Tuesday

Calon KEADILAN dituduh punyai anak luar nikah


Blogger gerombolan songkok tinggi semakin menggila dengan trend "politik lucah" sejak kebelakangan ini untuk meraih sokongan rakyat Sarawak. Kalau sebelum ini mereka sanggup menelusuri kampung-kampung pedalaman di Sarawak semata-mata untuk menayangkan video lucah kepada orang kampung termasuk warga tua klik link ini [warga tua]. Kali ini mereka secara berjamaah menyebarkan cerita lucah yang baru demi meraih sokongan Rakyat Sarawak.

Blog-blog gerombolan songkok tinggi kini heboh menyiarkan cerita kononnya salah seorang calon KEADILAN yang bertanding di Sarawak memiliki anak luar nikah pula. Di bawah ini screenshot yang diambil dari salah sebuah blog popular geng songkok tinggi yang juga diiktiraf sebagai "blogger kita" di Utusan Malaysia.


Kegilaan blogger songkok tinggi menyebarkan cerita lucah nampaknya sudah tidak terkawal, seperti ada koordinasi terancang mencari cerita-cerita lucah bagi meraih sokongan rakyat Sarawak. Sama ada anda percaya ataupun tidak, fakta yang terbentang di depan mata membuktikan mereka sentiasa menggunakan POLITIK LUCAH untuk meraih sokongan rakyat kepada Barisan Nasional dan UMNO PORNO.




ReJaM© "Cerita Lucah, Seks, Zina, Liwat, Pelacur, Gay, Anak haram dan UMNO-BN memang tidak dapat dipisahkan lagi bagaikan air dengan tebing. Tiada aur atau tebing maka tiadalah sungainya"

82 comments

real katak;
apabila datang berita2 dari orang2 yg fasik hendaklah kamu siasat dulu berita tersebut,,,,,

memang betul tiada aur tiada tebing tk delah sungai...tapi kalau tkde angin tkdelah pokok nk goyang,,kecuali di goyang2kan,,,,

goyang-goyang gaya tangan usoppppp...sape setuju angkat tangan macam awookkkk.....usinnnnnnnnn
hehehehe

Memang otak lucah betul la..penyokong2 UMNO nie...patutpun komen2 penuh dengan bahasa lucah....
Inilah hasil daripada duit haram yang mereka dok makan selalu...Royalti hak kerajaan negeri jadi wang ehsan...duit hak rakyat bagi kat penyokong UMNO masa PRU...pembaca berita dan wartawan pun sama juga sebarkan fitnah..gaji kira haram jugalah tu...buat kerja haram...

Laut China Selatan delete 12 April 2011 at 02:18

hai,kali ini aku dah faham dah,milo ni just ambik sumber dari sebelah pihak,senang cerita ko cek facebook

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001687861682&sk=photos

nampak tak dengan sapa Ahmad Nazib Calon Satok tu bergambar?itu bini no 2 dia yang kini telah diceraikan melalui POS,hahaha jangan kata aku fitnah,cerita ini memang dijaga,sebab bini no 2 tu pun bukan ada kat sini,dan bini no 2 dia tu pun adalah talian dengan sombody2 so takleh reveal kat sini nanti aku tak pasal2 kene,info ni dah lama leak kat sarawak update punye status kat facebook,korang je yang baru tau bende ni sumer,so aku nak clearance kan,calon yang bertanding atas tiket pkr ni memang tak layak jadi pemimpin,anak dah 5 lagi nak buat hal,kawen kat thailand,ko ingat nazib ni slalu ke dok sarawak?opis die kat satok tu sekadar opis je,kalau tak caya ko pegi cek webpage company die,lepas tu kes Abby abadi dia yang jadi peguam syarie,lagi ada sorang yang ntah aku tak ingat artis sapa,carik la nama ahmad nazib.heheheh

banyak maksiat orang lakukan,balakan turun sebagai siksaan, angin yang merak allah tiupkan,gempa yang dahsyat dan menggegarkan. 1.harta negara jadi habuan,bagi siapa pegang jawatan. 2.pecah amanah jadi amalan,wang amanah diniagakan.

pandangan real katak:

kesian anak yg x bersalah... kerana politik dia difitnah anak haram... si penuduh ada bukti ker yg anak isteri muda calun ni anak luar nikah? ada saksi? kalau x der jgn tuduh... ingat anda bukan saja boleh membunuh karier politik orang ni.. malah... anda juga telah membunuh masa depan anak orang ni... bayangkan lagi 10 atau 15 tahun dia terbaca berita ni? andai dia anak sah apa yg kan jadi.... fikir2lah.. anda nak memperolehi harta dunia.. sanggupkah anda kaya didunia tapi menjadi penghuni neraka selepas mati???

Laut China Selatan delete 12 April 2011 at 02:21

btw,aku tak tau facebook tu ahmad nazib yang punya or orang yang dengki kat dia,dan aku rasa kes ni baru2 lagi kantoi,dan bini no 1 dia pun tau,hahaha tapi demi pilihanraya,semua ni tolak tepi,kes kes kes

milo - swear to God, this is true story. I don't want to mention WHO, but I knw his story happened.

Laut China Selatan delete 12 April 2011 at 02:24

so aku dah bagi jawapan kat korang atas2 pandai2 la pikir,sat lagi ada la yang kutuk aku macm2,kang aku balas kutuk2 marah la ckp aku mcm2 lagi.hahahha,terpulang korang nak caye atau tak,info yg aku dapat ni leak sendiri dari keluarga sendiri :)

memang betul lelaki ni ada anak luar nikah.

dia mai dah... Laut China Selatan awak ni JKKKKKKP kampung mana? cara awak tulis ni sebijik mcm jkkkkkkkp ajer..... patut pun pertahankan BN... kalau Bn kalah awak pun x leh pojek yer???

Laut China Selatan delete 12 April 2011 at 02:24

ha see?ada yang verify bende ni betul.so pandai2 la korang tilai bakal pemimpin korang

Bet0l Ahmad Nazib pnye anak luar nikah lelaki...aku tknak mention sape bini die tu, tp yg pasti bini die tu ada nama 'Dayangku'...maksudnya, anak 'Pengiran'.

biaksatokbukanbiakBN delete 12 April 2011 at 02:31

kamek padah anak luar nikahnhya nama Syafiq...mun sik cayak,boleh carik tauk! :)

Laut China Selatan delete 12 April 2011 at 02:31

Biasalah dalam politik saling jatuh menjatuhkan untuk menang. Politik lucah ni perkara biasa untuk menang Pilihanraya, bukan perkara baru. fitnah atau bukan itu belakang cerita, yang penting menang dulu. bila BN dah menang orang tau cerita fitnah pun tak guna sebab dah menang. Kalau tak mahu kena fitnah jangan masuk politik.

Pada aku fitnah dalam politik untuk menaikkan calon BN perkara biasa, korang yang bebal tak tau seni politik je yang sukar nak terima kenyataan.

Laut China Selatan delete 12 April 2011 at 02:31

yes,orang sarawak yang lain pls verify benda tok,sebelum sidak nya melalut2 keluar hadis la keluar hukum pa suma.orait?

Laut China Selatan delete 12 April 2011 at 02:33

Biasalah dalam politik saling jatuh menjatuhkan untuk menang. Politik lucah ni perkara biasa untuk menang Pilihanraya, bukan perkara baru. fitnah atau bukan itu belakang cerita, yang penting menang dulu. bila BN dah menang orang tau cerita fitnah pun tak guna sebab dah menang. Kalau tak mahu kena fitnah jangan masuk politik.

Pada aku fitnah dalam politik untuk menaikkan calon BN perkara biasa, korang yang bebal tak tau seni politik je yang sukar nak terima kenyataan.

source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/calon-keadilan-dituduh-punyai-anak-luar.html#ixzz1JEzfHq6N
-----------------------------


ok itu bukan aku wahai pencacai2 sekalian,cam sial kan?aku dah agak dah,hahahah pencacai2 kat sini dah takda modal lain,kang aku mencarut korang kecik ati plak,nak kata bodoh memang bodoh,celaka la pencacai2 kat blog pondan ni,semua penakut takdak butuh

INI LAST POST PAKAI NAMA NI<keh keh keh

Laut China Selatan delete 12 April 2011 at 02:33

Pada aku seni politik lucah ni dibolehkan untuk menang, kalau tak sanggup melaluinya, mudah sahaja, jangan masuk politik.

Pada aku fitnah dalam politik untuk menaikkan calon BN perkara biasa, korang yang bebal tak tau seni politik je yang sukar nak terima kenyataan

---------- real katak ;komen;;;;; ...............
tu dia dia dah ngaku dah...... sanggup bunuh masa depan orang demi kuasa... sanggup fitnah menlibatkan zina ... pengakuan ikhlas dari LCS ... so fikir2kan lah berita ini...

Woit Milo Basi...nak buat cerita pun cari la bukti yang sah dulu woi...ingat orang suka - suka nak buat laporan ni??? semua ada bukti la...orang siap ada nombor isteri kedua si Nazib ni la...bole tanya sendiri...tapi nombor lu cari sendiri la!!! hahahaha....

lautcinaselatan - aok...nang bena nya ada anak luar nikah...nya nikah ngan biak bawah umur time ya...nya nikah kat kuching nun...tapi lamak dah sik tangga bini baru ahmad nazib tok lekak sidak benikah riya... aku pernah tangga bininya kat kuching dolok...nang puteh kedak cina...seksi oo!pakai skirt jakk...rambut pun kuneng...cerita bena tok...sikda mbulak..

Woit Milo Basi...nak buat cerita pun cari la bukti yang sah dulu woi...ingat orang suka - suka nak buat laporan ni??? semua ada bukti la...orang siap ada nombor isteri kedua si Nazib ni la...bole tanya sendiri...tapi nombor lu cari sendiri la!!! hahahaha

source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/calon-keadilan-dituduh-punyai-anak-luar.html#ixzz1JF21ph3U
------------------ nak tanya is3 ke 2 ni ker dia ada anak luar nikah? tak logik dia nak canag satu dunia dia ada luar nikah.. melainkan dia meroyan atau dia dah dibeli.. kerana duit maruah sanggup dijual la beb...

Laut China Selatan delete 12 April 2011 at 02:44

Ouk kamek sik kisah mun mauk guna politik lucah, sik kisah. nang pasti di sarawak tok mesti BN menang kami oghang sik suka org semenanjung. kami sik suka nangga org semenanjung.

Laut China Selatan delete 12 April 2011 at 02:50

Mun ada sapa-sapa sik suka sama BN kamu org boleh berambus, kami org sik suka sama org semenanjung. kamik sik kira kamu org mau cayak, ya fitnah atau bulak sik payah pening-pening palak. basically kami org mau BN terus di swk tok, kami syg BN. mun boleh kamik mauk cayang BN mmuahh mmuahh...

Faktayangbukanawta delete 12 April 2011 at 02:53

ape lah ko ni Milo...x smue pbangkang ni bt0l! u tau x, famili i orang Satok sbl0m ni skong PKR jg0k, tp stlah dengar cite ni dr sumber yg sahih(org yg mengenali ahmad nazib dan isteri keduanya bernama dayangku Shidah klu i tak salah) bserta gambar nikah, famili i dah xd0 hati nak bu0ng undi kat PKR...klu PKR kat tmpat lain mungkin jug0k.. tp klu pmimpin s0rang ni, jhanam kat Sat0k weyh! dlm gambar nikah tu bini dia mmakai baju kurung dan per0tny sungguh bulan...kelihatan spt 6-7bulan....muka macam cina,tapi takler cantik maner....i dengar dr sumber lain, bini dia tu mmg sosial gilerr......

Laut China Selatan ORIGINAL & SPICY delete 12 April 2011 at 02:57

perghhh,gile cepat aku popular kat blog neh,hehehehe, kah kah kah tak payah aku susah2 nak yakinkan korang lah yerk,banyak yang dah pos kat sini,memang la nazib tanak canang satu dunia,tu pasal la mamat tu ceraikan bini no 2 dia,pakau POS lak tu,kauorang tengok la bakal pemimpin masa depan,macam celake jer,mesti ko heran kan?tapi inilah realiti,orang tu peguam syarie'. tapi kawen kat thailand,mengandung dan berzina,anak luar nikah bukan persoalan,dan anak tu pun tak salah,walaupun kesan nya amat besar,tapi ini pengajaran,ahmad nazib ni kalau ko sempat cek website dia or dapat access kat website dia memang orang yang suka masuk bakul angkat sendiri,siap gebang jadi imam la apa la,lepas tu ada hati nak ajak YB Fadillah berdebat sedangkan kat kawasan dia sendirik pun tak setel,last2 orang kampung sendiri yang ajak dia berdebat,padan muka,konon nak jadi pemimpin rakyat tapi die sendiri susah nak balik kat kuching,keh keh keh,apa kes beb?bini no 2 yang dia cerai tu pun anak saudara somebody,bukti bergambar aku dah bagi kat link profile tu,tengok la muka bini no 1 dia ngn bini 2 kalau sama,hahahahahahah,pencacai2 sekalian akan kepanasan dan mengutuk aku macam2 guna nama aku lepas tu post bende mengarut,kah kah kah kah ini adalah LCS yang original,dan SPICY!!!

Laut China Selatan delete 12 April 2011 at 03:01

Betul kata Faktayangbukanawta tu milo.

Kami orang sarawak memang suka dgn cerita selak kain calon PKR. Ini soal maruah, maruah memang harus diselak dan dihebahkan supaya orang sarawak tidak mahu mengundi pemimpin macam ni. Kalau boleh gambar pemimpin tengah main dengan bini pun kami nak rakam supaya pemimpin PKR malu dan tarik diri daripada bertanding. Ini seni politik kami.

Asasnya mudah, kami mahu BN terus memerintah Sarawak, buruk-buruk taib mahmud rasuah, kami lebih sayangkan dia daripada Pemimpin PKR.

Laut China Selatan ORIGINAL&SPICY delete 12 April 2011 at 03:02

keh keh keh,bes betul blog milo ni yek,lepas ni boleh suruh page FB Kami Benci Saiful Bukhari promote blog ko ni byk2,supaya orang lain boleh masuk kat sini dan baca pembantaian yang aku lakukan terhadap kamu wahai pondan celaka,pencacai2 yang menjaga blog ni pun tak mampu nak hujah dengan aku setakat nak memandai2 dengan teori kepala otak dorang.sory aku cakap kasar,tapi dengan bebudak rasa pandai ni aku dah jemu.baru meriahkan? KAH KAH KAH KAH,milo sampai la ni tak menjawab satu pun pertanyaaan aku,suruh pencacai2 die yang tak tau apa tu nak jawab buat apa?kah kah kah kah kelakar budak pr ni,temberang ngan budak tadika boleh laa!

cuak aku beb ngan umngok ni...

Laut China Selatan delete 12 April 2011 at 03:09

Milo kalau ko nak cerita lebih panas aku boleh bagitau ko. Nazib ni dengar cerita, tak taulah cerita betul ke tak betul, tapi ni cerita yang aku terdengar td (overheard) Nazib ni pernah berzina dengan mak dia. Konon nak jadi pemimpin, tapi mak dia pun dia balun. ko bayangkanlah kalau mak sendiri pun dia boleh tergamak nak balun apa jenis orang dia nih? janganlah korang sokong pemimpin PKR macam ni. Harap urus ekonomi je baik, tapi perangai nafsu binatang tak pernah hilang, banyak lagi pemimpin PKR yang suka berzina dengan mak sendiri, bukan aku kata, tapi orang yang kata, korang nak percaya atau tak terpulang. Aku bagi maklumat, korang boleh fikir sendiri. Tapi aku nasihatkan janganlah sokong calon PKR, banyak lagi calon BN yang berwibawa buat apa nak undi calon PKR yang ada gosip berzina dengan mak sendiri macam ni? Betul tak kata aku? Fikir-fikirkanlah...

Laut China Selatan ORIGINAL&SPICY delete 12 April 2011 at 03:13

kalau nak sarkastik pun tak payah la menjahanamkan parti dewa pujaan korang tu,woi milo,aku kesian ngan pencacai2 kat sini bro,ko ckp la kat bung nuar suruh tambah elaun diorang,barula semangat sket nak komen.keh keh keh keh

Milo kalau ko nak cerita lebih panas aku boleh bagitau ko. Nazib ni dengar cerita, tak taulah cerita betul ke tak betul, tapi ni cerita yang aku terdengar td (overheard) Nazib ni pernah berzina dengan mak dia. Konon nak jadi pemimpin, tapi mak dia pun dia balun. ko bayangkanlah kalau mak sendiri pun dia boleh tergamak nak balun apa jenis orang dia nih? janganlah korang sokong pemimpin PKR macam ni. Harap urus ekonomi je baik, tapi perangai nafsu binatang tak pernah hilang, banyak lagi pemimpin PKR yang suka berzina dengan mak sendiri, bukan aku kata, tapi orang yang kata, korang nak percaya atau tak terpulang. Aku bagi maklumat, korang boleh fikir sendiri. Tapi aku nasihatkan janganlah sokong calon PKR, banyak lagi calon BN yang berwibawa buat apa nak undi calon PKR yang ada gosip berzina dengan mak sendiri macam ni

--------------------------------------------------
ko ni gila ker apa? merapu ajer pg2 buta ni
nak fitnah pun biaq bertempat .. nak menuduh biar logik.... kalau /bn nak kalah buat macam nak kalah... dah jatuh heli pun masih x sedar diri lg.. kejatuhan heli petanda kejatuhan BN taw tak... ni bomoh taib yg bg taw tadi.. tak caya carik la sumber yg benar.,,,

Laut China Selatan ORIGINAL&SPICY delete 12 April 2011 at 03:19

Korang dalam blog ni semua memang pukimak! Pantatlah! jubor mak kau! kalau berani jawablah hujah aku!!! Semua diam kenapa?!!! bacul ke Bodoh! Tolol! bangsat!!! PKR parti Jubur akan berkubur muahahaha!!!

Laut China Selatan ORIGINAL&SPICY berkata

///// sapa penah tgk org meroyan?? ni contoh diaa........

Laut China Selatan ORIGINAL&SPICY v2 delete 12 April 2011 at 03:24

bro,ini yang original,itu bukan aku,takpe biarkan je,pencacai2 ni memang otak die tahap tu je la,pencacai haram.kah kah kah kah kah,pembaca kat sini dah kenal gaya penaipan aku,jgn risau :D

Kalau betul dia berzina dan ada anak luar nikah hasil perzinaan dari dia,maka tunjukkanlah bukti.
Sekadar gambar profile itu belum membuktikan bahawa dia telah berzina.Ada 4 saksi yang xfasik untuk menuduh ia melakukan zina? Ada bukti untuk taqzir? Kalau ada bukti bawalah ke mahkamah , mesti mahkamah terima untuk proses pendakwaan lebih2 lagi jika Umno yang usulkan pendakwaan.

Masalah zina adalah aib individu,kalau dia bersalah terus pi laporkan n hukum ikut salopran yang betol.

"Jangan dekatkan diri dengan api neraka"

Jika fitnah,kekal diri mu di dalam neraka (kalau dia xmaafkan)

Pemfitnah Tempatnya Di Neraka

Sebab Mata Lelaki Gemar Lihat Badan Wanita

"Mengapa saya perlu menutup aurat sedangkan itu bukan saya" ?

Hentikan Gangguan Seksual Terhadap Lelaki!!!

kalau betullah calun ni pernah berzina dan terbukti buatlah laporan kat pejabat agama seblm 16 hb ni,, buktikan,, setkt prg cyber ajer apa brg.... kalau is3 kedua tu ngaku,,, lagi kuat fakta///// so BN bawaklah is3 ke 2 tu ke pejabat agama....

Laut China Selatan ORIGINAL&SPICY delete 12 April 2011 at 03:51

iyer,kami pun tunggu jawapan,aku nak jugak tengok nazib dan bekas bininya tampil ke depan buat pc ke ape ke,masalahnya bini no 2 tu bukan orang sebarangan,dan family die tak akan sanggup nak cerita benda yang sebenarnya,iyelah,tu harakiri la namanya,walaupun dapat bunuh karier politik nazib yang tak seberapa tu,kesan nya lagi hebat pada sombody yang lagi la tinggi dari si nazib tu,sapa yang salah skarang?so apakata encek fariz bagitau kat ahmad nazib tentang hukum2 tu semua,tapi rasanya tak payahlah kot,mamat tu peguam syarie',imam tarawih pulak tu,itu dia sendiri yang promot kat website dia,keh keh keh keh.masalahnya kalau berita ni tak betul kenapa tak buat macam yang aku cakap kat atas?dia kan politician,inilah masanya nak boost up popularity.walaupun terlibat dengan cerita yang tak baik,alah anwar tu lagi teruk kena,lagi ramai mangkuk yang percaya dia tak bersalah lepas tu buat konspirasi macam2.apa cer beb?

Fariz - ssungguhnya apa yg terbit dari mulut saya, lalu saya catatkan di sini adalah benar. di sini, saya ingin mengatakan bahawa hal ini benar-benar berlaku pada dua tahun yang lepas, if saya tak silap. saya harap akan ada yg akan mnunjukkan bukti sebenar, tapi bukan saya kerana saya tak nak tunjukkan siapakah wanita itu. sebab? saya cuma kesian... saya cuma ingin mengukuhkan dalil...

iyer,kami pun tunggu jawapan,aku nak jugak tengok nazib dan bekas bininya tampil ke depan buat pc ke ape ke,masalahnya bini no 2 tu bukan orang sebarangan,dan family die tak akan sanggup nak cerita benda yang sebenarnya,iyelah,tu harakiri la namanya,walaupun dapat bunuh karier politik nazib yang tak seberapa tu,kesan nya lagi hebat pada sombody yang lagi la tinggi dari si nazib tu,sapa yang salah skarang?so apakata encek fariz bagitau kat ahmad nazib tentang hukum2 tu semua,tapi rasanya tak payahlah kot,mamat tu peguam syarie',imam tarawih pulak tu,itu dia sendiri yang promot kat website dia,keh keh keh keh.masalahnya kalau berita ni tak betul kenapa tak buat macam yang aku cakap kat atas?dia kan politician,inilah masanya nak boost up popularity.walaupun terlibat dengan cerita yang tak baik,alah anwar tu lagi teruk kena,lagi ramai mangkuk yang percaya dia tak bersalah lepas tu buat konspirasi macam2.apa cer beb?

---------------------------------------------------

Inilah gaya gerombolan songkok tinggi, dia yang jaja cerita, buat cerita zinalah buntingkan anak gadis oranglah, kahwen larilah, ada anak haramlah, lepas tu tak pasal-pasal org yang kena tuduh pulak kena buat pc, kena jawab soalan mcm2... ko yg buat cerita, ko yang jaja cerita, buatlah aduan, tunjukkan bukti, buktikan dia bersalah... bila dah lapor masakan pihak berkuasa tak mahu buat siasatan? Ini laporan tak buat apa tak buat, org yg kena tuduh pulak kena bersusah payah... lepas tu bila terbukti fitnah, masing2 taknak mengaku, taknak tanggung jawab. semua lari lintang pukang. Kalau ada bukti pergilah lapor. memekak tunjuk profile facebook gmbar nazib ngn bini die tu buat ape? itu bukan bukti... saksinya mana? Bila terbukti ini semua fitnah ko sanggup tanggung jawab ke Laut china Syaitan?

iyer,kami pun tunggu jawapan,aku nak jugak tengok nazib dan bekas bininya tampil ke depan buat pc ke ape ke,masalahnya bini no 2 tu bukan orang sebarangan,dan family die tak akan sanggup nak cerita benda yang sebenarnya,iyelah,tu harakiri la namanya,walaupun dapat bunuh karier politik nazib yang tak seberapa tu,kesan nya lagi hebat pada sombody yang lagi la tinggi dari si nazib tu,sapa yang salah skarang?

source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/calon-keadilan-dituduh-punyai-anak-luar.html#ixzz1JFLjZeSl

/////////////////////////////////////////////////
aik kata tadi ada bukti.. bini dia nak ngaku... ni plak harakiri.. nak cover malu... kat sini dah ada prima facie... so ada keraguan yg menasabah(bkn menasarawak).... nampak sgt propaganda yg berganda2 dr LCS ni.....

Kalau setakat nak buat cerita aku pun boleh, laut china selatan ni sebenarnya adalah seorang Gay, dalam masa yang sama dia bapok yang kerjanya tidak lain sekadar menjual maruah dirinya kepada ayam dan lembu, dengan harapan dia akan menjadi seorang lelaki kaya. semua yang saya katakan ini adalah benar. Anda semua boleh periksa maklumat ini di internet.

Laut China Selatan ni juga seorang yang sakit mental kerana telah ditebuk duburnya dengan seekor zirafah yang ganas. Ini bukan cerita rekaan, ini adalah cerita benar yang saya dengar dari mulut mak dia sendiri, tapi nama maknya sy tak mahu siarkan kerana tak mahu aibkan keluarganya.

Wow simple... percayalah, jauhi Laut china Selatan (sebut Syaitan)

real katak;
wow cayalah azam...... tapi citer ko x lengkap..
si LCS ni pernah cuba nak rogol seekor kambing tapi sbb kambing tu telah 'transform' menjadi katak dan yakin 110 peratus itu adalah si polan bin sipolan maka terencatlah niat dia nak wat cam tu.... perkara ini telah diceritakan oleh neneknya didalam kuboq ..kalau x caya pi lah tanya nenenk dia tuu...

hahahaahahahahahah!!!baru dapat tau 2nd wife si Nazib neyh umurnya tahun ni baru masuk 20tahunnnnnn.... waaaawww!!!

Laut China Selatan ORIGINAL&SPICY delete 12 April 2011 at 04:55

wahai pencacai-pencacai sekalian,baca gak komen2 orang lain,apa lak aku jaja cerita?kalau dah orang lain cerita benda yang sama ko nak kata apa?,bodoh gile kan pencacai2 kat sini?kalau kau rajin sangat ko pegi la buat aduan,ada kepentingan untuk aku ke ahmad nazib tu?

kalau kau rajin sangat ko pegi la buat aduan,ada kepentingan untuk aku ke ahmad nazib tu?

source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/calon-keadilan-dituduh-punyai-anak-luar.html#ixzz1JFk0LSW---------
---------------------------------------------------------
fakta: inilah contoh orang yg paling bodoh dan bangang didunia ni... kalau kau x der kepentingan ngan ahmad nazib tu baik ko jgn tulis apa2 kat sini wat nyemak ajer...dan ko tu ikut cakap org saja.. kalau org kata ko tu anak haram.. ramai orang kata ko anak haram.. jadi ngakulah ko yang ko tu mmg anak haram.....ada otah tak mau pikiaq.. macam lembu.....

sape yg meroyan mcm ko je laut cina selatan,,,pg2 dah membebel mcm popuan,,

laut cina selatan...mana gambar penat aq tunggu..ko ni auta ke ape,,klu betul no hal..kita kena hadapi realiti,,,

jgn pilih org yg (dituduh)zina... pilih org yg (dibuktikan) rasuah/songlap/kebas duit rakyat... ikut pemahaman org UMNO...

wei laut.....ader bukti kemukakan....apasal takut fakta ko salah plak?
klu betol2 punye info...x de hal.....x kene ape2.....

klu mnde tu tak pasti....x yah la nk menglamourkn diri kt page ni...
ko bwat la blog sendiri.....

ko baca betul2!!ko taw x main tuduh tu berdosa??ada bkti??aku ni neutral ya delete 12 April 2011 at 09:12

Membuat Tuduhan Zina atau Liwat Tanpa Saksi Adalah Ciri-ciri Orang Fasiq
Bismillahirrahmanirrahim.
Segala puji bagi Allah, Tuhan sekelian alam. Selawat serta salam buat junjungan mulia Nabi Muhammad S.A.W. keluarga serta para sahabat dan pengikut yang istiqamah menuruti baginda hingga ke hari kiamat.

Sahabt yang dirahmati Allah,
Umat Islam hari ini telah berada didalam keadaan yang amat parah sekali. Mereka meninggalkan hukum dan ajaran Islam. Mereka sanggup berceramah kesana kemari semata-mata untuk membuat tuduhan dan membuat fitnah dengan mengatakan seseorang itu berzina dan meliwat tanpa membawa bukti dan 4 orang saksi lelaki yang adil. Umat Islam yang lain menyokong dan bersorak seronok kerana mereka menjadi jaguh untuk mengumpat, memfitnah dan mengadu domba! Demi pangkat, nama, wang manusia sanggup mengadaikan maruah diri mereka sendiri dan mereka sedang menyediakan diri mereka untuk menjadi muflis di hari akhirat jika tidak bertaubat.

Setiap tuturkata kita, dan dakwaan kita akan dipertanggungjawabkan dihadapan Allah S.W.T. Jika menurut hukum Islam, seseorang yang membuat tuduhan wajib sediakan empat orang saksi lelaki yang adil. Jika beliau gagal menyediakan 4 orang lelaki saksi yang adil, maka dia akan dikenakan hukuman Qazaf.

Apa itu Hukum Qazaf?

Menuduh seseorang yang baik lagi suci berzina tanpa mengemukakan 4 orang saksi lelaki yang adil, hukumnya adalah haram dan termasuk dalam dosa besar dan wajib dikenakan hukuman had qazaf (sebat) sebanyak 80 kali sebat, dan tidak boleh diterima penyaksiannya selama-lamanya, kerana dia adalah orang yang fasiq.

Firman Allah S.W.T. yang bermaksud : "Dan orang-orang yang melemparkan tuduhan zina kepada perempuan-perempuan yang terpelihara kehormatannya, kemudian mereka tidak membawa 4 orang saksi, maka sebatlah mereka 80 kali sebat, dan janganlah kamu menerima persaksian mereka itu selama-lamanya, kerana mereka itu adalah orang-orang yang fasiq." (Surah an-Nur ayat 4)

Siapa yang tuduh orang berzina atau siapa yang tuduh orang meliwat tanpa 4 orang saksi lelaki yang adil ; Allah S.W.T. telah tetapkan 3 jenis hukuman kepada mereka ini.

i) Sebatlah mereka dengan 80 kali sebatan.
ii) Jangan kamu terima kesaksian mereka selama-lamanya.
iii) Allah memanggil mereka ini sebagai orang yang fasiq.

Sahabat yang dimuliakan,
Akhir-akhir ini di sana sini membicarakan persoalan liwat dan politik. Namun di tengah-tengah tuduhan oleh pihak terbabit, semua pembaca dan mereka yang mengikuti isu terbaru politik Malaysia ini agar BERAWAS-AWAS. Ia tidak seperti mempercayai tuduhan-tuduhan lain .

Menurut hukum Islam, semua individu Islam perlu berawas dalam mempercayai atau menyebarkan apa jua berita yang dibawa oleh orang fasiq berkaitan zinanya seseorang dan juga liwat. Imam Ibn Qudamah dan lain-lain ulama silam yang berautoriti menyebut dengan jelas bahawa menuduh liwat tanpa saksi termasuk dalam hukum qazf. ( Al-Mughni, 9/72 ; Syarh Muntaha Al-Iradat, 3/599 ; Kasyyaf Al-Qina', 6/433)

ko baca betul2!!ko taw x main tuduh tu berdosa??ada bkti??aku ni neutral ya delete 12 April 2011 at 09:14

Imam Abi Ishak As-Shirazi As-Syafie berkata : "Tidak diterima dalam tuduhan liwat kecuali empat saksi kerana ia adalah sama seperti zina dalam (keperluan saksinya) untuk disabitkan hukum" ( Al-Muhazzab, 3/332)

Tanpa berhati-hati, seseorang yang percaya dan menyebarkannya dan menyokong dengan membuat demontrasi boleh jatuh dalam kesalahan Qazaf yang amat besar dosanya di sisi Islam.

Imam Al-Qurtubi berkata sebab turun ayat ini adalah antara kepada kes fitnah terhadap Sayidatina Aisyah ataupun kes Hilal bin Umaiyah (yang menuduh istreinya berzina) atau lainnya, namun yang terpenting hukumnya berjalan terus.

Walalupun ayat kelihatan menyebut kesalahan menuduh zina dan liwat kepada seorang wanita, namun tuduhan kepada lelaki juga termasuk dalam ayat ini secara sepakat ulama dan ijma ulama (Al-Jami Li Ahkam Al-Quran, Al-Qurtubi).

RINGKASAN SYARAT-SYARAT

Qazaf mempunyai beberapa syarat :-

1) Syarat kepada penuduh :

a. Beraqal

b. Sudah baligh

2) Syarat BENDA YANG DITUDUH untuk dianggap qazaf

Menuduh dengan salah satu antara tiga tuduhan yang mewajibkan dihukum, iaitu ZINA dan LIWAT atau menafikan nasab anak sendiri ( ertinya menuduh isteri berzina). ( Al-Fawakih Al-Dawani, 2/211)

3) Syarat orang yang dituduh

a. Beraqal
b. Baligh
c. Islam
d. Merdeka diri
e. BERSIH DARI tuduhan yang dilemparkan kepadanya.

Justeru, kalian semua dinasihatkan agar semua yang membaca berita hangat terkini dalam arena politik Malaysia hari ini agar menahan diri dan menyerahkannya kepada pihak hakim untuk meneliti bukti-bukti kedua-dua pihak, sebagaimana disebutkan oleh Allah S.W.T. :-


ثُمَّ لَمْ يَأْتُوا بِأَرْبَعَةِ شُهَدَاء

Para ulama sepakat bahawa ayat ini menunjukkan wajibnya si penuduh membawakan saksi seramai empat orang. Perbincangan terperinci berkenaan hal ini terlalu panjang. Namun saksi inilah kuncinya, tanpanya, kita tidak atau belum boleh mempercayai satu apa pun berkenaan tududan zina dan liwat atau kita mencari nahas di akhirat. (Al-Mughni, 9/72 ; Syarh Muntaha Al-Iradat, 3/599 ; Kasyyaf Al-Qina', 6/433)

ko baca betul2!!ko taw x main tuduh tu berdosa??ada bkti??aku ni neutral ya delete 12 April 2011 at 09:15

Sahabat yang dikasihi,
Daripada Abu Hurairah r.a. Rasulullah S.A.W. bersabda yang maksudnya, " Siapa yang menutup keaiban orang Islam, Allah akan menutup keaibannya didunia dan diakhirat. Dan Allah sentiasa menolong hamba itu selagi hamba itu mahu menolong saudaranya."
(Hadis Riwayat Muslim).

Dari hadis yang lain Abu Hurairah r.a menceritakan bahawa Rasulullah S.A.W. bersabda yang bermaksud, " Tahukah kamu apakah ghaibah? Jawab sahabat, "Allah dan Rasul yang lebih mengetahui. " Maka Rasulullah s.a.w. bersabda , "Ghaibah itu jika kamu menyebut (membicarakan) hal keadaan saudaramu yang tidak suka hal itu disebut atau dibicarakan kepada orang lain, maka itu bererti ghaibah." Lalu Rasulullah S.A.W. ditanya," Bagaimana kalau saudaraku itu memang begitu? "Jawab Rasulullah s.a.w " Jika kamu sebut itu benar ada padanya maka itu ghaibah. Tetapi jika ia tidak benar, itu buhtan (membuat kepalsuan untuk memburukkan nama orang lain).

Buhtan adalah perbuatan paling keji kerana membuat kepalsuan untuk memburukkan orang lain, jika mengumpat saja boleh menjuruskan seseorang kedalam kemurkaan Allah S.W.T. maka lebih-lebih lagi fitnah akan mendatangkan dosa besar dan mendapat laknat daripada Allah S.W.T.

Dari Abu Hurairah r.a bahawa Nabi s.a.w. bersabda yang bermaksud :
“Tahukah kamu siapakah dia orang muflis?”

Sahabat-sahabat baginda menjawab :
“Orang muflis di antara kami, ya Rasulullah ialah orang yang tidak ada wang ringgit dan tidak ada harta benda.”

Nabi S.A.W. bersabda yang bermaksud :
“Sebenarnya orang muflis dari kalangan umatku ialah orang yang datang pada hari kiamat membawa sembahyang, puasa dan zakat , sedang datangnya itu dengan kesalahan memaki hamun orang ini, dan menuduh orang itu , memakan harta orang orang ini , menumpah darah orang itu dan juga memukul orang . Maka akan di ambil dari amal kebajikannya serta di beri kepada orang ini dan orang itu , kemudian kiranya habis amal kebajikannya sebelum habis di bayar kesalahan-kesalahan yang di tanggungnya , akan di ambil pula dari kesalahan-kesalahan orang yang di aniayakannya serta di timpakan keatasnya , kemudian ia di humbankan kedalam neraka.”
(Hadis Riwayat Muslim dan Turmizi)

Berdasarkan hadis di atas jelaslah kepada kita bahawa amal soleh yang di lakukan sesaorang belum tentu menjamin dia akan masuk syurga , sekiranya di samping dia membuat amal soleh tersebut dia juga melakukan amal kejahatan yang membawa kepada dosa. Apabila berlaku proses timbangan segala amalan-amalan manusia yang baik dan buruk , maka sekiranya habis amalan kebaikannya di bayar atas kesalahannya tadi maka ketika ini dia akan jadi orang muflis. Segala penyesalannya sudah tidak berguna lagi kerana dia akan di masukkan kedalam neraka.

Oleh itu ingatlah, bahawa orang yang paling rugi di akhirat nanti adalah orang muflis , semasa di dunia tidak berhati-hati dalam tindakan dan amalannya, banyak di dorong oleh hawa nafsu dan pujukan syaitan. Pepatah melayu ada berkata : “Ikut hati mati, ikut rasa binasa dan ikut nafsu lesu .“ Suka mengumpat, suka menuduh, suka memfitnah, suka mempercayai berita fitnah, suka menyokong berita dari orang fasiq, maka diri sendiri yang akan menanggung azab di hari akhirat.

Apabila manusia dengan mudah menuduh seseorang yang baik melakukan zina atau liwat, dan mendapat sokongan orang ramai dan mereka mempercayainya, darisegi hukum Islam yang menuduh dan yang menyokong mendapat saham yang sama dan tidak dikurangkan walaupun sedikit inilah ciri-ciri orang muflis dihari akhirat. Jangalah kita mengadaikan masa depan kita dengan membuat dosa besar dengan menyokong, mempercayai dan menyebarkan berita yang tidak benar kepada orang lain.

real katak...komen.....
korang jgn pecaya si lcs ni.... merapu saja mereka2 cerita,, nak p/raya baru heboh... dia ni tah x knl si nazid pun....lpaih tu tulis cam org meroyan saja........

bukan laut cina selatan delete 12 April 2011 at 09:30

mujur gak milosuam tak delete post2 yang panas kat sini, boleh meroyan semua orang.. :0

laut china selatan............yg bangang sgt jaga bn napa ingat geng gen pkr je ada anak luar nikah ........apa ko ingat geng gen bn nie jujur sgt ke........boleh blah la.ko cek balik datuk najib pun ada main dgn cina........rais yatim main dgn indon .......tu hishamudin ada scandal lagi dgn artis.......silap silap ko pun ada main juga dgn mana mana perempaun .............besa org kaut bn nie hasil upahnye perempuan.......

aku rase ade org gune byk nick dlm mengomen. so, satu komen akan support komen yg lain. nmpak mcm ramai ler org yg setuju ngan sesuatu komen tue, padahal, org yg same. kakaka... fitnah atau kenyataan??? kote bako2... (sedang cube imagine, kalo org yg sebar fitnah tetibe mati sakit jantung..x sempat nk tobat..huhu..)

Kalau dia kawin 2 pegi lantak la kat dia. Tapi kalau menuduh anak orang tu haram patut ke? Ada bukti ke kata anak tu lahir luar nikah? Sila kemukakan la kalau ada. lagi satu, dia ni bukan curik hak rakyat pun, tak menyusahkan orang lain pun yang nak sibuk pasal peribadi dia buat apa?

Laut China Selatan ORIGINAL&SPICY berkata...
Korang dalam blog ni semua memang pukimak! Pantatlah! jubor mak kau! kalau berani jawablah hujah aku!!! Semua diam kenapa?!!! bacul ke Bodoh! Tolol! bangsat!!! PKR parti Jubur akan berkubur muahahaha!!!

12 April 2011 3:19 AM

__________________________________________________________

JAKA jawab :


SURAT TERBUKA KHAS UTK LAUT CINA SELATAN YANG GELORA

JIWA YANG SAKIT ADA 2 SEBAB :

PERTAMA kerana cuba menolak kebenaran dan keadilan, ini kerana seluruh isi bumi dan tertegaknya bumi adalah dengan keadilan Yang Maha Kuasa.

rohani kita ni pun dicipta fitrahnya akan sihat jika menerima kebenaran dan keadilan. bila tidak menerima kebenaran dan keadilan maka ia akan sakit. kerana kezaliman dan kebathilan adalah ibarat toksin dalam rohani.

KEDUA kerana banyak buat salah dan dosa. ia umpama memakan racun yg merosakkan rohani. bila rohani sakit badan pun sakit. dan sebahagian daripada anggota badan ialah mulut dan tangan.

maka hasil tulisan tangan akan mengeluarkan perkataan2 yg tidak sihat. melambangkan betapa teruknya kesakitan jiwa penulisnya. maki hamun dan bahasa lucah(makanan rasmi umporno dan bn) terpancul tanpa sekatan.

KASIHANILAH MEREKA YANG CACAT JIWANYA

kita harus kasihan kepada pesakit2 jiwa jenis ni samada pemimpin atau pengikut mereka. pesakit yg walau dibawa segunung kebenaran pun mereka akan tolak. ini kerana rohani dan jasad mereka sudah dipenuhi racun dan toksid mungkar. cahaya(ubat) sukar masuk dan menyerap dlm tubuh.

KALAU TAKUT OMBAK JANGAN BERNAMA 'LAUT CINA SELATAN'

gah nama dari peribadinya. laut yg tidak tenang tetapi bergelora. kini sudah tsunami dan gempa bumi.

udah tahu blog ini utk penyokong PR maka apa yg mendorong LAUT CINA masuk, membaca, merah muka, sakit jiwa...dan lantas mengeluarkan maki hamun yg mengesahkan jiwa yg derita.

cuba lihat hamba, happy saja boleh menulis sambil ketawa lagi..hhihihihihihihihihi

HUKUMAN TUHAN KEPADA LAUT CINA SELATAN

jamban yg busuk tidak ada siapa yg suka duduk lama, sakit hidung dan kemudian mengamuk tendang dinding jamban.

tiada siapa juga paksa Laut Cina Selatan masuk sini, mengamuk dan menyakitkan hati sendiri..MELAINKAN IA DIDORONG OLEH ALLAH SWT SEBAGAI HUKUMAN KEPADA JIWA ANDA YANG DERITA.

PENAWAR UTK LAUT CINA SELATAN

pergilah jumpa taib mammoth dan minta bantuan bomoh yahudinya kot.

teringat kata2 pembantu p. ramlee dalam madu 3 ....
kesiaaaaan kesiaaaaaan kesiaaaaan kepada laut cina


Wallahuallam.

http://ruangbicarafaisal.blogspot.com/2011/04/calon-pkr-punyai-anak-luar-nikah.html

biasala.. diaorang memeng suka buat fitnah.. aku kenal calon pkr ni.. memang baik orangnya.. aku kenal dia dari sekolah lagi.. hidup keadilannnn..

rakyatberhaktahusiapaPEMIMPINini! delete 12 April 2011 at 12:18

ini seni politik, utk mjatuhkn pihak lawan, pihak sebelah harus mbuka sgala kburukan si pihak lawan. sama ada sedia ataupun tidak, sesiapa saja yg terlibat dlm politik harus bersedia dgn sgala mcm hal yg akan dbongkar. itu sudah adat dlm politik, klu tak hendak dilambung ombak, jgn berumah di tepi pantai. tp ini cerita betul2 berlaku... kpd tuan blogger, sila take note dgn kenyataan sy ini : Mmg betul lelaki yg bernama Ahmad Nazib ini telah membuntingkan seorang gadis yg berumur 17 or 18 tahun ketika dibuntingkan beberapa tahun yg lalu. skrang gadis tersebut berumur 20 tahun pada tahun ini. Nama anak luar nikah kepada Ahmad Nazib ialah Ahmad Nur Syafiq bin Ahmad Nazib. Mereka nikah di Siam Thailand ketika perut gadis itu membulat seperti 6-7 bulan kelihatannya diwalikan ayahanda gadis tersebut bernama Pengiran Kerta. Oh ya, gadis tersebut bernama Dayangku Shidah jika saya tak silap. Gadis tersebut berasal dari Lawas. Muka seperti cina, dan sememangnya ada darah cina dan boleh berbahasa cina. Tetapi, belum lama ini Ahmad Nazib telah mempos surat cerai kepada isteri nombor 2 tersebut, tanpa sebab. Sebelum ini pun, isteri no 2 tersebut diabaikan dan tidak dpenuhi nafkah. oleh itu, gadis ini bergantung sepenuhnya dengan keluarga utk meneruskan kehidupan.

OK tuan Blogger, saya nak anda mencabar pihak Barisan Nasional menggunakan blog ini sendiri, mencari gadis Lawas yang bernama dayangku Shidah untuk datang ke Kuching membuktikan hal ini tetapi dengan syarat keselamatan gadis ini harus diutamakan. Kalau boleh, dibawa anaknya sekali. Ujian DNA juga dialu-alukan. Ini bukan membuka aib sesiapa, inilah seni politik, Ahmad nazib harus hadapi. Mahu tak mahu, inilah hakikatnya.

p/s : saya dengar, Ahmad Nazib ini langsung tidak mengaku bahawa gadis ini isteri beliau. tentang Facebook yang mempunyai nama yang sama dengan Ahmad Nazib, tetapi hujungnya ditambah dengan Dayangku = Ahmad Nazib Dayangku, adalah betul2 milik isteri Nazib Ahmad yg kedua. Rentetan itu, krn takut hal ini tersebar, Ahmad Nazib belum lama ini sering menelefon gadis tersebut memaksanya utk menutup akaun facebook itu. sekian.

SILA CABAR BN UNTUK MEMBUKTIKAN HAL INI BENAR BERLAKU SEBELUM 16 APRIL INI. KAMI RAKYAT SARAWAK TIDAK MEMERLUKAN ORANG YANG HANYA TAHU MEMBANGKANG DAN MENUDUH ITU INI, TAPI AIB DIRI SENDIRI TAK TERTUTUP. SEKURANG-KURANGNYA, SARAWAK MASIH AMAN, POLITIKNYA TIDAK KACAU BILAU!

kepada tuan blog :

SILA BUAT ENTRI KHAS UNTUK MENCABAR BARISAN NASIONAL SARAWAK UNTUK MENGEMUKAKAN BUKTI-BUKTI BAHAWA CERITA INI BETUL-BETUL BERLAKU. YANG PENTING, KESELAMATAN BABY DAN IBU TERSEBUT DAPAT DIJAMIN! NANTI, KITA AKAN TAHU KEBENARANNYA! UJIAN DNA JUGA DIALU-ALUKAN! KETEPIKAN SOAL BUKA AIB ORANG, INI SENI POLITIK, KALAU SIAPA TAK SUKA, BOLEH BLAH! YANG PENTING, KAMI RAKYAT SARAWAK TAK NAK DIPIMPIN OLEH PKR! KAMI TAKNAK BARU BIAN! KAMI TAK NAK NAZIB AHMAD! TAK PAYAH BAGI CONTOH PEMIMPIN BN KAT SEMENANJUNG MACAM NI LA, MACAM TU LA, KAMI TAK NAK AMBIL TAHU! SARAWAK BUKAN SEPERTI SEMENANJUNG! JANGAN BAGI KAMI PENGARUH POLITIK YANG TERLAMPAU!

P/S : SEKURANG-KURANGNYA, TAIB MAHMUD KAWIN NGAN ISTERINYA BUKAN KAT SIAM, BUKAN TERLANJURRRRRRR!!!! ADA BRANNN??? BLOGGER LAIN YANG BACA KOMEN INI DIPERSILAKAN MENUNTUT BN UNTUK MEMBUKTIKAN KESAHIHAN KISAH INI! SAYA SELAKU SALAH SEORANG YANG MENGETAHUI HAL INI DARI DULU, MENGAKUI BAHAWA KISAH INI BENAR-BENAR BERLAKU!

from me,
Anak Jati Kuching

tak tumbuh tak melata kalau tak sungguh orang tak kata...

pakatan rakyat??? gth! isu kecil dbesar2kan, skadar utk mluaskn wilayah pmerintahan ke Borneo la tu! blik smnjung la! x payah sibuk nk tolong rakyat kt sini! kt smanjung pun x terurus! thuiii

Laut China Selatan berkata...
Biasalah dalam politik saling jatuh menjatuhkan untuk menang. Politik lucah ni perkara biasa untuk menang Pilihanraya, bukan perkara baru. fitnah atau bukan itu belakang cerita, yang penting menang dulu. bila BN dah menang orang tau cerita fitnah pun tak guna sebab dah menang. Kalau tak mahu kena fitnah jangan masuk politik.

Pada aku fitnah dalam politik untuk menaikkan calon BN perkara biasa, korang yang bebal tak tau seni politik je yang sukar nak terima kenyataan.



source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/calon-keadilan-dituduh-punyai-anak-luar.html#ixzz1JHllNwuG


KEPALA BANA BAPAK KO LA FITNAH2 NI BIASE..KO INGAT FITNAH NI CAM MAIN GULI KE?SENANG2 KO NAK WAT FITNAH...KALO KO ISLAM KO TAU APE ITU FITNAH N APE HUKUMANNYE KAT AKHIRAT KELAK...JGN KO JADIKAN YG HARAM TU HALAL BODOH!! SBB POLITIK KO NAK BELAKANGKAN ISLAM..MMG HINA BETUL KALO KO NI ISLAM LA WEI..

apa lagi milo suam, buat la artikel khas macam anak jati kucing n anon 12:18 tu mintak. ko kan penegak kebenaran di dunia yang fana ni...


-pasepisepus-

Kah3...

Kesian kat UMNO yang dok nyanyuk x sedar dgn dosa2 sendiri..

Anak luar nikah, zina ziana, khalwat, rogol amah, rogol budak kecik, zina model, zina artis, zina bina orang dan pelbagai lagi kefasikan dan kekafiran mereka cuba ditutup..

Sedarlah ko merapu 2 dosa2 kau sendiri yang kau cuba tutup tapi akhirnya menepek atas kepala sendiri balik..

Alahi UMNO.. Aww~ http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/71535_448569343045_215868293045_5079278_1418242_n.jpg

Alahai UMNO.. Aww~ http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/71535_448569343045_215868293045_5079278_1418242_n.jpg

Kalau betul pun biarla bah! Apa kena mengena dengan moral dan membantu rakyat...semua orang buat silap lah, aku ne non muslim tapi suka dengar IKIM FM, dulu aku pena dengar derang kata "jangan benci orang yang berzina tapi benci kepada perbuatan zina itu" so kalau orang dah bertaubat kenapa tak boleh dimaafkan? sedangkan agama sendiri melarang perbuatan mengungkit, dalam sedekah pun perkara yang baik pun dilarang mengungkit. KALAU BETUL SAYA HARAP AHMAD NAZIB DA BERTAUBAT....Kalau cakap pasal isu moral, kalau korang pencacai umNO anggap orang yang macam ne tak boleh jadi wakil rakyat, so mcmana dengan menteri2 yang ada skung ne? anak2 menteri yang terang2 ada gambar lucah? Nak kena suh resign gak ke?
Aku ne bakal guru, dahulu sebelum masuk IPTA aku pun banyak buat silap tapi aku dah bertaubat dan skung niat aku cuma satu nak jadi guru yang boleh mengajar, mendidik dan membantu bakal pelajar aku....aku harap janganlah pulak pasal ne korang kata aku tak boleh jadi guru, kau siapa? reski di tangan Tuhan!

Laut China Selatan ORIGINAL&SPICY delete 12 April 2011 at 18:55

keh keh keh,hai korang sumer,wahh aku dah banyak peminat kat page ni,takpe tunggu lama sikit baru aku bua blog ok?

tentang ahmad nazib tu,memang takde kepentingan pun buat aku,malah kerugian kalau aku undi dia,tapi takpe,sebab aku bukan mengundi kat kawasan mamat tu pon,cuma aku tau banyak cerita yang boleh di sahkan oleh orang2 kuching terutama sekali satok.tak percaya?tanya ahmad nazib sendiri.memang tak salah pon berbini 2,bagus tu,sunnah,tapi sunnah ka kalau CERAIKAN BINI PAKAI POS?inika yang kita nak?ahmad nazib ni betul2 pandai memimpin ke?kata orang nak tengok pemimpin kena tengok dari keluarga dia dulu,skarang apa cerita?demi POLITIK!beliau sanggup menceraikan gadis tersebut,muda-muda dah janda anak satu.kasihannnnn.cerita cerai ni baru lagi beb.ramai orang tak tahu,nanti senang la nazib nak deny bila ditanya,aku bukan saja2 nak cerita benda ni yang korang anggap aib,tapi sebagai rakyat aku berhak tahu siapakah bakal pemimpin aku tu,kalau dia betul2 berkaliber dan tak ada masalah apa2 aku peduli apa pun,itu prinsip aku,contoh kalau milo ni bukak entri yang betul2 ada kesahihannya aku tak kacau.ahmad nazib ni bukan selalu pun kat kuching ni,opis die kat KL sana tu,so kalau aku penduduk satok,yang bermasalah sapa aku nak jumpa?nak harapkan pencacai2 ahmad nazib?mintak simpang malaikat 44 la,mintak maaf cakapla,tapi perangai diorang macam haram!.boleh mintak org satok kat sini clarify(yang bukan pkr punye org)

Laut China Selatan ORIGINAL&SPICY delete 12 April 2011 at 19:00

masalah nya perbuatan seorang PEGUAM SYARI'E kawen kat thailand,cerai isteri pakai pos demi karier politik tu boleh tak kita katakan sebagai bertaubat?ye aku tak ada hak nak menilai,lantak dia aku pun peduli apa.antara dia dengan tuhan la ada taubat ka tidak.masalahnya sekarang dia nak naik jadi pemimpin,janji2 macam2 cakap2 kutuk2 macam2,tapi kita tengok latar belakang mamat tu dulu,weh ko penah tengok tak org buat website puji diri sendiri kata jadi imam terawih,jadi khatib solat jumaat dan byk2 lagi?aku geli sial.

Laut China Selatan ORIGINAL&SPICY berkata
tentang ahmad nazib tu,memang takde kepentingan pun buat aku,malah kerugian kalau aku undi dia

source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/calon-keadilan-dituduh-punyai-anak-luar.html#ixzz1JJ173AiP
----------------------------------------
dari ayat di atas diatas dapatlah kita simpulkan bahawa si laut ni banyak makan harta puak umno.. so a. nazib ni bersih x rasuah dia.. jadi x der kepentingan... so dia x naklah a.nazib ni menang... lagipun kalau jkkkp mmg cukup takut bn terlingkup sbb nanti x der masyuk.. x der pojek....

orangyangcukupmengenali delete 12 April 2011 at 19:19

masalahnye bukan ape, kalau bet0l Ahmad Nazib tu dah bertaubat, die takkan ceraikan isteri die, dah la ceraikan guna POS, surat tu datang tanpa dimaklumkan terlebih dahulu tentang penceraian tersebut. Kal0 die baik, die jage bini no 2 tu and anaknye sekali, tapi ni tengoklah! nafkah pun tak diberi penuh, tup tup, diceraikan! dulu ingat sedap, tanggungjawab takde! elok-elok buat anak orang bunting, dah branak biar gadis tu terkontang-kanting, sekarang buang macamtu aje kerana takut karier politiknye musnah! ape jenis lelaki mcmtu! taubat tak boleh pakai la wei!!! alasan je taubat tu! Nazib oh nazib! tak payah ler engk0 tunjuk alim! aku tau sape ngk0! Allah maha mengetahui!

Laut China Selatan ORIGINAL&SPICY delete 12 April 2011 at 19:26

korang nak judge aku judge lah,tapi kalau PKR pegang kawasan memang susah untuk aku berniaga,lama-lama ni aku hepi je aman je takda gangguan,sejak jembalang2 ni datang aku dah rasa tak sedap hati.dah macam gengster pulak aku tengok diorang ni,ye la nazib ni baik orang nya,bersih rasuah bla3,tapi pencacai2 kat sini apa korang tau?nazib memang la clean pasal budak2 dia yang buat keje kotor,pala otak betul.pencacai2 kat sini tak payah nak nafikan or kata aku buat fitnah bawak cerita,ni ramai yang komen yang sama macam aku komen ni korang tak tengok?jangan kata aku menyamar plak,tak gentleman la beb,lain la pencacai pondan macam korang hahahaha

Nazib Ahmad dan semua orang yang tidak mempercayai isu ini, NANTIKAN dalam masa terdekat ini! Bukti akan ditunjukkan kepada semua! Setelah itu masihkah ada rasa cinta dan sayang kepada calon PKR N8 Satok yang bernama USTAZ Ahmad Nazib! Ustaz??? Hahhh! A.N, kalau k0 tu orang biasa, bukan golongan orang yang benar-benar agama, kami tidak hairan dan terkejut! Tapi k0 mengaku-mengaku jadi ustaz wei! Apa cerr nih??

Laut China Selatan ORIGINAL&SPICY delete 12 April 2011 at 19:38

ha'ah betul tu,ustaz tu ok lagi stalker,ni siap puji diri sendiri jadi imam terawih ngan khatib jumaat,apa ni?mana pegi sikap zuhud seorang pemimpin?hancur! hancur! memang celaka besar buat satok la kalau si nazib ni menang.tapi aku tak rasa dia akan menang pun,pasal pengaruh abang jo masih kuat,penduduk2 abg jo masih hendakkan abg jo jadi wakil mereka,yang tak puas hati lari pegi pkr tu pasal tak dapat kontrak la tu,lepas tu tuduh org lain main kroni2,hek eleh,kalau kau tak pandai bisnes tak payah tuduh org lain rasuah la bodo,ni la caprut tak sedar diri.kah kah kah kah

This comment has been removed by the author.

Laut China Selatan - Yes, itu dierrr! Bt0l sangat seyh! Cakap je x pandai buat bisnes, bile x dapat projek, mulalah blame 0rang lain dowh!


EmoticonEmoticon