Thursday

SMS ugutan dari Perkasa, Pekida dan Pemuda Umno tersebar


SATU SMS berbaur ugutan dari Perkasa, Pekida dan Pemuda Umno tersebar ke laman twitter. SMS yang dikirim dari nombor +60162755061 yang mengaku sebagai Perkasa, Pekida, Pemuda Umno, dan 80 lagi NGO mengancam untuk mengadakan sekatan kepada para peserta Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu ini.

Di bawah ini SMS yang dimaksudkan.



Kalau dsebelum ini, semasa Himpunan Bersih 3.0 ada juga persatuan silat katanya nak kerah ahli-ahli persatuan mereka difahamkan berjumlah lebih 1 juta untuk halang perhimpunan tersebut. Kononnya mereka nak belasah semua peserta Himpunan Bersih masa tu. Namun di hari perhimpunan, batang hidung pun tak nampak.

Bukan semua orang silat tu sokong Umno BN. Gua sendiri orang silat, tapi gua sokong Pakatan Rakyat. Malah kebanyakkan kawan-kawan gua yang merupakan pesilat dan juga ahli PESAKA (Persatuan Silat Kebangsaan) menyokong Pakatan Rakyat.

Orang nak berhimpun secara aman tak payahlah nak tunjuk samseng.

ReJaM© "Nak tunjuk samseng masuk Wresling lah kah kah kah... "

21 comments

Aku kal no ni tuan pnye tepon gtau "deepak tokey kapet"

Tokey karpet ke ....hehe

Nyampah plak aku dgn blog lu ni milo suam.. Klik je gambar terus link g fb lue.. Terdesak sgt ke nak cr fan??? Nak bc kat gambar tu pun susah.. Dah aku layan pakai fon jerk.. Cam gampang jerk... Cube la wat pop up ke mcm amenoword or anak sungai derhaka tue... Kan ke memudahkan visitor mcm aku ni... Haishhh apptb... Lue nak publisiti lebih ke wat camtu... Bongoks tahap badak...
Teguran ikhlas ni aku bg... terpulang la kat ko nak ambil positif ke negatif...

Betul. Sy pkai mobile phone. Harap admin tukar setting., xdpt baca kalau guna mobile version. Thanks

Biasalah bro nk link kat fb dia lh tu..terdesak!!!
Bab kutuk org no 1, tp benda simple mcm ni pn tak blh buat..perrrgh daa!

Tendang polis..belasaah org..himpun secara aman ke tu bro..bongok!

Kata BALACI.. mana takut dgn ugutan, ayuh turun!!!

itu prang bn yg buat provokasi ,... bongok

beri ugutan konon puiii la dasar bachul. cube jd berani skit mcm jamal ikan bakar beri amaran siap masuk dan tunjuk muke dlm paper lg bru la gentle. jamal la bru wira sejati. kahkahkah puiiii...

Mohon abang long perkasa si berahim katak cabar big show untuk kejuaraan wwe smack down

Saya ingat pakistan jual kapet tu !

Permohonan diterima. Kita akan mengadakan live show antara Berahim Ali menentang Big Rosmah sabtu ini dibukit Jalil.

Himpunan Rambut Rasaksa Rosmah Di stadium bukit jalil. Dijemput semua hadir.

Abg long, abg ngah, abg JIB dan Kak ROS akan turun sabtu ni. Sama2 akan berkumpul stadium. Kita akan bersatu dgn abg Deepak. Harap semua geng2 pekida bersedia awal ye.

Ada pertandingan liwat sekali , jangan lupa budak budak jambu dijemput hadir ...you liwat i , i liwat you ....habis lah teruna ku !

Aiikkk ko gay ke... Syohhh.. syohhh..najis eiii. Umno najis

Bodo..takdok otok..mamang sah macaii

Najis ke nikajis hehe

orang itu bukan gay ! madsud dia berkata itu dalam maknanya !

Anak murid Masitah gamaknya kot?

bukan lah. Anak murid mat sabun (mah bau lah) kwn baik anu,ar bengkok


EmoticonEmoticon