Saturday

Payudara model Israel digigit ular



Sebuah clip video yang memaparkan rakaman payudara seorang model Israel digigit ular menjadi topik hangat di internet dan merebak begitu cepat di ruang maya sejak semalam lapor sebuah akhbar online Asiaone.

Orit Fox yang dikatakan bergaya bersama seekor ular untuk sesi pegambaran tiba-tiba dikejutkan apabila ular yang dipegang menyerang dan menggigit payudaranya hampir sahaja menyebabkan putingnya terdedah apabila dia cuba melepaskan gigitan ular tersebut dibantu oleh seorang krew.

Fox dilihat menjerit kesakitan di dalam video tersebut sementara seorang lelaki kedengaran menjerit melihatkan kejadian tersebut.

Seorang lelaki yang tidak dikenali cuba membantu untuk melepaskan gigitan ular tersebut.

Video asal bertajuk "White-haired demon woman provokes python" dilaporkan mendapat tontonan melebihi 450, 000 di dalam sebuah laman sesawang cina Youku pada hari pertama ia dimuat naik ke internet.

Ia dilaporkan sebagai video paling banyak ditonton pada minggu ini.

Klik sini untuk menyaksikan video tersebut [Free Malays]

7 comments

aku pun teringin nak geget jugak...

ular tu stim yu tengok nenen tu.

adoi,rejam ni dh beralih arah plak..18SX, x sesuai di blog anda..

nasib baik ular sawa..kalo ular cobra..sape nk tlg sedut racun?bruntg la weh..slh sedut silap2 mati dlu :3

peringatan untuk sekelian kaum hawa terutama mak2 datin, model2, artis af, artis tenggelam timbul semalaysia serta anak2 dara yg eksyen berpakain seksi..tu ha binatang pun boleh marah beb....sendiri fikirlah

blog org2 pas nih


EmoticonEmoticon