Monday

Lagi gambar tipu Berita Harian!


TERIMA kasih kepada pengirim gambar yang mengirimkan gambar ni. Seblum ni ni Berita Hairan penipu ni dah buat hal keluarkan caption gambar palsu untuk memburukkan salah seorang peserta perhimpunan aman BERSIH 2.0 [Penipuan jijik].

Kali ni gua dapat satu lagi bukti gambar tipu dikeluarkan oleh Berita Harian. Mula-mula dapat gambar ni, gua tak perasan apa yang tipunya? Mamat yang hantar gambar ni pun dia kata tipu je, tak tak bagi tau apa yang tipunya?

Tapi bila gua tengok dengan lebih teliti, memang sah kantoi Photo kedai (Photoshop). Memang kambeng Berita Harian nih boleh pulak dia letak gambar magic macam ni, kah kah kah


Gua boleh percaya gambar ni gambar real kalau Bendera BN tu diperbuat daripada kain dan Bendera Malaysia diperbuat daripada kayu kah kah kah...

Gua dah bagi "hint" kalau tak nampak jugak lu cubalah cari sampai lu faham kah kah kah...

RentaP© "Berita Hairan, surat khabar kambheng..."


EmoticonEmoticon