Tuesday

Washington Post puji Najib menentang Ikhwanul Muslimin


Kenyataan Najib sebelum ini yang mengkritik Gerakan Islam Muslim Brotherhood (Ikhwanul Muslimin) sebagai pengganas [Ikhwanul Muslimin] mendapat pujian daripada Washington Post. Najib disifatkan sebagai menimbulkan keretakan kepada kesefakatan dunia Islam yang sejak dari awal kebangkitan di Mesir meminta agar negara-negara barat mengiktiraf dan sudi bekerja sama dengan Ikhwanul Muslimin.

Malah kenyataan Najib yang dilihat "melawan arus" dunia Islam yang lain itu disifatkan oleh Washington Post sebagai lebih berani berbanding Obama (2011) dan Condolezza Rice (2006) di dalam menentang gerakan Islam [Washington Post]
.

Dahsyat memang dahsyat, Najib lebih berani menentang gerakan Islam berbanding Obama dan Condolezza Rice. Najib dipuji oleh media barat kerana keberaniannya menentang gerakan Islam. Ada harapan jadi Mustafa Kemal Ataturk Malaysia.

ReJaM© "Inilah dia konsep baru yang dibawa Najib, Islam Sederhana, bini tak payah pakai tudung pun tak mengapa, tentang Islam pun tak mengapa..."

43 comments

Boleh percaya ke Washington Post tu? Bodoh betul penulis
blog bodoh ni... Ko percaya ke Akhbar Kafir tu tulis? Washington Post ni akhbar Yahudi ko tau tak? Milo bodoh!!

oi jgn plak Malaysia kena bom ngan terrorist sudah

@sokong BN ko pun caya Najib..bodo lg tinggi ko dr milo..hahahaha

kalau tak betol, suruh la Najib saman...tunggu apa lg...ops, bila masa PM kita ni berani ek...berani lawan islam jer sbb ada back up US...PM kita kan baik ngan Obama...jumpa Obama kecoh satu malaysia..itu yg nk di banggakan...huh..!!

sokong bn..tau lak tk leh percaya washington post tu...hmm.. klu tk betul betul msti najib saman..ape lak bodoh..lain kali tk yah datang blok ni ko bace blog sendiri..

Sokong BN, apa kaitan boleh percaya atau tidak... Washington Post Puji Najib, dan ditulis oleh Washington Post (Sila klik link di atas) jadi apa yg tak boleh percaya? Dia puji dan FAKTANYA dia tulis.... argh you dont deserve my time lah pencacai....!

Maksudnya, Yahudi ni sokong Najib la, x gitu sokong bn? hahaha!!

Hoi Sokong BN...kalau ko kata penulis blog ni bodoh....yg ko baca wat pe...ko lg bodo...sebab tu ko jd pecacai angkat Najis BN

Sokong BN .. APCO tu Yahudi percaya plak...bangal,nasib baik le penyakit bodoh x berjangkit . Kalau x mana nak cari vaccine

kalau kat siam aku tembak je penyokong BN tu.

vunguk la yg sokong BN tuh...
da tu klu x caye kt washington post tuh,yang hang pi baca berita harian,utusan melayu,metro dsb,buat apa,sama gak kapir......
cite rogol la,nik aziz sama ayah pin la,kapir gak yg cite mcm tuh....
yg PM hang tuh,bayar brape riban tah kt APCO....rakyat dalam Bersamamu tu xnk plak tolong....
hang backup la parti hang tuh,tgk smpai mana hang boleh bertahan...

penyokong Barisan Nasional : Jelas khalifah kamu tahu mdalam soal agama ttapi x mjalankannya. Contoh, isteri nya x diwajibkan mnutup aurat, dibiarkn bsalam2an dgn bukan mahram dan terang2an pihak tuan mnentang hukum hudud yg diperjuangkn Islam yg syumul . hukum nya haram.
Penyokong pembangkang psekutuan : mengutuk pbuatan mungkar yg dbuat sseorang boleh, ttapi jgn smpai mnyebabkan ppecahan.. itu bdosa.. sbaik nya bsederhana k..

penyokong bn..pasal senyap tk bace komen ea,,mmg btl la klu penyakit bodoh ni brjangkit bg je vaksin ayam....

sorry admin,, terlupa tulis nama.. yg atas nie saya yg taip.. dont be angry ya.. (azizi hanafi)

emmm... aku sokong sape yang menentang israel n america..

Najib tercelupar sangat. Kot nanti tersenarai dalam list wanted person oleh pejuang2 Mujahidin.

Sokong BN - Buat homework sikit lah tau la semua UMNO gang nak org suap je tapi takkan lah nak bodek sampai nak menafikan wujudnya report drpd Washington Post nih - http://voices.washingtonpost.com/right-turn/2011/02/morning_bits_71.html

Ape la korang nie.. hehehehe...
nak komen2 je la.. jgn la sampai mhina ssama islam.. paling teruk bila umat islam kat ngara nie yg ada 50.4% bpecah jadi 2.. kan rugi...

muslim brotherhood shouldn't be part of the process (dia sepatutnye takleh masuk dlm pilihan raya demokrasi mesir) as long as they don't reject violence and extremism (selagi mereka tidak menolak keganasan dan fahaman extremis...) tu la yg... aku paham...
tolong betulkan klu aku salah...

SOKONG BN BONGOK + TOLOL..
pi lah bukak link tu, pastu baca. ni dok menyalak je x abes2, dpt apa? hang dpt kutukan je. sewel~

NAJIB nak lawan kuasa Islam ke? kuasa Allah?
sekali KUN FAYAKUN.. hancur!!!

Korang ni apalah tak baik tau sangka buruk...
Mungkin dalam tin tu air teh je...
Carslberg tu sekadar hiasan....
(^_^)

hehe, bro rentap di atas, ko dah tersalah komen kat entry ni. patutnya kat entry anak madey tonggang arak tu, papepun, bukalah mata anda wahai pencacai, jngn jadi buta selamanya !

pencacai nak wat kecoh plak...terlebih gembira sangat ke menang pilihan raya

tanpanama 1:30 am tulis:

muslim brotherhood shouldn't be part of the process (dia sepatutnye takleh masuk dlm pilihan raya demokrasi mesir) as long as they don't reject violence and extremism (selagi mereka tidak menolak keganasan dan fahaman extremis...)"

"as long as they don't reject violence and extremism" bermaksud "they support violence and extremism".

dalam seluruh dunia islam di belakang ikhwan dan meminta barat berwacana dengan ikhwan, statement najib adalah "a crack in that unity".

wallahu'alam

HAAHHAHAHAH!!!..Sokong Be End...abih kalau ang tak caya yang washington post tu puji najib makna kata ang percaya la yg washington post tu kutuk najib kan??!! hahahaha....bukan dalam negara jak kena kutuk...luaq negara pun kena kutuk...dah la tu kena kutuk lak dengan sekutu AAPCO dia sendiri lak tu...hahahaha memang sah2 terKUTUK!!!

mangkut ayun puak2 songkok tinggi nie kalau org tertinggi umno tidur dengan bini depa pun takpe dan depa akan kata cuma tidur je tak usik apa2 pun.

Washington Post hanya mengesahkan siapa geng mereka. memang benar dia lebih berani dari pemimpin US sendiri. bukan sembarangan maka Allah menghukum munafik lebih teruk dari kafir.

pemimpin munafik arab lebih teruk dari kafir israel dll. penyiksaan mereka kepada pejuang islam lebih teruk dari Guantanamo. tekanan mereka lebih dahsyat. mesir menyekat makanan ke palestin sedangkan org kafir ramai simpati dgn palestin.

umno akan tetap menyokong geng2 mereka didunia2 islam. umno iktiraf fatah(umno palestin) tetapi menolak hamas. umno iktiraf pakatan utara(umno afghanistan) tetapi menolak taliban hari tu. umno mengiktiraf musyaraf(umno pakistan) tetapi menolak jamaat islami.

maka sudah tentu umno menolak ikhwanul muslimin yg disokong gerakan islam sedunia dan menyokong umno mesir.

kerja jahat umno terhadap ikhwanul muslimin bukan baru. dulu seorg agen yahudi melayu yg mendapat tempat di utusan merapu ditugas memburukkan ikhwan. nama dia Astora Jabat, kini ghaib entah ke mana, mungkin bersama ayahpin di langit.

astora sampai sanggup bertemu adik Assyahid Hassan Al Bana di mesir dan mengorek masalah dalaman daripada beliau dan dimanipulasi utk menggambarkan ikhwan itu bukan pejuang islam.

beliau juga tidak mengiktiraf kesyahidan hassan al bana dalam tulisannya. dan semua ini dimuat dalam utusan meracau, lidah syaitan umno.

semakin hari semakin jelas warna masing2. bukankah Al Quran itu juga dinamakan Al Furqan(Pemisah)....memisahkan golongan benar dan penyokong thoghut.

Washington Post mesti sokong punya, geng dia.


UMNO karat kiang.

Sokong BN kalau dah buta hati...macam tu lah....benda betul kate fitnah...

sokong BN -engko org islam ke x?ke ko sokong yahudi laknatullah tu gak?????bodo lagi bodo bertingkat2!!!

wa sokong ku rejam.. sokong Bn tue sengal badigol soot.. dia nak sokong juga najib.. dh terang2 najib hentam ulamak dan pergerakkan islam dia masih lg nak sokong.. xpaham tul aku.. pape pn wa tetap sokong lu bro rejam...

sumpah najib jahiliah!

UMNGOK MMG BODO. SAPE SOKONG UMNGOK SEROPA BODONYA.. TUKANG JILAT JE. INSAF LAH WEYHHHH UMNGOK

Apa nak buat, org kampung bukan kisah sgt sapa yg dorg pangkah. asalkan kehidupan di dunia dorg selamat, tak jadi papa kedana tak kira dgn apa cara sekalipun. Mmg rugi je hidup.

kt mane de jual sniper ar..

nk snipe paler hotak gerembolan umngok neh...

haisshh tak paham la aku dgn manusie zaman skrg..

najib sial!

najib dah boleh isytihar die KAFIR!

amerika punca Islam bpecah belah.. jadi korang dah jadi mangsa amerika.. Islam kutuk Islam.. spatutnya perbetulkan mana yg salah.. Nabi Muhammad pun x mcela sesama umatnya malah mbantu.. kerana politik, korang jadi mcm ni.. apalah politik tu.. dunia ni x mjanjikan apa2.. bumi ini hanya (sebesar) sebutir pasir di syurga..

No goverment,no war,no election,just islam and world be better and
Peace....

najib nie mesti kes nak bodek banker2 jew zionis....

cakap x serupa bikin, nak snipe la, nak tembak penyokong BN....gaya sorang-sorang macam pejuang Fisabilillah, tpi tu la..cakap je lebih...buat tak jugak....bila kerajaan bagi kemewahan sikit, senyap la semua, x kira yg BN ke pembangkang...berjuang separuh jalan....


EmoticonEmoticon