Thursday

Keganasan Israel terhadap Palestin Harus dikutuk - Anwar Ibrahim


BARU sebentar tadi terbaca tweet daripada Dato Seri Anwar Ibrahim melalui akaun twitternya menulis secara terbuka "Keganasan Israel terhadap Palestin harus dikutuk".

Serta merta ReJaM® teringat dengan propaganda United Malays No Otak, Umno untuk perbodohkan orang kampung, kononnya Anwar Ibrahim kawan Israel, takut dengan Israel, ejen Israel, hamba Israel dan macam-macam lagilah.

Dari tweet ringkas ini sebenarnya menunjukkan kebodohan propaganda Anwar-Israel itu sendiri. Lihat dengan mata kepala anda bagaimana Anwar Ibrahim secara terbuka mengutuk kekejaman Israel terhadap Palestin.

Tweet ringkas ini boleh dibaca oleh semua penduduk dunia yang mempunyai akses kepada akaun twitter termasuk pihak Israel dan Amerika. Kalau betul Anwar takut dengan Israel, masakan dia berani mengutuk Israel secara terbuka?

Persoalan sekarang, adakah Najib Razak sebagai Perdana Menteri Malaysia berani mengkritik Israel berhubung serangan Rejim Zionis itu ke atas Gaza? Sama-sama kita nantikan, sama-sama kita lihat.

Setakat artikel ini ditulis, tweet terbaru daripada Perdana Menteri di akaun twitternya adalah mengucapkan selamat bercuti kepada semua pelajar Malaysia.


ReJaM "Tunggu nasihat daripada Yahudi-APCO ke Najib?"

Sent from my BlackBerry®

11 comments

Puji dgn keberanian Anwar..kita umat islam tidak perlu takut dgn zionis..takut hanya pada Allah!!!

Allahuakbar

Mintak tolong anwar beri tekanan kepada israel melalui sahabat2 akrab yahudinya..

Minta tolong najib bagi tekanan pada israel melalui APCO..najib kan perdana menteri..anwar ni hanya ketua pembangkang malaysia je..urusan diplomatik kenegaraan terletak pada najib..

Mari kita berdoa untok keselamatan orang palestin !

PM kamu yg guna khidmat APCO Pt Ltd yg berdaftar di Tel Aviv bgi memulihkan imej UMNO Be End tu kau tak melalak2 kt mteka plak?
Memang kau lah macai Umat Melayu Naif Otak nya koloni Be End! Jgn ingat otak semia org naifvm kamu....

Jilat kangkang pemimpin umno lah kau ...anak haram umno!

Tak guna kita berbalah sesama sendiri ! Musoh kita yang sebenar israel tu !

Kih..kih..ni lh ank didik nik ajis maki hamun org smpai nk tulis pn tersalah2..HIDOP POUL WOLFIZTT (susah nk tulis nama yahudi ni)..kih..kih..

Jangan tulis poul aziz cukop , he he he he

Anwar cakap harus kutuk je. Sepatutnya WAJIB KUTUK bro. Lepas ni dia kena kao tow dgn kawan Yahudi dia minta maaf secara diam. Tak caya, kita tunggu sandiwara Dsai yg kin cing berlari.


EmoticonEmoticon