Thursday

Video Ratu Cantik Bapok 2010 (Miss La'knatullah)



Ini hari gua nak ajak lu orang semua muntah beramai-ramai tengok video bangsat giler, Miss Malaysia 2010. Ini bukan Miss Malaysia biasa punya bhai, ini Miss Bapok punya. Sekali tengok mati-mati gua ingat perempuan cantik, bila dengar dia punya suara fail beb!

Gua ingat mufti, ustaz-ustaz dan menteri-menteri serta perdana menteri pun tak sedar kot ada event macam ni. Ini negeri Perdana Menteri ni bhai, Negeri Pahang. Dalam kesempatan gua menconteng blog ni, gua nak war-warkan juga kepada pihak-pihak yang berkenaan agar mengambil tindakan yang sewajarnya. Ini bukan Amerika!

Sudahlah hari-hari kita disuap dan dijamu dengan berita seks, seks, seks, lepas berita seks liwat, liwat, liwat. Media arus perdana pun sekarang ni dah jadi media 18SX. Adik gua yang umur 6 tahun pun dah tau sebut liwat, dubur, main pelacur. Memang celaka media kita hari ni, media lucah bangsat! Ni tambah lagi satu ratu cantik maknyah pulak.



RentaP© "Jangan sampai satu hari nanti keluarga lu orang ditabalkan sebagai Miss Bapok! Bala beb!"

77 comments

gila babas ah... Ya Allah! jauhkanlah kami dri azabmu!

bala...bala...ni bala ni...

takkan nk tunggu org ramai buat laporan polis kot baru nk bertindak.......

malu btol la aku dok malaysia nih...

apa nak jadi dgn malaysia bapok pun diiktiraf,yg bodoh tu org yg bertudung pun ada pergi majlis tu menyokong benda ni semua.....bala...bala..bala

jali AMK Kelana Jaya delete 7 April 2011 at 05:40

aik konon konon tak suka,walhal kat rumah berskirt

Inilah taktik provokasi puak pakatan haram
Lepas tu salahkan kerajaan Barisan Nasional

Woi!!!!
Kalau tak suka, malu nak dok Malaysia
Ko boleh berambus dari Malaysia!!!

noraniza idris pon ada sekaki wat persembahan..dh xda job sgt dh ke dia tu..

bodoh babi anjing sialan

terbaik laaaa...malaysia tanah air ku...haha

Jangan smpai negara kt trn bala da la..
hope turun bala kat kaum2 bapok ni ckp...
menakutkan btl...
agenda ratu pondan ni sejak dl ag dah ada...
penaja dia ada ddk dkt wangsa maju...
ak pnh jmpa penaja ni...
Ya Allah tktnya la ak....

aaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!! laknat sungguh!!! dah takda keja ka mereka neh?

Illuminati at the final stage of readying Malaysia for......

DUNIA AKHIR ZAMAN SUDH HAMPIR SGT....XSILAP AKU EVENT NI SIAP ADA PERMIT WOIII.....SAPA BG PERMIT TU NTAHLA,KT PAHANGKN SMUA BLH (TAPI CERAMAH PR XBLH)HABISLA PAHANG KENA BALA NANTI. BALA SMUA NIH

uuuuuuu dasyaht giler ler......
ntah2 ni program under FLOM tak????
hahaha
bala bala
ni sume bala ni
saya ada seminar ni sebenar nye :P

kuantan ni memang terkenal ngan nama jolokan mini Hadyai (kalau terjadi di kuantan la.)..sape tau lorong kunyit,sape tau jalan wong ah jang, angkat tangan macam saya....ni sume pot lubang sedap le..
mane pak mufti..mane pak munkee..mane eeeee..mane sume ni..senyap dah ke..ni sume menunjukkan akhlak kita semakin tercemar..sebelum mencangkan pembangunan..canangkan dulu pembangunan akidah.ni lah kerja pemimpin..ngok punya ngok..

-kopicure-

hmm tu la akibat xnk ikut perintah ALLAH.. sy bukan nk bepolitik..sbb sy ahli akedemik..tp..perbincangan secara akedemik n ilmiahnya di kuliah2 yg merujuk pd buku2..mmg hudud hak ALLAH..bukan hak manusia.. Allah perintahkn hudud.tp x d laksana... mcm perintah solat dlm Al-quran..boleh lak kite ikut.hmm takutnye.. ya ALLAH jauhkan aku dr huru hara kiamat

macam sendiri tulis artikel, sendiri komen aje nyah!

jgnlah gitu tak bestlah, bagi org lain pulak komen nyah ...

nyah takde nafsu ke nak jadi Miss apa2 ke? takkan takde kot?

Malaysia ni dah smakin jatuh taraf sama dengan Thailand.

Ulamamak2 UMNGOK tu tahu kutip elaun je la. Ape diorang kisah.

kiamat semakin hampir,apakah tidak terfikir,atas kerakusan nafsu manusia buat segalanya,insaflah wahai manusia dari dia kita datang dan kepadanya kita pasti dan pasti akan bertemu semula...fikirlah sesaat utk agamamu...tak esok lusa maut wajib menjemput kita

Sokonglah lagi UMNO!...

ni betul2 2 ALAM ni......x takut ke bumi x terima diorg...?


MZKI

yang mana satu tulen yang mana satu idak, awak pun dah konfius ni.. gila!

tanpa nama.. 8:01 AM
xdok bnda laen doh nok komen?
care same je nk condemn.. kah kah kah..
siyang ke mung.. xdok org nk lyan..
ni pun ak nok sukke bace komeng mung...
lucu,, lawok... adoila..
weh,,, balik jaga bini laaa... wak air milo.. cicoh nga sekuk deh..
g nuh.. ish3..

nak muntah nengok...

terbayang-bayang cerita 2 alam...tak diterima kubur..

aku ttp nak salahkan UMpORno..ada aku kesah??

To Sokong BN

Hek elehhh.... suka suki suh orang blah dari Malaysia.. biol tul la. patut hang suh orang yang merosakkan Malaysia ngan maksiat ni la patut halau.. Lagi bagus halau bapak hub hiburan... Nak jilat pun agak2 laa.. Salah tetap salah oiii.. Hati dah hitam sangat ka ha?? Hang suka ka anak laki hang jadi bapok?? Ka hang memang bapok?? Wahahhaha


-Rakyat Yang Celik Akal-

"Sokong BN berkata...
Inilah taktik provokasi puak pakatan haram
Lepas tu salahkan kerajaan Barisan Nasional

Woi!!!!
Kalau tak suka, malu nak dok Malaysia
Ko boleh berambus dari Malaysia!!!"

woi manusia..ni bukan masalah B.N ka P.R ka...
ni masalah ISLAM...kalau hang kapiaq mampuih p kat hang la....
sebab ada org dok menyokong benda2 mungkar ni la Allah S.W.T turunkan bala..

Bab ni korang nampak emosional pulak, tapi kalo bab korang membela penzina & peliwat tu lagi lah dahsyat, tak fikir pulak pasal tu....Kiamat dah dekat....

MiloSuam pun 2x5 dgn Miss2 kat atas tu wakakaka...

Pergh siap ada suami tu maknyah ni...tahap gila babas diluar pemikiran kte event ni...hancurhancur...mcm xcaye dibuat diPahang..ingatkan kat US nun..ade permit plak tu..sapa bg permit kt event cmni?

To Tanpa Nama 7 April 2011 9:03 AM


Wei bodohnya hang ni... Hang tau dak apa hukum suka2 tuduh orang seorang peliwat dan berzina tanpa cukup bukti dan saksi?? tambahan pulak kes sedang berjalan, hang senang2 ja tuduh orang tu salah.. wei bahlol ni miss bapok ni kat depan mata la mangkuk... Ni la cakap tak pakai akai... Ni mesti otak dah kena brainwash dengan tv3 suku ngan utusan meloya... wakakkaaka kecian2..

-Rakyat Yang Celik Akal-

HanCur juga Islam di Malaysia ini tidak lama lagi. Secara terang event ini dibuat di sana dan mendapat permit. Mengapa dengan mudah event begini dibuat? Adakah event begini sangat bagus digambarkan bahawa Islam agama rasmi Malaysia? Apa sudah jadi sebenarnya sekarang? Kenapa makin lama negara Malaysia ini jadi begitu teruk sekali? Adakah salah pemimpin negara kerana tidak memantau perkara ini? Atau salah jabatan agama negeri kerana tidak sedar akan kewujudan event sebegini?

Event maknyak ini sudah jadi kebiasaan pula.Seperti tiada apa-apa yang salah telah berlaku. Sudah terang ini event Laknatullah....

Semoga Malaysia kembali kepada Islam. Saya takut Malaysia akan senasib dengan Tsunami Jepun. Saya tidak mahu keluarga dan rakan-rakan saya menghadapi malapetaka sebegitu Ya Allah....

-Dr. Latif-

BN
Bapuk Nyah

aaaaaarrrrrrrgghhh lari!!!!!!bapok celake!!!!!!
bala2!!

Ya Allah mcm2 yea..oversea ade Pahang pn ade....
mcm2 la org skg ni..wajarnye penyekatan budaya2 mcm ni pihak berwajib harus ambil berat isu2 sperti ini agar kita nty tidak same dgn org2 kafir yang menyokongnya kehidupn homoseksual,gay,lesbian dan sebgainya...jgn biarkan Malaysia setaraf dgn mereka.kalau lelaki tu lembt tp berpakaian sprti lelaki sejati perangai sprti lelaki sjti itu xde mslh ttpi y jd mslh biler pertukrn jntina ini berlaku...dan pergaulan seksual terlarang...ingt zmn Nabi Luth dahulu mahukah kita diterbalik kn bumi?

kah kah kah...................
mmg babi2 umngok suka benda mcm ni....
masyarakat yg rosak adalah aset yg penting buat umngok and the gang...
mcm kumpulan PUKIDA, geng tak berakhlak ni adalah aset penting buat mereka....
kumpulan bapok juga penting buat mrk....
kita tgk apa kata mufti boneka umngok....

tak kuasa i nyaahhh...benci..benci...benci kt UMporNO

-Rakyat Yang Celik Akal-

----

Bukan aku bodoh ko kot yg bodoh, bukan fitnah tapi realiti ko je yg tak boleh terima kenyataan wakakaka

huahahhahah i kan..kalau you nak tau..i memang suka dengan UMNO..you tau la..UMNO bg i wat maksiat..kate nye nanti mak sihat..you tau la UMNO ni bukan suka islam..UmNo suka tau Main jubur,main bunTUt.....skrg UMNO main I pulak..I pun heran la..UMNO ni suka maner satu..susah tau nak puaskan UMNO ni..

~pendekar tanpa nama~

dia dah disabit kesalahan ker wahai si pencacai najis UMNGOK? sedap je ko kate die peliwat,penzina..ape bukti ko?setakat baca paper haram jadah ko tu memang la bengap jadinya

To Tanpa Nama 7 April 2011 9:55 AM

Oi keldai tu aku tanya hang, hang tau dak apa hukum tuduh2 orang ni peliwat dan penzina?? Woi keldai UMNO bodo, hampa punya pemimpin yang terang2 nak jadikan Malaysia ni hub hiburan dan terang2 nak jadikan Malaysia ni tempat maksiat tak mau bising ka?

Oi keldai, aku dah tengok video tu, dan aku pun sangsi yang tu DSAI.... tapi kalau memang dia ,tak terjejas pun penyokong PR sebab kami bukan sokong individu tak bermoral kami dokong parti yang bermoral.. Bukan macam hampa, dah memang terbukti rasuah pun boleh ada jawatan lagi dalam kerajaan keldai UMNO...

Tu la aku cakap hang ni memang dah di brain wash oleh tv3 suku ngan utosan Meloya... Ni kes miss bapok ni apa cerita? Hang sokong ka? Bodoh punya keldai..keldai pun tak bodo macam hang.. dah la tak buh nick name susah nak panggil, jadi aku panggil keldai ja laa... Wakakaka

-Rakyat Yang Celik Akal-

jubo mu miss malaysia... xpayah bagi salam la..
bodo punye manusia jahil

Aik..yg menang peraduan tu ade suami jugak...

kat sini yang masih sokong BN tu nak nyibuk lagi buat apa?? mak nyah makin berleluasa pun masih nak sokong BN yang taktau pasal hal agama? baik korang gi main jauh-jauh! syuh syuh syuhh

eleh kalau kau tak suka apasal letak video...kalau kata lucah jangan letak gambar pun

sebenarnya kau memang promote benda ni

kau tak ambik bahagian ke nyah...

wakakakakak

kepada yg sokong kerojaan LUcah 2

awat yg duk bela sngat mk nyah 2..
bahn pungkoq mak nyah la 2...
kah3

-Rakyat Yang Celik Akal-

----

Sesedap mulut ko je gelar orang keldai, ko nak aku panggil ko BABI ke...

To Tanpa Nama 7 April 2011 11:28 AM

Alahai sentap pulok penyokong maksiat ni... Hang nak panggil aku babi panggil ja laa... Ada aku kesah? Babi tu boleh disamak, kalau yang sokong maksiat boleh samak ka ha keldai? Wakakakaka, baru sikit dah sentap... Booooooo....=O

-Rakyat Yang Celik Akal-

SUDAH!!!!!!!JGN GADUH2..
AKU SABAGAI ORG ISLAM DAN RAKYAT PAHANG BEGITU MALU DAN TERASA TERHINA DENGAN PESTA YG DIANJURKAN OLEH BAPOK NEGARA(BN) INI!!

MANA AR PERGINYA MB PAHANG DAN NAJIB!! TAK KAN SENYUM DAN BERDIAM DIRI JE?? KALAU NEGERI SENDIRI PUN KUCAR LANAR...CAMNE AR NAK PIMPIN NEGARA..

INI BUKAN MASALAH KEMISKINAN..TAPI AKHLAK UMAT ISLAM YG JAUH TERSASAR!! ASTAGFIRULLAHALZIM!!

-AMRI-

Bendo tu nipih ajoo.. Kito tukor jo kerajae hok ado sekare ni denge PR, habih cerito.
Jom pakat undi PAS !!

@

teruk sgt dh malaysia skrg..
hancusss..
last tuh pemenang ade sebut suami tercinta..
suami ke isteri sebnrnye?=.="

Malaysiakan negara ISLAM secara SEDERHANA.
Lama-lama jadi macam Autralia yang mengiktiraf golongan Gay dan Lesbian.

Golongan Pemuda Zaman Nabi

Pendapat Ulama Berkaitan Fitnah Zina dan Politik Lucah

Hentikan Gangguan Seksual Terhadap Lelaki!!!

JIka dengar betul2 ada yang cakap "saya mewakili KERAJAAN NEGERI" dan ada sindir hukum kewajipan menutup aurat "Kalau kat kelantan tak boleh dedah aurat sebab dosa" .

owh!..kt pahang, patutlah..sultan boleh mansuhkan dosa diorang..kuikuikuikui!!..

babi punya bapok

bapokkk engkaulah lagenda cinta kuu...kahkahkahkah

http://groups.google.com/group/ada2aje/browse_thread/thread/c6a5fa60c92ad156

gua rasa beb bapok2 ni keistemewaan dia org sbb dia ada stor kunyit. meluat aku tgk, baik aku tgk usop welcha lg baik dlm HMLBK.sekurang2nya dia ikhlas dlm berhujah banding dgn UMNO laknatullah yang lebih bapok dari bapok


KOMANDO PENCEN

buka link kat bawah tu kalau nak tau siapa dia blogger MiLo-SuaM, nak layan wat apa, satu species dgn yg disokongnya.

http://2.bp.blogspot.com/-0FbumNvS_VQ/TZV8D7vRd3I/AAAAAAAAHXo/rv5dNBQ3FBs/s1600/milosuam2.JPG

dia marah tu pasal tak dapat jadi juara!

kejenya provoke orang kat blog.

lepas ni wat la event gay and lesbian lak. wat open la...dah takyah sorok2

part2 dalam video tu yg aku takleh nak terima :

1. pengacara tu ada title "datin" dan namanya pakai "binti"

2. bila pengacara sebut "aaa miss malaysia pahang, aaa duaribu sepuluh" (temuntah)

3. bila ada salah satu pesesrta tu yg rupa tak mcm pompuan langsung, still mcm laki

4. yg datang nengoknye ramai jugak ada dari kalangan bapok, pakcik dan makcik

5. semua bapok mengontrol suara mereka agar kedengaran lembut tapi sebenarnya tak sedap langsung

6. bila pengacara sebut kat miss kelantan yg kat kelantan takleh pakai seksi, dosa ! (tau pulak dosa tak dosa)

7. artis bertudung siap buat persembahan dan memberi sokongan

8. pemenang cakap dia disokong ahli keluarga siap ada suami lagi

hehehheheheh tanda tanda akhir zaman dah......................

U Maknyah NO, uhhhh tak kuasa i, tak rela uuuuu..........

sokong bn:
Inilah taktik provokasi puak pakatan haram
Lepas tu salahkan kerajaan Barisan Nasional

Woi!!!!
Kalau tak suka, malu nak dok Malaysia
Ko boleh berambus dari Malaysia!!!
---------------------------------------------------------
nir otak kolot nirr,, peduli hape ngn politik,,
ni pasal agama ISLAM ,, MALAYSIA NEGARA ISLAM..
ko sebuk2 ngn BN ko ,,

kita bako je.

mengarut jer lah.... pening kepala aku.. adeh, tak faham kenapa semua ni berlaku di tanah airku yg tercinta...

nok,aku tau ko jeles ngan bebudak tu kan?,tak payah la nak kaitkan dengan politik pulak,jadi tea boy pun ok nok,buatkan milo suam untuk papa hebat.duit pun masuk

REAL KATAK: KOMEN;
JGN LUPA TAHUN 2007 KALAU X SILAP.. ADA GEGARAN UNSUR GEMPA BUMI KAT KG JANDA BAIK PAHANG... TAPI MAGNITUDNYE KECIK AJER... AMARAN TU....
KAT JEPUN GEMPA BESAR YG X ABIS2.. SEMLM ADA LG.. SEBLM NI PUN ADA AMARAN.. KECIK AJER.. PM JEPUN KATA.. JEPUN KAWASAN GEMPA TAPI X MUNGKIN KAN TERUK.. TAPI BARU2 NI ALLAH TUNJUKKN KUASA NYA... SO NAKKN KE MALAYSIA JADI MCM JEPUN...
NAUZUBILLAH MINTA DIJAUHI MALA PETAKA KAT BUMI TERCINTA INI...

ni mana pegi jabatan agama islam? ke ada cable besar jaga program camni?

macamana nak share dalam face book ni...biaq semua orang tau keadaan sebenar malaysia masa kini

Nak heran apa ngan puak2 UMPORNO ni,depa kan pencinta juboq,event cam ni biasa la diorang sanjung,tkn x tau kot nyawa UMPORNO bernafas kut lubang juboq sayfool tu setakat ni
.so pecacai mesti la backing abis.

Nuar msti suka ni kalo dia tahu..lagi satu,heran betol,Milosuam Bapok marahkan Bapok?Pelik2

Ya Allah..tunjukkan jalan yang lurus kepada hambaMu yang terpesong jauh ini..Rahmatilah mereka dan pada Noraniza Idris cr lah punca rezeki yang berkat dan lebih baik..jagalah imej bertudung yg anda bawa semoga selamat dunia dn akhirat

mana nk dpt die punya dvd hah.....hahaha

This comment has been removed by the author.

aku anak malaysia
lahir dari air mata pejuang bangsa
usah peduli sakit cedera
usah peduli tewas kecewa
itu cerita lama
kerana aku anak merdeka
pewaris ketuanan bangsa
inilah wajah generasi pemimpin masa depan
bermahkotakan akhlak
berselempangkan iman
tersenyum bangga
kerana akulah pewarisnya
jiwa anak merdeka


*ish paham ke bahasa kias aq ni


EmoticonEmoticon