Friday

Video Anwar perlekeh Nik Aziz dan Hadi Awang, lagi peluang Anwar saman Utusan Malaysia


ALAHAI Utusan Malaysia, (sebut Utusan Syaitan). Kalau kambeng diajar baca Utusan Malaysia, kambeng pun akan gelak guling-guling dengan berita bodoh terbaru yang disiarkan oleh Utusan Malaysia.

Utusan laporkan kononnya video Anwar Ibrahim memperlekehkan ilmu agama Tuan Guru Nik Aziz dan Hadi Awang tersebar, rujuk laporan berita untuk orang cacat otak di bawah ini baik-baik.



Sekarang, korang dengar sendiri ucapan Anwar dalam video yang dimaksudkan di bawah ini. Mari bergelak ketawa dengan berita bodoh Utusan Kambeng ini kah kah kah...




ReJaM© " Gua harap Anwar Ibrahim akan saman akhbar yang memang dah nak bangkrap ini... "

185 comments

Perghhh...gua percaya siot.....hahhaaa.....nko xyah tayang mende ni...cai2ubn ni...die bukan stakat buta fakta....pekak lak tu...hahhaaa...ade nk kene saman lagi ni..hahahhaaha

Aku compem,umno terdesak giler nie smpai bole kawal media massa untuk fitnah hahahahak,

Cai celik la wei,celik auta fakta hahaha..bkn pekak je,hati pnuh titik hitam mkn duit haram je,hahahahak..

Maaflaaa....pendengaran gua telus lagi...amik speaker besor2...pegi dgr...xdgr lagi...cfm pekak....hahahaa

perghh kah kah kah.. kompem caii bergumbira ni.. kah kah kah.. kenyataan dsai yg d tgg2 oleh caii2 ubn.. kah kah kah.. mesti x sabau nak update status kat pesbuk.. kah kah kah.. kena plak lidah rasmi depa plak yg ckp.. kah kah kah.. depa percaya je bulat2.. telan jerk idop2.. kah kah kah..
haish.. asyik2 dgr utusan ke kena saman.. boring siot.. kah kah kah.. sian la wartawan yg bkerja dgn jujur kat dlm tue... kah kah kah.. tp klu wartawan tue pandai berfikir xkan la nak dok dlm tue lg lepas kalah saman demi saman.. nak ngaku wartawan utusan ms blk raya pun kompem segan nak mampos.. kah kah kah

Anwar bila nak saman datok nalakarupan 100 juta ? kita dah lama tunggu ni ! Anwar takot ke ?

Mana anwar berani saman datok nalakarupan , nanti pecah lagi rahsia anwar ...hehe

anwar memang ada peluang saman utusan malaysia ! tetapi ada seorang lagi perempuan bernama umi hafilda kenapa tak saman saman lagi ! anwar dayus dengan perempuan itu ke ? atau takot rahsianya terbonkar menjelang pru ini ? berani kerana benar , takot kerana salah , malulah seorang ketua pembangkang takot dengan seorang perempuan !

Speaker haram kt perak ada la hehe..mb haram,tu cai xksh duet haram..bos pn da haram haahah..melayu la sgt..bapak ckp melayu pn xreti kih kih.

Hebat betol kalau anwar bagi ceramah politik , dalam negara , dan luar negara semua anwar tahu ! tapi realitinya takut nak saman umi hafilda dan datok eskay ! takot sebab rakyat akan tahu dalam kain dan luar kain anwar ?

Cehhhh cai,goreng tahi ke,knyataan pn busuk..org nye msty busuk..makan duet haram kata kn,fitnah pn byk..keh keh keh,boring la..jom pasang bndera,dpt duet hahahah.

Kalau tak dapat jadi pm selepas pru nanti munkin anwar boleh jadi gila ! kalau dah terlalu yakin tiba tiba tak jadi kenyataan , itu yang jiwa jadi kacau tu , boleh isi borang masok tampoi atau tanjong rambutan ! apa yang kita orang tengok air muka anwar tak berseri lagi ! macam ayam sakit je ! Cahaya keimanan tiada lagi terpancar diwajahnya , kita orang nak anwar ibrahim 20 tahon dulu punya !

Tntu caye telnjang bulat pnye hahahak..cehhh cai sbnr nye tahu bla dsaman kalah,tahu pmmpn dorg teruk,joli sini sana,blnjer bini apa bini nak,..cume tkot nk tkr,nty xdpt duit fitnah lg..sngap duit haram katakn hahahhak..

Ramainya cai umporno dlm ni...hehehe...klu xda diaorang xbest gak....klu ada diaorang baru ler leh gelak sampai terkuar gigi...hehehe

Saya dulu golongan anwarinas dalam umno semasa pru 2008 , itu dulu , kini tiada lagi , dan selamanya saya akan bersama umno , anak anak muda jangan salah pangkah !

Akkkaaaakaa...speaker tu,speaker jumpe...hahaaa...depa rembat je laaa.....janji ade speaker....

Kalo nk bnding dgn najib plak..mmg jauh sgt kn..mcm semut dgn gajah je kn hahah..bdk soal pasal najis siap bg cntoh 1 pn xdpt jwb..kah kah kah,bt kna gelak bdk skolah je..basic islam pn fail hahahahha..ptut la moral cai nye pn sama..ikot jejak pmimpin,

Bukan 2012 nalla dah kalah saman ke?buang mase je...hhahaaa

Hehheehee...rosmah ngan najib berseri la sgt...hahhahaa..tu pakaimbotox kot?hhahaa

Macai detected!!!kuikuikuikuik...dahla cai...hahahaa....poyo kate awie kehkehkhekhe

Tu xkuat der...ni deepak ni..ape cer?.hahaha...pi bala nk balik ahad ni...nk kempen skali..hahhaha amacam...hahhaa

kondo lembu(kandang orang) delete 22 February 2013 at 15:55

Btl tu,anak ank muda jgn salah pangkah pmimpin songlap duet rakyat,byr psy mahal,dan byk lagi smpai xckup jari kalo nk kire..

Aku dpt rasekan...hahhahha..ade cai2 ubn ni menyamar...jd pr supporters...tgk brand name n care komen...same je....hahhaha....smell something like shit.....carefull pr supporters...hahhaaa

Ph....nko kene hati2... Tgk tag name n stail komen...cam macai ubn menyamar....hahhahaa....carefull bro...

Kih kih,tu org sama la..apa pn kna jaga2 jgk hehehe..

Yup....ramai geng2nko menyamar ye....epic fail...lol...hahaha

Nik aziz bila nak letak jawata mb kelantan , dah tak ada orang lain lagi orang kelantan nak ganti mb itu , jangan lama lama nik aziz ! nanti orang kelantan dah muak dengan nik aziz , meraka beralih angin ke bn pula ! ini cakap jujor ni ! orang bawahan dan jemu dah , jangan fikir jawatan mb itu kekal , cari orang lain pula !

Yup...aku tau..Hahahaaa....tapi trust no one bro....esp.lam blog nih...hahhaha

Anarkin tag name brubah2 tapi org sama..hahahah cekap ko erk hahahhak..

Bg sebab utk letak jawatan?prestasi?masalah disiplin?pecah amanah?hilang keprcayaan majoriti?...tiada satu pun diatas...so..lupakanlah...hahhahaa

Hahahaa....pattern bai...hahhaa...signature....hahhaa

Cnth terbesar Mcm najib xnak bubur parlimen kn,org da meluat abes duit rakyat jd mngsa nafsu haloba najib..hahahahak,jnji ditepati,wang rakyat umno nikmati kih kih kih..

Menurut ramalan economist intelligence agency,bn mempunyai peluang besar untuk menang GE13 ni...yes!Hidup BN..

Fuyyoo...hahhaaa...bubar la dun mangkok!hahahahaa..

walaupon ramai orang bn bagi komen disini , memang sama tapi tak serupa , kau ni anarkin main serkap jarang je ! sebab ada orang macam kau ni lah yang buat saya pangkah umno pru 13 nanti , susah betol saya nak adjust idealogi anarkin ini , kita baru lepas jumaat sebentar tadi , dah mula pulak kau !

Silap...rosmah yg patut bubar parlimen...hahhaa....die la pm...najib title die FLOM...hahhaa

Hahhaaaa...cai2bn die punya bau najis busuk siot...dr jauh da dapat detect...hahhaa...

Kau fail anarkin , tak apalah kami reject sama pkr , kami akan pangkah umno nanti , najib pun satu hal , bila nak bubar agaknya , kalau bubar hari ni cantik tu 22-2-2013 , okey lah nak masok asar !

wakakakakka.. signature seekor caii.. keekkek..

kekekeke.. wlupun begitu.. najib ttp takut nak bubar...

Tak faham ala anarkin tak faham la ceta la sikit kat geng. Kuta kan geng. Beruk tak anarkin? Betul tak

Abg takut bini jgn la ckp mcm tu plsss... wa ni geng dia. Sbb dia cai yg serba tahu sbb tu wa geng dia kadang2 wa pun tak faham mana dia ambil sumber. Betul tak anarkin? Betul tak

Woiiiii.. bos kami berani la jgn kata bos kami mcm tu tau? Selalu nye boss kami lari klu ada rusuhan yg dok depan geng tugangan kami je. Betul tak anarkin? Betul tak wa ckp ni

Sebenar nye dh nk gila dh tapi lu jgn ckp dgn org umno malu la kami. Betul tak anarkin? Betul tak. Lu jgn la sama kan pm dn rosmah dgn keluarga big bos kami saja kami tak nak nur kat muka dia . Brtul tak anarkin? Betul tak

Korang nak gelak2 tapi jgn gelak kat anarkin tau sbb aku syg dia. Muuaahhhh betul tak anarkin? Lu pun syg wa kan

Lu dh bertaubat ke bagus la. Anarkin. Mamat tu dh tobat kita bila lagi

Jom pi masjid Solat jemaah semua.. Jom2 aku p dulu.

wow.. deepak saman najib la... mcm terbalik jerk ni.. ape cer caii2 ubn.. lue org kan ada informer dlman yg bekerja 24j.. meh tlg citer2 skeet...

This comment has been removed by the author.

alhamdulillah.. jom2 jemaah d masjid or surau berdekatan..

Nape nko x faham?hahahaa

Itu boss umno sayang macam tu... Boss umno dah ready nak lari over sea.. Duit dah bayak sapu.. Barua mcm hang ja yg dok kena bangang..

Nape kite geng haa?nape nko tataunaku ambil sumber maner?nko saper?hahahha

Anon 6.30..nape boss kami lari?nape bos kami nak lari?hahahaa

Nape nak gile?nape nak malu?.hahaa nape xde nur?..hahaha

Nape nak gelak?..hahaa...nape nk sayang wa?..hahaha nape wa nak sayang lu?..hahhaa

Nape kite nak taubat?hahahahahaa

Kekkekee...akujjanji da sain daaaa...bubar lerrr...hahhahaa

Hahhahahhaaa...jom2....

Red alert!!!maci detect...pls use ur protective gear....hahhahaa

Kihkihkih...macai...die tak tau...hahhahaa...2bende je tau...rumput n duit...kehkehkeh...

Kesian puak puak umno ni dah tak asa modal... cite pasal nalla pulak ooo a loo.. ok la tu.... masih mengekalkan kebodohan keUmnoannya

Woiyttt....ingat ade altantuya je...rupenye ade pulak name flora ong....hahahhahaha

Hahha lawak la ko nie..ko mmg xtahu anon..mata buta,blnjer wa cincin bole hahha

Ala mana geng satu bos anarkin ni. Aku mai nak baca dia punya comments ja.
Anarkin aku nak tanya.hang umoq bropa. Aku rasa mcm 16 taun la betui dak. No offense intended tp sebab aku tgk cara ang mcm budak kat fb pro pembangkang. Tu ja nak tanya no.

Lawak btl anon 6.14 tu hahaha,da xda modal nk pelawa diri tunjuk kebodohan plak hahaha..msty umno kuat nie,nyanyi barisan dpn hahahak

RELA POLITIK...INI DISENGAJAKAN OLEH UTUSAN MALAYSIA....SAMAN TAK PA...YANG PENTING NAJIB DIBUSUKAN DAN DENGAN INI SENANG SIKIT TURUN TAKTHA......YANG MENANGIS PAKAI SAPU TANGAN TU...MATA JE BERAIR TAPI HATI MANYAK SUKER OOOOO........DALAM HATI DIO...HIHIHIHI...MERASA DAPAT GELARAN TUN LEPAS NI....HIHIHI...ALOOOH DIO TU LAH......... SISEMBAB TULAH.....KIKIKIIKIKI

Hahhaaa...nko ni laki ke pompuan??islam ke bukan?nape pakai skirt?hahhahaha....

Der...bukan sembab tu...tu pakai tepu g penaik...hahhaha

UTUSAN TODAY.,the economist ramal BN menang.ada baca ker hehehe

kekekke.. si muko sombab tu ko didi??.. kekekeke.. dio mmg dah lamo dah marking nak tondang kuar 'bini' kak mah flom tue.. kekeee.. tp 'bini' kak mah pun pandai catas kaki2 si sombap tu guno spr.. wakakakka.. sayang ae.. caii2 ubn ni totap buto mcm kayu.. ni sumo doblas hinggit punyo pasal.. kekkeekkek...

soli r geng.. utusan banyak kali dah kena saman fitnah.. x bc plak.. klu bc pun ssh nak percaya.. kekekeke... org dok malaysia sendiri yg komen bn nak bungkuih terus je kena gantung keje.. ni org luag ckp hang nak bangga2 kan.. nape? org bijak pandai kat malaysia ni xde ke? upsss.. lupe plak.. yg bijak pandai sume dah masuk pr la...

skirt yg berdancing plak tue.. wakakakakak

kekekkeek.. fitnah n propa juga x ketinggalan dgn caii2 ubn ni..

Hahhaahaa....all good news da kuar...tarikh nak bubar je tak kuar2...hahhaaa..

Ade...tapi tu bini die...hahahhaaa...yg xde tu laki die..kekekeekke

Hahhaaa....dapat la doblas hinggit...kuikuikuikui

Ye ke boss kita tak lari ke. Ok boss kita kuat ok ok wa faham maksud lu. Betul tak anarkin? Betul tak

Woiiiii org umno dh tak ada modal ke sbb lu org asyik kasi duit sama rakyat je. Boss kami simpan kat talam je. Betul tak anarkin?

Ha baru vai umno tahu boss kita mcm mana.Kirang yak tengok lagi kalu boss kami main dgn cinadoll. Betul tak anarkin? Betul tak

Boss kita kan dh jadi mcm tu lu tak perasan ke? Betul tak anarkin?

Abng balik bini lu suruh basuh seluar dlm. Cepat balik

Nape bos kite kuat?nape lu paham mksud wa?hahhaa

Nape org umno kasi duit kt rakyat?nape boss kami simapn kat talam?..hahhaha

Nape cai umno tau bos kite camne?nape boss kami main ngan chinadoll?hahhaaaa

Nape boss kite jd camtu?nape nak perasan?hahaha

Hehehe sabar dan lihat PR akan d talkinkan tanpa batu nesan kehkeh

Nape kene balik?nape basuh suar dalam?hahhaha

Nape nk sabar?nape nk talqin tanpa batu nesan?hahahah

Kekekekee....saka rangka strategi..hahahaa

Klako2..macai pakai skirt siap dancing lai....hahahahaha

Selepas minum kopi takut bini cap dacing 5+1...pakcik semakin kuat dan mampu mengangkat berbelas2botol kicap tamin cap dacing...utk dihantar ke kedai mamak kimma cap dacing setiap hari...kekekkkekeee...xlame ade lak budu cap dacing takut bini...hahhahaaa

dalam bn ada umno , mca , mic , dan lain lain dibawah satu lambang iaitu dacing ! ......dalam pakatan rakyat ada pas , dap dan pkr tak ada satu lambang pun ????? apa sudah jadi , pengundi akan tengok semua itu !!!! jangan terlepas pandang , kalau nak tukar kerajaan tak boleh cincai cincai sahaja , lambang pakatan rakyat mesti nak ada macam lambang dacing bn , nanti kalau kalah jangan cakap bn pakai pengundi hantu pula !!!!

Soklan die....sape yg cipta lambang dacing tu...hahhahahaa??

Dacing a.k.a pair of scale(mesir kuno)-salah satu lambang freemasonian...lambang umno lak saling tak tumpah ngan lambang bones n skulls paksi yahudi zionis...pakat lak ngan upco...lagi laaa...pakai lak 1 malaysia(rakyat didahulukan)=1 israel(people first)..,,hahahahahaaaa

Kalau barisan nasional ada lambang dacing ! kalau pakatan rakyat kita orang cadangkan lambang kote anwar ibrahim...hehehe , kihkihkih . Kita tengok siapa yang kena...hehehe

Ish hampa ni...takboh nama kata tak boh nama.. boh nama dok kata lagu tu pulak...patot la yg lain2 ni malaih dok guna nama...pakat guna nama anonymous...
Satu lagi ada dak blog2 pro pakatan yg ok *ilmiah sket... contoh mcm malaysiakini... aku mai sini pon sebab kata blog ni byk traffic..mai2 tgk blog picisan saja...aku nak baca blog pro pembangkang yg tulisan dia baguih2... kalau ada tolong bagi link sat no.... terima kasih

Ade...papagomo...nanti x bape nak sat die kan jadi blogger pembangkang lak...tapi lau hang nak jugak sat,aku ada 4sat..sat lekuk,sat spade,sat pokok ngan sat diamond...hahahaahhahaaa...

Marah itu shaiton penemanya....hahahhaaa...

semua tu poyoo

Hahahah jangan mara,nty dacing berat sblh kih kih kih..

Kekeeee...pasni tukar laaa...pakai baru punya,dacing digital...hahhahaha

Weiii..Cai2ubn..nk ty sejarah ni...lambang dacing tu sape yg cipta?haaaa?macaii....macaiii...macaiiii??

Hahhahaaa...mane sake yg pandai wak lawak tu?hahhaaa..cari ida ye?..hahaa

BN blh mng PRU 13 jika Muhideen jd PM.Hrp2 Najib tak bertanding.senang byk kerja BN nk menang.Ni pandangan ikhlas dr saya bro.

Muhideen?menteri pelajaran tu?...lagak me lebih...tgk pun da tau,idea merapu je banyok...hahahhaa

Laa lagu ni ka penyokong pembangkang...buat malu ja...
Tp kepada sapa2 aku serious nak tau blog apa yg boleh dibaca. Aku tak mau blog picisan. Aku nak yg baguih ilmiah punya. Mcm blog anwar ibrahim la contohnya. Aku nak blog yg guna ayat bahasa yg betui. Yang ada credentials. Tak kisah la english ka bahasa ka. Sapa2 yg tau tu habaq sat na.

Guna dacing digital bole timbang kote nuar brape gram nnti ek,timbang sereban n jnggut n tmbang anak babi..hahaha

barua umno cuba nak memanaskan keadaan tapi tak berjaya.. hahahahaha.. 6.12pm.. dah lama jasi barua umno.. anak beranak ke.

umno bila nak letak jawatan org dah muak. ops pru13 ni kot... jangan lupa kalau kalah nanti bakar putraajaya.. mcm khir toyol

parti reputt macm umno

Weii..hang x payah nk menyamar ar macaiii..hang pi kt blog cina lagi baguihh..sebab hang ni,blog melayu ka english ka..same camtu jgk....lau da bengap...bengap jgk....hahahahhaa

Jgn marah...kite bincang...marah tu...shaiton nirrajim penemanya...hahahahhaaa

Hahahhaa...taktik barua umnu ni da berjaya dipatahkan..hahahhaa

Hahahaaa....kite bakorrrr...kite bakorrr....hahhaa

Kat msia ni dh tak selamat lh...JOM PEGI KEDUTAAN TURKI selamat skit..kih..kih..kih..

kekekek anon744.. kah kah kah kah.. cantik bahse.. mcm xde agama jerk... mungkin atheis kot lue ni.. huhuhuhu

Anon 3:21. ..budak menganggur rupanya kesian tak da duit, nk amek ni 2.00 g jerit2 lompat2 kat jalan ckp 'saya sayang abg nuar!!'..

Baik bg mat sabu jd PM ada intergriti, rajin berkerja, semangat jati bangsa yg kuat dan ilmuan agama yg tinggi..betul tak anarkin???

..Tp merimaskan @ membayangi anarkin!
Tu yg panggil geng kali ni..hahaha..

Nape x selamat?nape kene pegi kedutaan turki?kat malaysia xde kedutaan turki ke?Hahahaaa

Kami x jerit 'kami sayan abg nuar'...kami jerit..'we love anwar,bakal pm ke 7'...hahhahaaa

Oiii brader! Takut bayang2 sendiri ke apa!!!
Kata balaci pr bijak2, siap ingat kan tuu..
Memang poyooo.

Kekkekeke.....name mat sabu jd pm?nape betul tak anarkin?

Biase la tu...kire ada class jgk la taktik nko...haahaa...nape nak pggl geng?ingat akuncam cai umnu ke?hahhahaa...wa stand alone je bro,tp kawan2 yg nak tolong...tu beza tu dgn umnu tu...hahhaa

Org yg bijak ialahorg yg beringat sebelum kena...org yang bodoh,dah kene berkali2pun xingat2jagk...hahhahaa kena lagi nko caiii...oloo..caiii...ooo...cai...hahhaaaa

Die geram siot....meh!kite test die...wei..cai...soklan ni mudah je...lambang dacing BN tu sape yg cipta?kate die hard core fans..hhahahaa...cfm xlee jawab...hahhahaa

Kan anon kat atas tu jujur bg pendapat, kenapa perlu diperlekehkan..sekiranya terjadi apa2 pd tok guru takut takda persediaan/perancangan pemimpin pelapis baik peringkat negeri atau pusat, dan paling dikhuatiri takut ada permainan perebutan kuasa..berhati2 memberi komen takut kecilkan hati yg lain.


-bukan ahli pas@umno.

Mmg sah lh ko ni syok sendiri..

Perghhh...cover..bro,lau nko bc statement die tu,nmpk sgt x jujur...so buat ape aku nk layan org mcm tu......ahhahaa...tapi org masih perlukan kepimpinan die,then die mampu...so.xde halnya...bile bn da tumbang,aku yakin tok guru akan sedia bersara...hahhaaaa

Peng. Peng. Peng. Lari.... (Hit and Run)..

Xkisah la bro...tuan tanah ni da pajak 999 tahun kat wa...hahahaa

Perg..!nyuruk!nyuruk!x kene...peng..!peng..!balas balik..hhaaha

Ada teka teki.. Bas apa yg selalu eksiden?

Yusuf al siddique suratman punye bas..

Anon 744 cai2 pr da kpanasan tuuu hehehe. Lmbang dacing tu dcipta oleh dajal mata satu dgn mmndu roket utk menampal manifesto di bulan hahaha

Cai...nko rase puas hati la dpt kenakan bloggger ni??taktik murahan....anyway..keep up yusuf,ni mainan budak2 je... Lawan tetap lawan....hahahhahaa

Jgn marah,kite bincang...heheheheee...lau marah shaiton nirrajim penemanya....hahhahaaa

JANJI DI TEPATI bukan di kencingi..mana 16sep mana 16sep mana 16sep kehkehkeh takebeer takebeer takebeer.

Anon 11:59 btoi btoi tu tp tsalah tmpal manifesto kt "anu" pompuan datang bulan hahaha

Kahkahkahkah...klako2....macai2.....lu memang porno...hahhahaa

Hahahhaa...jgnlaaa marahhh...takebeer?san miguel ke?hahahaha

hahaha rashia apa ha... rahsia / cerita dlm proses pembikinan unt PRU13.. barua umno sedang perah otak utk cipta...

mana boleh saman setan baghaaaal

Himpunan kebangkitan tentera 2013-Di pdg au- keramat malam tadi disertai oleh sekretariat kerabat dan pengerusi kerabat2 setiap negeri bertekad utk bersama pr bg menumbangkan bn...hahahaaaa...ini bukan 400org masuk umno versi tv3..hahaaaa..macaaiiii....nanti aku up lagi berita sedih buat umno ye..hahhaa

Deepak saman najib 100 juta dan berjanji akan menyerahkan hasil saman tu sbg pampasan kpd anak dan keluarga altantuya...hhahhahaaaa macaaiii...naik court la laki bini tu jawabnye...hhahaaa

Deepak turut mendedahkan selain altantuya,seorg lagi wanita yg sgt rapat ngan najib bernama flora ong...kedua2wanita itu dikatakan diberi bantuan kewangan oleh najib...hhahaaahaa..caiii...huhuhuuuu..

Mcm tokey alam flora jer..kalu flora ni bg kt khlid brahim kaki auta manifesto.

Jambatan batang strap di bukit aman sarawak-panjang nya 182.4meter,kos pembinaan ialah..jeng...jeng..Jeng...20.43juta... Baik punya inflate....hahhaaaa...jambatan emas kot?hahahahaa

Satu lg crite auta.org2 pr ni mmg ckp belit n kuat auta.bukti xd fakta pon xd, dgr kabar2 angin n reka cipta trus stuju..g repot sprm ler..,ckp gune air liur...bdak tadika pon bole pkai air liur hahaha sorg nk jd dajal sorg nk cipta roket n sorg lg tunggu bulan jatuh ke riba...hidup ler ng auta korg kehkehkeh

surat adinda (hishamudin rais) kepada kekandanya (tun m)..
x rugi bc.. lawak gila sambil byk isi tersirat.. wakakkaka...
caii2 ubn berani layan ke??? hmmm gua rs xkot... kekekek


Surat adinda kepada kakanda:
http://m.malaysiakini.com/columns/212188

Shared via Malaysia News for Android.

depa tanam belian bg tahan lama jambatan tu der.. nak pakai pengait susah dah nak dpt kelapa skang ni.. kekekkeke

takut kena c4 jerk sbelum deepak naik... kekekke

top betul nama kau ni anarkin ! Sampai jambatan dekat serawak pun kau tahu ! fanatik betul kau ni anarkin !

SATU LAGU UNTUK NAJIB.....HIJAU..NYANYIAN ZAINAL ABIDIN HASSAN........LARILAH LARI DARI....BALA DI BUMI.....HAHAHAHHAAHAAAA.....TAK RISAUPUN...DIA MANA PAHAM PAHAM DENGAN SINDIRAN........PUI...HAKS TUI.....HEHEHEHHHE

BUKAN 8 PARTI TAUUUUU.....9 PARTI......UNITED MALAY NATIONAL ORGANISATION PULAU PINANG.....HAHHAAHHAHAA....

Hisyamudin rais bujang tua tu ke ! remaja usang pakatan rakyat ....kah kah kah kah kah kah kah kah

Astarfirullahala'zim. Semoga Allah bukakan pintu hati saudara seislamkku di mana mana sahaja dan terutamanya untuk anarkin untuk berbicara secara lebih beradab dan ya Allah bukakan lah hati kami hamba mu untuk berdiskusi dengan lebih berhemah walau apa pun berbeda pendapatnya. Ya Allah sesungguhnya kami hanyalah hamba mu yg hina.

Hahahahaaa..nmpk sgt nko ni macai ubn menyamar dapat bayaran doblas ringgit..tu mukaddimah tu...hang dok sebut blog ni picisan,la ni hang duk buat hingaq pasai?pi la kat blog yg hang dok sebut ilmiah tu...ahahhaaa...yg kedegaq duk labuh pungkok kat sini pasai apa tatau...hahhaaa anyway,thanks for the doa..i wish the same thing to u also...may god bless u sir...wo meng tu sia echia ren...hahhaaa

Kebaaaabooommmmmm...!!hahhahaa

Hahahaa..wa prihatin siot..hahhaa

Sori anarkin hari sibuk sikit la givtegok org buat amal jariah. Bagus betul geng umno tu tapi tak pe lu punya pasal wa ikut lu.ok anarkin. Betul tak anarkin? Betul tak

Selamt kin big boss kita dulu la anarkin takkan lu lupa. Stmt mcm tu lu lupa mcm mn nk ckp faktar. Ok anarkin. Kita kan geng wa syg lu. Betul tak anarkin? Betul tak

Bro anarkin lu kena kuat sikit fakta auta kita nnt umno kata kita lemah. Betul tak anarkin? Betul tak

Ok mcm tu la anarkin. Kuta kena berkeyakinan sebut lagi nama lu tu. Mcm biasa kita kena angkat diri sendiri. Betul tak anarkin? Betul tak

Korang dh kena marah dgn anarkin dh .ok bagus anarkin usaha lu dh nk berjaya tu. Padan muka org umno. Nnt korang jadi mcm kami minum air kencing big bos kami. Haaaaaa... lu berjaya la bro. Syg lu. Berul tak anarkin? Betul tak

Kena la balik. Nnt geng kita sapu bini kita. Mcm mn? Geng kita suka bini org. Betul tak anarkin? Betul tak

Jgn taubat anarkin. Selagi big boss kita sok asyik mimpi keputrajaya. Kta mesti tunaikan mimpi basah big boss kita. Betul tak anarkin? Betul tak

Hahhaa...nape nak wak amal jariah?nape geng umno bagus?nape nak ikut wa?hahaha

Nape selamatkan big boss kite,mcmana nk ckp fakta?nape kite geng?hahaha

Betuk tu anarkin. Woiiii org umno mmg kami syok sendiri la. Tegok mimpi ngeri kami nak ke putrajaya tu mimpi je tu. Sbb kami tau nk gi sana sampai big boss kami nyayuk tak tentu dpt jadi PM lagi. Betul tak anarkin? Betul tak

Nape nak auta kan fakta?nape umno,lemah?nape?nape?hahahaa

Nape kuta berkeyakinan?name sebut name lu?nape angkat diri sendiri?nape betul tak anarkin?hahaha

Nape anarkin nak marah?nape org umno minum kencing boss die?nape lu berjayaNape?nape?nape?hahahaaa

Nape kena balik?nape sapu bini kita?nape geng suka bini,kita?nape?nape?nape?hahahaa

Nape anarkin jgn taubat?nape boss mimpi putrajaya?nape lu mimpi basah?nape?napeNape?hahahaa

Nape org umno syok sendiri?nape mimpi ngeri?name big boss lu nyanyuk?nape?nape?nape?hahahaaa

I love u anarkin .kita akan bersama jika pr menang dlm mimpi nnt ye syg. Semlm syok la sedap . Tq anarkin

Anarkin ada gi sembahyang jumaat ke? Ala ala alim la abag anarkin ni. Janji mlm ni u gelikan i dri belakang tau. Syg anarkin. Love u

I pon perihatin syg. I akan tunggu u ok. Ingat lagi perkara semlm bersama anarkin tq syg

Kita buat batang emas ye anarkin. I suka sangat bila la big boss kta nk jadi PM ni sbb i nak kawin dgn anarkin. Tq syg sedap smpai sekarang terasa


EmoticonEmoticon