Wednesday

Lagi profile Facebook hina Islam jom report!


Selepas kejayaan kita menutup profile-profile, serta fanpage-fanpage yang menghina Islam sebelum ini, dengan cara melaporkannya kepada pihak pengurusan Facebook secara beramai-ramai (berjamaah). Hari ini ReJaM© nak mintak tolong para pembaca untuk melaporkan sebuah lagi profile yang menghina Islam dan Rasulullah.

Sebagai makluman, jika kita melaporkan sesebuah page itu dengan cara yang sama (laporan yang sama), Facebook akan menutup profile yang dilaporkan itu dengan lebih cepat. Di bawah ini cara melapor, sila ikuti langkah-langkah yang ditunjukkan.



Dah faham? Ok, untuk mula melaporkan sila klik sini [Facebook]

ReJaM© "Terima kasih atas sokongan anda, semoga usaha kecil ini dikira sebagai satu kebaikan..."


Update 28 April 2011,18:00 : Atas sokongan anda semua profile kurang hajar ini telah ditutup oleh pihak pengurusan Facebook. Terima kasih.

52 comments

betul tue rejam n khalis.. report3.. khalis pon letak kat dalam blog khalis.. nanti ramai la lagi yang report

Cara ni nampaknya memang berkesan, profile-profile sebelum ni semua berjaya ditutup =) terima kasih semua...

nk curik ltk dlm blog jugak..sebarkan..pastu report ramai2..
mohon permisi brader milo..

yg en ajar tu optionnya mcm dah xde

Ok done...kena sebarkan ni..propaganda kafir je ni..

Daging Tiruan - Made In China

kalau buat benda yg sama utk PARPUTODI xboleh ke?

We have received your report.
Learn more about how to handle harassment in our Safety Centre.

dah report... mari samer2 sebarkan..

aper ni woi.aku tk nampak ape pun salah orang tu.mane hak kebebasan bersuara yang kite laung kn selama ini....same je kau ni pondan suam ngan geng songkok tinggi...

x faham.. kita x buat apa2pn,tp mreka yg buat lebih2. bila kita buat,kata kita ni agama pgganas. spe yg pngganas sbnrnye ni?! masha'Allah.. mga Allah beri kita kkuatan.

done...!!!kuang ajor betul...ni la jadinye bila umat Islam tidak bersatu...mereka semakin berani...tunggu saja masenye...Khilafah akan ditegakkan...umat Islam akan disatukan di bawah pemerintahan Khalifah...Allahuakbar...!!!

aper ni woi.aku tk nampak ape pun salah orang tu.mane hak kebebasan bersuara yang kite laung kn selama ini....same je kau ni pondan suam ngan geng songkok tinggi...

--------------------------------

kepala hotak kau!

Tidak hairan mengapa ia menghina Islam sebab ada juga yang mengaku Islam tapi menghina hukum Islam. Seandai Umar r.a masih hidup pasti hilang kepala mereka yang menghina Islam dan hukum Islam.

Kenapa perempuan suka tayang body pada lelaki


Smartphone : Risiko "privasi" pengguna terdedah.


Cara menyorokkan Shoutbox di Blogspot.

.

Perbuatan yg hina..saya ni bukan Islam, namun saya mendapati perkara ni sgt 'offensive'..terasa panas hati bila melihat profil FB nie. Sekiranya pemilik profil nie mmg beragama Islam atau murtad, saya x tahu apa nak cakap..terkelu lidah, biarlah org Islam sendiri menilai. Kalau ni perbuatan bukan Islam,hentikan perbuatan keji ni dan jgn menyamar sbg kononnya Islam..Jgn timbulkan masalah di Malaysia..mereka2 ni pengkhianat yg patut dikenakan hukuman mati!!!!
P/S: dah report kat FB

yes..dah buat

bos minta izin copy gambar atas ni ek..nak letak kat blog ajar yg lain..

err kalo tengok dari ayat dier macam melayu islam


Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Ingat setiap perkataan itu doa. Kalau jantan kau gurau kata cerai kira masuk talak yang sah tau. Itu doa. Jangan main-main.

Marilah kita sama-sama buat repot mengenai FB ini. Semoga Islam terus bersatu. Semoga pemilik FB itu mendapat balasan setimpal dari Allah SWT.

"Islam is the way of life"

-Dr. LatiF-

roger n out

dh block dh...

nak letak kat blog boleh tak?

http://nohisme.blogspot.com/

Dah2.. Benda ni jangan libatkan politik.. x kira la BN ka PR ka, kita kna report sbab dah libatkan agama..

aku bereh doh...vdio 'anwar' no 2 aku tgk doh satni.aku tgk perot dia besar dooh.x panda lasom cari pelakon.hahaha....

Teruskan usaha murni demi keAGUNGAN ISLAM. FB seperti ini wajar didesak
dan dibatalkan.

tahniah MILOSUAM ..hb

done..dah sebar pon kat group2 yg lain...Allahuakbar

dah buat dah..kurang hajaq sungguh la...kalau ada kt depan mata memang mati kena pijak!!!!

hmmm xabez2 nk persenda agama...xfhm btl..dowg dpt dwit ke wat sume menda ni haish~~~~~

aper ni woi.aku tk nampak ape pun salah orang tu.mane hak kebebasan bersuara yang kite laung kn selama ini....same je kau ni pondan suam ngan geng songkok tinggi...
---------------------------------------------------
oi setan kepalahotak ko kebebasan bersuara ini menghina bodoh

Gua tabik kat brader Ganesh kat ats ni..
Walaupun berlainan agama tp masih lg
mempunyai nilai2 murni spt org yg beragama
Islam. Semoga Allah memberikan hidayah
kpd saudara Ganesh. Insyaallah..

Takbir !!

Islam Is The Way Of Life

-@migo-

ok dh buat dah..tp benggang milosuam dh blok tk leh komen kt fb....mgkin komen tk mmberi faedah...
sedih..huhu...

Julie Waty
done...seemoga ALLAH menurunkan bala kepada org yg menghinaNYA

ini la hasilny kalu islam tu diguna pakai ditebuk sana siki sini sikit bkn seluruhny, hasil tarbiah songkok tinggi

done...bangang betul la org nih

cam dah kena block je tadi saya check. berjaya!!

SKMM tak mahu tangkap orang hina Islam, diaorang tangkap orang hina raja jer. Kadang-kadang aku rasa SKMM ni macam dianggotai oleh orang-orang kapir jer.

aku xjumpa la page ni

aku pn x jmpe

tanda2 akhir zaman semakin menghampiri pabila terlalu ramai manusia berckap tanpa berfikir,melakukan perbuatan yg bertentangan dengan ajaran dan sekali gus meremeh kan agama itu sendiri.Dan perkara ini adalah salah satu dr contoh manusia yg hilang pegangan di dunia dan juga akhirat. :(

x pnah jmpe profil cmtu,ad profil cmtu mmg kne block..
thanx 4 the information..


EmoticonEmoticon