Tuesday

Lawak! Tun Mahathir lancarkan buku Biografi Rosmah Mansor


PELIK tapi itulah yang berlaku. Rosmah Mansor telah berjaya menundukkan mahadewa Umno, Tun Mahathir. Hari ini Tun Mahathir dilaporkan akan melancarkan buku Biografi Rosmah Mansor di Grand Hyatt, Kuala Lumpur.



Sekeras-keras Tun Mahathir, akhirnya tunduk kepada perempuan paling berkuasa di Malaysia yang menggelarkan dirinya sebagai first lady, merangkap Perdana Menteri Malaysia yang sebenar.

Ini mesej jelas bahawa mana-mana pemimpin Umno yang berangan untuk bertanding pada Pilihanraya Umum ke 13 ini mewakili BN perlu mencium tangan dua orang penting iaitu pertama Rosmah Mansor, dan kedua Tun Mahathir kah kah kah...


ReJaM© "Mahathir sudah ikut telunjuk Rosmah, petanda Umno sudah nazak... "

133 comments

Ala bia la lancarkan buku je pn heheheh..grenty ubn panas pnye hahahaha..rejam bagi cite bt ubn xpuas hati je hahahah..

Tp dia mmg hebat x dpt dnafikan, kan.

Tp dia mmg hebat x dpt dnafikan, kan.

Tp dia mmg hebat x dpt dnafikan, kan.

Tp dia mmg hebat x dpt dnafikan, kan.

La mmg hebat pn...cincin dye pn dah bpe juta,handbag da bpe puluh ribu...mmg hebat kot..tun M wa respect..dalam respect xleh pakai jgk dye..kaki songlap jgk,projeck ic lg huhu..hebat kn dorg...dulu buta skrng celik kikiki..

hebat ngabiskan duet rakyat..ha ah..hebat le sgt...

sanjung tinggi la ex pm korang tu...toke kilang arak...dieorg kaye raye korang dpt ape....umno ngok ngek...

ada sesiapa boleh siarkan mahadhir cium tangan rosmah?kah kah kah.hebat rosmah ni.ilmu ape perempuan ni pakai?

Aku nak tunggu pkr lancarkan buku biografi goyang meliwat ...apa macam ada berani ..kakakakikikikukuku

Pkcik tggu gak buku 2...asyik be end je yg wat video..hmm...klu kluar buku kompom pkcik bli..tp,ade ke??hahaha...bodoh la stment kamu ni..bdk dkolah gak ke??

nak tunggu anwar punya biografi pulak !

biografi rosmah kalu bagi free okey la..

Rosmah punye biograpi dah tau dah..
Dah blh imagine. .

Samada aku yg xtau atau mmg btl..slm ni ada x buku biografi najib?klu xde..apa kehalnye biografi rosmah. Lg ptg dia dr najib ke..klu dh ada biografi najib skali pun..org kedua yg layak bg aku muhyidin..cm pandgn aku yg xseberapa ini.

Muhyidin mcm xde function je aku tgk. Ngabis duit aku je bg dia gaji bulan2. Bg kat rosmah lg elok mcm2 dia buat. Rosmah debes ha ha ha ha ha ha ha puiiiii..

Aneh.. Mana news pasal papagomo di saman??

Berita tgh panas nie. Papagomo sorok jam omega.

Marilah bergoyang...

Marilah bergoyang...

Google raja goyang cepat!!!!

Isk isk isk..

Blog nie cerita pasal rosmah time time mcm ni?




Wei kasi la liputan kes raja goyang yg sedang hangat kat blog skrg nie.. Ketinggalan betullah.

Jom liwat rosmah

Gilooo natan nuar

Anarkin skywalker delete 20 March 2013 at 00:38

Weii..aku da pg 'jenjalan'kt blog papagomo n da baca statement die pasal saman dsai..then aku jgk da baca ttg AMARAN gomo kpd anwar..48 jam seterusnya utk idedahkan lagi video ttg anwar...ok!!let make myself clear..act..aku rase 22 mmg kamikaze la..terutama gomo...xpe teruskan bongkar habis habisan gomo..lau nko betul dan benar(cam silap blog lak aku ni),
Aku akan minta maaf kpd seme cai2ubn dan rela dikutuk selama 24 jam tanpa henti..(matila aku)..tapi sekiranya nko pemfitnah..bayor jelah saman tu....jgn buat cm ibrahim ali lak,anta peguam sbg wakil utk minta maaf...utk cai2lak..doa2 lah aku salah selama ni,leh buat lauk kenduri anarkin ni..hahhahah

Anarkin skywalker delete 20 March 2013 at 00:40

Da tgk da bro..apsal xsame ngan vid dulu fizikal die?then nape dahi saiful dah hilang lebam keimanan tu?

Anarkin skywalker delete 20 March 2013 at 00:41

Nko yg ketinggalan..cete tu da dibincangkan 23 hari lepas..nko baru kuar hutan ke?byk dapat ayam hutan?

Lebih sudu dari kuah...tak tahu adat ketimuran....besar stering dari kereta....masuk lif tekan sendiri....moralnya ialah.......jangan jadi laki resmeh menser...menyeselllllll......liabaliti tak tertanggung......siapa nak kenal dio ni....sakit jiwa........

Mengigil abeh si gomo 2...mne nk cekau 100m beb??lau cip poker bleh laa...kn2???haha...

Mak andam mahal skang ni..tu la psl...

Ish2...jgn ckp cam 2 anarkin..sian bdk 2..camne result stpm ari 2 nak??leh jadi cai bn sejati x??hahaha...

Anarkin skywalker delete 20 March 2013 at 14:33

Menggigil...?Hahaha aku pun da confuse ngan psycho gomo ni...baca jap tadi...pergh,tggl lg 30 jam je..saspen siot..eerr...cai2bn...lau nk kutuk,sikit2 je tau...belen nanti masuk buku 3 lima...hahahaa...

Mak andam takda, mak bidan pun boleh..

Klu aku jadi korang. Aku mesti ckp siap dgn bukti baru org percaya ni tak ckp ke. Benda mahal mesti ada resit ke dn mcm lagi. Tapi bab cik nuar dgn bukti korang tak percaya pula. Apa lah puak pr dn pas ni. Mmg jadi anjing la sampai mampus

Nmpk fizikal sama je. Kat man yg tak sama? Ni nk spin kan

Gila kau nak buat biografi anuar sapa nak baca. Mcm buku lucah ada la

Hai..dh ngaku putus asa je lu ni anarkin, jgn mcm tu! Boleh spin lg tu..boleh lg tu spin..come on bro!

Aku cari cium tangan tak ada bro..tp terjumpa CIUM KETIAK plak AIseymannn..

Jeles la tu bini boss dia tak ada buku biografi. Klu buat dh mcm buku lucah la pula heee...

Bila nafsu tak terkawal tu jadi nye heee...

Syabas papa gomo ! saya sokong kamu , teruskan ..

Lg lawak kalu wt nuar brhim ny biografi...kehkeh pnrbit buku plak kapal sigh hahaha

nak video anwar , nanti kita orang keluarkan , nak lagi terang , tunggu dan lihat sahaja , nak tengok anwar buntot keluar asap , sabar dulu , nanti anwar lari pula luar negara , tak sempat pulak nanti nak serah borang pencalunan dipermatang pauh !

Xtra nik ajis dn hadi boy......

Ni keluar sikit dari tajuk. Kawan aku ni org kuat DAP. Punya la dok heboh kat dekat org ramai kata TOK DET keluar jadi ahli UMNO. Punya la terdesak kenyataan puak DAP ni heee....

Anarkin skywalker delete 20 March 2013 at 18:56

Janji gomo up real punye video..lau stakatncam hampeh,blur2...baik xpayah..lau betul real baru gua salute lu all..Ok??xpe,aku pun nak tgk jgk kebenaran yg mutlak...kite tgk je lah..

Anarkin skywalker delete 20 March 2013 at 18:58

Bro,lu nk bukti resit,invois n bla bla bla..,nkompg baca buku black rose....kt lampiran disetakan salinannrezit n invois lagi...baru kite leh cete pasal anjing ye..

Anarkin skywalker delete 20 March 2013 at 19:03

Bg aku vid china doll n yg terbaru ni akumboleh pertikai coz,tatau la mate nkrg..tapi bg aku mmg beza la bro..xyah nk goreng....skang aku nk finalize judgement aku berpandu vid yg sgt mega kate papagomo buat mase depan anwar...lau terang dan nyata...aku akan bg undi aku kepada PAS...Undi BN?sori la bro...xsmpi seru lagi..

Anarkin skywalker delete 20 March 2013 at 19:05

Die nak bertanding kat perak la der...

Wei bdk skolah...abeh mangkok bn ckp haron din kuar pas ape citer??lau bdk skolah 2 x pyh sibok2 kat cni..p siapkn keje skolah 2..over plak bdk skolah skang nie...

Seramnye...lg bape jam??mne nk cekau wei...macai2 bn xnk hulor ke kat si gomo 2??sian die beb??haha..fitnah lg..x ckup ngn dosa fitnah,duit menabung dri kcik kna kuar..cam big mama ckp la...menabung dri kcik..

Anarkin tolong suruh boss lu gi saman papagomo. Jahat la budak tu. Dia kata boss lu tak ada telor la mcm2

Heee..... suruh la boss lu saman budak papagomo tu jahat la. Dok cabar boss lu je, boss lu tak ada telor ke? Kata hebat sangat.

Hari ni boss lu tak sempat saman papagomo ke anarkin. Cepat tau nnt terlambat. Malu lu nnt .tu la boss yg u puja tu. Suruh boss lu saman cepat klu tak malu heee

Cepat saman papagomo tu. Jgn tunggu lagi. Boss lu org takut ke? Mcm tk ada telor la

100 juta....heehhhe....pakai selipar botol air ler ging kotang tu macai...botol tu di pepes...buat tiga lubang...cucuk tali...PAKAI...habielah bulu si gomo....licin.....saman sudah ......

Wahai cai cai pelir anwar skellian alam..korg xtau ke korang bodo thp piang...kalah babi laut. .patut la bodo...otak n jubo penuh air mani....cai cai pr pandai sembang je...ajak bedebat xmau...bukti ke bodohan yg nyata....gua taiko sri gombak kot....lu org ckp je ktne...gua trun pijakmuka hangpa

Dh 'jejalan' kat blog papagomo pg ni anarkin??? Nnti share ea jgn malu..malu tau!

Woi ikan durian bangang...lu serupa lantodak bengong kat blog nie..mmg otak lembu...ingat nk gaduh je..

Tanggal 21 march pukul 10.30 pagi..peristiwa besar telah berlaku..apakah ia???cai bn tau x??

Gua taiko sri gombak...pe de hal

Setakat resit invois buku black rose budak sekolah tadika pun boleh buat.. ape ke bengap sangat kau ni analpig.. jadi lah anjing yang bagus.. jangan jadi anjing kurap.. jangan ingat semua orang bodoh macam kau analpig..

Anarkin skywalker delete 21 March 2013 at 15:05

Nko bg tau budak tadika mane yg leh buat resit tu?nko ke bdk tadika tu?...lau xbetul apsal x saman??..so sape yg bodoh???lu ke??...jgn kecik ati yek...aku ikhlas ni ckp nko bodoh...

Taikocing de puuuiihhh. ..

lan todak0122118747 delete 21 March 2013 at 19:27

Peliaqqqq nenek hang...ikan duri,rilek...gua cover lu,lu riki
Ini nenek stay mane..pastu lu roger no gua..gua pegi pijak ino org tu bodo ni ..

Apasal bos lu tak nk stay permatang pauh anarkin...takut kalah ke? Jauh sangat bertanding kat perak tuuu..

semua nak jadi taiko , kelakar betul politik ini !

Anarkin skywalker delete 21 March 2013 at 19:55

Pulak..lau stay PP nanti lu ckp,die xbrani bertanding kt tmpt lain...brani tandin kt kubu sendiri...ok x alasan aku??

Ok. .. Sila layari



www.papagomo.com sekarang. Pendedahan exclusive remaja sabah




21 march 2013

Woi toikocing jenis otak lembu...ku member kiram yg dpt ic kat sabah...lu dtg sini kita kowtim wat projek ic lg..biar be end ameno kesygn ko menang GE13 nie...

Invois semua orang pun boleh tulis..Tp bukti pembayaran tak semua org boleh tulis unless betul rosmah ni dah bayar juta2..invoice tak main beb, bg tunjuk resit pembayaran..ok?

Kat Permatang Pauh tu letak siapa pun calun PR 130% menang. DSAI nak tanding kat Perak pula nak ambil lagi satu kerusi Perlimen PR baru lah laluan ke Putra Jaya terang dan jelas. Mengigil lah calun BN di Perak bila DSAI masuk bertanding komfom calun BN tu kalah. PM Najib tak teringin ke ubah kerusi perlimen dari Pekan Pahang ke Kedah ke atau Selangur ke. Apa nak takut kalau rakyat sokong komfom menang.

Taiko konon,wei bangsat cakap pakai otak la,kalau rasa diri tu hebat sangat angkat senapang pi sabah la,pi tunjuk lu punya taiko kat sana,lauk la lu

Nama Lantodak tak ada nama elok sikit ke. Boh lah Lan Sabilillah ke atau Lan Subhanallah ke kat cantik maknanya. Ini nama macam gampang je patut lah samseng. Potong telinga sebelah nanti baru tau cacat kekal kau Lantodak.

Kalau bawa senapang pi Sabah alamat mati awal lah bodoh komfom Askar ngan Polis tembak disyaki pengganas Sulu. Bodoh sungguh lah kau ni.

lam todak0122118747 delete 22 March 2013 at 00:19

Stakat komen..sembang kencang dlm ni saje xde gune bhai..otak dah macam otak lembu bodoh lak...tapi xde sekor
Macai PR pon berani nk call or sms kt no gua....sembang nk lwn sulu bgai....bak datang hadap gua dluu ...gua taiko selayang..ape de hal...dak dak pr ade batu je..batang pelir xde...shiaalllll...fuck off pakatan..put dable middle finger into your mohers hairy asshole

lan todak0122118747 delete 22 March 2013 at 00:21

Kau pahal? Ngn smpai gua pijak muke lu setan

Steady lan..hidup umno

Papa gomo kna raasuah 400 pn ambek hahahaha...la papa gomo bekas banduan la kihkihkih....

Lu punya loyar serupa bangkai lembu...p mampus ngn taikocing lu tu...Haktuuih. ..otak lembu kak jat mmg tak leh nk pike lain dh...

Happrak dari jamban.. ada aku kesah!!!
Sesiapa pun boleh buat buku biografi lah apa yang korang heran sangat.. apa masaalahnya sampai korang terpekik terlolong melalak yang dr mahathir lancarkan buku biografi rosmah.. memang pencacai lobang taiklah korang lebih2 lagi analpig sama didi kotey belut.. terus berpusing analpig pusing laju2 syok sendiri.. wuuuhahahahahahaha...

Aljuburi pun bekas banduan.. di penjarakan kerana menyalah gunakan kuasa ketika berkuasa.. kau apa tau, masa tu mak apak kau baru nak berjubur nak dapatkan kau..

Dia dah tau dia akan kalah lah tu kat gelanggang sendiri itu sebab cabut lari..
Heeiiii juburi mana mau lari hah.. u liwat u saman pulak.. hahahahaha....

I dari selayang menggigil you tau masa nak datang sini jumpa you..

"I dari selayang menggigil datang sini nak jumpa you tau..." hahahahaha..
Uuuweeekkkk... hah kan dah muntah aku ni hah... tuihhh cilakak ini olang..

Ada aku kesah.. yang kau kesah kan sangat ape hal pulak..

Anarkin. Info semua dari longkang

Hadoi...umat sekarang...dah kena sampukan BN/Umno tulis yg merapu2 mcm xde akhlak...byk cakap x guna.pilihanraya penentuan..hasutan dan fitnah ko dah hadam org nk pecaye..stakat dgr2 ketawa boleh la anon oi..

Biografi aku xnk ke? Hahaha. Nampak sgt nazak Umno.

aku pon nakkkk.......ade sape2 nk sponser lan todak wat biografi "Lan Todak...samseng in da house"......kikiki.......

Nauzubillah....
...xde Agama ka ko ni?
Kesian mak n ayah ko......

Ingat sikit dosa pahala....kalau kita org Islam...jgn suka cakap ikut sedap mulut je....
Nauzubillah....

Lantodak...tunjuk le muke tu...bio wa kenal
muka lu...senang wa titik..

Anarkin skywalker delete 22 March 2013 at 23:37

Aku xkisah pun lau anwar kalah..asal pr menang..then bn pun tumbang...

Anarkin skywalker delete 22 March 2013 at 23:43

Mmm...nk cakap ape yek kat mamat ni..nanti nko pg kat google cari makne invois...die ade kembar die dipanggil Delivery order(do)...22 ni adalah legal document...malas tul nk membaca..lau ckp bodoh kang xnak ngaku...

lan todak0122118747 delete 23 March 2013 at 00:25

Sembang bedegar degar..sekor pon x berani nk call gua nk set tempat mane nk settledown...piiirahhhh caii PR

Lan... Kita orang Pr xnk bergaduh. Xnk la nnti kena baling telur, kena simbah cat di kereta. X minat budaya mcm itu. Harap faham ya. Itu budaya samseng.

nama penuh lan todak ialah lancau tadak akai... puuiiii....

lancau tadak akai neh dari pukida.. puki darah-darah.. sembang dalam blog macam abang kawasan.. bila one by one dia jadi aabangang jer... keh keh keh

kesian lancau.. dia punya warning tadak sapa ambik port... kah kah kah... standard samseng pukida.. put your double middle fingers into your own hairy asshole.. can you semellllllllll what the lancau is cooking? kah kah kah

lancau... kitorang segan laa nak fight dengan samseng yg tadak telor... kau punya warning kucing kurap pon tak amik port.. lebih baik kau masuk akademi fantasia nyanyi lagu lancau kuning berlayar malam.. nanti aku afundi pukal lancau dan tubuhkan lancau fan club.. ekekeke

Gua nk baca.lu bongok lg bodoh mcm babi hutan.

Adake nk suruh bdk sekolah baca!wek !buat rosak moral je.lbh baik bg baca komik doreemon lg faedah.

Wahai anakku lan...knp ngn kamu nie???tnjuk smseng sgt??nk papa rotan ke ape nie??dah2!!pegi blk wat keje skolah...brsnat pn blom lg..ade hati nk tnjuk smseng...sdh!!blk papa ckp!!nnggeeee......

lan todak0122118747 delete 23 March 2013 at 21:41

Lu...guaa..adik, abg!!...gua cover lu toq

lan todak0122118747 delete 23 March 2013 at 21:44

Gua phm ngn cai cai PR seme jelez ngn gua...xpe klo lu org dah insaf,gua leh maafkn korg dowh...jgn risaw la..lan todak bkn jeniz bedendam...

Hakktuuuiiiiih

Gua nak bce,buku lucah kene bli kat perasuah gomo

Bg free ak amek bwat balut nasik lemak..

Aik,nape rosmah yg ad biography?dia ni pm ke?terkeliru jap

Ikan duri otak lucah mcm papagomo,bnyak2 istighfar sblum menaip

Dia bg no fon tu,cepat2..amek,kmudian kite bg no dia kat kaki multilevel,bior kene kaco siang dan malam

Hehe,msti dia perasan muka dia cam shahnaz yg blakn cite juvana tu kan,siap bg no tpn,kot ad org nak brkenalan

Dia lupe makan ubat td,maapkan dia ye

Mengikut wording yg dia taip,sy bleyh kelaskan umur lan ngongak tu lebeyh kurang 14 tahun

pukimak hang lan todak..tulis perkataan pun mcm budak2... apa dowh2! hang sindrom down ke!

Btui k lu brader todak?brader selayang ek?kalu gua bwk brader btul jmpe lu amacam?bek ngaku sblm gua roger brader btul,xpasal2 jd ahli pr seumor idop plak

lam todak0122118747 delete 27 March 2013 at 23:39

Bwk la brader ke ayahda ke.silap2 yg ko bwk tu balachi gua...jgn wat malu der..lu igt wa goyang ke..ini lan todak..taiko sejati..bape byk kes gua ley settle n handle...chaiiittt pr seumor hidop..sembang bedegar degar..tp jmpa lan todak trus kluor taik kuning..kesiannnnn

Yaka?mana mau jmpa?mana port lu?kasitau ini mlm kita trun

lan todak0122118747 delete 29 March 2013 at 11:00

Sembang saja tarak guna bro...tnya port mana port mana.....datang nya tidak..ape lancau lu sembang?? Mcm org xda otak??? Klo lu btol btol ade kote yg keras...dtg la area petronas kg bahteta,selayang..kasi call gua punye number...apa ada hal bhai!!!!!

Ok,tggu,jgn lari pulak,kalu x aku kerat kote hang,malam ni aku cri hang!!!

Mana hang pi lan,x nampak batang kote pun,call pun takdapat,sembang kedegang,brader la ayahda la,puki hang macam pondan,penakut!!!

Mukminah lah sangattttt.. delete 31 March 2013 at 08:46

Haha.. Korang kalau betul nak tuduh, jgn dengan resit atau delivery order je.. Kasi bank tranfer or bank transaction sekali. Aku just musykil pasal delivery order tu. Kalau dia beli direct, ada ke delivery order tu? Satu lagi, kalau berjota tak mungkin our first lady bayar pakai cash.. Guna akal sikit. Senang je kalau korang nak buktikan yg dia betul beli cicncin tu. Cuba suruh Rafizi cari bukti tu. Dia kan terrer.. Sama bukti asli ke fake ke, korang mesti terima aje kan? Dah jenis PR ni mmg camtu. Ada otak takde guna. Milo suam pun dah terbukti munafik.. Komen aku byk yg ko tak kuar.. Sebab sakit nak menelan yg pahit kan? Aku tahu blog ko, tapi jadi blogger munafik macam ni, bukan blogger namanya. Tapi purely GOBLOK!!! Pthuiii!!!

Sebab dia ada bakti beliau pada pembangunan negara. Program permata negara tu, yg tahu menilai je yg faham. Yang ngok dan asyik tengok porn homo mmg tak faham. Utk nuar jubo, rasanya kaum LGBT sure terkinja2 nak compile episode video dr papagomo utk muatkan dalam bibliography dia.. Tapi selagi ada hayat umat Islam yg takut pada azab Allah kat Malaysia ni.. Over our dead body jugak lah jawapnye..

Lan takdok telor dh goyang la tue...LMAO

hhahaha..lancau..

lan todak da jd lan biawak..koteh tkde..tangan aku da lama tk kerat org ni..

Mukminlah sangat..... cuba ko renungkan apa yg aku nk tulis ni sebelum tido, masa kat tandas.atau pun masa tgh nak taip komen... si rosmah kau tu, kalau benar dia tak Salah, kompom tv123 dah tayangkan rosmah g buat laporan polis yg rafizi tu fitnah dia... si rosmah kau tu tak berani na. G masuk mahkamah takut banyak plak rahsia dia belnja sakan terbongkar..... ada fahammmm??????? Ke kau ni dpt hadiah spender mahal dri rosmah sbb tu kau beriya2 defend yg kononnya first lady...


EmoticonEmoticon