..bolehlah join soi lek presiden of porno party

PapaGomo....
Demi ketelusan Blogger Kerajaan cuba desak Taib Mahmud kat Serawak tu dedah pulak betulkah dia telah songlap duit rakyat sarawak...hahaahaha
Desak juga kenapa pada suatu masa najib melarang penggunaan nama Altantuya...desak Najib sama..hahahaaaa
Yang aku tahu Pro UMNO ketelusan demi wang..hahahaaha
Super impose menjadi Superstar sekarang nie Ketua UMNO Gombak hahaha...

SORRY, SALAH SPELL...*BUKAN HUDUG TAPI HUDUD...SORRY, ASSALAMUALAIKUM

ketua umno gombak delete 19 March 2011 at 05:18

saya jujur mengaku.. sedap tau.. korg patut try

dia buat maksiat, dia mengaku, terus geng2 umno ni puji. berani, gentelman dan lain2. sebab apa jadi cm ni. sama cam kes soi lek. buat, ngaku, terus jd ketua MCA. Lepas ni sah dia jd ketua umno selangor. dia ngaku tu sebab tk mau karier politik dia berakhir. dia tahu lepas ni dai akan di angkat jd ketua semula. lg pun undang2 yang diguna pakai di sini ikut penjajah. cuba guna undang2 Allah (hudud). sah kena rejam dah (kalau dia dah Kahwin). masa tu dia nak ngaku ka..Kes DSAI dia tk ngaku, sbb dia tak buat. Dia tk serah DNA sbb dia tau DNA dia yang diambil secara tak sah tu dah dicalit kat ju@&# seypul (mungkin lah. tp ada banyak sebab. kalau kita fikir logik lah.. seypul tu muda, DSAI dah tua tk larat pun. kalau DSAI suruh papa gomo tonggek, apa papa gomo buat. aku rasa mesti kena terajang DSAI. tapi seypul...logik tak. sebab tu aku tak percaya kes ni...hai..

hehe..Itulah konsep 1 malaysia.. maksiat mcm perkara kecil ja bagi dpa..2 la..dlu suh amalkan hudud dpa xmo,sbb takut kena rejam sampai mati kot kalo kantoi berzina.. :P

Bila pemimpin UMNO/BN berzina:
Komen dr penyokong UMNO/BN
ITU FITNAH, JANJI DIA MENGAKU, SORANG YG JUJUR, ITU HAK DIA, KONSEP SATU MALAYSIA, TAHNIAH DATO' SAYA SOKONG !!!

Bila pemimpin PR dituduh berzina
Komen dr penyokong UMNO/BN
MUNAFIK, SESAT, ORG PR TAK DE MORAL, INI KE PEMIMPIN ISLAM !!!

kepala hotak org BN/UMNO mudah dibaca ayat2 kat atas nie slalu ar dugunakan ....

klu bnd ni x kantoi ade die nak ngaku??? x kan...? fikir2kan lah...

papa gomo bangangg hahah....

org ni beragama islam sederhana.....

papa gomo idup dlm byg2..
dah stone komen bkn2..fakta kosg.
ksian gomo..

dah kantoi baru nak ngaku, masa buat tak pikir guna otak tapi guna kpala lutut sama cam papagomo. dlm bn ni pemimpin yang dah rosak pun diaorang suka, lagi teruk perangai lagi diaorang suka. dah sah kantoi rasuah pun bole jadi pengerusi felda, ketua menteri dan yang blakon porno pun bole jadi presiden.

dah kantoi baru nak ngaku, ngan sesama manusia takut ngan tuhan brani plak. tak guna otak tapi guna kpala lutut cam papagomo. dlm bn ni semua yg dah rosak perangai dan makin teruk rosak perangainya lagi diaorang suka. yang kantoi rasuah pun bole jadi ketua menteri, jadi pengerusi felda dan yg blakon porno pun jadi presiden.

sekarang ni konsep 1Malaysia diterima semua...so pe yg Chua Soi Lek buat Ketua Umno Gombak ni pun boleh buat jgak.Pe lu kisah papagomo?lu pun boleh buat jgak.....hahaha

Kes Hj Rahim ni kecil sahaja, ada lagi yg lebih besar. Benda-benda mcm ni perkara biasa dlm UMNO, semua pemimpinnya sama saja, dari kepala sampailah ke ekor, malah kalau berak, tahinya pun sama juga.

Kesian Hj Rahim, terlalu byk kes-kes teruk dlm UMNO sampai tak sempat nak cover-up. Tutup sana, sini terbuka. tutup sini, sana terbuka. dah tak boleh tutup lagi dah.

Satu cara untuk bersihkan pentadbiran negara ialah kita pakat tukar, buang UMNO dan ambil PKR (atau mana-mana pembankang). Kemudian tangkap semua yg terlibat dgn pelbagai skandal terutama rasuah. Tak perlu bicara lagi, tembak je. Kalau mereka tak bersalah mereka akan masuk syurga, tapi kalau bersalah ... masuk neraka

Ketua UMNO Gombak dah mengaku?????!! kah kah kah.. lawak la pentegar jubur bradernuarbrahi ni... kenapa tak siarkan report polis yang Ketua UMNO Gombak ni buat?? ada berani nak siar ka?? kenapa taknak dedahkan yang Ketua UMNO Gombak ni dah lantik peguam kes ni??? kepada penulis blog ni, harap bersedia la kalo dipanggil nanti... Errr, berani kerana benar.. jangan tetiba pulak nak tarik balik "post" ni yek!!

kah kah kah... btw, good try bro..

yg salah tetap salah. delete 21 March 2011 at 18:58

kalau nk dibandingkan ngan negara luar .malaysia masih ok lagi.ayat yg biasa digunakan oleh tv malaysia.hehehehe.lepas nie kita tgk ada ker ngok nk demontrasi plak pasai kes nie.....

PAS dan UMNO masing-masing pun sama kuat berzina
Seorang berzina dalam kereta
Seorang ada kekasih gelap
Berzina dengan isteri orang
Dua-dua beragama Islam
Nama sahaja kedua-duanya orang Melayu Islam

segala permainan politik di era Najib sebagai ulang tayang ketika era che det, click to: Pengakuan Tun Mahadhir, on you tube, dunia menyaksikan. terkini pula, dsai digambarkan berkelakuan sumbang dgn gadis setelah kes saiful semakin lemah. kita faham la ni... sarawak berdepan kehendak perubahan rakyat, sara hidup semakin tinggi, kes2 pembunuhan, salah urus ekonomi negara dll, adalah isu utama yg terpaksa umno/bn sembunyikan dari pengetahuan rakyat lalu mencipta isu yg mengaitkan dsai. ini ialah perang saraf gerak saraf [GSPS] sama seperti kaedah cia, m16, mossod dan kgb. percayalah isu terbaru dsai adalah permainan umno/bn....

oii cun le amoi tu bak sini kasi aku...ble modified ni...he hee heee ala korang nasib baik tak dpt ..klu dapat tak lepas yekkk...poooooraahhhhh

Penyokong BN adalah BONEKA bagi BN,,KOrang sedar tak wahai penyokong BN?...BN dulu dgn BN skarang sgt berbeza..kalau xsedar lagi korang memang sengal n xder otak sbb xleh pikir..tgok lah skarang kita dah hampir dijajah keseluruhannyer!!bangkit lah wahai MELAYU ISLAM!!!

Penyokong BN adalah BONEKA bagi BN,,KOrang sedar tak wahai penyokong BN?...BN dulu dgn BN skarang sgt berbeza..kalau xsedar lagi korang memang sengal n xder otak sbb xleh pikir..tgok lah skarang kita dah hampir dijajah keseluruhannyer!!bangkit lah wahai MELAYU ISLAM!!!

From DASUKA

woii..korang yg bagi komen maki hamun, komen yg bukan2, macam budak2 la... baik korang balik jumpa mak korang semua lepas tu ko main pantat mak ko sendiri,...sedapp?? lepas tu ko pikir la sendiri...dosa ke tak dosa...

aku sebagai papa nyepak ingin menasihat kan papa gomo, mung toksoh dok tunjuk ganas sini la..lepas tu yg berkaitan diatas dia mengaku , cuba pikir mengaku benda benar ke benda mungkar???? apa daa komen yang kat atas tu , baik yg kat atas dari anwar ? apa daa? takleh pk ke? baik ke benda nya? ngaku skandal??? kene nk jadi papa nyepak jgak ?? aku kat sini xde la nk kata sokong sapa protes sapa.. tapi kalau pk logik akal aku, kepada papa gomo , doh la ..posting..mung jaga makan minum family cara hok elok sudoh la...doh laa..cukup la dgn 1 gapo namo? malaysia.hahah.cukp lah wahai rakyat pro yg membuta tak tuli...

chua soi lek...lpas buat video mgaku...bleh trima lg sbb CSL bkn ISLAM.
brader ni mgaku.......gmbr dy...harap2 lpas ni insaflah..kter org ISLAM jgn bangge sgt wt maksiat......


EmoticonEmoticon