Pelajar Sekolah Agama rakam kemaluan dalam kelas



Salah seorang pembaca MiLo SuaM telah meminta kami menyiarkan screenshot video seorang pelajar perempuan bertudung merakam aksi lucah serta kemaluannya di dalam kelas.

Menurut pengirim, dipercayai pelajar ini adalah seorang pelajar sekolah agama berdasarkan warna kain dan tudungnya yang labuh.

Peringatan kepada ibu bapa di rumah yang selama ini menganggap anak perempuan anda ke sekolah semata-mata untuk untuk menuntut ilmu. Namun tak mustahil ada juga perkara buruk yang berlaku di luar pengetahuan anda.

Inilah salah satu sebab mengapa pelajar sekolah tidak patut dibenarkan memakai telefon bimbit. Kini anda mempunyai lebih alasan untuk mencurigai anak anda demi masa depannya serta maruah keluarga anda.







RentaP© "Semoga kita dan keluarga dilindungi Allah dari melakukan perbuatan yang keji dan mungkar"

Post a Comment

43 Comments

  1. pakwe paksa ni... kelas takde org... pintu tutup rapat..

    ReplyDelete
  2. Perghh...Terbaik PUNYA BUDAK SEKOLAH AGAMA!!!!!

    ReplyDelete
  3. hahaha..... cpt2 la wat tindakan supaya xde pelajar bwa hndst...
    sbb bdk2 skunk nie makin celik IT...

    ReplyDelete
  4. budak2..tidak berfikir panjang..
    hurmm~ apela nak jadi dgn budak2 ni..

    ReplyDelete
  5. pakwe bt modal tembak dinding...hahahaha~

    ReplyDelete
  6. betul ke ni? hurm....
    kalau lah pelajar yg menjadi hrpn untuk masa hdpn agama kita wat camni....alahai...sedih...cepat2 lah ada pihak ambil tindakan

    ReplyDelete
  7. mak aih... sakan noh budak2 la nie... nie bukan paksa tapi nie mcm rela dlm paksa.. awat laa budak pompuan nie gamak wat mcm nie...pakai tudung ttup aurat dah ok dah.. tapi dia p tunjuk mcm nie plak... aisshh... kerana nila setitik.. abeh susu sebelanga...

    ReplyDelete
  8. sape yang anta gambar kt pengarang tu..mesti pak we dia tak..

    ReplyDelete
  9. Insan pemerhati....11 March 2011 at 02:16

    Assalamualaikum....

    Sekolah agama or x tu xperlu mention. Persoalannya kite sama AGAMA! yang buruk tu xperlu ditayangkan sebenarnya. Memang murni niatnya untuk dijadikan pengajaran tetapi...akhirnya menjadi bahan gurauan dan tontonan malah ikutan pula oleh anak2 muda. Remaja skarang berbeza...antara baik dan buruk, yang buruk lebih diserap.

    Saudari Ainaa....>>> Islam dididik untuk bertudung, ttpi orang bertudung x keseluruhannya Islam...jgan kire la yang x bertudung. Tu dah konfem langgar lari je.
    1....skarangkan ade fakta yang menyatakan imej bertudung tu CUMA trend! So..bleh beza x antara bertudung kerana Agama, bertudung kerana peraturan sekolah tu sndiri n bertudung krana trend or fesyen?

    2....mase skola rendah encourage la anak2 blajar untuk kumpul "A" n hantar g skolah agama,kononnya sekolah agama bleh providekan didikan agama 100%...bgaimana pengisian dirumah? adakah berterusan?

    3....cadangan untuk just remove jer gambar2 yang berkaitan dengan kerosakan remaja/mana2 golongan yang menampakkan imej agama...x elok sbenarnya kita menyebarkan keburukan orang2 yang mengaku/tunjuk dia adalah sbahagian dari agama.

    Ralph>>kita pon harapan jgak...slagi kite idup...slagi tu kite menuntut n mengubah pkare2 x btol nie..

    Minta perhatian:
    http://www.bharian.com.my/bharian/articles/DedahkankeaibanorangbukanikutsyariatIslam/Article

    Maaf...
    Sekiranya terkasar bahasa mahupun bicara....
    sy cuma insan biasa..cuma saling ingat-mengingati sesama insan..
    Wallahua'lam...

    ReplyDelete
  10. mmg ada pro dan kontranya bila dinyatakan bhwa pelajar ni skolah agama.

    Pro: memberikan peringatan terutama kpd ibubapa spya lbh berhati2 dgn sosial anak2.jgn ble dh hntar anak ke sekolah agama, maka tanggungjawab smua atas bahu ustaz dan ustazah.

    Kontra: mgkn ada golongan yg kurang faham akan menimbulkan isu, "hntar anak ke skolah agama pn sama jgk perangainya" ataupun, "alah, tgk tu, bdk tudung labuh, skolah agama, perangai buruk juga. sama je perangainya. aku walaupun skolah biasa dan tak bertudung, tp takdelah nk buat bnda mcm ni". maka persepsi org yg kurang faham ni terhadap golongan2 bertudung/bersekolah agama membuatkan mereka lebih selesa dlm keadaan kurg fhm dan blh merencatkan proses dakwah.

    lagipun, blm tentu lg bdk ni sekolah agama. just 'mungkin' sahaja.

    sekadar pandangan peribadi. maaf jika tersalah...

    ReplyDelete
  11. inilah akibat ajaran agama diabaikan.. quran disimpan di rak sahaja.. walaupun bljaar skolah agama.. tapi agama tak diamalkan utk jadi cara idup...







    Mari Ubati hati, Jangan biarkan hati mati, Tak pandai baca al quran, tak paham maksud ayat quran? di sini jawapannya

    ReplyDelete
  12. macam bukan budak sekolah agama jer...nih budak sekolah kebangsaan sbb kain warna biru..

    ...sbb budak sekolah agama, warna kain dia kalau bukan hijau, merah cerah...

    ReplyDelete
  13. Budak sek agama ke ni? Warna kain mcm bdk sek biasa je. Munkin pengawas @ form six. Sbb pakai kasut itam.

    Tak semestinya bdk sek agama ni sumenya baik2. Pengalaman aku anta anak ke Maahad (salah satu maahad terbaik d perak)x ada jaminan yg dorng nie akan jadi org baik n alim. Sumenya berpunca dri parents. Ada ank ACP d anta kt sana.Sebabnya polis tu sendiri x dapat ajar anak dia jadi baik. So dia anta kt sek2 agama n maahad. Bila dah masuk sek,bdk2 ni akan pengaruh bdk2 lain. Hisap rokok n ponteng klas. Ada yg ajar sex songsang... Dorng ni la yg busukkan nama sek2 agama! So aku anta ank aku kt pondok lak. Baru lah ada pembaharuan. Dlm masa sethn dah byk menghafal...Walaupun mcm tu aku sentiasa pantau dia bila balek umah. Terutamanya solat, apa yg dia serve d internet. kwn2 dia n hp dia. Mana2 bdk pompuan yg anta MMS, sume aku delete!

    Puncanya:- Salah mak bapak. Mak bapak kna bagi perhatian dri kecil. Kna ikut cara Rasullullah SAW mendidik anak2.Jangan biarkan ank2 tido sampai tengah hari. Paksa anak2 solat n bca Al Quran (d rumah). Warning n rotan klau perlu (kna buat dri kecil)Buat peraturan n jadual.Pastikan ank2 ada d umah sebelum maghrib.Berleter klau dia btul2 salah.Bagi kepercayaan pd dia.Jadikan dia kwn. Hargai ank2. Jangan memaki ank2 n biarkan dia mencarut. Ajar sopan santun n adab.Paling penting jaga makanan ank2.Jangan bagi makan junk food (fast food is a junk food!)n makanan yg haram(Rasuah @ shubahah).Sbb apa yg dia makn akan jadi darah daging!

    Mak bapak selalu bangga kalau anak cemerlang dlm akademi (sbb boleh bangga n menunjuk nunjuk). Tapi mereka selalu lupa mengasuh ank2 mereka dgn agama.So klau nak ank yg cemerlang dunia n akhirat...ikut cara Rasullullah SAW.

    ALLAHUALAM.

    ReplyDelete
  14. aku rase,takbleh ckap nie dak sekolah agame,sebab sekolah biase pun ramai je awek2 pakai tudung labuh.better ckap budak sekolah je.

    turniq

    ReplyDelete
  15. opps! Mak bapak kna BERDOA utk ank2. PALING PENTING tu! Mak bapak kna tunjuk contoh yg baik. Solat n bca Al Quran. Kalau mak bapak x buat, mcmana ank2 nak buat. Ingat! ank2 adalah amanah ALLAH pd kita. Akhirat nnt ALLAH akan tnya kita blek. Ank2lah yg akan doakan kita bila kita dah x ada.Ank2 yg menghafal Al Quran boleh bawa 10 orng yg dia sayang ke syurga (dgn izin ALLAH). Tak nak ke....

    ReplyDelete
  16. MasyaAllah. ape nak jadikd engan budak ni. tak tahu malu ke tunjuk gitu ?

    ReplyDelete
  17. Nih bkn salah 1 subjek kat skolah agama nih..ni belajar sendri nih..bebudak akhir zaman...

    ReplyDelete
  18. seronoknye milo suam dpt tgk video tu.. nak tgk jgak.. bkn slalu tgk bdk sekolah agama beraksi.. hahahaha...

    ReplyDelete
  19. ni bkn pelajar sekolah agama,tp budak2ni memang bangang

    ReplyDelete
  20. stat dari aku sekolah dulu, memang glemer dak2 skolah agama la yang advance dari kitorang..
    tudung labuh tapi selamba berkepit dengan bf..
    pegang2 tangan sume..
    zaman2 tu kitorang2 plak xde mcm tu. memang advance la diorg..

    ReplyDelete
  21. gile arrr... ni la melayu yang kt bela selama 50 thun merintah... hampeh...

    ReplyDelete
  22. KERAS BTG AKU MELIHATNYE HAHAAHAHAHAA

    ReplyDelete
  23. Insan pemerhati
    11 Mac 2011 2:16 AM

    setuju ngan ko...

    ReplyDelete
  24. ini bukan dari sekolah agama la kawan2. kalau sekolah agama confirm tak boleh bawa hp dan tak bercampur kelas lelaki dan perempuan. yang pasti sekolah been yang menipu rakyat sebagai sekolah agama dan merosakkan institusi itu dengan membuang silibus agama supaya semua rakyat kabur.

    ReplyDelete
  25. apa nak jadi lah budak-budak sekarang. tak takot ALLLAH langsung...

    ReplyDelete
  26. DI MELAKA NI.. DIORANG TAK RISAU LA SEBAB KETAM DAH SEDIAKAN SEKOLAH.

    ReplyDelete
  27. kerana setitik nila,rosak susu sebelanga..

    ReplyDelete
  28. just nak tell ap yg aq rase nih mmg dak skola agama laaa,,,sbbnyer skola aq dulu pun ad gak kes mcm nih cume dorg x hebohkn ,,,bdk2 mcm nih biasenye kalu kantoi konfirm kene buang skola senyap2 wat ap kecoh2 kan ...aq rase mungkin mcm dak skola smka or sbp yg ad blaja agama ...sbb nyer tengok pintu dy je da r lawa ingt sng ke nak jmpe....kalu bab enset nih aq rase bende nih da common sngt r ...mmg konfem bdk mmg bawak nyer enset walao pandai mana pun cikgu dorg xkan dpt nyer kurgkn mslh bawak enset nih sbb pengawas skola aq dulu pun bawak enset....student skunk mmg da pandai cover laaa....soo kepada ibu bpk skalian ingtlah jgn laaaa bg kemudhn kat anak2 korg mcm tuh je block je segale mcm bnde untuk kebaikn name korg gak kan ....anak2 xde tmpat len untuk mengadu saper lagi dorg ad kecuali ibu bapa....gunakn kuase korg sebaik mgkin mengikut ajran ISLAM...so pikir laaa bek2

    ReplyDelete
  29. salam..sgt sokong dgn insan pmerhati & sang musafir...
    tp resenye ni bkn bdk sklh agama...
    biase sklh agama kain die xwrna ijau wrne ungu.. huhu
    sabotaj kot nih.. haha..

    ReplyDelete
  30. belajar sekolah agama bukan bermakna dia alim

    ReplyDelete
  31. kita x blh terus menunding hari dgn mengatakan 'profile' diatas adalah dtgnya dari pelajar sek. agama tanpa usul periksa,. kita harus sedar & ingat,. mungkin juga 'profile' tersebut adalah bukannya dari org islam,.. sesungguhnya org2 kafir juga blh melakon kan watak dgn memakai pakaian org islam..lokasi 'profile' benar didlm bilik darjah (kelas) tpi rahsia disebalik wajah,. harus kita selidiki terlebih dahulu,. mungkin juga 'profile' tersebut beragama kristian,.. yg mempunyai niat & tujuan utk merosakkan & memalukan agama islam,. harap jgnlah kita terus menunding jari tanpa ada pengesahan selanjutnya,. maaf kalau ada pihak yg tersinggung,..(sekadar pandang: rustyblade)

    ReplyDelete
  32. stuju ngan pendapat ni bukan sek agama.. rupe mcm bdk sek fom 6 jew.. tp kesimpulannye sek biase ke or sek agama dua2 xleh uat bende macam ni.. jatuh maruah wanita islam...

    ReplyDelete
  33. tak kisahlah dia ni sekolah apa. yg penting agamanya. even dia sekolah agama pon, jati diri, disiplin, tak 100% dibentuk di sekolah. segala2nya bermula di rumah. kalau parents gagal mendidik anak2 dirumah, bersedialah utk anak2 tu gagal disekolah dan di luar rumah

    ReplyDelete
  34. betul 2...tak kiralah dia sekolah apa,siapa yang wat...yang penting perbuatan dia memalukan

    ReplyDelete
  35. mcm pundekk, haha

    ReplyDelete
  36. x elok la siarkn perkara2 mcm ni,bnyk buruk dari baiknya..yg tgk pun jd bernafsu..nnti penulis blog yg berdosa..lg2 letak sekolah budak sekolah agama..merosakkan nama baik agama pada pandangan org bkn islam..

    ReplyDelete
  37. pas patut gune isu2 kruntuhan akhlak utk memperjuangkan hudud!!kami di belakang akn membantu!!

    ReplyDelete
  38. ...cadangkan kepada kementerian pelajaran..semua kelas seluruh malaysia perlu di pasang CCTV utk memantau & mengelak perkara2 sumbang berlaku..kalau kementerian pelajaran x de budget..minta la pd Kementerian Dalam Negeri sbb KDN baru je dpt duit berjuta2

    ReplyDelete
  39. amar makruf nahi mungkar

    ReplyDelete
  40. xyah cctv..mmbzir je..kt depan camera dier tutup,kt blkg dier bogel smula..suh njib bg tzkirah agama n bg cth teladan..insyAllah rkyat follow

    ReplyDelete
  41. Mnate palo otok xdok!!!!!

    ReplyDelete
  42. nak download kat mana yer

    ReplyDelete

Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda