Wednesday

Azwan Ali dendam hilang "job" lepas bergambar sokong Azmin


SEMALAM muncul video pelakon dan pengacara Azwan Ali mengaku sanggup jadi "barua Umno" tanpa bayaran demi untuk jahanamkan Menteri Besar Selangor, Azmin Ali.

BACA — Azwan Ali sanggup jadi barua Umno jahanamkan Azmin

Hari ini muncul pula gambar artis bermulut laser itu bersama Ketua Umno Bahagian Sungai Besar Datuk Jamal Yunos (Jamal Jamban) di Perhimpunan Agung Umno 2017.

Azwan Ali dan Jamal

Azwan memberitahu wartawan dalam keadaan menangis sebak bahawa dia kehilangan banyak "job" dan turut diharamkan oleh RTM selepas gambarnya berdiri di belakang Azmin Ali dan bersama bendera-bendera pembangkang tersebar 5 tahun lalu.

"Ramai orang kutuk saya, mengapa saya bodoh pergi ambil gambar macam tu awak tu artis, berdiri belakang bendera-bendera pembangkang, masa itu disokong oleh PAS,"

"Saya ingat lagi berjuta penyokong PAS di belakang saya, you imagine (bayangkan) lah saya dah rugi banyak, bertahun saya tak ada job kerana dia," kata Azwan.

Katanya lagi itulah detik yang telah menimbulkan perasaan dendamnya terhadap Azmin Ali.

"Itu sahaja saya nak cakap antara detik yang benar-benar menyinggung dan saya berdendam dengan seorang yang bernama Azmin Ali, kau tunggu, it happen now!" Katanya.

28 comments

ehh peliknya,rtm tak nak dia,azmin pulak yang kena...mental

inilah masalahnya, kalau dah gila. baguslah si jamban yang menaja bapok tu. siapa yang tonton rtm tu lagi? tontonwi pun tengok wayang porno german. kah! kah! kah!

Hilang Job? Artis? berapa banyak jobs yang dia dapat! Michael Ang pun tak pernah panggil, Artis mcm dia bayaran RM 50,000 kut satu "drama" tu yg marah sangat.

siapa yang tonton wayang pacak bapok? aku pun tak hingin!

Kalau gelak nanti berdosa pula, tapi saya fikir tak berdosa gelak benda LAWAK TERLAMPAU macam ni, kan? Kahkahkahkahkahhhhhhhh...

Perasan je mamat nih! Nak kan perhatian.... bencilah..! kah kah kah.

Jijik loya tengok perangai puak2 haram rejim ph ni..ph nak bungkus dah masih nak komen2 bodoh lagi..

Dendam pasal x dpt job.
Lahanat tol ko bapok,
Xde intigriti langsung.sedar lah ko tu dah X laku.keluar dlm TV pun,entah apa2 punya program.
Buat menyemak je

Kata Allah yg atur. Allah tak pernah anjur org buat kerja terkutuk spt berdendam. Pokoknya dedak dia dah kering. Itulah punca dia jd sasau.

seluruh persatuan bapok akan senarai hitamkan azwan ali...disebabkan beliau, nama bapok telah busuk..

Tar snake cotey cecik delete 6 December 2017 at 20:10

PH haram? Kepala bapak kau.

BJ, bj, BJ, bj, BJ, bj, BJ, bj................

Nak kepastian azwan ali ni pemuda ke puteri umno. Confised

Sedondong je jamal dgn azwan. Macam pinang dibelah 2.

bankami.blogspot.com

Sbb xdpt habuan dan keistimewaan la tu. Mulut longkang....siapa mau bela. Sendiri hidup la bro... eh bri.. eh lantak kau la.

Bangang lah bapuk ni...rtm tu najib yang punya ...apsal azmin pulak yang salah...semua yang masuk umnongok ni jadi bongok dan tolol...

Cakap Azwan tu secara tak langsung membuktikan Azmin sbg MB tak pilih bulu. Azmin tak guna kedudukan nya utk faedah keluarga sendiri. Jelas Azwan ni sokong kerana kepentingan diri semata mata. Dia cakap dia kini suka rela bantu UMNO BN, siap jaja nama Allah. Apa yg dia ucap, sedar atau tidak, dia sebenarnya sedang menjaja keburukan dan rendah maruah diri sendiri. Sebab tu dia amat sesuai dengan Jamal Jamban yg ramai pimpinan UMNO sendiri meluat. Tapi yer lah...memang spesis kulit tebal macam sipendek gemuk kaki 4 dot dot dot tu.

dia ni mmg muka tak malu, tapi si umnoo ni tak malu jugak ke bila dia kata sanggup jadi barua umnooo.takda sekor pon menteri2 umnoo beri apa komen .

Bapok === apasal takde job?
Ramai kata blow job kan job juga... He he he.....

elok la mamat jubah merah nie dihilangkan dari layar malaysia... hanya merosakkan perangai anak2 masyarakat negara nie... rindu dengan sentuhan menteri dato mohamad rahmat... klu dia ada.. mmg dah palam dah mulut puaka merah nie...

orang2 mcm nie ada dalam umno sekarang... apa lagi nak diharapkan dgn umno nie...


kenapa mensensasikan orang yang berada dalam tekanan jiwa yang serios..

umno dah bagi job baik pada bapok dan si jamban tu sekali! kah! kah! kah! kah! job buat wayang pacak! kah! kah! kah! lawak betul! kah! kah! kah!

Bahasa dia, perangai dia, fesyen rambut dia, cara dia cakap memang tak sesuai dgn cara hidup rakyat malaysia ataupun yang mengamalkan islam sebagai cara hidup. Saya tutup tv bila muka dia masuk tv sbb tak nak ahli keluarga terpengaruh dan meniru cara hidup dia. Tapi org lain yg berminat kat dia tu lantaklah.

Kalau ada job you boleh bagi kat dia la gurl...

Itu bukan Jubah cik abang oii, itu baju kurung, marah Diva AA, kalau cakap itu jubah.

Jika anda butuh angka goiib 2D 3D 4D 5D 6D hubungi aki ALIH di nomor ini 082.313.669.888

Macam macam hal.

Cari Agen Aman dan Terpercaya??
Serta Pembayaran Terjamin Cepat dan Aman!!
B-o-l-a-V-i-t-a(dot)com
BERAPAPUN SIAP DIBAYAR!!

Hubungi Kami :
BBM : D8C363CA
No.HP : 0813-7705-5002


EmoticonEmoticon