Thursday

Video seks, Utusan sembunyi kenyataan Mufti Perak


Patutlah tak ada dengar pandangan Mufti Perak, Tan Sri Harussani berkenaan isu video seks yang membabitkan ketua pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim. Sampaikan Presiden PAS, tuan Guru hadi Awang mengecam ulama-ulama di Malaysia sebagai syaitan bisu. Rupa-rupanya Akhbar penyebar fikiran rakyat (sebut PEROSAK FIKIRAN RAKYAT) Utusan Malaysia yang buat dajal. Kenyataan mufti Perak yang mengecam penayangan video seks tersebut disembunyikan oleh Utusan.[Msian Insider]



Kalau cerita baik tentang kerajaan daripada mulut Mufti, siang malam pagi petang keluar TV, radio, dan surat khabar. Tujuh hari tujuh malam tak berhenti diwar-warkan agar semua rakyat tahu cerita tentang kebaikkan kerajaan mendapat pujian daripada Mufti. Namun bila mufti mengecam penayangan video lucah, yang dilihat menguntungkan Pakatan Rakyat, sanggup Utusan menutup dan menyembunyikan kenyataannya.

ReJaM© "Akhbar pencacai perosak fikiran rakyat..."

41 comments

UTUSAN SYAITAAAAANNNNNN LAKNATULLAH!!

ada betulnya mufti nie..itulah..medium perantara suara rakyat nie yg terlalu busuk untuk dipercayai..awatla editor, pengarang semua jadi camnie??


Makna disebalik kata-kata seorang perempuan

huhu.. saborr je la...

Tips : Lain kali kalau wartawan utusan datang, tanya dulu dia berita ni akan disiarkan penuh atau sekerat2? Kalau dia cakap sekerat2 je, takyah jawab soklan wartawan tuh...

BOIKOT UTUSAN!

pemilik utusan nih... islam ke yahudi....?? asal perangai macam yahudi... nak menyesatkan orang yang membacanya dengan perkara2 macam nih...suratkhabar yahudi!!!

tah hape2 la..dah naik muak nak baca surat khabar sekarang ni..xkan editor sok kabar kne ugur ngn kerajaan kot? tolonglah jd spt editor dolu2, tegakkan yg benar!

Utusan yang Syaitan Jin dan Iblis bisu buta pekak dan lemah syahwat

ko pun sama dengan utusan jugak...

Utusan Malaysia,surat khabar Perosak Fikiran Rakyat.....JOM BOIKOT UTUSAN MALAYSIA!

well..sy memang dah lama stop baca utusan..sbb hampir semua berita memfitnah, dan merosakkan bangsa sendiri..

MMG KENA SANGATLA DGN NAMA UTUSAN MELOYA....HAHOHAHA

Joe

H4X said :

media belaan kerajaan skrg ni x leh pkai . auta semuanya.... what a shame...

jangan boikot utusan kita, kita boikot skali tv3

jangan boikot utusan saja, kita boikot skali tv3

aku dah lama tak baca utusan. Berita tiada kualiti dan kebanyakkan diputar belit dan fitnah..

kite bako kilang utusan!!!!

bako!!!! bako!!!!

Berita hairan pun same jugak meloyakan

utusan memang tak layak untuk dibaca, buat bungkus najis pun kena pikir banyak kali.....

UTUSAN SIAL = YAHUDI..

tak payah bakar beli balik utusan itu sekali dengan kilang dan orangnya
lepas itu kita tahu apa nak buat

Mayo: mcm yg kita semua tahu, media mmg la satu bntuk agenda yg pnting bg kerajaan. kalau media tu mmburukkn org2 diorg, ssh la nnt. undi mmg kalah la. tp kalau mnunjukkan bnde yg baik psl diorg, of course la dorg sebarkn. org2 yg pandai je taw bnde2 cmni. kalau org2 kampung and org2 asli yg xde internet and x expose kpd bnde2 mcm ni sure2 akn undi lg kerajaan yg mnymbunyikn kbnran mcm skng ni sbb dorg taw, berita kt tv and suratkhabar je.

utusan,tv3,berita harian perlu di boikot!!

Utusan - Low life. I used to be reporter there (90an), believe me, there so many BSHit crawling inside the news paper.

KALAU BETUL MCM MANA?ANU WA

kito bako jew utusan malaysia ni..xbleh pkai langsung..bkn nk membina negara ni nk menjahanam kn ngare ade ar..BOIKOT UTUSAN MALAYSIA!!!!!!!

Paper utusan sesuai jadi pelapik dan kumpul tahi ayam/kucing/anjing. Saya pun kesian dengan editor + keluarganya. Terpaksa tanggung segala tohmahan dari orang lain. LOLZ

UTUSAN MELAYU SUARA RAKYAT!

boikot utusan!!!!!!!!!!!
fight for our right!!!

SIAPA MARAH KAWAN SYAITAN!

SIAPA SYAITAN.?
UTUSAN LA Y SYAITAN.!

utusan memang bangsat, penipu....

Be End-engineered newspaper.What do you expect.Almost everything is slander.

perUTUSAN ....setan.........

walaupun utusan kencing dia, dia tetap sayang kat utusan. marah2 sayang, sbb utusan tu melayu

hahah mengelabah.. video tu tak sebut pun nama sapa2.. dah mengelabah ayam belum apa2 dah buat report polis.. nampak sgt.. hahhaah

Setiap detik kita menghampiri ajal.. setiap 20 minit atau 70 kali sehari kita diziarahi Maklaikat Maut... dosa ngan Allah boleh kita mohon keampunan FITNAH orang .. agak2 sempat ke mohon maaf kepada Tuan punya badan...????? TAUBAT laaa.... ingat MAK BAPAK dalam kubur.. (kalau dah mati)... sebelum fitnah orang tengok muka mak bapa dulu(KALAU IDUP LAGI).. kalau mak bapa LU kena fitnah cam tuuuuu .... APA PERASAAAN LU... JANGAN IKUT SEDAP MULUT.. NGAKU ISLAM, HUKUM HAMPEH APE PUN X TAU... FITNAH UNTUK DUIT... DUIT JADI DARAH DAGING.. BELA ANAK BINI... LU TUNGGULA PEMBALASAN ALLAH.. CASH

Utusan Meloya patutlah edarannya semakin merudum...

dino.yp@gmail.com delete 28 April 2011 at 12:34

boikot haramkah daily!


EmoticonEmoticon