Gempar! Hantu muncul dalam video seks part 2 !

Jelas sekali pendedahan video aksi seks lelaki mirip Anwar Ibrahim sangat berbeza dengan pendedahan video rakaman seks Presiden MCA, Chua Soi Lek beberapa tahun lalu. Pihak yang bertanggung jawab mendedahkan video rakaman aksi seks Chua Soi Lek, bertindak menyebarkan video tersebut terus ke pengetahuan umum untuk menjatuhkan beliau, kerana yakin bahawa orang di dalam video seks tersebut adalah Presiden MCA itu.

Namun Datuk T tidak berani mendedahkan terus video seks rakaman lelaki mirip Anwar Ibrahim, kerana bimbang kepincangan demi kepincangan video tersebut akan terbongkar apabila ia dikaji oleh orang ramai. Lihat sajalah, bagaimana klip video sedutan pertama sebelum ini menunjukkan kepincangan yang jelas dari segi janggut si pelakon video seks, rujuk sini [Janggut Anwar].

Sebelum ini juga, MiLo SuaM telah mendedahkan bagaimana video seks bahagian ke dua membongkarkan bahawa gaya rambut pelakon video seks sangat berbeza dengan Anwar Ibrahim yang muncul di mahkamah pada keesokkan harinya, rujuk sini [Video seks Anwar part 2].

Kali ini satu lagi kepincangan jelas terbongkar dalam sedutan video klip seks kedua lelaki mirip Anwar Ibrahim yang disebarkan di YouTube sejak semalam, apabila kehadiran seorang lagi individu dikesan saat aksi seks sedang berlangsung. Rujuk gambar-gambar di bawah.

Pelakon video seks dilihat mengambil kotak tisu untuk diserahkan kepada seseorang yang tidak kelihatan di dalam video, manakala pelacur yang berbogel menuju ke bilik air


Pelakon video seks menyerahkan kotak tisu, manakala pelacur terus masuk ke bilik air dan kemudian dilihat menutup pintu.


Selepas tisu selesai digunakan, kelihatan jelas di dalam video, seseorang melontar tisu itu mungkin ke dalam tong sampah yang terletak di bawah meja, pelacur pada masa ini berada di dalam bilik air.


Jelas sekali memang ada seseorang yang sedang menyaksikan adengan seks berlangsung.

Saksikan pada sela masa 0:28 sehingga 0:31 di dalam video seks sedutan kedua yang disebarkan sejak semalam, lelaki mirip Anwar Ibrahim menyerahkan kotak tisu kepada seseorang, kemudian pada sela masa antara 0:45 hingga 0:47 tisu itu dilontarkan ke dalam tong sampah.



Jika benar lelaki di dalam video seks adalah Anwar Ibrahim, logikkah Anwar membiarkan orang lain melihatnya berbogel saat sedang memakai seluar? Malah membiarkan aksinya seksnya ditonton oleh orang lain di dalam sebuah bilik yang sama.

Barangkali pencacai gerombolan songkok tinggi akan mengatakan ada seekor makhluk halus (hantu) yang melontarkan tisu di dalam video tersebut. Maka Datuk T harus membuktikan ada seekor hantu muncul di dalam video seks ini dan melontarkan tisu itu, jika benar Anwar Ibrahim terlibat melakukan adengan seks kah kah kah.


ReJaM© "Kantoi, kantoi, kantoi dan kantoi..."

Post a Comment

256 Comments

  1. mmg x lojik...bdo ameno berpanjangan...kalau nk buat video pn, buat la prooper cket...ni mudah2 je kantoi...HAHAHAHA...bdk kecik pn ble taw la video ni bkn 2 org jer, tp 3 org...ntah2 pompuan tu ialah rahim thambi chik...pelakon nye eskay...then, setan ketiga perkasa...bodo3...HAHAHA

    ReplyDelete
  2. cuak aku...merepek2 je ni..cina tua mana dia ambik jd anwar wa pun tk tau la..

    Fernando Torres scores first goal

    ReplyDelete
  3. datuk sk akan bg DNA hantu tu jugak nnt... hahahahahahahahahahahaha

    Fernando Torres scores first goal

    eskay beri sampel DNA

    ReplyDelete
  4. macam bodo je kantoi dia.
    umngok betol.

    ReplyDelete
  5. kes2 bodoh mcm ni x payah tggu polis selesaikan.. bagi kat abg rejam pon dah cukup.. polis pon x nk layan sbenarnyer.. tp apakan daya.. kuasa bukan di tangan mereka..

    ReplyDelete
  6. caya la milo suam.... hujah anda adelah terbaik stakat ni..!!! maka kite tuggu lak ape hujah balas dr pencacai umPORno yg bodoh bangang melantun2 tuh....

    ReplyDelete
  7. Rokiah sameon . .kan betol aku dah cakap dah pasal tisu ni kat page APC,pundek tu seboleh-boleh gak ckp bukan tisu..sakai..

    ReplyDelete
  8. bro tak payah tgk tisu..tgk perut sudahla tgk muka tgk rambut kahkahkahkah

    ReplyDelete
  9. tisu tu tolak tepi..dah mmg rambut sah sah bukan DSAI..hampes depa ni

    Hikayat Lubang Najis: Orang Melayu Mesti Baca!!!!

    ReplyDelete
  10. Katil pun x terusik... Mcm x logik la

    ReplyDelete
  11. tu bukan tisu la.habuk.
    tp btul gak.kalau tgk rmbut,jnggut,perut mmg laen.

    ReplyDelete
  12. die buat ape ngn tisu tu??...nk kuat ape?hingus ekk??

    ReplyDelete
  13. boncit sgt perut hahaha!!

    ReplyDelete
  14. lelaki dlm video ni...gemok laa...perut dia buncit...dsai kan slim....x paham aku....bengang jer tgk tv3....bangang b. bahlol...
    saper yg bodoh sgt nk percaye ekkkk???

    ReplyDelete
  15. hahaha, sapa la melancap pastu lap pkai tisu..mklumlah, tgok live seks..

    ReplyDelete
  16. hahaa..mengong tul dtuk t ni..

    ReplyDelete
  17. Saya sudah beritahu ini hanya rekaan semata. Mungkin ada unsur sabotaj dari pihak luar. Politik Malaysia tidaklah pada tahap longkang sebelum ini.

    -Dr. LatiF-

    ReplyDelete
  18. berbeza btol dengan DSAI

    ReplyDelete
  19. kot ye pon nak pakai seluar ngn baju... tak yah la dok pusing2 depan kamera ye dak.... selalunye kalau kite nak pakai seluar berhampiran degan katil kite menghadap katil atau membelakanginye? n minah tu kat mane2.. die je dok terhegeh2 pakai depan kamera.. ahaha

    ReplyDelete
  20. haha...anak aku yg 10 tahun pon kata "ini bukan Anwar Ibrahim".
    Kanak2 lebih bijak daripada ahli Umno yg kononnya berpelajaran..... mampus Umno.

    ReplyDelete
  21. Hangpa ckpla apa2pn,bktikn,kntoiknlh cmna pn,puak pcacai akn ttp pcy n tksub yg org tu adalh DSAI.depa akn ckp hangpa xleh trima knytaan cz hti dh ttutup.sapa sbnrnya hti dh ttutup ni ek?: )

    ReplyDelete
  22. dia nk tunjk konek dia besaq la tu. hahahawahahaha.....

    ReplyDelete
  23. depa buat clon kot atau robot DSAI - popular betul DSAI ni yea. Barisan Lawyer is the best in Malaysia and Asia. Boleh masuk rekod book of malaysia tu.

    ReplyDelete
  24. boroi tak hengat nih... eeyuwww!!

    ReplyDelete
  25. kalau lepas bergusti mesti katil tak terurus dan dah sah cadar akan kusut masai. Ni cuba tengok bantal,selimut dan cadar elok tersusun dan kemas seolah-olah belum digunakan lagi. Aku rasa video ni diorang buat semula kat tempat lain sebab video asal dulu ada tulisan siam. Rajin betul diorang kemaskan katil tu henjut pelacur tu.

    ReplyDelete
  26. Rahim anak tambi..eskay bapa hindu mak siam...wakil perkasa...semuga Allah membalas atas perbuatan kamu bertiga dgn azab yg teramat pedih sekali didunia sebagai contoh dan panduan kpd hamba2nya agar ianya tidak berulang lg.....butalh mata klu mereka2 mgiakanya..

    ReplyDelete
  27. tang perut pon dah kedepan...muka pun berisi dari DSI.....dari video awal lagi dah kantoi...kalau korang perasan kamera tu duduk kat maner? itu bukan cctv itu camera biasa jer...dia guna mode black and white...aku jangkakan kamera tu berada di atas meja jer....yg lagi satu siapa yg pasang cctv tu kat hotel? memang fitnah semata2

    ReplyDelete
  28. kah kah kah.. orang yang minta tisu tue bukan apa.. dia terpancut tengok aksi seks murah nie.. sbb tue dia ambil tisu untuk lap kesan pancutan tue.. kah kah kah..

    ReplyDelete
  29. Umno seperti bergantung dirambut sehelai....FITNAH dijulang2...YA ALLAH bantulah dan selamatkan keatas hambamu yg bernama ANUAR IBRAHIM gantikanlah kehinaan ini sebaliknya..Amiin ya rob..

    ReplyDelete
  30. mmg kena lepas ni.. hehe28 April 2011 at 08:33

    ya lah kan.. dlm video ni perut anwar nampak buncit bila bogel kan.. lepas pakai baju terus nampak slim. munkin betul gak kata azizah. anwar ni anugerah allah. wan azizah pun kalau bogel(maaf ya) munkin nampak lain dari apa yg kita nampak dia sekarang. mesti ada yg nampak lebih bonjol2 gak kan.
    milo pun betul, tentang ada org ketiga dlm bilik tu minta tisu dr anwar, dato sk kut, sbb dia yg uruskan pasal cinadoll tu. yg anwar tau tibai jer, lain dato sk uruskan.
    pasal perbezaan rambut n janggoat, susah nak dibuktikan, sbb tak berapa terang, tapi kira boleh lah digunakan sebagai dalil utk menydapkan hati penyokong anwar.
    tentang jam OMEGA mmg sampai sekarang takda jawapan lagi. dlm video tu pun tak nampak gak anwar pakai jam semasa meninggalkan bilik.

    apa pun terpulang pada siapa yg telah tonton video tersebut utk percaya atau tak. itu hak masing2. munkin lepas ni akan ada anwar part 3 yg lebih jelas dan lebih hot. siapa tau. so sementara tunggu episod yg akan dtg, boleh lah kedua2 pihak cari hujah utk pertahankan pendapat masing2.

    tik tak tik tak tik tak.. jam omega terus berdetik.....

    ReplyDelete
  31. aku tak kesah itu nuar ke sape. aku nak tengok amoi tu je. wakaka..

    ReplyDelete
  32. pe kate ade sesape antere kite yg boleh buat lagak ngeri cam nih..kite tukor je pulak muke dorang..contohnye zul kulim ke, sape-sapelah yg ngok beria sgt yakin dgn penipuan nih..amacm?

    ReplyDelete
  33. LAAA..KORANG NI TAK TAHU KE PASAL IMEJ MAYA NIGHT VISION? CUBA TENGOK BETUL2 SEBELUM LELAKI ITU AMBIL TISU, IAITU SEKITAR 0:18 - 0:20. PERHATIKAN SECARA SLOW MOTION KAWASAN SEKITAR KAKI LELAKI ITU, NAMPAK SEOLAH2 BAYANGAN TISU DIBUANG JUGA. BETUL TAK? SEDANGKAN PADA MASA ITU, TISU MASIH ADA ATAS MEJA.. YG KORANG NAMPAK SEOLAH2 TISU DIBUANG ITU ADALAH IMEJ MAYA PADA NIGHT VISION MODE.BUKAN ORANG BUANG TISU. CUBA CHECK SEKALI LAGI..
    AKU NEUTRAL, AKU CUMA NAK CARI HUJAH YG BENAR. TAPI NAMPAKNYA HUJAG MILOSUAM KALI INI SANGAT KELAMKABUT TANPA DETAILED CHECK.
    SEKIAN

    ReplyDelete
  34. -Sufseven-

    Alahai kalau bukan dsai hampa nanti baik la minta maap kat dia... aku tak mau spekulasi... Kang dia tak maafkan mampuih nak menjawab esok.. Tapi polis, mahkamah dan kebanyakkan media massa dah kena beli..

    Semalam aku baru tengok leverage season 3 final episode.. episode last tu memang cita pasal politik.. Situasinya lebih kurang macam kat Malaysia. Aku hanya tersenyum menonton rancanagn tu. =D

    ReplyDelete
  35. ape nak jadi dengan Melayu ni...suka sangat menjatuhkan bangsa sendiri semata2 nk teruskan kuasa pemerintahan...bak kata org nogorie jangan nak membongak Trio Dato T nk wt sumpah laknat plak nk ckp diri 2 bersih..puit!! Semoga ALLAH memberi azab yang pedih kt mereka2 yg suka menabur fitnah didunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  36. Aku xkesah anwar ke x..aku dh muah ngan pencacai umno..bodo xde pelajaran..akai singkat..otak kt lutut..pru13 aku nk hajar korg..br tau langit tinggi rendah..

    ReplyDelete
  37. sah satu lagi pelan gagal orang kuat umno! jom kita kuburkan umno dan B End

    ReplyDelete
  38. pasal katil tu, aku rasa depa dah kemaskan. kan video clip ni edited version?

    ReplyDelete
  39. ini semua jelas kemengarutannya..night vision takdernye ada eek camtu.. aku rasa memang tisu yang dibaling arr

    Kenapa tak mau PAS memerintah malaysia

    kenapa bantah email 1Malaysia


    Ada Aapa dengan dara

    ReplyDelete
  40. sekarang aku terlalu benci umngok28 April 2011 at 09:12

    huh...nampak benor nipunye tu...

    ReplyDelete
  41. ntah..ntah... gamba kat atas pun dah diedit kot...

    ReplyDelete
  42. Tisu tu banyak kali di baling semula, mungkin untuk meraikan kejayaan rakaman filem tersebut. cuba lihat betul betul berapa kali tisu di baling. Kesian anuar. tak ramai orang faham perasaan anuar, tertekan perasan ni .......

    ReplyDelete
  43. One more thing is suspicious is that you can see the camera's light reflection on the mirror on the left side of the video.The camera should be hidden, why the camera was so noticeable and man in the video is so stupid that it didnt notice it.

    ReplyDelete
  44. kipas celah manenye...dah tentu2 nye kat hotel kot...mesti la gune aircond...aircond hotel gune blower..bukan macam kat umah kite...hehe...pastu..mmg sopan la pelakon due org nie..cadar pon tak berusik...kuang3...rajin plak la si BITCH tu nk kemas katil...dh tentu BITCH kut, watpe die nk rajin jadi mengemas plak..lain la kalau pompuan tu aweks si dia......Wallahhu A'lam....

    ReplyDelete
  45. DSAI jangan dok layan fitnah bodoh yg diadakan ini.... kesian aku tengok penjilat2 umporno terus menabur dosa.. Sebenarnya hikmah juga adanya video sexs ini.... ramai yg dah meninggalkan umporno ini. Mereka dah tak sanggup bertuankan syaitan lagi.. terima kasih dato Esgay.. PR terus bertambah kuat.. alhamdulillah

    ReplyDelete
  46. aku pun tk sangka.. ibu dan ayahku yg merupakan penyokong tegar umno dah beralih arah menyokong pas.. yahoooooooo

    ReplyDelete
  47. SETAKAT YG KITA TNGOK DLM VIDIO NI YG TERKANTOI 1.BINTANG FILEMNYA LBH TUA DRI ANUAR.2.RAMBUT ANUAR FESEN LAIN 21hb dng 22hb. 3.JANGUT TUMBUH LEBAT PD 22hb. 4.pipi org tua tu dah lendut berbanding anua pd 22hb tu. 5.perut boroi 6.tetak dh lendut 7.badan nampak agak gemuk. 8.biasa nya orang kalau dah biasa pakai tali pingang kalau pakai seluar dia mesti pakai tali pingang kalau tidak ia akan rasa ada yg tak kena ,gitu juga dg jam.jd dlm vidio ni pelakun tu memang tidak hebid utk tali pingang n jam . tentang seluar dalam tu kak wan aja yg tahu. AKU BERHARAP FITNAH NI DIHENTIKANLAH UNTUK KEBAIKAN ANAK2 KITA YANG AKAN MENJADI PEWARIS KEPADA NEGARA KITA. JANGAN SAMPAI MASA ANAK2 KITA MULA BERPOLITIK IA MENGAMALKAN POLITIK LUCAH YANG KITA AJAR DARI SEKARANG.DEMI ALLAH AKU MEMOHON PADA MU YA-ALLAH.ENGKAU TUNJUKANLAH KAMI KE JALAN YANG ENGKAU REDAI,YA-ALLAH.

    ReplyDelete
  48. Kesian kan konek dia besar mana boleh liwat jubor saiful. Konek anuar tak lah besar mana. antara liwat dan main pelacur ni pun pelik sikit. mungkin milosuam boleh citer sikit. tapi yang pasti anu dia bersunat, tak boleh jadi isu.

    ReplyDelete
  49. 1 lg klau kt hotel mesti pintu tu ada door closer...waktu mamat tu klua pntu xdenya tetutup sndri....

    ReplyDelete
  50. salam
    Jumaat nanti akan muncul 3 lagi sesumpah di Malaysia dan amat direstui oleh Dato Jamil Khir!

    ReplyDelete
  51. AKU TK peduli dg pencacai umno ni dia nk masuk neraka ke apa ke ,tapi yg kesiannya pada datuk-nenak,emak-bapak,adik-adik,abang-abang dan kakak-kakak kita yang termakan fitnah umno ni.mereka kena minta ampun dg anuar n keluarganya.mampukah kita untuk berdepan dengan anuar untuk meminta ampun.kerana ini dosa perlukan anuar yang mengampunkan nya .kalau tidak jawab disana.kalau anuar masuk neraka pergilah cari anuar kat neraka tu ,sangup ke.

    ReplyDelete
  52. meh kita tengok videonya. memang macam anwar. nanti kita suruh anwar sumpah jom. biar terkedu puak umngok.

    ReplyDelete
  53. Kepada penyokong tegar UMporNO/BN. Sudah sedia maklum bahawa blog ini kepunyaan penyokong PR. Jika anda akan sakit hati atau bakal sakit hati bila membaca di blog ini, sila jangan singgah lagi membaca di blog ini.

    Sila neutralkan diri juga fikiran anda sebelum anda membaca blog-blog pro politik.

    Janganlah anda meroyan di blog yang anda tidak suka, sila beransur. Tidak bagus kita bergaduh sesama sendiri. Blog pro kerajaan UMporNO/BN juga banyak untuk dibaca.

    "Mari sama-sama kita jaga bahasa kita. Sopan santun budaya kita"

    -Dr. LatiF-

    ReplyDelete
  54. Cube tengok sela 45:22:26 hingga akhir ketika Pelakon tu keluar tak nampak umat pun..jangan jin tak..sebab tempat dikatakan bagi tisu pade seseorang itu adelah jalan keluar satu sudut yang agak sempit,mustahil tak nampak kelibat manusia..takan dia berdiri tegak sahaja disitu.

    ReplyDelete
  55. HUHU..camera tu bukan disorok pun. Dan bukannya CCTV atau spycam pun. Video camera biasa je. Kat cermin solek tu nampak lampu camera tengah recording. Hampehhhhh...x pro langsungggggggggggggggggg.

    ReplyDelete
  56. jijik siot pelakon ni!mcm dh xde maruah sbb semata2 nk buat fitnah!

    ReplyDelete
  57. heheh....bidio tulin tolong la percaya....

    heheh....gua yakin 110% pelakonnya orang bukan kartoon...hahaha...

    tolong la percaya yg dikatakan pelakon tu sangat2 menyesakkan hidup seseorang hahahahah...

    innalillah..

    ReplyDelete
  58. Itu Bukan "Tisu"... kalau guna "night vision" infra red mode
    mmg mcm tu, habuk yg terbang pun nampak mcm "tisu" atau "entiti"

    aku ade psg 16 biji camera camtu kat umah...

    erm...Camera tu pun "Static" duk setempat , so confirm x gune "handy Cam"

    gambar muka kite kalau under "Infra red" mmg nampak lain

    muke mmg iras "Anuar"...iras...mgkn die mgkn x..

    personally aku rase mmg die...tu pendapat aku je

    ReplyDelete
  59. weih...........video ni memang betoi.... juak-juak UMNO COMFIRM PEMBAWA FITNAH NO:1MALAYSIA..!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  60. POLITIK LUCAH! ORANG KAT N DAN NEGARE LAEN SEBOK KEMBANGKN EKONOMI DAN KEMAJUAN KTE KAT NEGARE NI SEBOK DIPERBODOHKN DGN ISU LUCAH!

    ReplyDelete
  61. admin page ni kalo post pape msti cam bangang..men ckp tp x wt research tol2..papepn, sape nk komen, tgk dlu video tu tol2..pe yg admin cakap tu bkn tisu, tp sbnrnye cm ada sumting yg terbang..mybe kupu2..leh tgk sendiri dlm video..

    ReplyDelete
  62. dato T la 2 dok tgk

    ReplyDelete
  63. PRONO tu hulur kotak tisu tu kt mana.disini kita boleh agak rakaman dibuat dg 3 kmere 1.hala kt pintu 2.hala kt katil 3.hala kt pintu bilik air. memang sah vidio ni memang sengaja dirakam bukan CCTV atau curi. persoalanya berapa pelakun tua itu dibayar.tp polis tahu.tingal lg mau berkata benar atau tidak.

    ReplyDelete
  64. laaa pasal tisu macam kenacampak tu...uh uuuuiii lu tengok masa 22.44.08 pun ada bender terbang masa gosok2 kote....kek kek..angin aircon ker...apa hal ?

    ReplyDelete
  65. Hentikanlah politik jijik begini.Berpolitiklah
    secara matang.Rakyaat sekarang bukan mudah untuk
    diperbodohkan lagi.Aku yakin ramai pimimpinx
    BN yang masih "CLEAN" tidak bersetuju berpolitik dengan cara ini.Mereka
    tahu tindakan ini akan menyukarkan lagi
    kedudukan mereka.Dan mereka juga tahu untuk mendapatkan kembali sokongan rakyaat mereka kena
    membersihkan kepimpinan atasan,kehakiman dan
    kepolisan.Melihatkan keadaan senario politik
    sekarang ini,merekax ini kena berani bersuara
    dan bertindak untuk mendapatkan kembali sokongan
    rakyaat.Seandainya merekax ini tidak berkemampuan untuk melakukannya,BERHIJRAHLAH
    DAN SAMAX KITA MELAKSANAKAN UNTUK MEREALISASIKANNYA!!amin..

    ReplyDelete
  66. tampa nma 10.53am .sebenar nya benda ni kerajaan kita yg bertangung jawab.kerajaan boleh stop ini crta dg kuasa yg ada.persoalanya kenapa kerajaan kita dg ejenci nya ,PDRM sengaja berdiam diri dan kadang2 kontrovesi lgi.mcam sengaja membiarkan ia berlarutan.

    ReplyDelete
  67. salah satu sebab kenapa ekonomi malaysia masih lembab. hinggakan makcik jual pisang pun merungut... jualan slow katanya. sebabnya ialah PEMIMPIN KAT MALAYSIA BUKAN SIBUK NAK MEMPERKASAKAN EKONOMI TAPI SIBUK DUK BUAT VIDEO LUCAH NAK MENJATUHKAN PEMBANGKANG. BANGANG YANG AMAT, BODOH MACAM LEMBU, DAHLAH BODOH JAHAT PULAK.

    ReplyDelete
  68. epsut ni sebenarnya akan menjahanamkan BN ,KITA TENGOK SAMA2

    ReplyDelete
  69. apa sekalipun Anwar patut angkat sumpah dlm masjid dgn nama Allah di saksikan para ulama dan terbuka pada orang ramai, baru clear, kenapa harus takut! senang saja, saya pasti semua orang melayu akan sokong dato anwar, come on Dato Anwar please settle this very simple thing and you'll cleared everything and left nothing, people will support you everything from top to bottom,no need to make road show because it is not cool as a gentleman, defend for yourself but don't use people to back you up, believe in Allah if you do believe in god, i'll support you 100% if you are willing to do this simple thing, find remedy not create a problem worst.Good Luck To You!!!!!

    ReplyDelete
  70. kita gelak ramai2 umno bodoh kahkahkah....

    ReplyDelete
  71. Tanpa Nama berkata...

    admin page ni kalo post pape msti cam bangang..men ckp tp x wt research tol2..papepn, sape nk komen, tgk dlu video tu tol2..pe yg admin cakap tu bkn tisu, tp sbnrnye cm ada sumting yg terbang..mybe kupu2..leh tgk sendiri dlm video..

    kupu2 atok hang.dalam bilik hotel ada kupu2? yg ada tu le kupukupu amoi tu.x nampak ke clon tu kasi kotak tisu tu?lagipun dah le boxer size xxxxl.perut boroi nak mapuih.percya lagi ke tu anwar?jangut ilang.tgok muka cam tambi kechik tu je

    ReplyDelete
  72. Kesian DSAI, harap beliau dan keluarga sentiasa tabah dengan fitnah jahat musuh politik lucah malaysia.Susah betul perjalanan beliau berjuang untuk rakyat.

    Perut perlaku tu memang boroi abis. Bila bukak tuala memang terserlah keboroiannya. Dari tepi memang kantoi la dengan potongan rambut yang nipis. Sangat berbeza dengan potongan rambut semasa di mahkamah.

    Bila close-up masa dia pakai seluar tu memang sangat berbeza muka perlaku tu dengan DSAI.Itu belum cerita pasal janggut & misai yang hilang.Senang cerite memang lain lah.

    Nasib baik Johari Abdul tu memang kenal DSAI. Apa yang dia cerita setakat ni memang konsisten dengan aksi dalam video.

    Buat penyokong UMNO & BN yg masih buta, sudah terbukti bahawa video ni ada cacat cela yang boleh dipersoalkan.Adakah anda layak untuk menghina & mengeji orang yang terbukti tak bersalah? Ingatlah memfitnah tu besar dosanya.

    ReplyDelete
  73. Macam inilah wahai penyokong tegar Nuwar...Hujah yang akan saya kemukakan 1)berhubung 'perut boroi', alasan penyokong anwar sudah pun terbatal dgn melihat klip pada sela masa 22:45:19 dan 22:42:20. 2) Berhubung rambut, rambut nipis seperti anwar akan kelihatan seperti "crew cut" apabila basah..scene ini diambil selepas anwar membersihkan diri..jelas kelihatan beliau mengelap-ngelap bahagian sekitar kemaluan, punggung dan kaki (betis). perlakuan yang seiring dgn orang lepas mandi.. 3) isu muka pelaku tidak nampak jelas kerana ini adalah spycam...dan spycam itu diletak statik..xkan nk sua betul2 kt muka dia...x jadi spycam la..dalam klip part 2 ini...kemungkinan pelaku tidak berada di posisi yang memungkinkan mukanya kelihatan spenuhnya...
    4) klip 1 dan 2 hanya memakan masa 3 minit 24 saat...maka ada lagi yang akan dikeluarkan...maka bersiap sedialah wahai penykong anwar untuk menangkis asakan-asakan dan menyediakan hujah anda semua..

    Pemerhati Tingkap Kak Limah!

    ReplyDelete
  74. kebenaran disebalik hijab,

    sape kata Anwar xnak bersumpah?? sape kata?? meh sini aku sekeh pale..dia akan bersumpah jika jenayah liwat & seks ini dibicarakan di mahkamah syariah..ada faham puak2 fitnah umPORno..

    keengganan beliau utk tidak bersumpah menunjukkan ketinggian peribadi beliau kerana tetap dgn pendirian..bkn mcm puak fitnah umPORno, kantoi sket, mula le nak bersumpah..jadi sesumpah baru tau..kalo bab sumpah, baru la pandai nak ikot islam, kononnya pengikut islam..ptuihhhh!!

    cakap ulama' korang xnak ikot..ulama' kata tiada keperluan sumpah..perkara sumpah nie merosakkan bangsa dan agama..mak bapak kite dulu pun dah cakap, jgn suka nak bersumpah..

    ikot korang la, kalo ikot kehendak korang, mmg korang mahu percaya pelakon itu adalah Anwar..tapi aku heran, korang ttp percaya dan tertipu sejak tahun 1999..hurmmm..pelik mmg pelik..

    **org bodoh akan tertipi kedua kali, kalo dah tertipu 10 tahun kali, itu orang apa??"

    ReplyDelete
  75. Ok, lagi CSI observations:
    1) Saat nak pakai sluar dalam, belek2 sluar dalam tiba2 pusing ambil tisu. Priority sepatutnya pakai sluar dalam, tapi macam kena suruh ambilkan tisu.
    2) Tisu terbang tu rasanya bukan dibuang, tapi mungkin particle tisu yg terbang kena tiup angin aircond. Particle tu nampak besar kalau lalu dekat dengan lense kamera. Particle abuk kurang pada permulaan, tapi lepas kotak tisu dialihkan particle abuk ni lebih banyak kelihatan. Seperti seseorang sedang menggunakan tisu (org ketiga).
    3) Subjek anwar lebih kidal. Ambil pakaian amoi pakai tangan kiri, serahkan pakai tangan kanan (moral). Napa tak terus tangan kanan? Ambil pakaian pun tangan kiri. so DSAI kidal ke tak?
    4) Subjek juga ada sedikit masalah peglihantan. Masa nak pakai sluar dalam, sluar dalam tu diangkatnya sampai paras kepala, nak carik mana depan mana belakang...
    5) Gerak tubuh tangkas... Tak ada masalah bila berbongkok, dan tak tunjukkan rasa was was bila berbongkok. Bandingkan bila DSAI nak duduk atas kerusi mahkamah.. atau mana2 kesusi bila nak bagi ceramah...
    6) Amoi ada passkan pakaian org ketiga sebelum masuk ke bilik air, pakaian itu ditarik kekanan dan bukannya jatuh kelantai. Maksudnya org ketiga tahu focus kamera dimana.

    ReplyDelete
  76. POLIS KO BUAT APA.KO TAU KE ITU FITNAH.YANG AKU GERAM SESANGAT NI POLIS,KPN.TKPN APA DAH JADI.TERHEGEH-HEGEH.SEKARANG DALAM PIKIRANNYA NAK SUMBAT PEMIMPIN PKR ADA TEKANAN DARI ORANG ATAS KE;APAPUN YANG PEHAK POLIS UMMKAN LEPAS NI ITU ADALAH FITNAH DARI PUAK-PUAK YANG TAKUT TAK DAPAT HIDUP MEWAH SEKIRANYA PARTI PEMBANGKANG MEMERINTAH.KAMI SENTIASA BERADA DIPEHAK ANNUARDAN KELUARGANYA.

    ReplyDelete
  77. kah kah kah.. sapa percaya kata nie anwar memang 500% BODOH.. ada otak x reti guna.. kah kah kah..

    ReplyDelete
  78. ala polis pun tau..sama ada anwar ke bukan.depa penah telanjangkan dia dulu pa..mesti kenal punya..tu yg lambat nak bg tau

    ReplyDelete
  79. entah cam tahun mana yg mereka guna..setahu aku abad ni takda dah nak guna cam hitam putih ni ...semua dah colourize dah ....hitam putih ni cuma nak sembunyi kan detail yg sebenar dah la takda bunyik...outdated tol la org yg punya cam tu ....nampak sangat penipu ..semoga yg terlibat di balas setimpal di akhirat nanti sesungguh nya doa org yg teraniaya akan termakbul ..amin

    ReplyDelete
  80. Ok, lagi CSI observations:
    1) Rambut dia basah, jadik bengol di tengkok menunjukkan subjek anwar seorang yg berisi. Apa kata kita basahkan rambut anwar dan tengok bengol ditengkuknya. Dengan kata lain bukan cutting rambut aja yang nampak lain cutting kepala pun tak sama dari sisi.
    2) Kamera ni mmg separti menggunakan night vision, jadi boleh jadi Anwar yg betul tapi nampak tak macam dia, boleh jadi juga org lain tapi nampak macam dia juga. SO suka hati kamera la...

    ReplyDelete
  81. pemerhati video
    ..npk mcm eskay je.... tah2 eskay org itu~ dye kn sangat mirip dengan anwar~

    ReplyDelete
  82. la...mula2 amik sluar dalam...pastu p amik tisu bg sapa ntah..pastu...saja ja buang kain tuala..tp nk pakai baju..huhu..pening2..pakai plak posing dpn2 kamera..haha..lakonan btol la... 1 2 3 Action!!

    ReplyDelete
  83. esk 3 ekor datuk t nk sumpah laknatslps solat jumaat...mesti ade live ...kite tggu dan lihat..=='

    ReplyDelete
  84. UMNO DENGAN BANGGANYA AKAN MELAHIRKAN GENERASI LUCAH UNTUK MENCAPAI WAWASAN 2020......NEGARA MAJU MAJU MAJU DENGAN 'KELUCAHANNYA'.

    UMNO PEMBELA AGAMA, BANGSA DAN NEGARA!

    ADAKAH AGAMA MENYURUH MENGHINA DAN MENGAIBKAN SESAMA MUKMIN?

    ADAKAH BANGSA BANGGA DENGAN PENGHINAAN INI?

    ADAKAH NEGARA MULIA DENGAN ISU INI?

    YA! BAGI UMNO DAN KEPIMPINANNYA SERTA GEROMBOLANNYA AMAT BERSETUJU DENGAN PERKARA SEBEGINI. MENTERI AGAMA WHAT ARE DOING? ARE YOU SLEEPING....ARE YOU SLEEPING.....ARE YOU SLEEPING

    ReplyDelete
  85. terbaik r bro... ada hantu tisu lak pasni kt parlimen..haha

    ReplyDelete
  86. The first image, you can see there's a guy at the door from the mirror.
    you can get more clue from the mirror.

    ReplyDelete
  87. udah besar perut, sihatnya..kata hussin dlm hantu kak limah.

    ReplyDelete
  88. ramai lg yg masih percaye kt pembohongan umngok kan..kesian..

    ReplyDelete
  89. PEMIMPINKU SEORANG PENZINA, PELIWAT DAN PENIPU! TAPI KAMI TETAP BODOH MENYOKONGNYA TANPA BERFIKIR. FIKIRAN KAMI JUGA SUDAH DILIWAT. KAMI SEBENARNYA TIDAK BOLEH MENERIMA DENGAN AKAL YANG WARAS BAHAWA PEMIMPIN KAMI 'PENGGILA SEKS TEGAR' KERANA KAMI JUGA TIDAK WARAS! KAMI JUGA TIDAK BERANI BERSUMPAH LAKNAT MENGATAKAN KAMI TIDAK WARAS!
    ADAKAH ANDA BERSETUJU 'PELANGGAN PELACUR PALING POPULAR 2011' MENJADI PM? PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR! PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!PEMIMPINKU PENGGEMAR PELACUR NAMUN PEMIMPINKU JUGA KETAGIHAN JUBUR!
    HEHEHEHE

    ReplyDelete
  90. ape la nk jadi....lepas satu-satu video dikeluarkan..tapi apakah hasil siasatannya...apa yang diaorg yg berakal,berpangkat dan yg berkuasa buat....nk biarkan satu dunia tau ker politik di M'sia ni adalah politik 'LUCAH'.....

    Golongan Songkok tinggi..udah2 la perangai mcm bdk2 br nk kenal sex ni....berapa byk kes DSAI yg terkantoi sbb tiada bukti kukuh...

    ReplyDelete
  91. TIDAK HERAN KALAU FITNAH PUN ADA PENYOKONG TAKSUB

    kumpulan punk yg makan sampah pun ada pengikut
    hippies tidor dlm sampah pun ada pengikut
    nudist berbogel pun ada pengikut
    black metal pijak Quran pun ada pengikut

    maka tk heran fitnah sebegini jelas terhadap anwar pun ada yg percaya dan taksub. taksub membela anwar yg difitnah adalah wajib manakala taksud bersubahat memfitnah adalah dosa besar.

    DATUK T(TENGGILING) DAPAT DUIT, PENYOKONG DIA DAPAT APA?

    datuk T(tenggiling) dapat untung, saifoool dapat untung, katak2 dapat duit, yg herannya penyokong mereka dapat apa? dapat bodoh kerana mengikut org fitnah yg zalim.

    MEMERINTAH 30 TAHUN, KONON RAKYAT MENYOKONG, TAPI PEMBOHONG SAJA

    mubarak dan gadafi memerintah 30 tahun. setiap pilihanraya menang besar, maka dgn bongkak pembohongnya mencanang 'rakyat masih bersama kita', 'rakyat tidak terpengaruh dgn pembangkang'...hinggalah sampai saat rakyat memberontak. ternyata menang besar mereka itu semua dusta belaka...sama mcm bn dan umngok la.

    semuga PR akan memerintah malaysia. semuga anwar akan menjadi PM malaysia. tanpa anwar PR masih ramai pemimpin berwibawa.

    ANWAR PEMIMPIN DUNIA, AGEN SEMUA BANGSA

    anwar sangat layak kerana dia menerima paling banyak ujian dan fitnah yg berat. dia layak kerana bertaraf pemimpin dunia. dia layak kerana dia adalah agen yahudi, arab, islam, cina, india, melayu. anwar adalah agen segala umat dan kumpulan manusia di dunia. ini diiktiraf oleh umno. umno yg taksub kepada anwar.

    kesian penyokong umporno, dapat dosa je!

    ReplyDelete
  92. sape ckp utusan penyebar fitnah tu meh explain kat aku pulak.. smlm keadilan daily ckp harun din ckp 'haram' bce utusan.. pastu hari ni pulak harun din nafikn yg die ckp cmtu... haha pe cite ni? kn keadilan daily tu telus.. haha bodoh! da nme pon keadilandaily mstla sokong keadilan.. sume keadialn buat betul.. haha logik la bahalol! semua media penipu xkirela pro kerajaan or pembangkang.. haha juak2 poyo.. bajet media korg telus giler.. bodoh!

    ReplyDelete
  93. APA KE BANGANG ANON ATAS AKU 1.31.PM NI...XD POINT XYAH LA BERCAKAP...IF U GOT NOTHING GOOD TO SAY, SAY NOTHING AT ALL...KALU KO BERCAKAP GAK, MIMANG SAH LA KEBODOHAN KO HAHAHAHHA

    ReplyDelete
  94. lantak pila sapa pun.. yang penting kita khayalkan diri kita dengan seks... pedulikan hal2 ekonomi..

    ReplyDelete
  95. kah kah kah..

    masing2 udah rope bangang..belajar spm sains tk lepas nk selidik video...

    podah la keleng la masing2..bawak2 la betobat..

    kah kah kah..selidik bukan main saintifik..

    popkuiz!!!

    cuba cite sikit apa dia formula nk kire sudut pantulan cahaya..

    tak payah jawab..masing2 sibuk search kat gugel..

    kah kah kah..

    anak melayu itu je la yg bolehnya..

    baik papa gomo..baik parpu kari..baik milo suam..

    sume boleh pigi jalan dah!

    tk jugak masing2 invent ape2 yg boleh mmbanggakan melayu dan Islam..

    hakhakhak

    ReplyDelete
  96. tmpa nma 1.31am ni memang lah umno tongok tp nak mengaku pr. org2 umno ni memanglh bongok tongok.janganlh bagi anak-bini campur dg umno ni.

    ReplyDelete
  97. salam bro milo suam,
    aku tak sokong mana2 pihak tp aku cukup meluat dgn kerajaan skang taktau pasaipa. cuma apa yg aku nk jelaskn dr pemerhatian aku benda tuh bknlah tisu, lebih mirip kepada entiti. cuba tgk kt min 0.19 - 0.20 kita boleh nmpk objek tersebut muncul buat pertama kali, apa yg dpt aku simpulkan berkemungkinan objek tersebut adlh habuk2 yg beterbangan itu jek wallahualam.

    ReplyDelete
  98. tengok tarikh tu mcm dah tampal jer

    ReplyDelete
  99. tampa nma 1.00pm kau pasti ke itu anuar,kau tk stuju dg anuar tk pa tp jngn tuduh itu anuar.fitnah bai.....

    ReplyDelete
  100. Lepas korang tengok perbandingan gambar ni,lepas ni pencinta anuwar confirm tak boleh tidur malam punya.

    Saksikan,jangan nangis pulak ye

    http://www.flickr.com/photos/62231308@N04/5660861443/in/photostream

    ReplyDelete
  101. apa ke kejanya pemimpin kita yg berkuasa ni.atau ini memang keja pemimpin kita membiarkan rakyat terhidang dg benda2 yg tak senonoh n jijik ni.

    ReplyDelete
  102. aku teringat dulu bila baca blog papagomo.. dia ckp konek anwar kecik je tu yg x tembus bila masuk jubur sepol bapok.. skrg dia dok heboh kote anwar besar plak lepas tgk video seks ni.. apa punya bangang la papagomo.. mmg haramjadah!!

    ReplyDelete
  103. pencacai umno kau gelak lh puas2 besok kt dlm kubur kau dh tk dpt gelak dh. aku bg ingat.

    ReplyDelete
  104. Memang terserlah kebuncitan perutnya hahaha

    ReplyDelete
  105. Ini gambar infra red.Fungsi infra red adalah untuk menerangkan yg gelap.Sebab tu infra red digunakan dalam video ini untuk merakam aktiviti yg dilakukan dalam bilik yg gelap dimana infra red sensitif pada pencahayaan sekeliling.Sebab itu hasil gambar yg diambil tak nampak sharp sentiasa berubah2 mengikut pencahayaan yg berubah akibat pergerakan objek.Janggut sekejap nampak sekejap tidak,begitu juga rambut yg kelihatan sekejap tebal sekejap nipis disebabkan aspek pencahayaan dan pergerakan object tadi.Muka yg kelihatan berubah2 juga adalah biasa untuk rakaman menggunakan infra red.

    Gambar yg paling jelas sbg perbandingan setakat ini boleh dilihat dr contoh disini

    http://www.flickr.com/photos/62231308@N04/5660861443/in/photostream

    ReplyDelete
  106. kerajaan perancis sedang membicarakan kompeni yg terlibat penjualan scorpene dgn malaysia dan india yg menyeleweng tu.

    najib mungkin akan dikehendaki ke mahkamah perancis....

    so isu ini perlu ditutup rapat2 dgn ISU FITNAH VIDEO setan ni.

    mcm biasalah, isu besar ditutup dgn isu bohong

    ReplyDelete
  107. Tu bukan org baling tisu ler. Tu hantu yg tengah tengok mencrettt tu... Baru lepas tengok, dia pun sama-sama sampai sunnn... haha

    ReplyDelete
  108. shinjitsu wa tada hitotsu28 April 2011 at 15:05

    hurm orang tu tengah membongkok nk pakai/buang seluar so mmg boroi dia terselindung bila baju kedepan. lepas tu muka dia menunduk.. hurm x nampak jelas mana . lagipun x mustahil ada orang yg iras2, apa pun tunggu . x der ker teknologi yg leh masukan warna pada video neh?

    ReplyDelete
  109. Perghhh... kalau betul la ini Anwar, KY Jelly pun tak bleh selamatkan Saiful.... Boleh Koyak Rabak ni...

    ReplyDelete
  110. bukti wujudnya orang ketiga pada 0.29-0.30 pelakon porn telah memberi tisu kpd pihak ketiga.
    0.45-0.46 pihak ketiga telah membuang sehelai tisu ke lantai

    ReplyDelete
  111. ape persamaan Klu Klux Klan dan Umngok? perjuangan bangsa. (White Supremacy vs. Malay Supremacy)...sama2 hancur.

    ReplyDelete
  112. SAYA DAH KATA ADA ORG BUANG SAMPAH DARI TEPI KIRI VIDEO INI KE HADAPAN...ITU YG PELIKNYA..

    ReplyDelete
  113. nampak sgt nipunye...kat 0.21 sampai 0.35 tue. klik n baca kat username aku utk detail lg hehe

    ReplyDelete
  114. saya bercakap bukan atas dasar saya seorang anti or pro kerajaan mahupon anwar..but saya bercakap atas dasar seorang manusia...

    fist..bila korang semua tengok that video..and korang cakap..

    -eh dah sah2 anwar..muke sebijik
    -anwar lah tu..tengok pon dah taw
    -kalau xsalah..buktikanlah
    -orang kalau dah salah..konfum x ngaku

    so..dari ayat2 diatas..korang sebenarnya sedang menuduh seseorang BERZINA..bila korang menuduh seseorang berzina..hukumnya amat berat disisi ALLAH..

    siapa yang menuduh berzina terhadap laki-laki Muhshan (yang sudah beristeri), maka maka ia harus mengajukan bukti. Bukti dalam kasus zina adalah berupa persaksian empat orang laki-laki; bila tidak mengajukan bukti ini, maka orang tersebut (si penuduh) harus dikenakan hukum Hadd Qadzf sebanyak 80 kali cambuk.

    ni saya nak tanya korang..setakat dengan hanya video sebegitu..adakah patut korang menilai seseorang itu??pada zaman sekarang..apapon boleh terjadi..bagi saya..dalam keadaan ini..korang semua tidak sepatutnye terjerat didalam dosa menuduh orang berzina..sebabnya korang tidak pasti adakah ianya benar atau tidak..

    so..berhati-hati dengan ayat korang..kalau korang tuduh seseorang itu..dan kalau korang x meminta maaf..korang tanggunglah sampai mati..

    bersalah atau tidak..hanya tuhan saja yang tahu..kenapa korang nak membodohkan diri korang dengan ikut campur mengumpat,membuat andaian sendiri..sedangkan korang tahu undang-undang manusia, adakalanya yang didapati bersalah tidak semestinya dia bersalah..and vice versa..

    nape korang nak bising2??pada hari pembalasanya..yang bersalah akan terima balasan..yang menfitnah akan terima balasan..and korang jugak yang termasuk dalam golongan menuduh dan mencurigai seseorang yang lain..akan turut menerima balasan?

    korang jangan jadik mangsa politik anjing..korang jgn kotorkan diri korang dengan noda..langkah paling selamat..korang berdoa pada ALLAH tunjukkan kebenaran..bukan menuduh sebarangan.

    something saya nak share..dalam negara kita.. bagi mana-mana pertuduhan jenayah prinsip yang terpakai adalah “seseorang itu dianggap tidak bersalah melainkan dibuktikan bersalah. Prinsip ini dikenali sebagai “presumption of innocence.” Prinsip ini sebenarnya diambil dari syariat Islam iaitu berasaskan kaedah “ al-aslu al-‘adam” atau pun kaedah “al-aslu –baraatun zimmah” yang juga bermaksud “seseorang itu dianggap tidak bersalah melainkan dibuktikan bersalah..

    kedua..jika benar satu hari nanti..anwar didapati bersalah..didapati video itu benar2 adalah dirinya..biarlah dihukum oleh hukuman ALLAH..ingat..Menuduh seseorang berzina ( termasuk liwat ) tanpa mendatangkan empat orang saksi boleh didakwa melakukan kesalahan qazaf . Qazaf adalah hukum Al-Quran yang diklasifikasikan sebagai salah satu kesalahan di dalam jenayah hudud.

    saya tidak menyokong atau menentang mana2 pihak..tapi saya mengajak korang semua mengambil jalan selamat..jangan sia2 je dapat dosa free..jangan menuduh sebarangan apatah lagi ianya berkaitan dengan ZINA..biarlah undang2 menentukannya dengan jalan paling bermoral..dan seandainya seseorang yang bersalah dia terlepas didunia..di hari pembalasan..dia tetap xkan terlepas..
    andangan peribadi sahaja..yang baik dtg dari Allah..yang kurang adalah kelemahan saya sendiri.

    ReplyDelete
  115. Wahh.. boleh tahan jugak body amoi tu ya..

    ReplyDelete
  116. Kalau korang jujur sekurang2nya pada diri sendiri.

    Tisu yg dikatakan berterbangan tu memang boleh nampak dr saat lebih awal lagi 22:55:05,sebelum yg korang kata anwar bagi tisu pada 'seseorang' yg tak pun kelihatan(andaian korang aje).Ada banyak kali objek macam tisu berterbangan tanpa ada sesiapa baling pun.Mungkin ditiup angin kipas atau aircond atau lain2.

    ReplyDelete
  117. korang bkk ni.korang perhatikn bwh tulang rahang nuar..ade garisan berlekuk..sm dgn org dlm vid..garisan pipi yg bermula dr tgh hidung jgk sm..sudut telinga..sume same.perfect!!
    tgk kt sini http://www.flickr.com/photos/62231308@N04/5660861443/in/photostream

    psl postur bdn ms berdiri..bentuk rambut dr tepi..korng tgk kt sini plak. http://www.papagomo.com/2011/04/tik-tok-tik-tok-jam-omega-semakin-kuat.html

    korng ni klaka la..asyik2 sibuk psl perut..korng pnh tgk ke si peliwat tu berbogel..dada die berisi..perut die pon berisi..perut nuar tu bkn boroi yg ketara..disebabkn dada die berisi..so bile die pkai bj..prt boroi die xakn ketara..tu bkn kamera biasa la wahai pencacai2 taik nuar juburi sume..korng tgk dinding area blik air tu..ade distortion..tu kamera night vision yg berimej fish eye..imej cembung..pndai bdk milo ni..sibuk bwk isu tisu..mmgla org wt sex akn gune tisu utk lap..

    sudah2 la skong juburi tu oi...skrng harun din dh marah kt suara keadilan sbb suara keadilan fitnah die.suara keadilan kate harun din bg fatwa kate bc utusan haram.rupenye suara keadilan putar belit kenyataan die.terbukti suara keadilan media yg suke ftnah org.moga harun din saman suara keadilan.

    ReplyDelete
  118. Gembiranya aku.. sejak kes video lucah & kes liwat sayfool yg bukti bercanggah, ramaI kwn2 aku & sedara-mara aku mula syak ade something wrong dgn kerajaan BN/UMNO.. Diorg dh mula benci UMNO.. Skang diorg mula nak cari kebenaran & perjuangan PR. Yeay....!! pegi mampos la kau BN UMNGOK!!

    HAFIZ~

    ReplyDelete
  119. Sayang betul pencacai PKR ni pada papa jahat yang gila seks 2 alam, mcm Anwar tu suci bersih x pernah buat dosa, sampai satu tahap menyamakan Anwar dgn Nabi Yusof, memang dasar taksub gila babi...kah kah kah....Bela la selagi hangpa mampu nak bela dia...

    ReplyDelete
  120. joehan.. ko nk ckp ape ckp la.. kitorg takkan percaya.. Islam larang bukak aib org nih, kalau betol la.. aku tak berani nak tuduh2 selagi belum terbukti dgn 4 org saksi.. even ko nak siasat, siasatlah.. kalau dtg satu berita fitnah lebih baik kau diam takpayah masuk campur.. ko kena belajar agama lg nak tangani isu nih..

    Adrin!

    ReplyDelete
  121. Pelakon tu Cina Tauke Along yang selalu Eskay pakai duit dia. Nak ganti balik dia buatkan cerita sex tu,nanti UMNO bayar, dia kira settle le sama itu Along..itu yang aku rasa.

    ReplyDelete
  122. Tanpa Nama 28 April 2011 4:15 PM. dapat SATU DOSA BESAR.. Tahniah!~

    ReplyDelete
  123. Tanpa Nama 28 April 2011 4:15 PM. dapat SATU DOSA BESAR.. Tahniah!~

    -----

    2x5 ja hang pun...

    ReplyDelete
  124. pas2 klu kite prasan an, video ni nmpak lbeyh jelas, berbeza dgn rakaman cctv chua soi lek...

    n cctv biase dok kt ats siling.. biasenyer klu ltak bwh meja nie cume org nk perangkap jerk...

    adekah video ni sengaja dirakam??

    dan katil tu knape dlm k'adaan kemas teratur???

    ReplyDelete
  125. salam..izinkan saya memberi pendapat..

    apabila kite menuduh seseorang berzina..maka..wajib bg si penuduh untuk mengemukakan 4saksi beriman..tanpa 4 orang saksi yang beriman..hukum hudud gugur,,maknanya tidak boleh dilaksanakan..

    secara rasionalnya..Allah begitu mengambil berat tentang TUDUHAN ZINA..sehinggakan perlunya 4 orang saksi yang beriman..

    Sekiranya tahap kesaksian untuk pendakwaan dilakukan dalam hukum Hudud tidak mencukupi (tiada 4 orang saksi yang melihat kejadian tersebut), pihak pendakwa masih boleh mendakwanya di bawah undang-undang Takzir. Melalui peruntukan Takzir, beban pembuktian adalah lebih longgar dan hukumannya juga lebih ringan berbanding Hudud. (DNA test, laporan kesihatan, penilaian psychology, dll) dinamakan sebagai Qarinah. Qarinah boleh digunakan sebagai bahan bukti yang boleh mensabitkan kesalahan takzir ke atas penzina..
    maknanya seseorang itu masih boleh dihukum sekiranya betul2 bukti sudah cukup dan adil..

    namun.perbuatan zina ini satu keaibaban bg si pelaku..mungkin beliau sudah bertaubat..maka itu antara die dengan Allah..menuduh sesuatu yang belum pasti..dan dicari cari serta diada adakan supaya terbukti orang itu bersalah..rasanya bertentangan dgn hadis nabi yg berbunyi..

    =Sesiapa di antara kalian yang melihat kemungkaran,hendaklah dia mengubahnya...

    Jika diperhatikan, Rasulullah menyebut: “Sesiapa di antara kalian yang melihat kemungkaran…”. Rasulullah tidak bersabda, umpama: “Carilah kemungkaran…” atau “Jika kalian anggap kemungkaran sedang berlaku…”. Maka hadis Shahih Muslim di atas menjadi bukti bahawa kemungkaran yang hendaklah dilarang atau diubah adalah sesuatu yang berlaku dalam suasana terbuka sehingga kita dapat mengetahui tentangnya secara pasti. ...

    dan satu lagi..

    Wahai orang-orang yang beriman! Jauhilah kebanyakan dari sangkaan

    kerana sesungguhnya sebahagian dari sangkaan itu adalah dosa;

    dan janganlah kamu mengintip atau mencari-cari kesalahan dan keaiban orang.

    [al-Hujurat 49:12]

    dalam kes anwar ini..tiada satupun yang pasti..maka..fikir2 kan lah..

    yang baik dari Allah..yg buruk dari saya..:)

    ReplyDelete
  126. satu agy.. joehan kate cctv ni pkai eye fish ye..

    asal la pakai lens mahal sgt.. pkai lens biase xleyh ke? ape senanyer tujuan ltak cctv kt ctu, pkai eye fish lak 2...

    adekah utk memerangkap anwar??

    ReplyDelete
  127. Semoga yang Benar itu Menang dan yang Batil itu hangus terbakar!
    Amiin Ya Robb Al-alamiin..

    ReplyDelete
  128. Tanpa Nama 28 April 2011 4:19 PM & 4:21 PM!! DENGAR TU.. FAHAM BAIK2 ape yg 28 April 2011 4:25 PM cakap.. HUHU

    ReplyDelete
  129. Adik nazrul,

    Tak kisahlah apa tujuannya,yg penting anwar ibrahim dah terkantoi.Salah tetap salah walaupun dengan cara terperangkap atau tidak.Apakata tunggu hasil siasatan polis didedahkan.Lepas tu semua orang berlapang dada.Tak payahlah buat teori2 tak cerdik untuk mempertahankannya.

    ReplyDelete
  130. kalo pon sume ni bertujuan utk perangkap nuar...so ape msslhnya...dh terbukti moral nuar tersgt la rendah..depan blakang die sapu..pelacur plak tu..meliwat lg..nabi xngaku umat la wahai nuar juburi

    ReplyDelete
  131. tisu? bkn laa tisu..itu nmpk mcm serangga je...

    perut? kalo pkai baju, so kita x th laaa saiz perut nye...

    lens? fish eye? de fikir x cmera 2 letak kt mane?mayb dlm tv?? cermin tv kn mlenkung (andaian jeee...)

    ReplyDelete
  132. SAYA BUAT KESIMPULAN BEGINI..MEMANDANGKAN ADA ORG BUANG SAMPAH DARI SEBELAH TEPI KIRI MAKNANYA ADA ORG SEDANG MENONTONG AKSI SEKS INI. DAN KALAU LIHAT DI SEBELAH CERMIN ADA NAMPAK LAMPU KAMERA YG MERAKAM VIDEO NI SAH BUKAN CCTV ATAU KAMERA TERSEMBUNYI. DALAM VIDEON NI LELAKI TU NAMPAK BUNCIT DAN BERBADAN TEGAP BESAR TAPI ANWAR KECIL MACAM CICAK KUBIN. LAGI SATU KENAPA BUAT RAKAMAN NIGHT VISION?KENAPA TAK BUAT BERWARNA SUPAYA LEBIH JELAS PELAKUNYA...KESIMPULAN SAYA INI ADALAH LAKONAN SEKS YG MELIBATKAN LELAKI MIRIP ANWAR...LAKONAN SEMATA-MATA..TAK PERCAYA TAK APA ITU HAK MASING2

    ReplyDelete
  133. joehan..

    ko merepek apa ni yo!!

    ReplyDelete
  134. merepek ape plak..aku suh ko tgk perbandingan dlm link2 yg aku bg tu...memek muke tdk akn menipu..lantak korng la..yg penting nuar juburi kaki peliwat n pelacur..

    ReplyDelete
  135. Bukti rakaman video yg disahkan oleh pihak yg berautoriti(mungkin polis,pakar atau mahkamah)boleh diambilkira sebagai saksi kejadian.Tentang 4 saksi yg dikehendaki dalam Islam untuk membuktikan perlakuan zina boleh diperolehi dengan cara 4 orang yg adil menonton video yg telah disahkan tadi.Saksi tidak semestinya harus menyaksikan dengan mata kepala sendiriyg mana ianya hampir mustahil berlaku.

    Islam tidak jumud,tidak statik dan tidak ketinggalan zaman.Ianya sesuai untuk sepanjang zaman.Cara penyaksian melalui video yg disahkan adalah melalui kaedah kias,salah satu dr sumber hukum feqah yg empat.

    Analoginya begini,adakah rakaman kejadian bunuh yg dirakam melalui cctv atau kamera video dsb tidak boleh dijadikan bukti di mahkamah?Adakah saksi dan bukti cuma diambilkira apabila melihat secara terus dengan mata kepala sahaja?Islam tidak pernah menolak teknologi dan kemajuan.

    Cumanya sebagai syarat supaya tidak ada pihak yg teraniaya melalui penipuan teknologi dsb,rakaman video tadi hendaklah disahkan ketulenan dan pelakunya.Serahkan pada yg pakar.Sekiranya telah disahkan,pelaku dalam video seks ini boleh disabitkan dengan hudud.

    Sementara itu biarlah kita tunggu hasil siasatan polis untuk mengetahui duduk perkara sebenar.

    ReplyDelete
  136. CSI PDRM mana pegi dahhhhhhhh

    ReplyDelete
  137. kenapa rmbut sblh kirinya kejap lebat kejap nipis!!!

    ReplyDelete
  138. he6...pelakon2 siam

    ReplyDelete
  139. Ok, ni dia CSI PDRM cabuk...

    Ok kalau ikutkan element penting dalam sesuatu scene adalah masa! Perhatikan kat pemasa disebelah kanan tu. Ada beberapa benda yg pelik. VIdeo ini sememangnya telah disunting / di adjustkan masanya.

    1) perhatikan pada 2011 tu warna text background tu berlainan pada warna sedikit diluar. Kalau biasa dengan CCTV, sepatutnya warna nya tak berbeza.

    2) Apabila kaki atau kain pelaku melintasi pada bahagian text background, tiada kesan 'opaque' yang sepatutnya. Seperti Timeer ini di ambil pada scene yg lain, dimada background pada masa itu gelap dan tiada aktiviti.

    3) Paling menarik pada saat atau detik 22:44:25, belaku glitch! Hanya pada saat ini. Jiga pemasa ada masalah pada detik ke 25, sepatutnya glith yg sama ada pada detik 22:45:25. Glitch haya belaku pada timer dan tidak pada back ground....

    SO sah timer dah kena usik... agak nya apa motif nya....

    Saya, Penjurit yg sayangkan maruah Melayu.

    ReplyDelete
  140. Besarkan view komputer anda dengan scroll mouse...

    ReplyDelete
  141. @ariffin: SAHLAH NK NI TAK FAHAM KAEDAH DIGUNAKAN UTK MENYIASAT KES JENAYAH DAN ZINA DALAM ISLAM. TAK PAYAH KOMENLA...MENGARUT JE..

    ReplyDelete
  142. Kalau timer ni dah kantol, video ni tka boleh dijadikan bahan bukti yg kukuh...

    ReplyDelete
  143. Aku pun dah confuse hehe.Sekali tengok gambar dari blog yg diorang bagi link tu macam sama pulak dengan DSAI.Entahlah,mungkin betul kot gambar dia yg tak berapa nak sama tu kesan pakai infra red.Agaknyalah.Aku tak tuduh,baik aku tunggu polis buat pengumumuman

    ReplyDelete
  144. SO kalau betul timer ni di sunting, seseorang dah boleh di kenakan tindakkan undang2 kerana ada niat nak mengania / niat jahat

    ReplyDelete
  145. Diedit untuk tujuan sensorlah part yg kongkek kuat tu.Lagipun video full dia kan 22 minit,nak jadikan pendek,kena cut-cut lah.Kalau ko tengok video full,mana ada edit2 atau stop2.Semuanya berjalan lancar hingga ke titisan money yg terakhir

    ReplyDelete
  146. Penat ajer CSI ni duk terang ... tak paham jugak....

    Tengok timer, tu, back ground timer dia... perhatikan betul2...

    Glitch tu belaku hanya pada satu detik ajer... mana la sempat nak konkek..

    Tu pembuktian ada orang dah edit jam tu.. bukan potong scence... beza tu!

    Penjurit

    ReplyDelete
  147. Element waktu sangat penting didalam penentuan sesuatu kejadian jenayah. Plot kejadian perlu teratur dan penjelasan terpeninci. So, video di sebarkan setelah pemapar waktu nya di sunting. Apa2 pun disebabkan video ini telah disunting, individu yg sengaja menyunting mempunyai niat untuk membuktikan kejadian belaku pada masa 2 jam 'kehilangan' DSAI. Jadi individu terbabit sudah melakukan satu kesalahan.

    Penjurit

    ReplyDelete
  148. Tak stujulah penjurit,katalah timer tu diedit supaya sesuai dengan masa anwar hilang.Masalahnya video tu dah keluar dulu barulah orang2 sibuk cek twitter dia kata dia hilang.

    ReplyDelete
  149. Kalau ikut gambar tu, judgement org boleh bias. Gambar terlalu low quality. Boleh jadi dia, dan boleh jadi bukan dia. Jadi element identiti tu terlalu lemah untuk dibuktikan. Melainkan kalau badan dia ada scar ke, ada tahi lalat ke... boleh lah yakin. Even kalau orang yg biasa pakai jam tangan ada kaler tone ditangan dia. Ni tak tau la plak pakai jam belah mana...

    Penjurit

    ReplyDelete
  150. Kalau saya yg nak mengania DSAI, memang itulah step yg saya lakukan. Check dulu twitter dia, facebook dia, malahan hantar org untuk teropong dari jauh dimana DSAI. Tak ada lah nanti kantol bodoh... Pastikan DSAI pada masa tu tak dirakam kan dimana2 cctv yg lain dan lain2 lagi. Mesti lah ada homework yg cukup...

    Skrg ni nampak cuma tak cukup hitech untuk bagi nampak timer tu tak ada cacat cela... tak tau kenapa.. Tapi itulah yg belaku dan dapat dibuktikan

    Penjurit

    ReplyDelete
  151. Penjurit,

    Saya nampak sama aje,terutama part tulang pipi dgn pipi dia yg ada kesan hitam tu,rasa memang dia dah.Kesan hitam kat pipi dia bukan kira tanda unik ke?

    tapi itu mata sayalah,lain orang mungkin lain pandangan

    ReplyDelete
  152. Polis bukan dah sahkan ketulenan video tu ke?Pelakunya mungkin belum tapi bila dah disahkan ,maknanya polis ambilkira semua faktor kan?

    ReplyDelete
  153. wow... sedangkan teknologi korea yang mahal tuh kata mirip anwar, korang yang takat tengok melaui youtube bole kata bukan anwar... lagi hebat youtube dari teknologi korea ek...

    membazir btol polis nie hantar video tu jejauh.. bodo polis nie... dari bagi kat korea, baik dia bagi kat milo suam.. jimat da duit tu..

    -sarcasm-

    ReplyDelete
  154. Macam ni lah, kalau kita nak trace sampai keakar umbi kita lihat dimana bukti yg paling kuat. Ikut path itu.

    Kalau saya, saya tahu timer sudah disunting, saya andaikan ada unsur pengnaian, jadi saya susur ke siapa yg menghasilkan video ini, ada tak video yg lain, kalau dah dapat siapa, saya perlu siasat kenapa disunting viseo ini, dari mana dia dapat, dimana video yg belum disunting.. dan bla bla bla...

    Bukan nya pula saya nak pastikan siapa pelaku / identiti didalam video tu, sebab tak ada bukti kukuh untuk mengatakan lelaki tu DSAI

    Penjurit

    ReplyDelete
  155. Itulah masalah nya, komputer tu cuma boleh kata ianya 'MIRIP' dia tak boleh pula kata 'INI DIA... YG DICARI_CARI,,,, AKU KOMPIRM' he he he

    ReplyDelete
  156. Saya rasa polis dah buat semua step tu,sebab tu polis berani sahkan ketulenan video tu.Walaupun polis tak perfect tapi saya masih percaya integriti polis dalam kebanyakan perkara.Saya yakin polis dah tengok kesemua copy yg ada.lagipun dato' t begitu yakin sampai sanggup membawa ke tengah kes ini.Kalau dia kantoi menipu habislah dia.Diorang malah sanggup bersumpah laknat untuk membuktikan kebenaran.

    ReplyDelete
  157. Datuk T dan Rahim Tamby Chik tu berdendam dengan Anwar Ibrahim. Jadi dia buatlah satu video seks palsu gunakan pelakon yang serupa dengan Anwar Ibrahim. Kononnya nak jatuhkan Anwar. Tapi malang sekali banyak kepincangan yang terbongkar dalam video yang didedahkan...

    Kesian datuk T (Tipu/temberang)

    ReplyDelete
  158. Dalam dunia ni, kita tak boleh RASA... bukan susah pun, gunakan mouse untuk zoomkan monitor anda... Untuk mencarik kebenaran kita kena jujur... Lihat di back ground 2011 pada pemasa tu. Ini bukan tulen. Ini dah disunting.

    Saya tak setuju jika anda kata video ini yg sudah di sahkan ketulenannya. Ini cuma spekulasi anda sahaja... anda RASA...

    Penjurit

    ReplyDelete
  159. Ini bukan main rasa2 penjurit,polis yg sahkan ketulenan video itu disiarkan di semua media.Mustahil penjurit tak tahu.Yang tak sahkan lagi cuma pelaku.

    ReplyDelete
  160. malulah dan nak temuntah aku tengok gambaq boroi sorang tu

    ReplyDelete
  161. Ok ini saya petik laporan Berita Harian bertarikh 2/4/11 yg mengesahkan Ketua Polis Negara sendiri mengesahkan ketulenan video itu.

    Ketulenan rakaman itu disahkan pakar tempatan yang dilantik Polis Diraja Malaysia (PDRM) bagi membantu memastikan kesahihan video seks berkenaan kerana timbul pelbagai tanggapan orang ramai mengenainya, terutama Anwar yang mendakwa ia adalah konspirasi politik bagi menjatuhkannya.
    Ketua Polis Negara, Tan Si Ismail Omar, berkata berikutan keputusan itu, siasatan kes video seks oleh pasukan penyiasat khas yang ditubuhkan PDRM kini dalam peringkat akhir sebelum kertas siasatan diserahkan kepada Peguam Negara untuk tindakan lanjut.

    “Sebaik menerima bahan bukti iaitu pita rakaman video seks itu, polis serah kepada pakar untuk mengesahkan ketulenannya sebelum hasil laporan diterima. Laporan pakar mendapati, rakaman video seks berkenaan adalah tulen dan berikutan itu, siasatan kini sudah berada di peringkat akhir,” katanya pada sidang media di Pusat Latihan Polis Kuala Lumpur (PULAPOL KL), di sini semalam.

    ReplyDelete
  162. Banding pada warna kecerahan pada tengah character 0 pada 2011 dengan character 0 pada 02. Jika kesan opaque yg betul, kecerahan tengah character 0 pada 2011 akan berubah2 apabila kaki atau kain pelaku berlalu merentasai character pemasa tersebut...

    ReplyDelete
  163. Ori ka tak ori ka, pi mai pi mai, Anwar mesti kena. Kalau tidak nyaya puak2 UmNgok pula kena gadai buah p*l*r dengan balak dia.

    ReplyDelete
  164. "2 Apr 2011 ... Beliau juga tidak menolak kemungkinan polis menghantar rakaman video berkenaan untuk dianalisa oleh pakar luar negara. ..."

    ReplyDelete
  165. alaa ..xda mirip anwar ibrahim pn..kecoh laa ..jauh panggang dri api ..

    ReplyDelete
  166. Aik? gambar dalam utusan tak ada plak time tu, kena potong,... sensor tak kasik tunjuk time... kebetulan pula...

    ReplyDelete
  167. Anon 7:35PM,kalau ko tengok gambar ni ,goyang jugak kot huhuhu

    http://www.flickr.com/photos/62231308@N04/5660861443/in/photostream

    ReplyDelete
  168. secara bebas sy nak komen...bukan sokong sape2....kalau nak dakwa penzina or peliwat....kena ada saksi....mana saksi?? nabi ajar macam maner? kiter tak boleh gunakan video yg tidak jelas seperti ini....adalah sangat salah...anda mungkin menghukum org yg tidak besalah.....org melayu kaya ngan pepatah..lupakah dengan pepatah "pelanduk dua serupa"?.....jgn buat dosa mengfitnah org.

    ReplyDelete
  169. INI LAH VIDEO LUCAH YANG HALAL UNTUK 1 MALAYSIA. BOLEH KITA TONTON BERSAMA MAK, AYAH, ADIK, ANAK-ANAK & SAUDARA MARA.

    ReplyDelete
  170. Ok,kita dah dapat sikit kesimpulan,yg mana teori milosuam tak boleh pakai sebab objek berterbangan(yg dikatakan tisu) tu memang banyak kali berlaku bukan sekali saja.Mustahil ada orang ramai2 dok dalam tu main baling2 tisulah pulak.

    Pendapat aku mungkin juga serpihan2 tisu yg pelaku mirip anwar(tak mau sebut direct)tu gunakan untuk kesat air maninya bersepah kat atas katil.Sebab tu bila dia kibas2 tuala dia serpihan tisu2 tu terbang ke sana kemari.

    ReplyDelete
  171. Ankonez,

    Kalau dah dapat tahu pelaku dia boleh hukum tak?

    ReplyDelete
  172. aku tengah tunggu bila ler nak kuar video lucah ustek haji datuk zul al kulumi main dengan orang turkey... orang mesia kan suka politik lucah2 ni.

    man

    ReplyDelete
  173. sumpah laknat kalo brani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  174. Ok, ni dia CSI PDRM cabuk...

    Ok kalau ikutkan element penting dalam sesuatu scene adalah masa! Perhatikan kat pemasa disebelah kanan tu. Ada beberapa benda yg pelik. VIdeo ini sememangnya telah disunting / di adjustkan masanya.

    1) perhatikan pada 2011 tu warna text background tu berlainan pada warna sedikit diluar. Kalau biasa dengan CCTV, sepatutnya warna nya tak berbeza.

    2) Apabila kaki atau kain pelaku melintasi pada bahagian text background, tiada kesan 'opaque' yang sepatutnya. Seperti Timeer ini di ambil pada scene yg lain, dimada background pada masa itu gelap dan tiada aktiviti.

    3) Paling menarik pada saat atau detik 22:44:25, belaku glitch! Hanya pada saat ini. Jiga pemasa ada masalah pada detik ke 25, sepatutnya glith yg sama ada pada detik 22:45:25. Glitch haya belaku pada timer dan tidak pada back ground....

    SO sah timer dah kena usik... agak nya apa motif nya....

    Saya, Penjurit yg sayangkan maruah Melayu.

    ReplyDelete
  175. apa nak pikir dosa ...korang tengok video ni pun dah tambah dosa ...apa pun ..tengok video lucah atas apa sebab ..berdosa hukum nya ..amik korang sebijik sorang padan muka ..takyah tengok la woiii...haram...biar la mereka yg terbabit je yg dpt balasan dari allah nanti ..

    ReplyDelete
  176. Aku pelik betul anwar ni.Punyalah orang cabar dia bersumpah,dulu sepul,yg ni eskay,tetap dia mengelak tak mau jugak.Apa yg dia takutkan kalau tak salah?

    Hukum bersumpah laknat ulama ada berselisih pendapat,satu kata melalui mahkamah,satu kata tak payah pun tak apa.Kat malaysia ni mahkamah syariah kita pun tak berkuasa penuh,jenayah yg libatkan hudud tak tertakluk dalam bidang kuasa mahkamah syariah.Jadi macamana nak bawa kes ke mahkamah syariah?Jadi bila tak boleh bawa,tak payahlah sumpah ye tak?Licik betul anwar.

    Apa salah dia sahut cabaran eskay esok.Eskay dah jemput dia lawan sumpah laknat dia kat masjid sentul esok.Kenapa takut?Esok semua media termasuk tv bertumpu kat masjid al asr sentul.Sepatutnya inilah peluang terbaik anwar untuk lawan sumpah laknat 'pemfitnah2' dia untuk buktikan kebenaran.Tapi aku berani kerat leherlah kalau anwar berani datang dan bersumpah esok.

    Pelik..pelik,orang yg dikatakan 'pemfitnah' pula berani,sebaliknya orang yg katanya difitnah pula yg takut.Orang tua2 kata berani kerana benar,takut kerana salah,agak2 siapa yg benar dalam kes ni?

    ReplyDelete
  177. Penjurit,pihak polis tu siap dapat tengok video penuh lagi,ko dapat tengok sikit aje dr youtube.Agak2lah sikit kalau nak mengaku CSI PDRM pong.

    ReplyDelete
  178. undang2 Malaysia MESTI digubal! setiap kesalahan mesti dibuktikan melalui SUMPAH LAKNAT! Mahkamah MESTI dihapuskan sebab kita sudah memiliki SUMPAH LAKNAT!

    ReplyDelete
  179. milo suam cuba membuktikan kehebatannya yg kononya hebat membuat analisis. TISU?? hahahahahhahahaha. byk sungguh aku tengok tisu berterbangan dlm klip ini. sorry yer. aku x komen psl ni nuar ke x, psl tisu jer.

    ReplyDelete
  180. x ada sesapa pun kata sumpah laknat tu nak ganti mahkamah. tapi.....napelah takut sgt nak sumpah. takut kena lahanat ker. heheh

    ReplyDelete
  181. Tak yah susah2 nak komen pasal tisu yang dibaling ke atau ape ke. Datuk Eskay dan ckp kat TV3 bahawa di ada sewaktu rakaman tersebut. Dah sah DSAI telanjang bulat depan Eskay.Dia nak bersumpah yg di berckp benar. Yang nak buat sumpah laknat ni semuanya akan dilaknat. Dah ckp tak boleh buat nak buat jugak. Bangkali kalau Najibulireili larang baru korang nak dengar kot. Ape punya bebal. Perut pedal zionis.

    ReplyDelete
  182. Tanpa Nama berkata...

    Ok, lagi CSI observations:
    1) Saat nak pakai sluar dalam, belek2 sluar dalam tiba2 pusing ambil tisu. Priority sepatutnya pakai sluar dalam, tapi macam kena suruh ambilkan tisu.
    2) Tisu terbang tu rasanya bukan dibuang, tapi mungkin particle tisu yg terbang kena tiup angin aircond. Particle tu nampak besar kalau lalu dekat dengan lense kamera. Particle abuk kurang pada permulaan, tapi lepas kotak tisu dialihkan particle abuk ni lebih banyak kelihatan. Seperti seseorang sedang menggunakan tisu (org ketiga).
    3) Subjek anwar lebih kidal. Ambil pakaian amoi pakai tangan kiri, serahkan pakai tangan kanan (moral). Napa tak terus tangan kanan? Ambil pakaian pun tangan kiri. so DSAI kidal ke tak?
    4) Subjek juga ada sedikit masalah peglihantan. Masa nak pakai sluar dalam, sluar dalam tu diangkatnya sampai paras kepala, nak carik mana depan mana belakang...
    5) Gerak tubuh tangkas... Tak ada masalah bila berbongkok, dan tak tunjukkan rasa was was bila berbongkok. Bandingkan bila DSAI nak duduk atas kerusi mahkamah.. atau mana2 kesusi bila nak bagi ceramah...
    6) Amoi ada passkan pakaian org ketiga sebelum masuk ke bilik air, pakaian itu ditarik kekanan dan bukannya jatuh kelantai. Maksudnya org ketiga tahu focus kamera dimana.
    28 April 2011 12:16 PM
    ...........................

    Sungguh tajam mata saudara ini. Saya juga baru perasan.

    Gerombolan UMporNO/BN kata video ini tulen. Penganalisis dari korea juga kata video ini tulen (Dr Berita Hairan). Bagi saya juga video ini adalah TULEN. Pembikinan video lucah ini memang tulen. Tiada siapa boleh membantah akan ketulenan video ini.

    Tetapi kita perlu tahu, mereka semua ini merujuk kepada ketulenan video ini. Bukan ketulenan lelaki dalam video ini. Tiada siapapun termasuk PDRM dan penganalisis korea kata DS Anwar dalam video itu. Mereka hanya kata video itu tulen.

    Menjadi persoalan demi persoalan oleh penyokong PR ialah siapakah pelakon utama dalam video itu? Itu sebab kajian demi kajian dibuat oleh rakyat terhadap pelakon dalam video itu, bukan ketulenan video itu. Puak-puak UMporNO asyik pi mai pi mai mengenai ketulenan video. Bukan pelakon dalam video itu.

    Kita tunggu video panjang baru kita tahu cerita sebenar. Kerajaan UMporNO/BN yang ada kuasa mutlak sekarang ini tidak dapat nak berhentikan fitnah ini. Sebab apa, sebab merekalah perancang utama.

    -Dr. LatiF-

    ReplyDelete
  183. Ganti mahkamah lah terus. sumpah tu boleh percaya 100 peratus.

    ReplyDelete
  184. smua nie dpt budget la....bila dh sumpah, milo suam duk kecoh2 kate sumpah x sah la...itu x kena laa..ini x kena laa... (andaian je)

    kalo dh x salah, ape slh nye sahut cabaran sumpah..pnakut!!!

    milo suam nie lagi 1 KESIAN, duk backup DSAI..hidup2 dh kene tipu kaw2

    ReplyDelete
  185. Sumpah laknat untuk menunjukkan dia yakin dia di pihak yg benar.Untuk bersihkan nama dia kalau betul dia difitnah.Tak ada masalah pun kalau nak bersumpah sebenarnya.Mana ada kata hukum haram kalau bersumpah?Kalau ada yg kata haram mesti jenis tak belajar ni.jenis dengar2 cakap orang.Paling kuat pun ulama selisih pendapat;sama ada melalui mahkamah atau tidak perlu melalui mahkamah.

    Kalau nak melalui mahkamah,kat Malaysia ni hudud belum ada lagi ya,jadi mahkamah mana nak dengar anwar bersumpah?Mahkamah mana nak dakwa dia atas kesalahan hudud?

    Jadi jangan panjang2kan cerita,esok pergilah bersumpah.Aku yakin mulutpenentang2 anwar pasti terkunci,terloong dan terpinga2 kalau anwar berani bersumpah esok.Amcam ada bran?

    ReplyDelete
  186. Kalau pemimpin Melayu kita hari ini benar2 Islam, pasti mereka akan bersuara dan menghentikan semua pembaziran ini. Mereka berkuasa dan boleh bersuara. Rujuk kepada hukum Islam yang berlandaskan Al-Quran dan Sunnah yang datangnya daripada ALLAH s.w.t. yang tidak boleh disangkal keadilan dan kesempurnaannya. Semua tatacara dan tindakan yang patut diambil diperincikan dengan teratur dan teliti. Hukum Allah nie, kenapa nak disangkal lagi.....

    ReplyDelete
  187. Minta maaf tapi "tisu" yang dibaling tu nampak lebih mirip seperti habuk..kamera night vision ni memang sangat sensitif, habuk2 yang terbang pun boleh ditangkap. Sebab selepas minit 0:47 boleh dilihat "serpihan2" lain yang beterbangan.

    Saya neutral. Hanya mencari kebenaran.

    ReplyDelete
  188. yg menuduh orang Islam. yang dituduh juga orang Islam. Kenapa tak dibicarakan saja di Mahkamah Syariah? Apa erti Islam didada kau dan aku? adakah hanya sebutan 'aku seorang muslim' adakah hanya pada solat?

    aku percaya, semua ini akan hilang begitu saja jika Anwar melupakan perjuangannya untuk rakyat dan memilih untuk duduk dirumah melayan cucu..

    ReplyDelete
  189. Sebab tu aku cakap, Sumpah Laknat ni memang boleh kita percaya 100 peratus. Tak perlu mahkamah lagi.
    kes liwat, video lucah, Najib kena istihar dalam TV3 media Arus perdana kalau DSAI menyahut cabaran, kes selesai. tunggu je balasan tuhan. Lagi bagus semua kes2 diselesaikan melalui SUMPAH LAKNAT. Senang. Kenapa tak setuju? tak percaya ke sumpah laknat boleh selesai semua masalah??? :P

    ReplyDelete
  190. sok 3 stoges akan ber sumpah, bgus2 trend baru tu, mcm skrip lama je,

    ReplyDelete
  191. yg paling heran, kenapa ye umprono ni suka sgt sumpah da mcm trend lak, ajib sumpah, udin sumpah,ijam sumpah, fida sumpah, 3 stooge sumpah, kepol sumpah, jamil setuju sumpah, pelik mcm bdk2 main pondok2 je la pulak main sumpah2

    ReplyDelete
  192. Nuar kan iblis tentu dia tak kisah siapa pun yg tengok dia main nonok. Serupa juga dgn milo suam (Pondan sial) selalu isap konek org lain. Tak tau malu ke ? Kenapa lah kau pondan sial dijadikan manusia. Kan baik kau jadi babi. Pencacai PKR anak sundal..

    ReplyDelete
  193. JGN LAYAN RANGCANGAN SMPAH MEREKA..
    MEREKA NAK PERANGKAP ANWAR SUPAYA BSUMPAH..

    CUBA BAYANGKAN BILE ANWAR BSUPAH LEPAS TU MEREKA RANGCANG BCANA DKT ANWAR.. MEREKA AKAN KATA ANWAR DAH DIMAKAN SUMPAH BETUL TAK?..

    ReplyDelete
  194. pergh tak terbaca aku semua komen ni, kalau kenakan cas 50 posen satu komen ni boleh tukar minum milo ais hari hari..

    ReplyDelete
  195. 9.42 kenapa lak ko yg x jd babi, lupa lak aku ko mmg babi pun

    ReplyDelete
  196. tampa nma 9.04pm. pencacai umno ni munkin tk paham tentang hukum ,tp yg heranya menteri ugama n ulamak umno ni pun macam tk reti hukum.atau memang mereka ni terlibat sekali kata lain merestuinya .

    ReplyDelete