Tuesday

Laman web Harakahdaily kena hack



NAMPAKNYA Barisan Nasional sudah memulakan taktik kotor mereka dengan cara menggodam laman sesawang rasmi Harakahdaily. 

Laman web yang menjadi lidah rasmi Parti Islam, PAS itu sebentar tadi menyiarkan artikel yang dipercayai bukan ditulis oleh pengendali asal laman web tersebut atau dengan kata lainnya ia telah digodam (hacked).

Harap pihak pengendali laman Harakahdaily segera mengambil langkah yang sepatutnya untuk mengatasi masaalah ini.

Sent from my BlackBerry

48 comments

Bukan semua orang baca harakah , apa aku kesah ..

Takkan kena hacked pun nak salahkan BN. Blog lain pun kena hacked juga tapi tak kecuh kecuh pun.

Daripada memfitnah orang lain elok awak check puncanya betul betul memandangkan kemungkinan berpunca dari orang dalam yang tak puas hati dengan portal berita itu.

Milo suam mmg dajal alaf baru.harakah daily kena hack pun salab bn.ada bukti ker pinjam kaka soalan yang sering diucapkan olih ahlol ahlol pr.sa.pai satu masa nnt bini bini korang x dapat kepuasan pun nnt pon salah bn.mangkok berayun betul...

Ini semua salah umno.. segala gala yang berlaku semuanya salah umno dan bn kan..kan..kan..

Wah.. untunglah kau milosuam tak lama lagi makan nasi lauk kawah setiap hari.. nampaknya pencacai lobang taik dah tak ade kerjalah lepas ni.. wahahahahahaha..

Milo minta pencerahan sikit, hadi dalam ceramah di kuala kangsar semalam menyebut tragedi 13 mei berpunca dari umno betul ke.. aku dah kate dah umno ni jahat, tengok 13 mei pun berpunca dari umno tak pasal2 cina limkitsiang bangang ni dituduh terlibat.. jahat betullah umno ni.. bangang betullah.. tak de benda yang betul umno ni buat selama ni.. hadoi..yai.. hik..hik..hik..

Mereka mmg mudah lupa apa yang mereka ckap dh x ingat.tp orang lain ingt.dulu niki azij kata sembahyang ktmasjid yang di bina olih bn x dapat pahala t dapat pahala kerrr niji azij sembahyang di masjid putra jaya sia siajee lah.dan banyak lagi lh x terhurai banyaknya.

Haji hadi kata masa ceramah kt arena square kuala kangsar.katanya (umno lh cetuskang rusuhang 13 mei dulu tuang dang puang) nak beri nasihat ckit kt hj hadi belajar sejarah dulu jngn jadi bodoh piang

Lain macam je iklan minumam tenaga kat atas 2... Hehehe

Rujuk haramkah banyak iklan ubat kuat.bika dh mkn ubt kuatt dpa pi jual roti spanda.pas salahkan bn plak

Aik.. mana pencacai lobang taik pagi ni.. tak kan kena gertak sikit same lan todak dah cabut lari..

Idup lan todak..
Idup lan todak..
Idup lan todak....
Ingat dah mati dah..

Todak dh pi langgar singapork

Macai lagu ni la...

Kalau bukan bn sape lg? Kikiki...

Umno mmg selamanya bullshit...

lan todak0122118747 delete 30 April 2013 at 13:24

Gua lan todak....taiko selayang..tak goyang punya

Kalau laman web harakah kena godam , cuba jengok utusan online pula ,,,,hehe

Pencacai lobang tahi mana berani masok blog milo suam ini , nak kena sembor masoklah , blog milo kita orang bn dah ambil alih ...

milo suam dah berak tengah jalan mana nak mengaku , sesiapa pun tak akan mengaku ...

Tp ko goyang dpn laptop

Party ajaran sesat dan menyesatkan habis pelacur ditibainya.ulamak bangang

Atau dalam bilik hotel

Harakah adalah akhbar paking haram jadah dalam dunia yang dipuja olih penyokong yang paling bangang dalam dunia

Lawak derrrr.. mana ada dalam dunia ni seorang tokoh parti plolitik yang terkenal kena halau mcm bangsat olih penduduk johor dekat pasar pagi lari macam anjing kurap.nampak dh jekalahan mereka.dan sekor lagi kena halau kat masjid kt teluk bahang p.pinang hahaha tengok muka macam babi jee bila orang suruh belah.malu oiii.

Saya orang pas minta semua orang melayu jangan undi pkr. dap kerana dua parti ini menolak hudud.

Kasi menang sama DAP , singapore cina pegang...kasi MALAYsia cina pegang...melayu pandai...hahahahahahaha

Memang betul anwar kena halau semasa nak bagi tazkirah politik dekat surau kalau tak silap , surau yang suci itu pon nak dilumuri dengan lubang tahi , memang malu betul , ahli jawatan kuasa surau halau anwar ...

Mungkin hacker tu cma nk sedarkan pmbaca harakah siapa mustafa ali,bgus juga hacker tu..pesan berpesan saling ingat mngingati gtu,cb jwb..SIAPA MUSTAFA ALI?

Suatu masa dahulu,ada 1 kisah di harakah,kisah seorang tua dipondok usang,sebagai parti Islam yg mewakili Islam,satu2nya parti Islam pure Islam dlm dunia dgn bangganya Pas mngambil berat kedaifan orang tua ni,kesian..hidup penuh daif dipondok buruk,kesian.(RUPA-RUPANYA TU PONDOK DURIAN ORANG TUA TU,BAIK PUNYA SPIN DARI TABLOID PARTI ISLAM!)

Woi bkn pemimpin ko ckp jgn kempen perkauman ke..

Pengerusi surau tu ajk umno..

SETIAUSAHA AGUNG PAS...betul tak?

Sian org tua tu.. duk kat pondok durian je

Yg tak sokong hudud dlm BN.berbelas parti.Apa ceritaBuka mata babi!!

Ye ke.patut takde keputusan nombor ekor.ketinggalan utk org melayu taik judi..

Nasibla dpt PM mcm pondan tua.dbt pun takut.yg cun tu bibir merah wow!

Nak malu apa?tggu je la sikit hari lg.

Pengerusi cum jaga surau cum bendahari.Jd imam lari.pui!nk jwtn dn kuasa je!

Kau punya kesah aku pun tak kesah!!
INI KALI KAH

Contoh statement jawab sendri...

Tula kalau bukan bn x kan lembu kat padang yg hack

Taiko kau sakit masuk hospital jugak

Babi apa x best dengar.ni macai bn punya keja ni.menghasut dan fitnah falsafah hidup macai2 bn

X payah gaduh2. Pergi undi pilih siapa yg patut. X guna gaduh2. X dw manfaat sbb hari ini kalu x mengundi spt cakap x serupa bikin.

Bodoh punya org bn..pemimpin sendiri kata jgn ckp lg hal perkauman,dia ckp jugak..memang pencacai jilat tapak kaki najib betol la

United Malays National Organisation - adalah parti melayu yg korang banggakan.masih dijajah lagi fikiran korang.


EmoticonEmoticon