Tuesday

Dua lelaki mirip Anwar Ibrahim di dalam video seks?


Sejak semalam kecoh dengan penyebaran video seks lelaki mirip Anwar Ibrahim di internet, ramai yang menghantar email memberikan link video tersebut meminta ReJaM© menyiarkan satu entry khas tentang video tersebut.

Secara jujurnya ReJaM© mengaku terperanjat semasa kali pertama melihat video tersebut. Wajah lelaki tersebut, senyumannya dan gayanya seolah-olah saling tak tumpah seperti wajah Datuk Seri Anwar Ibrahim, hampir sahaja ReJaM© percaya bahawa memang Anwar Ibrahim di dalam video tersebut.

Namun apabila ReJaM© menontonnya berulang kali, akhirnya satu persatu kecacatan video tersebut terbongkar. Kalau dilihat, terdapat bahagian yang diedit di video tersebut, iaitu pada sela masa 0:31 sehingga 0.33, di mana lelaki mirip Anwar Ibrahim keluar dari bilik. Satu bahagian lagi yang diedit adalah pada sela masa 0:53 hingga 0:54 di mana tiba-tiba pelacur muncul dengan bertuala bagaikan biskut chipsmore.


Kalau dilihat, watak Anwar yang pertama memiliki janggut, manakala watak yang kedua tiada janggut (sila tonton video di bawah). Terdapat juga persoalan mengapakah lelaki mirip Anwar Ibrahim itu dilihat sengaja membiarkan dirinya dirakam?

Apa yang paling jelas, dua individu mirip Anwar Ibrahim ini adalah dua individu yang berbeza namun memakai tuala yang sama. Kalau dilihat pada gambar di bawah, individu mirip Anwar Ibrahim yang pertama lebih kurus berbanding individu yang kedua yang dilihat lebih berisi dari bahagian belakangnya (lihat gambar di bawah). Secara rasionalnya, dua pelakon ini bertukar apabila watak tersebut dilihat keluar daripada bilik. Lihat juga bagaimana pelakon kedua yang lebih berisi, juga memiliki perut yang lebih boroi berbanding pelakon pertama.




Jika video seks ini sebagai penentu kemenangan kedua-dua parti, nantikan pendedahan yang diluar jangkaan anda menjelang PRU 13 nanti, identiti pelakon mirip Anwar Ibrahim ini akan didedahkan untuk memberikan "Checkmate" kepada UMNO dan Barisan Nasional. Kita tunggu dan lihat. Di bawah ini video yang dimaksudkan, sila tonton sendiri sebelum dipadam oleh pihak pengurusan Youtube. (bagi mengelakkan video ini dikesan, anda juga boleh mendownloadnya dengan meng"klik" gambar tersembunyi ditepi blog ini)





ReJaM© "Selamat berkubur UMNO dan Barisan Nasional pada PRU 13"

Note: Jangan tanya si gendut kat bawah ni, dia tengah mabuk tak tahu apa-apa. Nama dia pun dia tak ingat.

205 comments

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 205   Newer›   Newest»

1.semua tau gambar di edit/potong
2.semua tau imej diambil guna cam candit
3.semua dah tau kesan lens diguna pakai
4. keh keh(alibi lain)memuhak ke video ni

muahahahha pelakon eskay la bhai...

tipu ni....tak nampak muka langsung...apalah orng umno ni...hhahahaha

Aiseh tak boleh tengok dah.....apa maksud klik gambar tersembunyi tu?

Ada dua lelaki, satu eskay satu Anwar.. janganla jadi bingai sangat. Fakta ke auta? he he he.. edit video tu sebab nak elakkan kelucahan, amoi tu tukar baju, sebab tu diorang edit. Untuk tayangan umum la katakan.. kah kah kah..

MACAM-MACAM POLITIK UMporNO NI.......DAH GELABAH SANGAT SAMPAI TAKDAK MODAI LAIN YANG NAK DIPOLITIKKAN....TAHUN MELUCAH MALAYSIA 2011

diorang edit saat ke 33 sebab takut kena ban ngan youtube..15 saat selepas tu mesti ada adegan bolen2 oleh amoi tu....

pelakon nya adalah eskay

amalan pornolitik

muke pun x nmpak ape nieeee...adui...ni kes tipu la..kalo nk main politik kotor pun agak2laa..x nmpk muke lgsung

tukang pijak pewot delete 5 April 2011 at 07:59

kah kah kah.. paling tak bley blah sekali ialah si GENDUT yg boroi muka pecah umah ala ala keling pariah... kekekeke

gua tak akan percaya dan tak pernah percaya. sebab utama ialah dalam islam dalam kes zina.. perlukan 4 orang saksi lelaki yg bukan fasik. bukannya boleh diganti dengan 4 cctv. itupun umnongok yang claim cctv tapi macam kamera video je...

nk kelik kt mn nie?

benda macam ni boleh depa tunjuk kat tv, aku terus konfirm tu bukan DSAI

Wakaka.. Itu MMG ESKAY!!!


-AMRI-

blu blu blu...hahaha..sok ni nak wat video Tok Guru lak? aku tendang kang..~

semakin aku yakin llaki misteri itu bkan DSAI....

haha.. bangang bertingkat²...

dah kene remove dah video tu...

Penyokong Kerajaan delete 5 April 2011 at 08:42

APA YG AKU NMPK KT VIDEO TU KAN, MINAH PELACUR TU ASYIK PANDANG KE KANAN JE KENAPA??? MUKAPUN CUAK SEMACAM JE, ADA PENGARAH TGH BG ARAHAN KE KAT BLAH KANAN TU???

PANDANGAN AKU, KT PRU13 AKU NAK PR MENANG, SEBAB APA? SEBAB AKU NAK TENGOK DEPA TU LAKSANAKAN DAN TUNAIKAN TAK JANJI2 MEREKA KAT BUKU JINGGA TU. KITA TRY BG DEPA 1 KE 2 PENGGAL TADBIR NEGARA TERCINTA KITA NI. KALO JANJI TINGGAL JANJI JE, KITA BOIKOT ABIS DEPA NI....CAKAP MELAMBONG2, TRY TENGOK DEPA BUAT KE TAK.....

ala rejam...lmbat online arini..tgk ni bkn zina mata ea...ada saksi ke sng2 kata anwar.nk tayang kt parlimen..ustaz2 msti pjm mata..tahniah rejam...

Blh klik sini utk tgk video tu.....
http://amenoworld.blogspot.com/2011/04/analisis-video-seks-ya-atau-tidak-ia.html

Sorry tak bleh klik, korg copy link n paste kt add atas tu. Sorry ameno aku buat trafik kt blog hang.....

http://debatapasaja.blogspot.com/2011/04/cerita-video.html

politik fitnah,kotor,lucah dan memualkan pada paras amat merbahaya.siapa pencetusnya?????dalangnya dah tahu...

Betul kata kau Rejam. Aku dari semalam dah download video ni, aku pun hampir percaya, tapi bila aku check balik apa yg kau tulis, memang sah, bukan Anwar. Celaka buat video palsu nak jatuhkan Anwar. Tak pasal2 aku yg tak suka Anwar ni pun jd kesian dgn dia...

aku!
amatur yg edit..cm bangang jadinya..
1)gne skill spilt n tampal double vid 2)zoom n tampal cam edit gambar gak..
lg2 video hitam putih n kabur..bapak an sonang eh..budak sijil yg amek it pon reti kot edit ni..haha.NOOB editing!!wakakaka..(usha je tang muke slowkn vid..celik It kompom nmpk)

ni sume keje yahudi..mereka sronok bile sume rakyt malaysia bermnt nk tgk blue..bile sume da tgk blue.mereka leka akn sgala2 yer..dr situ..,yahudi blh membelasah ngare2 islam yg laen..rnung2 kn dan slamat beramal...

aku bkn ksian kt anuar tp aku memang benci kt BN &UMNO ni .dulu aku org umno tpi dh msuk PR bru aku thu yg umno ni penipu,fidnah,dengki/kianat janji apa yg memehak pd umno semua boleh tk peduli dosa/neraka apa lg anak bangsa.klau tk percaya puak2 umno ni kau tngal kan umno cuba2 cmpur dg puak2 masjid pulak dg org2 yg briman mudah2han kita dpt menikmati hdup bhagia dunia ahirat.

nmpk sgt nipunye...x caye lgsung anuar.dasar UMNGOK x de modal dah...sex3.meluat hamba...

bro..dah padam lah...aku harap ko bongkar bro, pembikinan dan lelaki sebenar dlm video ni..aku pasti ko boleh bro!!! salute to MiloSuam...

majoriti rakyat malaysia tak percaya dlm video tu bang nuar. Hanya yang sanggup sembam muka di pungkoq papukari saja kata itu anuarr

Andai BN btol2 menekankan agama..mesti dorang suruh bini2 dorang pakai tdung..and takderlah senang2 nak pgg2 tgn ahli pompuan dorang tu. Tgk..vdeo blu pun dorang nak sebar. pendek kata..BLUE+FITNAH=PERANGKAP DIRI SENDIRI..entahlah..bg yg still sokom BN tu,mgkin dorang ada sbb masing2. Bg yg xske PR ni pun sy tak fhm jgk. Ntah..atas iman masing2 la.

dia org ni tk prnah ke tngok matsalih buat filem ,shuting kt dlm studio(BILIK)TP TGOK FILAM mcam ktgunung ganang/mcm kt angkasa.ingatlah jangan kita ni trlalu mdah utk d prbdoh2kan .betul tu, puak2 dia org ni sngup buat apa sja,jngan kta ank bangsa ,ugama utk dunia ahirat pun dia org cabul.ini semua kepentingan .ada duit semua teknologi bleh bli.pasal tulh islam tdk bnarkn gambar dijadikn saksi.ingat bro islam itu mendahului segala2nya.

x pas ar masuk ho!ywood edit punye kes...

kalu betul nape blok video tu ngok@#$#%$^&^^???
sudah sudah sudah la pengikut-penginkut amno>>>>x takut ke sekse kubur mmfitnah sesama ...islam...........afftar fir rullah al ak'zim....cuba hangpa org buat lagu gitu,pe mcm best ka?????

Merepek la kau milosuam.Aku cabar ko tengok video ni pada saat ke -6 dan saat ke -14.

http://parpukari.blogspot.com/2011/04/percubaan-lelaki-y-untuk-memblok-video.html

Itu ada edit? Apa anuar buat pakai tuala dengan amoi ada dalam bilik? pERUT BUNCIT? Derr..tengok la dinding tepi pintu tandas tu,dinding tu pun melekung.Tu fokus kamera.Sama je aku tengok belakang nuar.Apahal gamabr hitam putih? Tu night mode.Bilik tu gelap.Nak kaler-kaler,mana boleh.Kelakar la deme ni semua.

Apahal ko tak letak muka nuar dalam print screen atas tu? NAK AKU LETAK? HA...tengok sini.

http://4.bp.blogspot.com/-zGCXX_BcOqU/TZndV_hMbNI/AAAAAAAAHYw/9UIGF0mP7XY/s1600/anwar+ibrahim+sex+scandal4.png

Itu pun,kalau korang semua CUKUP GENTLEMAN lah nak tengok.

Oh ya...mana ye jam omega kat jijah? Tengah sibuk tempah baru kee? Tu pun tak jawab lagi tu.Kau boleh tolong jawabkan tak milosuam?

Jam omega..jam omega..dengar cerita,khas dari arab saudi,ada lambang dan no siri terhad.Jenuh laaa..

Oh ya.Terima kasih kerana solat hajat ramai-ramai.

Alhamdulillah.Makbul.




Seperti kata VK linggam.."Muka macam saya,tapi bukan saya..correct..correct correct."

Manakala ANUAR BERAHI pula ka..."muka macam saya..tapi perut bukan macam saya...correct correct correct..."

LOL!

Kalau gambar mamat dalam video tu macam najib..aku rasa,kome mesti demo satu malaysia suruh letak jawatan kan?

Spesis denial syndrome dengan double standard memamg macam ni.

ni bukan idealogi Melayu, ni adalah hasutan luar yg berjaya menyerap ke dalam minda mereka yg lemah...Melayu jati terkenal dengan tatasusila, adat dan sopan apatah buat criter fitnah sesama saudara sendiri

sementara pintu taubat masih dibuka..bertaubatlah..seblm malaikat maut dtg cabut nyawa..dah x sempat dah...

to 5 April 2011 10:28 AM
aku!
haha..ko mmg buta it n buta teknologi..ke mata buta..tgok la kalau fokus kamera tahap lengkongan dia..kalo si anuar kt tgh kamera pon perot buncit, tp (geram pnye pasal) tetek pompan 2 x pon kembang??perot si pelacor 2??fokus lensa cmni area penjuru..ag 1..2 bukn night mode gile..2 kamera murah..n patern cctv..lg pon penata cahaya xckup law ko tgok blik..siap law tgok lg..siap ade cm lampu(lampu bantuan yang org wat belakon filem 2) byg2 kt dinding lg..ape ingt pkai lilin ke?bingai bastard nye umno..

kenapa org kate tak mcm anuar? aku tgk mmg mcm dia pun.

Wakakaka....tak masuk oleh akal manusia sape yg percaya bulat2 video nih....dan aku blh kata anuar tu gila sbb kes fitnah 2 dgn sayfool still tak settle dia blh plak layak perempuan. Yg peliknya fitnah 1 gagal dgn lelaki, fitnah 2 pn nmpk mcm nk gagal dh dgn lelaki jgn, tiba2 plak fitnah 3 dgn perempuan....tgk videopn mcm nk gagal jgk fitnah 3 ni. Mungkin fitnah 4 anwar dgn binatang or tumbuh-tumbuhan pula siapa tahu. Kalau memfitnah kerajaan BN mmg pakar.......lawok lawok....

Memang sebijik tengok betul2 fesyen rambut yg xde siteburn & senyuman dia, aku x faham kenapa segerombolan fanatik PKR ni susah sgt nak terima hakikat yg bos korang tu memang gila seks...Terima jela hakikat tu ye, mari ramai2 keluar PKR hehehehe

ini bukan cobaan ini betul2 wakakaka, betul2 mambang DSAI tu...

dalam entry MiloSuam yg lepas2 ade mengatakan DSAI main ngan pelacur cina.pastu entry MiloSuam kate ade pulak hamba Allah yg menggelarkan diri Pemuda Umno nak dedahkan DSAI ngan Nyah Thailand.korang nampak tak persamaan 2 cerita tu. memule ngan pelacur cina.pastu ngan Nyah Siam.sebenarnya Blogger mabok ni da tau awal kisah ni. tapi tersalah step pulak.yg die kate Nyah Siam tu, video ni la agaknya sebab video ni dari Siam.dan wanita dalam video ni la agaknya Nyah yg dimaksudkan.

“Secara Jujur Dan Peribadi Saya Ianya Jelas Menunjukkan Pemimpin Utama PKR DSAI, Kita Sebagai Rakyat Malaysia Harus Jujur dan Terima Hakikat Bahawa PORNSTAR itu Adalah Beliau, Kenapa Kita Nak Tipu Diri Kita Sendiri Bila Dalam Hati Kita Tersentak Mengatakan Itu Benar DSAI...

KENAPA NAK TEGAKKAN BENANG YANG BASAH, KEBENARAN DITANGAN KITA...ATAU KITA SEMUA MASIH NAK TENGOK SELURUH RAKAMANNYA SAMPAI ABIS...SEDARA NILAIKAN, TEPUK DADA TANYA DIRI ANDA SENDIRI... “

Mana menghilangnya penyokong2 PKR diam membisu je, dah boleh terima hakikat ke ni, syabas!!!

encek tanpa nama pernah jumpa DSAI ka? orang rapat dgn anwar yang selalu jumpa DSAI pun kata bukan dia.

kelakar ye...ade plak cctv letak tepi dinding camtu je....orang bodoh je tak nampak...nampak sangat kamera yg merakam..

rakan milo

-------

itula yang dimaksudkan CUBA MENEGAKKAN BENANG YANG BASAH faham!!!!

mcm mana zul katak boleh kata dia 150% percaya itu anwar..kasi buang itu kpiah atas kepala la zul...malu org Islam jer..

klu ye pun org tu DSAI, yg buat isu ni kemukakn 4org saksi la ikut cr islam apa yg ssh sgt? cite byk jgn la buang ms je.

Tanpa Nama berkata...

mcm mana zul katak boleh kata dia 150% percaya itu anwar..kasi buang itu kpiah atas kepala la zul...malu org Islam jer..

-----

Aku percaya 1000% itu DSAI, si Zul Nordin tu bukan lompat parti apesal ko gelar dia katak, dia keluar parti & x sertai mana2 parti.... kalo lompat ikut kau la nak panggil katak ke kanggaru ke...

-Nawz-

Sejujurnya pada minit pertama bagi aku memang aku nampak muka iras DSAI.. tapi bab tubuh aku tak tau sebab aku tak penah tengok pun.. Kemudian pada minit2 terakhir lelaki yang bertuala itu wajahnya kelihatan bukan seperti DSAI... Jadi dalam kes ini aku berada 50 - 50..

Tetapi jika sudah terbukti benar itu DSAI, beliau boleh letakkan jawatan dari PR sebab PR tak perlukan pemimpin yang tak bermoral.. Jika ternyata bukan beliau, memang berat ujian yang diberikan kepada beliau..

Dan lagi kita jangan ikut macam BN sebab walaupun ada Menteri2 BN yang terang2 terlibat dalam skandal seks dan rasuah tetap disanjung tinggi dan diberi pangkat...

bodoh nye pembangkang..itu dh terang2 pun mau belit lg...tgk ler sndiri...apa punya org...otak xde

elok biar semua orang tgok video ni lg cepat umno bn ni mampus di pru13 nanti.. skrng ni org tgok ssuatu mgunakan akal yg waras bkan dlm keadaan mabuk mcm puak2 karat bn tu smpai xtau yg dpa dah dperbodohkn oleh pnybr2 fitnah.. sampai xtau nk pkir langsung.. jgn hnya mnilai dluar shja cuba fikir kedlam dan khdapan sikit.. inilah akibatnya kalau kita trlalu agungkn dunia shnga akhirat kita lupa trus.. tahu nk fitnah saja smpai matipun diorng puak2 umno nk fitnah ja.. shnga Allah tunjuk kbnaran disaat2 nazak pun msih nk ego ngn fitnah depa tu.. Nauzubillah..

gelek-gelek, dangdut-dangdut, minum air setan dan lepas tu nonton filem lucah.. itulah amnoporno yahudi laknatullah

Pengedar video lucah si munafik... dan perogol budak di bawah umur.. sapa nak percaya kalau DSAI sekalipun...

mael

ko ni pun lagi satu biol, tak boleh terima hakikat yg realiti pun dikatakan fitnah....Bodo la kau!!!

amno memang dah nak mampossss. lepas ni tubuh parti baru. Parti Lucah Semalaysia

Susah nak kata sebab orang Malaysia otaknya hanya memikirkan duit dan makan sahaja. Janji boleh kerja boleh dapat duit boleh makan dorang tak kisah sapa betul sapa salah yang penting dorang boleh hidup. sebab prinsip hidup dorang PERUT ADALAH SEGALA-GALANYA bukan AGAMA dan KEBENARAN.

SAYA YAKIN 100% itu BUKAN DSAI.

"Slm, bagus2..nampaknya Rakyat dah tak kesah kenaikan minyak atau harga barang...Percayalah mungkinkah ron95 pun mengalami nasib sama sikit hari nanti? Tak apa kalau naik sebab rakyat dah terpesong dengan video ni. Tahniah"

UMNO plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok,plawok... UMNO penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu,penyapu...

http://s2.postimage.org/41mm73wbv/sapu.jpg

Mula2 tgk tu terkedu gak....tapi bila ulang banyak kali... dan fikir cara resional makin menyampah aku pada orang di belakang pembikinan video nihhh..aku bukan orang politik..tapi rakyat yang memerlukan kehidupan yang lebih baik dan selesa tapi si mangkok ni sebok nak jatutkan orang dengan video tahap longkang ni...kalau lah esok ada pru...aku dan bini aku lah diantara orang yang akan sampai dulu dan aku akan pastikan bini aku tak menyokong kerajaan yang tahap video longkang....betul ni, aku dah muak dah dgn politik kotor ni..dgn video longkang ni buat aku bertambah menyampah dgn orang politik negara ni....cepat laa pru aku dah tak sabar ni....kalau lah ada yang terpengaruh penyebaran vedio ni aku tak tau lah orang tu mcm mane..mungkin fikiran dia pun tahap video longkang kutt...

aku pulak yakin 360 %.. bukan DSAI.. dan 359 % bukan parpukari..kahkakahkahkahakahak

Umno dah berkawan dengan Apco Yahudi.. Jadi tidak hairanlah bila perangai dah jadi macam setan.. Nilai2 Islam dah dihumban sedikit demi sedikit malangnya pencacai umno asyik bersorak meraikan kemenangan fitnah mereka termasuklah parpukari yang dok stim dengan air setan tu.....

Bodoh betul fanatik DSAI sudah terang lagi bersuluh pun xnak percaya lagi....Aku tau korang tu malu nak mengaku silap sendiri wakakaka sebab tu asyik nak pusing sana pusing sini...PKR kian rebah menyembah bumi....

Apa yang heboh2 sangat ...persoalannya kenapa sampai sekarang orang yang mendedahkan video lucah tersebut tidak ditahan....inilah namanya undang2 Malaysia..UNDANG2 RIMBA"....masih tak nak percaya lagi ka....sila rujuk undang2 Malaysia...

tak pa2..! kite tunggu saja PRU nanti.. kubur kan trus umno bn celake nih..!

boleh tak kalau aku kata korang bebal tahap super saiya..
cuba la buat R&D walaupun BN & UMNO tu teruk macam bangkai babi tapi x la seteruk parti pembankang yg dah byk kali kantol..
mana yg lebih baik jaga rakyat..tgk kt selangor..apa jd..tgk pulau pinang apa jd..
terus2 la pilih pembangkang kalau anda nak hidup seperti mereka & keluarga mereka..
bersyukur la apa depan mata..
pemilik 'milo suam' apa tahap ilmu kau??????????????
agak bodoh bertingkat2 n bingai bersimpang2 la semua post kau berkaitan ekonomi & photography..
semua nk hentam tapi yg dihentam pakai kepala lutut yg di tutup pakai fiberglass = kaca..

Masya Allah, rakyat Msia telah rosak. Inikah pemimpin masa depan yg kita mahu? Porno, seks, kelucahan melampau. Rakyat disajikan dgn bahan porna yg dikatakan tidak salah kerana tidak membuat keuntungan. Masya ALLAH, umat Islam manakah yg masih waras aqalnya, blh mempercayai kenyataan sedemikian. Mengapakah rakyat Malaysia ketika ini beria2 sgt mahu menonton video ini? Tidak takut kepada dosa kah? Apakah agenda disebalik penyiaran video ini? mengapa ada diversion sebegini, sehinggakan semua memperkatakan mengenai video ini? bukan kan ada lg perkara yg lebih penting utk di selesaikan? Walaubagaimanapon, jgnlah kamu menyebarkan fitnah. Insya ALLAH yg benar akan menjelma. Hanya ALLAH yg maha mengetahui.

MASIHHIJAU

Tanpa Nama berkata...

tak pa2..! kite tunggu saja PRU nanti.. kubur kan trus umno bn celake nih..!

-------

Lagi baik kuburkan PKR parti yg dipimpin insan tak bermoral ni....

Video tokey baja risda terbitan sikitol produktion ini ditaja oleh rejim bujang senang gestapo, lokasi hotel 3Trio di thailand

Selalunya kerja2 ngintip nie kerja bahagian perisikan. Org biasa yg tak pro pun boleh buat ikut instruction pada items kalau nak pasang spy cam tu, tengok pada disortion filem dah tau nie jenis video cam night vision lens wide yg berlambak kat pasaran, aku suspek video camera tu krew baja sengaja letak belakang cermin (two way mirror) atau pun dlm bulb lampu dinding.

Pada timing 7-8 saat muncul satu garis hitam di paras lengan pelakon porno upahan seperti mode rendering/split jelas terpapar bentuk badan saiz dan kepala ketara profail yg berbeza dgn dsai, dibaiki touchup biar nampak real dgn filter dlm adobe photoshop seperti buang red eye ...cara jalan terboroii kedepan beb haha ...jauh teramat jauhhhh sekali nak disamakan dgn style jalan dsai.

Saat ke 23-25 melaun boroy tu tunjuk isyarat picit jari tanda remote cam so maknanya krew2 filem jembatan bengkok nie memang dah pakat nak buat video kononnya dsai yg dlm bilik tu tapi terlebih budohh sampai mengkantoi-kantoi diri rejim sendiri uploadd kat yutube plak..haha

saat ke 28-32 toyol baja tu tekan remote menghala ke arah hidden cam sambil diperhatikan oleh pelacur siam dari dlm bilik air dan pelacur tu pun turut memeriksa cermin dan lampu dlm bilk air.

Lepas jebon boncit tu keluor bilik air saat ke 1.15-1.18 lain lar pulakk muka nampak cengkung, badan sasa,janggut hilang...... terang benderang cam suluh lampu spotligth nie pelakun upahan si kitol,geng trio baja dan rejim &S14L**&^*&&$$$888b!llon%^&hfida_+#@$paku,to1rogllbudk%$B1*rare&^%setan nuklear...hehe terbabas mencarut aku dlm blog budak milosuam nie

enjit2 semuttt..sapa sakit upload utube

enjit2 semuttt..sapa boroi pasti kantoiiii..

enjit2 semuttt..team si kitol dah makin nyanyukkkkk

enjittt2 semuttt mari kita ramai2 belasah rejim penyamunnn!

BAKAR LYNAS! BAKAR LOJI NUKLEAR! BAKAR REJIM BAJA!BAAKAAARRRR!!!

amoi dlm vid ne cm takot2 je..xpndai berlakon..kaku!wakakakaka :p

Tanpa Nama berkata...

boleh tak kalau aku kata korang bebal tahap super saiya..
cuba la buat R&D walaupun BN & UMNO tu teruk macam bangkai babi tapi x la seteruk parti pembankang yg dah byk kali kantol..

=====================================================================

Kah kah kah...

Baru ko tau UMporNO tu teruk macam bangkai babi???

Sebelum ni ko tak tau ke???

Kah kah kah...

Apa pun, hanya 'pembangkai' macam ko je yang sukakan 'bangkai'.

Aku sebagai penyokong PR tak suka benda2 yang dah jadi bangkai.

Busuk la lol!!!

Kah kah kah...

Jadi tak heran la kalau korang suka benda2 busuk seperti lobang bontot sayfool.

Kah kah kah...

setuju!!

BN = Batu Nisan

UMNO = United Malay No Otak

nampak sangat menipu (versi usop)

mula2 aku percaya anuar peliwat.. lepas kau bagitau ni molo suam, aku jadi benci pulak kat umno,..

ESKAY = SK = saya kong**k

mmg bkn DSAI..monyet BN yang bongok je pecaya tu video DSAI. BN ni dh xde isu..mula la timbul isu sex, liwat bagai.
cuba la bwk bdebat isu ekonomi ke rasuah ke harga brg2 ke..komfom diorg xberani..sbb tu melalut bukan2.
haram jadah punya BN..

PAKDIN

Please lah jangan lah Be End kan UMNO... Anak bini, sedara mara, pak cik, mak cik, cucu, cicit, piut, miut aku semua nanti nak makan apa... Aku senang lenang kerja hari2 bukak tenet cari sumber untuk spin isu yg telah awal2 di rancang peringkat 32-33rd degree dan sambil2 melawat blog2 alternatif sambil tinggalkan tahik..


Please lah we, UMNO bungkus aku nak cari makan cemane?? Traffik kat blog pun bukan banyak sangat... Weh korang nak 5 ribu sebulan?? Join le skali...

Wakakaka... Sekian la skrip... Tiada kaitan dengan yang mati,hidup @ yang bakal mampos...

tu mmg anwar lah mangkok...xder edit edit nyerrr...anwar mmg kaki sex

mmg bkan dsai pun...trlalu byk keraguan.muka, bntuk kpala, n rambut x konsisten smpi habis video.
hri 2 PR dah solat hajat rmi2. hati2 la sape2 lidah yg mmfitnah n jari yg mmfitnah.baik korg mandi bunga cpt2

mak aih kau lebih tahu dari isteri Anwar lagi??
http://malaysiakini.com/news/160648

Ko ke plakon dalam 2?? @ Perancang bersama??

Apa bukti kau?? Siapa saksi kau??

pencacai umno smue rendah IQ...nmpak video trus tuduh Anwar. lgsung x siasat keraguan2 video trsebut.

ramai jugakk barua jebon si kitol merapu dlm blog nie..jangan melampau main api beb!hati2 silap haribulan umur korang sekejap aje..tuhan akan balas balik apa kata2 dusta kamu!

Aku ni peminat DSAI, tak tahu lah, klu aku tengok youtube tu 60-40. permulaan video, mata aku kata btul, tpi hati aku kata tidak, last video tu(minit 1.46) mata dan hati aku makin yakin bkn DSAI

tapi video yg kluar kat youtube adalah propaganda politik UMNO je untuk tambah persepsi buruk kepada DSAI bukan untuk membuktikan pelakunya DSAI kerana video tu macam dah di cut untuk mengambil bahagian muka yang macam DSAI(tapi kabur)dan terlalu pendek, 1 minit lebih je

Kalau btul Video tu nak membuktikan pelakunya DSAI, kenapa tak tunjukkan separuh atau penuh videotu, klu tak silap aku 22 minit.

Aku minta satu je kat penyokong UMNO, kalau selepas ni TERBUKTI video tu fitnah, ko Orang kena masuk PR,(GUNA AKAL SIKIT, buat apa sokong Parti UMNO yg kaki fitnah dan INGAT KITA AKAN MATI)

Dan kalau btul TERBUKTI pelakunya DSAI, AKU HARAP ko Orang kena ramai2 masuk PKR,(tak mau PKR bleh masuk PAS@DAP) kerana kita sama2 jatuhkan DSAI yang gila sex tu(sebab banyak ahli PKR@PR rabun/buta Mata),Sebab apa masuk PKR@PR, sebab kebanyakan pemimpin UMNO memang dah teruk dan rosak, sanggup mengguna cara keji untuk terus berkuasa, walaupun kebanyakan pemimpin UMNO kaki betina, mabuk dan Rasuah, dia tutup keburukan dia dan buka keburukan musuh dia menggunakan perangkap/godaan/imbuhan(termasuk cina doll tu, D Askay punya kerja, dia dan D Rahim pun kaki tu juga)

BERSAMA2 KITA MEMBEBASKAN MALAYSIA DARI MANUSIA KEJI DAN JIJIK MENJADI PEMIMPIN KITA.

dapat duit kena lah buat kerja agoknye..

Rata-rata orang percaya.. aku tetap tak percaya. Walaupun betul-betul... aku tetap dengan pendirian aku. TOLAK BN!! Anwar bukan faktor kemenangan rakyat. LAWAN TETAP LAWAN...

haha.. bodo punya bangkai..

Tanpa Nama berkata...

boleh tak kalau aku kata korang bebal tahap super saiya..
cuba la buat R&D walaupun BN & UMNO tu teruk macam bangkai babi tapi x la seteruk parti pembankang yg dah byk kali kantol..

=====================================================================

Kah kah kah...

Baru ko tau UMporNO tu teruk macam bangkai babi???

Sebelum ni ko tak tau ke???

Kah kah kah...

Apa pun, hanya 'pembangkai' macam ko je yang sukakan 'bangkai'.

Aku sebagai penyokong PR tak suka benda2 yang dah jadi bangkai.

Busuk la lol!!!

Kah kah kah...

Jadi tak heran la kalau korang suka benda2 busuk seperti lobang bontot sayfool.

Kah kah kah...

===============================================================================

tuan Jai..

ko memang protege terbaik Anu Anuar..

lebih baik bangkai dari bermain dgn agama, bangsa dan negara..

PAS = Parti Asid Semalaysia..
PKR = Parti Kemaruk Rektum..

eskay kata dia cari jam anwar tak jumpa kemudian dia kopek laci guna kunci kereta, bila kopek almari nampak video recorder. Kalau betul mesti la org pertama dia call ialah anwar, kenapa anwar suruh dia cari jam kemudian nampak recorder terus dia call rahim? kantoiiiiiiiii

Macam mana lagilah nak buat fanatik DSAI ni terbuka hati untuk terima hakikat yang bos korang tu insan munafik yang hanya hebat berhujah tapi hakikat & realitinya terpesong akidah, dia kejar cita2 tinggi nak jadi PM bukan untuk membela rakyat tapi nak tutup "BANGKAI GAJAH" segala perilaku yang JIJIK & TIDAK BERMORAL, insan 2 alam mcm ni memang patut terima balasan setimpal dengan perbuatan dia menabur fitnah & memecahbelahkan rakyat Malaysia....

JIJAH tergagap lagi dalam PC tengah hari tadi.Woha!

Nak jadi macam PC dulu le tu.

"Di mana anwar pada masa tu..?"
'Dia ada mesyuarat di..errr...." pastu laju je izzah cover.

Ni...nak cover pasal jam omega pulakkkkk....

Woi.Dah le PC kat rumah.Apa salahnya pegi le amik jam omega tu tunjuk kat wartawan.Kompom kena bungkus la si eskay.Ni...ada tunjuk? Hahaha..jalan mudah ada..saja nak susahkan.

AKU tak kira..aku nak kencing kat kubur diorang ni nanti kalau umur aku panjang.Perosak bangsa,maruah melayu dan islam.

Faking shit!

yeah!

UMNO penyamun tarbus.. Segala jenis yang dia ngap.. Agama pun dia ngap, Bangsa dia ngap, Sultan dia ngap, Negara memang sangat lahap dia ngap..

Rakyat Marhaen bagi sisa je.. Padahal itu semua amanah rakyat tapi orang atas dah sapu.. Marhaen??

UMNO pembela??? plawok,penyapu,plawok,penyapu,plawok,penyapu,plawok,penyapu,plawok,penyapu,plawok,penyapu,plawok,penyapu,plawok,penyapu,plawok,penyapu,plawok,penyapu,plawok,penyapu,plawok,penyapu,plawok,penyapu,plawok,penyapu,plawok,penyapu,plawok,penyapu,plawok,penyapu,plawok,penyapu,plawok,penyapu...

Ko bela2 sgt UMNO kutti tu ko tgk lah tak lama lagi ko pun terjual.. Sebab UMNO tuh dah jadi United Mamakutti Natinal Organization..

http://s2.postimage.org/41mm73wbv/sapu.jpg

Apesal Wan Jijah tak berani jawap pasal JAM TANGAN OMEGA tu, kantoi sudah, kalo betul dia simpan tunjukkanla sebagai bukti, tapi masih lagi dok berdolak-dalik pusing sana pusing sini.........Korang fanatik PKR cuba explain kat aku pasal JAM TANGAN OMEGA tu.....yg masih jadi tanda tanya.... apasal susah sgt nak tunjuk kalo betul ada???

Apa yang membuatkan aku tak percaya bila tengok video ni ialah pada posisi tepi kelihatan lain dari DSAI. Potongan rambut belakang pun lain macam je.Lepas tu siap ada tulisan thailand kat bawah tu lg la menipunya. Tapi yang buatkan aku betul2 rasa tak percaya ialah apabila video ini di edit pada certain part sahaja. Kalau betul berani tunjuk full la. Rasanya perut perlaku tu memang buncit, tapi disebabkan dia bertuala, memang tak dapat nak tengok bentuk sebenar. Apa kata kalau berani tunjuk full version punya tetapi bahagian sulit disensorkan bagi rakyat menilai, ada berani UMNGOK?

SOLAT HAJAT di yang diadakan baru2 ini telah menurunkan bala buat Anwar. ZINA yang dilakukan Anwar itu cuba dipertahankan melalui Solat. Ada beberapa maklumat yang disampaikan di mana Prof. Datuk Dr. Harun Din menyeru kesemua umat Islam yang menyokong Anwar terutamnaya dalam mempertahankan dirinya tidak terlibat di dalam video ini membuat Solat Hajat memohon ampun kepada Allah. Mohonlah ampun kerana menggunakan Solat sebagai benteng menutup kesalahan zina oleh seorang pemimpin bernama Anwar Ibrahim. Harun Din dikatakan dalam keadaan yang masih lesu dan sedih dengan sikap Anwar yang sanggup menipu kesemua masyarakat dunia. Apa yang lebih menyedihkan, Pemimpin 2 Ulama' dalam dan luar Negara juga telah ditipu oleh Ketua Pembangkang ini. Mintalah keampunan kepada Allah. Setakat ini, Anwar masih belum dapat dikesan lokasi yang beliau bersembunyi sejak Video ini tersebar secara meluas.

AKU YG BERTAUBAT delete 5 April 2011 at 14:54

Tahniah kepada penuduh2 zina kerana anda akan ikut serta rombongan Dato T dan konco2nya ke NERAKA (sesungguhnya penuduh zina lebih berat hukumnya daripada penzina, klu kau bersalah ngan Allah kau boleh mohon AMPUN KERANA ALLAH ITU MAHA PENGAMPUN... kau sama2 fitnah org.. kau malukan yg dituduh.. anak dia, isteri dia keluarga dia... agak2 SEMPAT KA ATAU ma Hu KA DIA ampun lu punya dosa... BERTOBAT LAH KAWAN... SETIAP 20 MINIT MALAIKAT MAUT MELIHAT KAMU... malaikat menyemak siapa manusia seterusnya.... SEMOGA KAMU INSAF

pale otak aku semak..politik politik politik..

aku tau mmg ade sebab Anuar Ibrahim kena hentam mcm ni..aku juga tau pasal video ni.. korang pk logic je la, org skang nk cari bisness bukan senang2 nk dpt.. nk tanak kena bagi 'habuan'..lagi plak org2 politik ni duit banyak x ingat.. so once diorang da terlebih byk harta, apa yg diorang nk buat sume tu celah gigi je.. dah tak pk agama,bangsa,keluarga..sume tu dah tak pikir. bukan nk bercakap bohong,aku kerja sekali dgn org2 corporate, mcm2 peel aku pernah jumpa..dan aku pasti benda tu xkn penah hilang.nk cakap pasal perut buncit,jam omega segala.... ORANG BUKAN POLITIK pun boleh ada apa yg korang rasa ANUAR ada..

kadang kesian kt diorang ni..bergaduh tanpa tau asal usul cerita..duk ikut org..mata pun boleh menipu,inikan pulak hati..
manusia kt dunia ni mana pernah puas dgn apa yg diorang ada,so slagi tu diorang akan usaha dptkan apa yg diorang nk..
masing2 nk menang...dah mcm org hilang akal.

skang duk sebuk pasal video Anuar.. time kes Altantuya tu kenapa x pjg lebar mcm kes anuar ni? sebab apa? sebab najib tu PM..
pale otak ko kalau ko pk mcm tu.

senang cite mcm ni la..aku xkan sokong mana2 pihak.
kesian kt rakyat yg mana duk luar bandar tu,mcm lalang sbb tatau hal sebenar politik ni.

aku nk suruh korang2 org politik sedar pun,aku tade kuasa.Sedang Allah pun tgk je ape korang buat.sedih dia dgn sikap org2 politik skang ni.. ingat, lagi byk nikmat yg korang dapat,x bermakna Allah sygkan korang..tetapi Allah nk menjauhkan korang dari dekat dengan Dia. Lagi byk ujian seseorang tu terima, kemungkinan Allah nk uji tahap kesabaran Insan yg Dia sayang supaya x jauh dari-Nya.

FIKIR2 KAN LAH...

-aku anti politik!-

Anti-DSAI

ko ni bongok tahap dewa tahu x. ko dah tahu skrg video 2 mc dlam siasatan blum di konfemkan siapa pelaku video trsebut. klu ko la yg dituduh, org ckap psal jam tgn ni. ko sng2 je nak bg tunjuk? ko sng2 je nak bg DNA? ko sng2 je nak tnjuk tuala katil n ntah pa2? tlong la pndi fkir sket. bila2 shja brg2 bukti yg dtunjuk ble dimanupulasikn oleh pihak lain dlm plbagai bntuk. kmu x berhak nak mntak tnjuk smua brg ni. lagi pun video dah kat tgn mahkamah, dlm jgka msa skrg, brg2 bukti mc bleh dimanipulasi.ko tahu x....ko x brhak nak mnta tnjuk brg 2.sesiapa pun, kcuali pihak mhkamah. bodoh sengal.

ko ni antara dua je,
1. jd ahli umno sbb duit msuk rm50 tiap2 blan dlm poket ko.najib bg.
2. makwe ko org umno.ko ikut2.
3. hati ko kotor mmg jnis x ble trima kbenaran.

klu ko sampai mati ttp x suke anwar pun, tggu la mhkamah nnt. x pyah nak tnjuk BODOH kat cni.ko blik2 jam tgn omega.2 je ko tau. ntah2 x tgk video lg.
Bodoh nye... adui... mmg bodoh la ko ni..

-to be fair,

anwar bertanggungjawab explain hubungan dia dgn eskay.
and jam tangan omega juga satu isu yg perlu di explain.

Saya smpat menonton rakamn tersebut semlm.pesan sya kpd pihak yg myebarkan video ini ialah =~ DAN ORANG-ORANG YG MENGANGGU SERTA MENYAKITI ORG2 LELAKI YG BERIMAN DAN ORG2 PPUAN YG BERIMAN DGN PERKATAAN ATAU PERBUATAN YG TIDAK TEPAT DGN SESUATU KESALAHAN YG DILAKUKANNYA,MAKA SESUNGGUHNYA MEREKA TELAH MEMIKUL KESALAHAN MENUDUH SECARA DUSTA, DAN BERBUAT DUSTA YG AMAT NYATA.(AL AHZAB AYAT 58).

ko ni bongok tahap dewa tahu x. ko dah tahu skrg video 2 mc dlam siasatan blum di konfemkan siapa pelaku video trsebut. klu ko la yg dituduh, org ckap psal jam tgn ni. ko sng2 je nak bg tunjuk? ko sng2 je nak bg DNA? ko sng2 je nak tnjuk tuala katil n ntah pa2? tlong la pndi fkir sket. bila2 shja brg2 bukti yg dtunjuk ble dimanupulasikn oleh pihak lain dlm plbagai bntuk. kmu x berhak nak mntak tnjuk smua brg ni. lagi pun video dah kat tgn mahkamah, dlm jgka msa skrg, brg2 bukti mc bleh dimanipulasi.ko tahu x....ko x brhak nak mnta tnjuk brg 2.sesiapa pun, kcuali pihak mhkamah. bodoh sengal.

-----

wei ko bodoh bahalul, semua benda ko anggap org nak manipulasi puki kau... org suruh tunjuk jam bukan suruh bagi la bengong...kalo ada jam omega tu bolehla BUKTIKAN yang video tu palsu...masalah skrg ni JAM OMEGA tu jd bahan bukti kt POLIS....apesal takut sgt nak tunjuk kalo btl wan jijah simpan tu la maksud aku BANGANG...

zzz...polis skung x ble hrp..tmpat aku rmi yb umngok gune polis nak jd gangster. its all about money bebe. oh yeahhh.

Aku minta satu je kat penyokong UMNO, kalau selepas ni TERBUKTI video tu fitnah, ko Orang kena masuk PR,(GUNA AKAL SIKIT, buat apa sokong Parti UMNO yg kaki fitnah dan INGAT KITA AKAN MATI)

Dan kalau btul TERBUKTI pelakunya DSAI, AKU HARAP ko Orang kena ramai2 masuk PKR,(tak mau PKR bleh masuk PAS@DAP) kerana kita sama2 jatuhkan DSAI yang gila sex tu(sebab banyak ahli PKR@PR rabun/buta Mata),Sebab apa masuk PKR@PR, sebab kebanyakan pemimpin UMNO memang dah teruk dan rosak, sanggup mengguna cara keji untuk terus berkuasa, walaupun kebanyakan pemimpin UMNO kaki betina, mabuk dan Rasuah, dia tutup keburukan dia dan buka keburukan musuh dia menggunakan perangkap/godaan/imbuhan(termasuk cina doll tu, D Askay punya kerja, dia dan D Rahim pun kaki tu juga)

BERSAMA2 KITA MEMBEBASKAN MALAYSIA DARI MANUSIA KEJI DAN JIJIK MENJADI PEMIMPIN KITA.

===============================================================================

'Like'

kesimpulannya politik kt malaysia nih dah teruk..hampir semua pemimpinnya bermasalah..x kira UMNO ke..BN ke..PKR ke..PAS ke..DAP ke..semua lah..

jd ape penyelesaiannya??

'jauhkan diri dari politik dan politikus jika tidak bahana menimpa..'
macam tu ke??

spin ke hentam ke sampai meroyan tetap x guna..
buat rakyat berpecah belah je..lg2 memecah belahkan org melayu..
buat saf x rapat je..

hukum menonton video seks adalah HARAM! tak perlu kita menontonnya untuk mencari kebenaran.sekiranya kita sebagai umat Islam yang beriman sudah pasti kita akan menutup aib saudaranya.nasihat saya juga,tak perlulh kita nk mencaci-maki orang..cukuplh kita tahu sape yg betul,sape yg salah.sekiranya kita tak mahu negara kita terus rosak di tangan pemimpin yg membuat kerosakn & zalim,buatlh pilihan yg bijak dalam pilihan raya akan datang.berdoalh pada Allah semoga Allah memberi hidayah pada kita semua.

ni AKU NK KASITAU ORG MELAYU sekalian, segala mcm penyelewengan, pembaziran, songlap duit petronas dlm kerajaan sape yg kasitau, DSAI la yg bersabung nyawa, kebahagiaan keluarganya, kemewahan hidup semata-mata nk kasitau kita, itupun korang X RETI NK TERIMA KASIH ! yg g PERCAYA GENG SONGLAP DUIT TU PASAL??????? PEROGOL TU SANGGUP BERISTIGHFAR TGK VIDEO SEKS TU kata Dtk Johari Abdul, memang sial n barua bangang betul geng2 laknat ni!!!! MANGKUK HAYUN!!!!!!!!

peliklah..macam mana ade cctv lam bilik hotel..bahayanya nak dok hotel ade rakaman cctv.
peliklah nape cctv ngam2 kat bahagian katil tu..
mane2 tmpt pun cctv akan diletak di atas syiling ataupun dinding atas..
pelik na cctv gaye ni..pandangan mcm cctv atas meja..
nape xde color cctv tu..zaman moden still ade cctv mcmtu ke..
saya ade cctv dan tahu pandangan lam cctv mcm mane sbb hari2 tgk cctv..

semoga Allah akan bantu untuk tunjukkan kebenaran..wallahua'lam..

Apesal la korang bemati-matian membela si penzina ni, kalau ada hukum hudud aku rasa lama dah kena rejam si penzina & peliwat tegar ni....

1.aku org ipoh, ade satu flat dkt jln fair park tggi 17 tgkt, anwar ibrahim rasmikannya perjanjian bayar 130 selama 10 thn dan trus menjadi hakmilik, lepas anwar dipecat perjanjian bertukar- bayar 130 sewa bulanan tiada sewa beli sampai bila2.......2. ade satu hotel n pejabat 20 tgkt di belakang hospital besar ipoh terbengkalai selama 15 thn menjadi sarang penagih dan tempat org terjun bunuh diri (setiap thn ade 2-3 kes terjun bnh diri) alasan xsiap kerana tiada pemaju yg ingin kn ia serta pendapat org sekitar mengatakan tempat itu kerassssss, BILA pas n dap menang dlm 8 bulan shj hotel itu siap dan dirasmikan oleh nizar n sultan azlan dgn letupan mercun 15minit, BILA rampasan kuasa berlaku sekali lagi perasmian oleh zambri n sultan azlan dgn letupan mercun selama 30 minit dgn liputan meluas oleh media prima--renungkanlah.....

aku ucapkan all da best la kpada pemfitnah2 ni. hri 2 drg dah solat hajat. klu esok patah kaki, hilang hdung. ko reda je la..ko fhm2 la doa org yg teraniaya ni camne..

“Phaholyothin Road Bangkok, Thailand 10400, Copyright 2011’ Maksud bahasa pada skrin video.
Apakah rakaman dibuat dihotel ini?
Sena Place Hotel Bangkok 17 Phaholyothin Road, Soi 11 Phayathai, Bangkok, 10400

Bukti mcm mana lagi korang nak tengok ni fanatik PKR.... Macam2 bukti nyata dah ditunjukkan tentang habit xde moral DSAI, masih susah jugk nak terima hakikat, bebal & buta hati dah kut penyokong merangkap pencacai tegar AnuWar Al-Juburi....

tahu tak yang memfitnah tu lebih dahsyat dari membunuh. sebelum diputuskan apa2 kita tak boleh nak menuduh..macam mane kalo mende ni mmg betul2 lakonan..macam mane dosa mereka2 yg menuduh tu..setiap org yg menuduh tu kene minta maaf dgn org yg dituduh tu..pasal liwat dan zina ni nape nak kecoh2 yg ni..lebih baik pk kan sesuatu mcm mane nk kurgkan zina yg byk berlaku diluar,dan nak kurangkan pembuangan bayi..
manakala liwat pula, nape nak kecoh hal ni, sy yakin kat luar sana tu bersepah perkara mcm ni takde pun kecoh2..bertaubat dan jgn buat lg.. ape yg kes liwat ni x sudah2 lg..bosan.lgpun bknnye yg kene liwat tu hilang daranya..jd x perlu kecoh2..

masalahnya ini bukan fitnah ini betul2.....

apa nak jadi org2 besar negara? kenapa datuk T x di tahan kerana menyebarkan video lucah ni? anak saya berusia 17thn pun tgk video ni dan bertanya, 'apa dgn politik malaysia mummy?" dan saya geleng2 kepala. mcm ni ke cara politik era baru? najib, u have the right to stop this video, pls do so! anak2 kami adalah masa depan negara

minta maaf sket ye..saya ni bukannyer penyokong tegar mane2 pun..tp bercakap sebagai seorang yg waras..dan menggunakan bahasa yg sedap dibaca..
rase terkilan ramai lg yang tdk tahu menggunakan bahasa malaysia yg baik2..beginikah rakyat 1 malaysia..

dulu umno kasitau kita anwar ejen yahudi laknatullah dgn alasan pergi brjumpa pemimpin yahudi dalam wawancara stesen tv antarabangsa, tiba2 anwar beri bukti yg kukuh menunjukkan umno bn bekerjasama dgn apco(pengarah2 terdiri drp ejen risikan terbaik israel yg telah bersara) dlm mengurus tadbir negara mereka kata pembohongan besar oleh anwar, tetapi selepas itu mengakui nya dan mengatakan pula walaupun yahudi dilaknati tetapi x dinafikan mereka memang bijak bistari dan oleh itu kita menggunakan kepakaran mereka ini (laknatullah) utk membangunkan negara .

Dari Abu Hurairah,meriwayatkn bahawa bagindaRasulullah S.A.W bersabda: ORANG MUKMIN SENTIASA BERSIFAT MULIA DAN ORANG YG FASIK SENTIASA MENIPU DAN PENUH TIPU DAYA.(HR Abu Daud).
Keterangan: maksud kpd hadis ini ialah seorg mukmin itu tdk ada sifat penipu atau putar belit dlm pergaulannya dn dia bersih drpd menyakiti org lain dn terhindar dr sangka buruk oeg.Kehidupannya penuh kemuliaan dn kejujuran. Berbeza dgn org yg fasik; sifatnya penuh dgn penipuan dn tipu daya,suka membuat dan myebarkan fitnah dn melakukan kerosakkan dlm masyarakat.(Terjemahan AS SUNNAH)

SEKADAR UTK RENUNGAN KITA BERSAMA AGAR KITA DPT MENILAI MANA YG BAIK ATAU BURUK.ISLAM ITU INDAH...

kau orang ni ugama APA.atau tk ada ugama.kalau islam ia melarang membuka aip orng ,memalu kan org ,apa lagi kes ni mengaip kan umat yg brugama islam.keluarga tertuduh,pengikut tertuduh,bla msa kau nk brtaubat dah tua sok pada siapa kau nk minta ampun. NERAKA AJA BALASANYA.

macam ni lah...kalau benar ianya DSAI..aku sarakan dia berundur...beri pada pemimpin lain...

tapi hakikat melawan UMporNo tak pernah terhenti dilubuk sanubari ku...jom kawan2 jgn jadikan perasuah/penzalim/perampas menjadi pemimpin negara kita yang tercinta ini..

KAK. OIEEE............den dh kta.puak2 umno ni dia dh tk pdli dh ugama apa lagi anak2. sbnarnya itu yg dia suka bila anak2 ni terikut rentak umno itu lah pelapis ,katanya

http://www.facebook.com/profile.php?id=1318680479 delete 5 April 2011 at 16:12

NAMA AKU AKEEM....UMUR AKU 21 TAHUN...
SKUNK NIEW AQ PELIK DENGAN ISU POLITIK MASA KINI...CAKAP MEMACAM JANJI SETINGGI GUNUNG BILA DAH NAIK HAMPEH...SEMUA SAMA...SKUNK NIEW PASAL ANWAR..KLU BTUL DIA YANG BUAT VIDEO NIEW POWN INI PERIBADI DIA,AQ AMIK SKET KATA MUFTI PERAK AR KLU X SILA,KITA X BOLEH AIBKAN ORANG,YANG SALAH TETAP SALAH,DIA AKAN TERIMA HUKUMAN DI AKHIRAT KELAK...AND SATU LAGI YANG DIORANG PEGI TAYANGKAN VIDEO NIEW KAT PARLIMEN NIEW APSAL...
ITU DAH DIKIRA MENGAIBKAN ORANG,NEGARA ADA UNDANG2 IKUT UNDANG,ANWAR BLEH WAT SAMAN MALU N MENJATUKAN MARUAH SERTA REPUTASI BELIAU....YANG DAH NIEW DAH LA...ISU ANWAR NIEW MULA DARI REFORMASI LAGI..SAMPAI DIA KUAR PENJARA ISU X HABIS..ISU LAPOK YANG ORANG BAWAK SAMPAI KE HARI INI KERANA ADA KEPENTINGAN PIHAK2 TERTENTU...INI SEMUA POLITIK DUNIA...APAPUN NEGARA KITA NIEW TETAP BANYAK RASUAH DAEI BAWAH SAMPAI LA KE ATAS....CUBA LA SISTEM DEMOKRATIK SKET...INI TAK DUNIA DAH MODEN PEMIKIRSN SESETENGAH ORANG MACAM DALAM ZAMAN MESAPOTAMIA...APA POWN X BLEH..NEGARA KITA NIEW SEBENARNYA INDAH KABAR DARI RUPA...KALAU LAH AQ DIBERIKAN PELUANG UNTUK BERCAKAP SECARA LIVE...AQ CAKAP MEMANG TAK DEWK SIMPAN PUNYA.....PIKIR LA...SKUNK NIEW SEMUA ORANG SANGGUP BUAT APA PUN DEMI DUIT...SAMPAI SANGGUP MEMBUNUH...PIKIR AR WAHAI SEMUA ORANG...

soo..all da best la kpada pemfitnah.smoga di rahmati

bak kata si umi hafilda giler tu..ada 300 video lagi akan terbongkar!mongok kan?300video tengah edit la tu....

Cuba korang belajar terima hakikat, walaupun pahit korang kena terima, kalau nak nafikan sampai bila pun x habis penafian tu, masing2 dah berjangkit dengan Anuwar sikit2 konspirasi, sikit2 fitnah jahat.... video depan mata pun xnak percaya lagi....

Kepada Tanpa Nama 5 April 2011 3:31 PM ;

PAS mahu laksanakan hukum hudud dulu2 Kerajaan BN tak kasi. Pastu ko hentam balik. Sekarang pun aku dah tak percaya dgn mainan politik Kerajaan BN ni..... Penipu dan penfitnah..... Semua ni tidak masuk akal yg 'celik'.....Hanya kaki ampu dan pencacai BN/UMNO saje yg percaya benda ni sebab dah sebati dgn media2 kerajaan BN.

dah mmg konspirasi pun..korg ni jenis tgk sekilas je.trus tuduh anwar. x tgk n periksa stiap saat. klu steven spielberg tgk video ni komfem la kantoi edit thap amatuer porn star. dah brbagai2 hujah bukti kepalsuan video.korg yg dpat trima hkikat. adakah anda di takdirkn mmbenci anwar shingga kiamat? sgguh malang jika ada manusia yg x akn mnerima kbenaran stinggi mna pun bukti n kpalsuan..

Penyokong tegar PKR ni semua kena SINDRON PENAFIAN, semua fakta nak dinafikan, ikut korang la asalkan korang bahagia...

Anti-DSAI berkata...

Bukti mcm mana lagi korang nak tengok ni fanatik PKR.... Macam2 bukti nyata dah ditunjukkan tentang habit xde moral DSAI, masih susah jugk nak terima hakikat, bebal & buta hati dah kut penyokong merangkap pencacai tegar AnuWar Al-Juburi....
5 April 2011 3:46 PM

Bro, ini bukan dikatakan buktilah bro. Mereka yg berfikiran waras sahaja akan ada persoalan bila tgk video ni. Dan mereka yg berfikiran sempit akan terima bulat2 video ni..... yang pasti, perjuangan untuk tuntut keadilan rakyat akan diteruskan....PRU13!!! we r come.....

aku ade dengar member umno kasitau bahawa mereka pun tau smua tuduhan terhadap DSAI tu hanyalah rekaan, tetapi terpaksa diadakan demi survival umno, semua org di dlm umno tau perkara ni tetapi mereka diberitahu ini adalah jihad demi mengelakkan anwar dan DAP dari memerintah negara, itulah yg diberitahu kpd Saiful Bukhari serta ahli2 parlimen dan adun yg telah lompat, wang jutaan ringgit yg diberikan pula adalah sbg gantirugi terhadap seksaan serta cercaan kerana melompat parti kerana melakukan jihad tersebut. jihad utk bangsa melayu

aku ade dengar member umno kasitau bahawa mereka pun tau smua tuduhan terhadap DSAI tu hanyalah rekaan, tetapi terpaksa diadakan demi survival umno, semua org di dlm umno tau perkara ni tetapi mereka diberitahu ini adalah jihad demi mengelakkan anwar dan DAP dari memerintah negara, itulah yg diberitahu kpd Saiful Bukhari serta ahli2 parlimen dan adun yg telah lompat, wang jutaan ringgit yg diberikan pula adalah sbg gantirugi terhadap seksaan serta cercaan kerana melompat parti kerana melakukan jihad tersebut. jihad utk bangsa melayu

------

Pandai ko create FITNAH terbaru ye budak suruhan, aku rasa ni mesti skrip terbaru dari AnuWar Berahi yg dah kekeringan idea....

HAI SAUDARA KU.............ITU LIWAT K BTIna siam k dia main buntut babi ke itu dia jawab nanti.sekarang itu barang semua naik harga pasal itu minyak tiap2 bulan naik harga .ini semua kita kena jawab.jangan sampai bsuk anak lahir kena bgi susu FN pekat manis sebab tk mampu beli susu beby lampin pkai kain pelekat lama balik,hai..... cerdik pandai ini patut kau BAHAS bukan buat dosa buka aib org.malukan org.jatuhkan org.

Tanpa Nama berkata...

Penyokong tegar PKR ni semua kena SINDRON PENAFIAN, semua fakta nak dinafikan, ikut korang la asalkan korang bahagia...
5 April 2011 4:32 PM

----------------------------

Ni bukan sindrom penafian, tetapi sindrom pertanyaan. Video begini tidak terlalu kukuh untuk menuduh or menfitnah org. Aku taknak masuk dalam kategori pembawa fitnah, dosa dia sama juga dgn pemfitnah (tu blum lg campur dosa aku menonton video lucah yg dato Trio keluarkan ni).

Cuma aku nak tengok 'jalan cerita' yang dibawa oleh BN dan Trio ini.... Byk sgt cerita dan fitnah yg dsai tu terima sampai aku pun jd was2 dah dgn kerajaan BN ni.

jihat kepala hotak kau.ini ngajak semua rakyat malaysia masuk neraka .bahalul.................

Pandai ko create FITNAH terbaru ye budak suruhan, aku rasa ni mesti skrip terbaru dari AnuWar Berahi yg dah kekeringan idea....
Tanpa Nama 5 April 2011 4:39 PM

--------------------------

Bro, jangan cepat2 melatah dan buat fitnah. Budak tupun kata DIA DENGAR KAWAN DIA DIUMNO. Itu cerita dia, yang awak fitnah kata skrip Anwar kenapa??? Baca kasi terang ya.

walaupun jika itu DSAI tak bermaksud untuk kami terus berhenti melawan UmPorNo...kerana banyak lagi pemimpin lain dari Pakatan Rakyat!!! UmPorNo tetap ku tentang sehingga nafas yang terakhir...ada paham pencacai UmPorno????

jack. aku dh ckap keluar umno tu,bru kau thu yg umno tu penipu,pemfitnan,pembelit,pembohong. pasal aku dulu lepas sklh smpai 1998 aku org umno lpas tu aku tukr pas bru kau rsa kau kna peralatkan utk mencapai impian dia org

tunjuk la jam omega tu kalu btul x buat. apa susah.
macm ni.. klu aku tanya korang 'ari ni makan apa?' korang jwab 'arini p kedai mamak depan tu ingat nk pekena roti canai tpi x dak last2 mkn nasi'. aku tanya simple jer korang mkn ape, jawab makan nasi dah le, bukan aku tanya p makan di mana pun.
samalah juga orang tanya jam omega mana? klu ada tunjuk jer la apa susah, ini bnyk pula alasannya. klu trus tunjuk org pun x leh nak kta apa, tutup trus ini crita.

HAHAHAHAHAHAHAAAAAHAHAHAHAHA

BANGSAT2 NI BUAT VIDEO LUCAH YANG GAGAL LAGI MAU KASI SATU MALAYA PERCAYA KA??

BUAT LA REAL SKET.. UPAH LA STEVEN SPIELBERG MENGARAH.. JANGAN LAH TRIO NI KEDEKUT DAN TAMAK SGT DUIT PROJEK LINGKUPKAN PR, KAN ORANG DAH TAK PERCAYA.. HAHAHAHAHA.........

CAI2 UMNO KO NAK SURUH ORANG PERCAYA DENGAN FAKTA2 LEMAH LAGI CETEK IQ KORANG?? BAGI BUKTI PUN MACAM HARAM...

MACAMANE AKU NAK PERCAYA WOI PEMBAWA BERITA YANG FASIK???

bro ini flem bnyak mudah bkin LU tngok itu filem jekican trbang lu ingat itu jkicn trbang ke itu ada tali ikat dia punya badan masa shuting tp itu flm nampak ori beb.lu kna ingat ini zaman tknology cngih beb

Meh tengok video kat http://parpukari.blogspot.com

Baru keluar sikit je, korang dah gelabah kan? Belum tengok Anwar menggerudi lagi ni...hihihihihi

YANG KO NAK JAM OMEGA TU SANGAT BUAT APA?? BUKAN JAM OMEGA TU YANG MEMANTAT... DALAM VIDEO PUN X TUNJUK BUKAK JAM OMEGA TU... MACAMANA NAK BUKTIKAN JAM OMEGA TU TERTINGGAL??

KALAU JAM TU HILANG ATAU MISPLACE BOLEH JE KORANG SPIN... KALAU TRIO TU CURI LAGI LA BOLEH BUAT TUDUHAN...

KO FAHAM TAK SEKARANG?? JAM TU HANYA MUSLIHAT... MUSLIHAT TU TAK MENGESAHKAN PUN ITU ANWAR... JANGANLAH BERFIKIRAN CETEK SANGAT MACAM ORANG2 FASIK PEMBAWA BERITA TU..

jack kau ni bgi bukti mcam org brak tpi pantai kpala tutup tpi buntut trbongeng

SIKIT?? MENGGELABAH??

ADUHAI... INI TUDUHAN SERIUS LA WAHAI BAHALOL YANG LAGI FASIK...

MASALAHNYA TUDUHAN DIREKA-REKA NI DIPERBESAR-BESARKAN..

TUDUHAN YANG ADA BUKTI KUKUH BAGI KAT POLIS, SPRM, SPR SEMUA DIBAKULSAMPAHKAN...

MANA SIFAT JUJUR & AMANAH??

WAHAI2 KAUM2 FASIK KAMU SEMUA DAJAL2 KECIL KE??

ha ha ha kalau terbukti DSAI main dgn pompuan cina ni pun... kami warga 1Malaysia tetap menolak UMNO aka United MaLAYS sebulat suara 110%. Kalau Chua Soi Leak tetap dipilih jadi MCA balik wpun dia mengaku main lubang pompuan cina , apa lah sangat DSAI nih. Kira hebatlah... pompuan main-laki pon main (kalau terbukti lah)... DSAI ini menunjukkan bahawa Melayu kita tahan lasak, tegap, main mmg hebat, tak cukup belakang-depan lagi ok... ingat lawan tetap lawan... kami bukan warga bacul menyerah pada sejarah yg menjarah hati kami... Kami tak akan lupa sampai bila-bila lagi... UmNO mesti pergi mati! kalau ada yg tak puas hati... terutama UMNO, bagi kami main hang pa depan-belakang, kemudian baru citer ok! L.A.N.C.A.U. U.M.N.O.... DARI KOREK LUBANG SANGAP... BAIK KOREK LUBANG SENDIRI, CIUM SENDIRI...HA H A HA

warga magua_putra@2000

tuan Jai..

ko memang protege terbaik Anu Anuar..

lebih baik bangkai dari bermain dgn agama, bangsa dan negara..

PAS = Parti Asid Semalaysia..
PKR = Parti Kemaruk Rektum..

==================================================================

Kah kah kah...

Halo mat bangkai!!!

Dalam Islam kata bangkai tu bersih ke najis, lol???

Yang ko ngok sangat suka pada bangkai apasal???

Oh yeee... Pembangkai memang suka pada bangkai!!!

Kalau aku jumpa bangkai biawak mati kena langgar tengah jalan nanti aku bagi tau kat engko yek.

Kah kah kah...

Halo mat bangkai!!!

Ko agak2 boleh tak janggut tumbuh dengan lebat dalam masa tak sampai 24 jam???

http://www.tawanmalaysia.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=1094:pendedahan-jam-4-petang-21-februari-kejadian-dato-t-berlaku-22-februari-dato-seri-anwar-ibrahim-di-mahkamah&Itemid=53

Kah kah kah...

Parti bangkai dah kantoi la pulak!!!

Cepat mat bangkai, tolong parti bangkai!!!

Kah kah kah...

Sekali lagi ko failed wahai Rejam MiloSuam...org ada akal leh fikir yg memang video ni diedit dan split screen kpd 1minit 47saat...video asalnya 21minit mengandungi perlakuan lucah yg tidak boleh di upload ke youtube..apa ke bangang sgt org2 PKR ni..yg Eskay pegang tu remote utk on TV,then xlama slpas itu si lelaki Y tu ada jugak pegang remote tu utk offkn TV..takkanla korang xleh fikir??? Wpun dgn video yg 1min47saat ni pun aku boleh rasa lelaki Y mmg DSAI apatah lg yg durasi penuh 21minit tu..apa2 pun aku bersandarkan pd fakta sahaja..

Altantuya kekasih Najis delete 5 April 2011 at 17:37

Kepada pecacai2 yahudi yg mmg perangai yahudi sejak lahir mmg tidak boleh buat apa dah. Hati masing2 dh berkarat. Klu korang nak tau inilah taktik terbaru Dr Mamaktaik dlm menaikan anak dia jd PM. Isu video sex ni bkn semua rakyat percaya kecuali yg geng2 pecacai yahudi ni ja. Jd bila isu ni x kemana rakyat akan mula bosan dan x percaya ngan Najib. Jgn terkejut Moooooyidin ganti Najib dlm masa terdekat dan timbalan dia naikan anak dia. Dan si Moooo plak x kan lama akan ditendang secepat mungkin mengantikan anak dia. Rahim Thambykecik, Eskay, Daim semua geng2 lama Dr Mamaktaik tiba2 muncul satu persatu menunjukan diri masing sbg hero rakyat. Adakah geng2 pecacai yahudi tahu kisah silam org2 yg disebutkan td? Mgkn ada yg tahu tp mengalami sindrom penafian. Adakah org2 penjenayah,perogol bawah umur, mendedahkan video lucah yg pd undang2 malaysia adalah salah bertukar menjadi hero negara sbb kerana video tersebut Anwar? Buat puak2 pecacai yahudi sila byk2kan rujuk kembali kepada islam sebenar..dan klu berani pecacai2 sekalian tulis la nama walaupun nickname..x da balls ka? Mcm Najis

semua sama shj.. bila ada kamera tangkap gambar najib buat silap pihak pembangkang kata betul dan pihak dr UMNO kata salah... bila kamera tangkap anwar buat silap plak pihak UMNO kata betul dan pihak pembangkang kata salah.... sampai bila nk bergadoh?? dapat apa kalau kita bergadoh??... yang bergaduh nie kebanyakannya bangsa apa?? yang memperlekeh sesama bangsa nie bangsa apa jgak??... yang sronok dok tgk kita bergadoh nie bangsa apa plak???... apa yg kita dapat... bknnya martabat bangsa kita akan jd lg tinggi kalo mcm nie tp bangsa lain akan pandang lg rendah kat bangsa kita...diri kita jgak... henti2kanlaa semua nie....berani sy katakan maruah bangsa melayu akan musnah disebabkan oleh isu2 politik ini.... pikir-pikirkanlaa wahai bangsa2ku.....

encek harimau hutan,,, kau tu dok dalam hutan mana ko penah jumpa DSAI. Ini keluarga DSAI pun kata bukan DSAI dalam video tu

Jilat.. jangan tak jilat..

@Altantuya kekasih Najis

Siapa pencacai sebenarnya skrg??? Aku rase hati kau tu yg dh berkarat. Tulisan penuh dgn fitnah semata2 tanpa bukti kukuh. Semua org boleh buat cerita macam tu. Bertaubatlah...

@Rakan Milo

Sekarang nk alihkan pada keluarga pula? Dah memang tugas keluarga untuk menutup malu/aib demi menjaga keharmonian dan kepentingan mereka. Apatah lagi dengan background politik keluarga DSAI yg terdiri dr isteri n anaknya sndiri. Aku rasa tak mustahil mereka akan berbuat apa sahaja untuk menutup perlakuan DSAI demi menjaga kepentingan politik/parti mereka. Fikirlah..

geng2 umno apasal marah2 ? BN dh terbukti gagal, apasal yg korang sekat media massa semua, SPRM smua bikin wayang tangkap KASTAM pulak, Taib Mahmud korang lepas, dh berkurun Kastam buat projek knp dekat pilihanraya Sarawak baru bikin wayang ni, nk alih perhatian ke? Bagi peluang demokrasi berjalan la, apasal x gentle, xde bran ke? Nk berhujah kt sini lak, ini internet la byk org bijak pandai la, klu hujah mcm longkang tu x payah la, buat malu je, mood org ramai smua nk bg peluang kt PR memerintah tgk mcm mane, apasal yg korang takut sangat

UMNO TERUS MARA MENIPU & MEROMPAK MALAYSIA~

hoi..........bertaubatlah fitnah ni neraka balasannya

Harimau Malaya berkata...

Sekali lagi ko failed wahai Rejam MiloSuam...org ada akal leh fikir yg memang video ni diedit dan split screen kpd 1minit 47saat...video asalnya 21minit mengandungi perlakuan lucah yg tidak boleh di upload ke youtube..apa ke bangang sgt org2 PKR ni..yg Eskay pegang tu remote utk on TV,then xlama slpas itu si lelaki Y tu ada jugak pegang remote tu utk offkn TV..takkanla korang xleh fikir??? Wpun dgn video yg 1min47saat ni pun aku boleh rasa lelaki Y mmg DSAI apatah lg yg durasi penuh 21minit tu..apa2 pun aku bersandarkan pd fakta sahaja..
_________________

Eskay klu cabut spek mata pun sebijik cam anwar...
sebab pe org kate video ini konspirasi coz sepatutnye diserahkan kepada polis dan disiasat terlebih dahulu.. so, klu disimpan, disunting dan dijaga oleh dato T nih.. tak mustahil ke dorang yg wat perancangan??

kelibat lelaki dlm video ini seolah2 bukan 2 org ..tp 3 org!!
perhatikan pelacur tuh?? seolah2 mengikut arahan org yg ketiga???
so, tak nampak gaya eskay tertinggal jam pun.. seolah2 dorang merancng utk wat ape..lepas itu..lepas ini...bla..bla...

klu menda nih masih dalm siasatan ko plak memandai wat keputusan??
so, bukankah ko terlibat dalam tuduhan fitnah??


-Amri-

nih semua konspirasi datuk eskay. rujuk video nih-> youtube.com/watch?v=kEYAMs3Yzc0

ESKAY = Edisi Skandal Kong**t Agenda Yahudi

ESKAY = Edisi Skandal Kong**t Agenda Yahudi

dah kne remove la...cmne nk download?

Jgn la buat assumption cepat sgt.. kalau ikut pengakuan.. video tu 21 minit lebih kurang.. dalam youtube ni cuma 1 min 14saat je.. mesti la ada yg edit nak bagi pendek.. aku bukan penyokong UMNO ke memana.. rakaman asal pun dah disahkan tulen.. mmg ramai tak percaya DSAI.. jadi kita tunggu pendedahan lanjut bila kes ni di bawa ke tgh.. kita buat assumption awal2 berdasarkan video kat youtube ni buat "org belah sana" gelakkan kita je.. jadi kita tunggu je what will happen next. Sebab tu DSAI tanak komen apa2.. sebab kalau dia komen akan jadi keliru lagi baik dari belah kita maupun belah sana.

ape ni rejam? kalo btol tu bukan anwar kenapa nk remove vid tu? nmpk sgt rejam xleh terima hakikat kah kah kah kah

Pada aku isu ni tak penting langsung.Puak2 BN pegi la jaja fitnah ni kat orang luar sana. Yang penting DSAI tak ada kes rasuah atau salah guna kuasa untuk dijaja pada umum kerana dia tak pernah berbuat sedemikian sepanjang berkhidmat dengan kerajaan & parti pembangkang.
Kalau dia memang seburuk manusia yang digambarkan, rasanya Rasuah, Penyelewengan kuasa, Harta yang berBilion memang termasuk dalam diri beliau.

Pada pendapat aku la kalau memang dia berakhlak rendah, lepas keluar penjara dulu mesti dia dah berhenti untuk berjuang pada rakyat. Tak kira la apa jua fitnah yang datang pada beliau, satu demi satu isu seperti rasuah, salah guna kuasa, rompak wang rakyat dari pembesar2 BN dibongkarkan DSAI & PR.

Apabila beliau dengan berani mencabar PM najib untuk berdebat tentang ekonomi negara. Kenapa najib tak menyahut cabaran tersebut kalau benarlah dia memang mempunyai perancangan ekonomi yang bagus?Tidakkkah anda fikir? sekiranya seorang yang begitu buruk akhlaknya seperti DSAI mempunyai jiwa yang kuat untuk menghapuskan penyeleweng2 wang rakyat? Anda semua tak perasankah? apabila DSAI cuba untuk membongkarkan isu penyelewengan, tetapi secara berterusan beliau akan dikaitkan dengan isu akhlak. Ini kerana orang mudah tertarik dengan kisah peribadi berbanding dari isu penyalahgunaan kuasa.

Tapi yang kelakarnya orang2 BN ni takut betul dgn DSAI. Mungkin sejak perjuangan beliau, banyak pengundi yang telah membuka mata tentang keburukan parti yang bernama BN semenjak 50 tahun yang lalu.

Kepada penyokong2 BN korang renungkanlah, kalau setakat tukar kerajaan untuk sepenggal apa salahnya? Kita tengok macamana PR memerintah. Kalau tak bagus bukan tak boleh tukar balik. Kalau DSAI memang buruk akhlak kita singkirkan. Kalau nak compare PR & BN, PR pemimpin sahaja yang nampak buruk, tapi kalau BN pemimpin & parti memang dah buruk.

sekali tengok pun dah dapat agak memang confirm DSAI, bodoh betul pencacai PKR ni masing2 rabun atau saja2 buat xnampak.... Dah satu Malaya dpt tgk video tu....Kenapa pembangkang takut sgt nak tubuhkan Suruhanjaya DiRaja untuk siasat video tu.... Diorg sendiri yg bakal terlibat sama dlm suruhanjaya tu utk buktikan kebenaran.... Tapi asyik nak mengelak aja, nampak sangat ada yg tak kena....Diorg nak tutup kebenaran la tu...Kalo Teoh Beng Hock nak sangat tubuhkan Suruhanjaya DiRaja...ngape kes ni korg kecut wakakakaka....

ni suma penyokong dok citer pasal video, kompom nuar dlm video... awat?? citer saiful dh x laku ker?? kes saiful dh x bole lekat ker??... hahahahahahahahaha

Korang sume nak menyebok2 apasal. Serah je pada polis utk buat siasatan.. kalau tak percayakan polis, tubuhkan aja suruhanjaya diraja. Kalau itu pun tak percaya, suruh aja bang nuar buat sumpah atas nama ALLAH SWT.. kalau bang nuar berani bersumpah, kita semua wajib percayakan dia

pd pndpt sya..setelh sya mmbca n mngkji kes ini....sya dpti i2 bukn anwr..sumph sya ckpkn..krne suda trbukti da....isteri n kluarga bliau sndiry da mengeshkn bukn anwr....n pkr2 cmera dlm ni pon suda mngeshkn...ni bukn anwr....kpd pncacai umno..nk brckp 2...bg bukti...jgn skdr ckp jek...n..lgy stu...bnde2 ney xptut ditygkn.cz ustz asri pon da bg pndpt.....k....

Assalamau Alaikum,

Apa2 pun sebagai Islam, kita hendaklah berbalik kpada AlQuran dan ikut sunnah nabi SAW.

Kebenaran pasti muncul. Kesabaran amat teruji. ALLAHU AKBAR

kalau aku kata aku tgk klip tu tapi aku nampak cam Najibini vs Zinah Zani cam ne? aku tgk kali ke-2 , aku nampak Raes vs Robengahi cam ne? Aku ajak kawan baik aku tgk pulak sama2, nak confirm, kali ni nampak macam Thambey vs Underage Gurl 15thn cam tu sekali ? Last sekali baru aku sedar rupanya jante ni main-geli-sedap ngn Tino Cino la plak, dan nih aku kompam, nak pam! Ya, betul. Hadari VS 1Malaysia boleh! Cino ni udah kene lenjan-lencun-takung dgn melayu tongkat Ali kelas 1.... mmg kelas! dan aku membayangkan lepas nih, ramailah Tino Cino kena balun depan-belakang oleh melayu_hadari hari hari!the charge? RM 200 and 20 cent sebagai pengeras... Auww undur Saypool... u... no good...
dan kisah saypool kena main, tembus sampai depan-pancut-leleh pun makin hilang... dan yg menjadi juara ialah pelakon jante nih...

rempit_sempit_bukan United Moral No Otak...like a s.h.i.t.!

dah datin seri azizah dah ckp itu bkn dato seri...knp la korang nk kecoh2...takkan lah isteri tak thu bentuk badan suami dia sendiri....hari2 tidur bsama2....ape la bodoh sangat org umno dan sekutu dgn nya....

Ini tipu punya . tengok perut sudah tahu bukan DSAI. Cuma pelakon mirip Anwar dengan teknik rakaman yang cuba tipu orang yang itu DSAI.

Kepada Amri

Kau ni faham ke tak apa yg aku tulis? Klu dh video yg durasi 21minit di editkn kpd 1minit47saat shj pastila banyak pergerakan yg janggal akan kita tengok. Sebab dh kena potong dan sambung..cuba tgk btul2 pd minit ke 0.33 dan 0.54 tu..aku xnampak pun mcm ada 3 lelaki dlm tu di sebelah kanan tu kemungkinan cahaya TV..nampak mcm ppuan tu tgk tv pn ader..pasal jam omega tu mmg la xde sbb tak tunjuk sampai akhir rakaman..yg ko cakap Eskay klu cabut spek sebijik mcm Anwar tuh pe cite dh nampak jelas Eskay ada bersama lelaki Y dlm video tu bila masanya dia nk bertukar jd Anwar plak?? bongok ke apa kau nih..cakap mcm xde akal..aku rase ko ni tak tgk pun video tuh tp kau ambik jer apa yg si Rejam tulis kt sini..adoiilaa jgnla taksub sgt penyokong2 Anwar sekalian sampai apa yg benar n fakta pun xnak terima lagi dinafikan..pasal rekod Twitter dh mkn diri,pasal jam Omega buat2 alih cerita kenapa tak tunjuk jer klu ada dlm simpanan..klu setakat keluarga nak menafikan tak cukup untuk yakinkan aku itu bkn DSAI. Mane2 keluarga pun akan tutup aib/malu nak2 yg ada kepentingan mcm diorg nih..

vedio memang tulin, orangnya aje yang tak tulin... tah mana monyet yg nak menyamar jadi anwar pulak... sebijik cam rupa ESKAY...

penuh dgn penipuan....
cuba tgk betul2....klau diperhatikan pada dua pic tu....kain tuala yg dipakai juga tidak sama ketinggian pemakaiannya.......bila masa plak watak tu tukar posisi tuala utk kali kedua?......lain la kalau diorang cakap video ni telah diedit...nah,kalau da di edit,mesti la ditukar wataknya.....bodoh betul la....fuck u goverment

ermm..tak sokong sapa2...tak minat politik..

mula2 macam tak percaya...sebab tak berapa nampak....tapi
tapi last part masa dia nak peluk perempuan tuh...fuhh...cara dia jalan ke arah perempuan tuh...sebijik laa cara dia jalan........berdiri bulu roma den....kalau tuh actor "double" memang dasyhat..

papahal...dah ada orang wat sembahyang hajat kan...so aper nak gelabah..tunggu jer lah...kebenaran pasti akan timbul...

eskay ada masa rakaman tu?? tapi masa press conference eskay ckp dia terjumpa wayar berselirat, terjumpa rakaman... maknanyer dia mmg tak tau apa2 pasal rakaman, tapi bila ditanya wartawan sapa yg dlm video tu, dia bole jawab "saya dalam video tu" maknanyer dia mmg tau la pasal rakaman tu... ckp dh berbelit pon ada org percaya lagi... hahahahahahah

raden...betul la apa yg eskay ckp dia mmg ada dalam rakaman itu...sebab dia bersama-sama anuar waktu itu kat dalam bilik tu,lepastu dia keluar dr bilik tu,sila tgk link ini...blog ini cerita b4 video ni tersebar lagi ok..semua cerita sama mcm apa yg ada kat video ini..

http://www.papagomo.com/2011/03/ekslusif-18-sx-adengan-video-porno.html

risau melayu islam delete 6 April 2011 at 17:54

macam ni la..

jangan terpengaruh dengan hasutan dan pesongan isu sebenar.

balik kepada al-quran dan sunah. selamat dunia akhirat insyaallah.

aku benci fitnah delete 6 April 2011 at 22:37

Hukuman hudud dalam kes zina tidak boleh dijalankan melainkan hanya dengan 2 cara iaitu :

1. Saksi ( dalil : al-Quran , An-Nisa : ayat 15 )

2. Pengakuan ( hadis Maiz Al-Aslami )

Ini adalah pensabitan zina mengikut pendapat Jumhur Ulama.Manakala pensabitan zina dengan qarinah adalah tidak disepakati oleh Ulama sebagaimana kata Ibnu Qudamah dalam al-Mughni (Jilid 9 m/s 79)….bahawa pensabitan zina melalui qarinah atau bukti tidak sekali-kali disepakati oleh Jumhur.

Berbalik kepada persoalan di atas , dalam keadaan seperti itu memang hukuman hudud bagi kesalahan zina tidak dapat dijalankan kerana dalam kes itu mengandungi syubhat , iaitu tidak pasti samada mereka itu berzina atau tidak? Sedangkan hudud tidak boleh dijalankan jika terdapat sebarang keraguan atau syubhat sebagaimana kaedah fiqh ada menyebut :

الحـــدود تســــقط بالشبـــهات

“Hudud gugur dengan sebab keraguan”

Ini kerana diantara Maqasid Syariyyah (tujuan perundangan Islam) itu ialah memelihara kehormatan dan maruah.Sebab itulah Islam meletakkan syarat yang begitu ketat untuk membolehkan seseorang membuat tuduhan zina , lebih-lebih lagi jika ianya melibatkan perempuan yang solehah ( Muhsonat / ‘Iffah )

Walaubagaiamana pun si lelaki dan perempuan yang ditangkap berdua-duaan tadi tetap dianggap berdosa dan mengikut kaedah Islam kesalahan sebegitu dianggap sebagai muqaddimah zina dan termasuk dalam kesalahan ta’zir yang mana hukuman terhadap kesalahan tersebut di tentukan oleh pihak pemerintah. Sebagaimana sabda Rasulullah saw :

من كان يؤمن بالله واليوم الاخر فلايخلون بامرأة ليس معها ذو محرم منها فإن ثالثهما الشيطان

“Barangsiapa beriman kepada Allah dan hari Akhirat , maka janganlah dia bersendirian dengan wanita asing yang tidak ada bersamanya mahramnya , kerana yang ketiganya adalah syaitan” (HR Imam Ahmad)

Kenyataan yang mengatakan bahwa “Bagaimana jika mereka sudah berzina, bukan kah dayus kalau suami tidak menceraikan isterinya?” tidak boleh diambil kira.Ini kerana Islam meletakkan syarat untuk menghukum ialah dengan berpandukan kepada apa-apa pasti dan yang terlihat pada pandangan zahir bukan bersandar kepada syak wasangka yang tidak pasti.

WA

Rujukan :

1. Al-Ashbah wa al-Nazair , As-Suyuti , Dar ‘Alamul kutub , 2000

2. Al-halal wa al-Haram fi al-Islam , Dr Yusof al-Qardhawi , Maktabah Wahbah , 2000

x masuk akal.....

kalau tgk dari sudut bahasa tubuh @ body language.. 99% sama.. sebab bahasa tubuh akan sama dari kanak2 hingga dewasa. Kecuali ada perubahan fizikal pada badan seperti patah tangan dsb. Cara menoleh, cara berjalan, cara renungan, cara mendengar bualan, cara berdiri. Insyaalah tidak akan berubah. Kita tak boleh menuduh, hanya Tuhan dan pelaku yg tahu..

baguih klu RTC wat vid (flashback) dgn budak tu lg rmai nak ngok!!!

Pada 0.45......siapakah lelaki tersebut, adakah ia eskay, pembekalnya????

tak payah fikir banyak,
tunggu dan lihat saja.

DSAI-laki,pompuan ni ade cita skandal gn pondan plak'apa nak heran gn ajaibnya kalu kuar cita DSAI'main gn BINATANG plak lepas ni..BN nak buat PILEMNYER sampai tahap box office ma..nk challenge gn David Teo ni...(jgn mara ma..)Satuuuu...Umnongokkkkkkkkkkk!!!!!!!!!

ni semua propaganda BN sbb nak pilihanraya DUN di sarawak, UMNO guna modal seks utk jatuhkan DSAI. BN guna taktik kotor dan pandai mengaburi rakyat menggunakan medianya.TV1, TV2, TV3 dll..semuanya burukan DSAI, tp kalau pembangkang burukkan kerajaan, da tentu lesen media pembangkang kene tarik..shit lah BN

Salam perjuangan.. saya ada post komen dekat blog kickdefella link dia disini... http://kickdefella.wordpress.com/2011/04/04/hitam-putih-video-bajet-rendah-ke/#comments ... sudah 2 kali tapi tidak disiarkan. Ini komennya.. "Salam,saya tidak berani menuduh itu DSAI atau bukan DSAI kerana takut sekiranya tersilap akan menjadi fitnah....kerana dosa fitnah itu lebih berat dari membunuh.....hayatilah hadis ini...Sabda Rasulullah SAW: Bermaksud: “Tahukah kamu siapakah orang yang muflis?” Para sahabat menjawab: Bagi kami orang yang muflis ialah orang yang tidak memiliki wang mahupun hartabenda”. Lalu Rasulullah SAW bersabda lagi: Sebenarnya orang yang muflis dalam kalangan umatku ialah mereka yang pada hari Kiamat datang dengan membawa pahala amal solat, puasa, zakat dan haji tetapi semasa di dunia mereka pernah mencaci maki orang, menuduh tanpa bukti, memakan harta dengan zalim, membunuh dan memukul sesuka hati. Lalu pada hari kiamat, orang yang di zalimi akan menerima pahala amal si penzalim. Jika pahala amalnya telah habis (diberikan) sedangkan kesalahan dan dosanya semasa di dunia kepada orang yang tidak berdosa masih banyak, maka Alllah SWT akan memberi pula dosa orang yang dizalimi itu kepadanya sehingga semakin berat bebannya, lalu Allah SWT campakkan dia ke dalam neraka." (Riwayat Muslim)
Tolong jelaskan beberapa kekeliruan disini iaitu kenapa ada bayangx sedangkan lampu ditutup...adakah saudara pasti lampu ditutup...sekiranya saudara pasti di mana buktinya.....adakah saudara telah kenalpasti jenis perakam yg digunakan....adakah saudara pasti perakam tsbt diset kepada night vision....
Sebagai manusia yg mengaku beriman kepada ALLAH S.W.T...tolong jawab dengan ikhlas tanpa ada apax perasaan dendam,benci dan sebagainya kerana ALLAH S.W.T. menuntut kita berlaku adil walaupun ianya musuh kita.....

Osman......

Tanpa Nama 7 April 2011 8:16 AM berkata ...x masuk akal.....

Saudara tolong jelaskan disini apa yg dimaksudkan dengan x masuk akal oleh saudara tu.....adakah saudara maksudkan terhadap komen oleh "aku benci fitnah" berkaitan hukum hudud itu.Jika ya dan jika saudara org muslim saudara perlu ingat apakah hukumnya memperlekehx hukum ALLAH S.W.T.......

Osman

Kalau pun "anwar" nak main denga sapa2 pun, apa korang peduli? Hari2 ramai lagi orang main dengan amoi sebab tu banyak sangat amoi datang malaysia. Hari2 berkas tapi tak pernah selesai sebab memang demand tinggi? Dari sudut mana (selain agama), main dengan amoi ni adalah satu yang salah? Kalau salah kenapa kita tak pernah serius menghapukanya? Mana yang lebih serious, main dengan amoi atau bawak kerata 120 km/h yg polis bersungguh2 sangat nak buat operasi speed trap setiap hari? Kalau mai dengan amoi salah, patutnya polis dah tumpu pada masalah ni. Kerahkan semua polis buat serbuan2 kat rumah2 urut, spa, hotel dll. Bukan susah sangat nak cari lokasi amoi main. tanya budak2 lepas spm pun ramai yang tahu mana nak dapat amoi2 ni.......

Main dengan amoi ni (macam yang aku kata, memang kat mana man boleh main), Soalan dia, kalau orang tak rakam, orang lain tak akan tahu. Cuba tanya pulak sapa yang rakam dan kenapa nak pertontontokan aksi main tu kat seluruh dunia? Apa tujtuan tukang rakam? Kalau nak cegah kemungkaran, tak payahlah rakam... bawak pegawai jawi je.....

Jadi bila buat beginim ertinya memang niat tak ikhlas. Orang yang tak ikhlas ni tak boleh dipercayai. Jadi kenapa nak percaya? Dan biasanya perompak berkawan dengan perompak, kalau perompak kawan dengan polis, dia akan kena tangkap. Jadi kalau ada orang claim dia temankan "anwar" main dengan amoi, logiknya dia pun main sekali....

Jadi tak usahlah nak percaya sangat.... buang masa je. Kalau nak sangat kelihatan macam lagi 'islamik', bawak je kes ni ke mahkamah syariah. Ada berani? Kalau tak berani takutlah... kalau takut, maksudnya dia tu salahlah........... aparahhhhhhhhhhhhhh

Yang korang bengap sangat cakap umno yang plan mana korang ada bukti? lepas 3 jam pendedahan tu tiba2 anwar ibrahim yang buat press conference menafikan dirinya bukan orang dalam video tu..takde sape yang tuduh. Ustaz2 PAS plak asik duk cakap orang fitnah dia, sape yang fitnah, cuba korang cari dalam artikel mana2 yang korang baca, ada x menteri ke sape ke dari umno yang cakap itu anwar ibrahim, takde orang cakap pun. Yang korang melenting sgt tu kenapa? lagipun jangan jadi bingai sangat cakap video tu palsu, orang dah hantar smpai ke korea dah, video tu memang asli, ingat orang lain nak buat keja fitnah orang je ke? guna akal sket la bro2 pembangkang n penyokong anwar, sape yang tiba2 melenting pasal video tu

Aku tak nmpak lelaki dalam video tu melamabai2 kat kamera, mana korang tau dia sedar gambar dia kena amik? aku tak nmpak apa2 hint pun..

Kalau nak ikutkan uztaz2 pembangkang ni berceramah suruh bawa 4 orang untuk jadi saksi maknanya islam menolak sains dan teknologi, kalau nak ikutkan bawa 4 orang saksi, ramai la orang nak merogol orang islam, sebab for sure punya deorang tak dapat bawa 4 saksi walaupun ada bukti air mani kat kemaluan deorang, pakai otak la bro, jgn duk cakap orang plan benda buruk2 jee...korang ni memang dah ditutup akal fikiran supaya tak terima apa yang dah terbukti berdosa..

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 205   Newer›   Newest»


EmoticonEmoticon