Loading...

Wajah kekasih pertama Najib Tun Razak

Salah seorang pembaca menghantar sebuah email kepada MiLo SuaM, meminta kami menyiarkan gambar nostalgia Perdana Menteri Malaysia, Najib Tun Razak di masa mudanya bersama seorang wanita yang dipercayai kekasih pertama beliau. Gambar-gambar ini dikatakan diambil daripada sebuah buku lama.

Menurut pengirim email, tujuan beliau berkongsi gambar ini bukan untuk mengaibkan Perdana Menteri, sebaliknya berkongsi nostalgia lama Najib bersama kekasihnya semasa muda. Tambahan pula gambar intim Najib memeluk erat kekasihnya ini bukan dilakukan di dalam bilik, sebaliknya di depan khalayak ramai. Maka pengirim email berkata, ini jelas menunjukkan Najib tidak merasa malu, sebaliknya bangga dengan kekasih pertama yang dicintainya.

Menurut pengirim email berdasarkan kepada penerangan gambar (caption) yang dipetik dari majalah ini, gadis ini tinggal bersama-sama dengan Najib Tun Razak semasa di London. Malah mereka dikatakan sudah berjanji untuk berkahwin.


Berikut sekeping lagi gambar Najib dan wanita yang didakwa kekasih pertamanya. Bagaimanapun, dua keping lagi gambar yang dikirim kepada MiLo SuaM, tidak dapat disiarkan kerana ia lebih bersifat mengaibkan Perdana Menteri. Kami kira dua keping lagi gambar agak keterlaluan jadi tidak dapat disiarkan, harap maaf.


Kata orang "ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi?", sebuah lagi peribahasa yang sesuai, "kalau dah bapak borek, anaknya rintiklah", begitulah yang boleh digambarkan kepada keluarga Najib Tun Razak. Watak dan gaya hidup Najib di masa muda, ternyata berjaya diturunkan kepada anak lelakinya Nashman.


Rasanya tak perlulah dikenalkan lagi Anak Perdana menteri yang sorang ni. Kalau pembaca nak lihat lagi gambar-gambar lain yang lebih hot, Nashman bersosial bersama gadis-gadis, sila gunakan khidmat lebai google.



ReJaM© "Boleh tahan anak beranak, pandai Najib turunkan bakat kepada anaknya..."


PERHATIAN: Entry ini bukan berniat untuk mengaibkan Perdana Menteri (Tiada gambar aib yang disiarkan), namun kami nak tekankan, kalau kami mahu, lebih dari ini kami boleh siarkan.

Post a Comment

131 Comments

  1. ensemnye najib mase zmn mude2 dlu..

    ReplyDelete
  2. so..ape jadi dengan kekasih pertama PM kita tu?? mati kena bom ke??

    ReplyDelete
  3. mana tumpahnya kuah kalau bukan ke nasi. memandangkan '1 Malaysia', maka tumpah kuah merata-rata atas lantai..

    ReplyDelete
  4. hahha..rasa nak curi je gambar nie.. boleh tak nak mintak ambil nak taruk dalam blogs? harap bagi kebenaran k?bukan apa..nak berkongsi kegembiraan je

    Kenapa tak mau PAS memerintah malaysia

    kenapa bantah email 1Malaysia


    Ada apa dengan dara

    ReplyDelete
  5. Ambiklah khalis... dipersilakan...

    ReplyDelete
  6. memang keturunan kaki perempuan! so, aku memang ada asas percaya bahawa pak najib adalah ex boy friend altantuya. 99 %...

    hmm... btw, salute dgn blogger MS, sbb masih ada Good Conscience.. sbb tak nak siarkan gambar yg boleh mengaibkan orang.. jgn ikut cara musuh...! salute.........

    ReplyDelete
  7. bro rejam, sorry bro aku tpaksa delete 2 kali comment. sbb nak edit ejaan dan tatabahasa... huhu

    ReplyDelete
  8. Harap sahih gambar Najib Razak ni.
    Minta-minta dia dah bertaubaut sebab sentuh bukan mahram.

    khalis ambil gambar najib razak?
    pemimpin pujaan khalis ke? =)))

    Cara Buka Banyak YM dan Banyak ID pada 1 Masa


    Kenapa perempuan suka tayang body pada lelaki


    Smartphone : Risiko "privasi" pengguna terdedah.


    Sebab Mata Lelaki Gemar Lihat Badan Wanita

    .

    ReplyDelete
  9. waaahhh.. mr.najib ... ini ker contoh pemimpin.. kantoi luar biasa!!

    ReplyDelete
  10. memang itu lh pemimpin kau.

    ReplyDelete
  11. Kata orang UMPorNO, kekasih pertama Najib berbangsa China. Hidup 1Malaysia!

    ReplyDelete
  12. bro,
    gua cilok gambar nak beranak ni yer utk tepek dlm FB....berkenan plak dgn keensoman dua branak ni...heheheh...........

    ReplyDelete
  13. ini adalah salah satu syarat/kebolehan untuk memjadi pemimpin UMNO..

    ReplyDelete
  14. Biasalah kalau anak org kaya2... lebih2 lagi anak PM... kalau aku jadi pun belum tentu jadi baik...bak kata mak aku... Jangan minum arak sebab RAJA kepada segala kejahatan...

    ReplyDelete
  15. Macam hail amir bang najib..kah..kah..kah..

    ReplyDelete
  16. Tak ada video ke masa tu....? Mesti perutnya slim kan...

    ReplyDelete
  17. PELAKON LELAKI TERBAIK TAHUN 1970..

    ReplyDelete
  18. itu mgkin citer dulu kn ?
    nk buat ape ungkit. tak boleh kata contoh pemimpin ker ape sbb die pun dulu tak nah trfikir akn jdi pmimpin. n sbg rkyat yg brnaung bwk payung kerajaan, kne lah ttp aib die. bukan nye bukak aib die sbg sorg pmimpin skg. yg lpas bia yg lpas. mcm kte tak nah wt slh kn ?? mcm kte tak nah wt bnde yg mngaibkn pulak kn ?? mcm kte perfect sgt nk ckp mcm2 kt org len.. emmm.. skdar mngingatkn utk diri sndri jugak..

    ReplyDelete
  19. biar laa dei..asal laa suke sebok hal org.???hal sendiri jage laa..korang pn bkn baik sgt..aku bkn nk menang kn najib ke ape..tp xpyh sebok hal org..dgr sni..1 ko bukak aib org..10 Allah bukak aib ko..
    biar jek die playboy ke ape..lantak die la..biaq p laa die..die x kacau idop korg pn..serabut laa korg ni..

    ReplyDelete
  20. yg komen ni tak pernah ambil gambar dengan awek ke? ish ish ish baiknya pembaca milosuam semua.. aku sorang je la jahat dalam ni

    ReplyDelete
  21. hahah! lawak aa korang gerombolan PorNO... korek cerita lama DSAI boleh (18 bideoklip seksa plak tuh!), korek crita abe Bijan x bleh? bak kata TGNA "kalo sama2 buat, sama2 diam la, udah la" hahaha!!

    -I am Eversoris-

    ReplyDelete
  22. Oh baguslah selama berpuluh tahun Anwar Ibrahim diaibkan ko tak cakap pulak itu aib? Kah kah kah...

    memang bangang pencacai BN ni keh keh keh...

    Kalau Rejam nak aibkan najib, dia dah siarkan gambar yang lebih memalukan dari gambar ini....

    ReplyDelete
  23. najib bla hbis kongkek terus tnggal la.....mna org mau dah klau dah relah.....kuakuakua......habis madu sepah di bommmm....hehehehe...

    ReplyDelete
  24. Puak-puak Pakatan HARAM ni memang pukimak sial!!!
    Suka buka aib orang butuh pak hanglah!! lancau! Cibai!!!!

    ReplyDelete
  25. hahaha! Sokong BN!! lawak la kau.. geng ko sampai skang x boleh buat apa2. kalo buat pun, amat mudah dipertikaikan..gambar nih tak dapat lawan kan bongok?

    ReplyDelete
  26. Puak2 Sokong_BN pun suka tol mencarut! Mufti Perak bagi fatwa HALAL nyumpah pembangkang ke bro? hahaha!! kee Syaikh Habib Al-A'la Sepul Buhari yang cakap macamtuh?

    ReplyDelete
  27. hehe...kurang2 najib straight...
    dari AL-JUBURI :D
    ahhahahaha...

    ReplyDelete
  28. Najib bukan pemimpin aku , aku tak pernah undi n lantik dia. Pemimpin tu atas pilihan diri , kalau aku tak undi Najib n orang lain undi dia , maksodnya Najib tu pemimpin orang yang undi Najib.

    Kalau time gambar Najib baru nak buat alim konon aib , konon tak pernah pikir jadi pemimpin.

    Sama ade penah pikir jadi pemimpin negara ke tak kena tetap jaga diri , abis tu keluar dari perot tu untuk ape? untuk jadi manusia ar , manusia dijadikan untuk apa? Untuk pemimpin n sekurangnya pemimpin buat diri sendiri.

    Yang time video seks konon DSAI tu tak de plak nak melalak.

    Aku pun kurang setuju kalau gambar ni di dedahkan atas aib individu tapi tak delah nak melalak bela NAjib tapi time Anwar kena diam membatu.

    ReplyDelete
  29. cerita NAJIB zaman dulu kala pandai nak aibkan..
    video depan mata dok tutuh amoi cina hampa relakan :D

    ReplyDelete
  30. Lombu Umporno da menyalak... opss silap, lombu mana menyalak... Tapi Lombu uMporno totap Lombu, dulu kini dan selamanya.... hua hua hua....

    ReplyDelete
  31. sahabat Nabi semuanya asal jahiliah....sampai masa jadi baik...
    bukak aib zaman dulu kala...cerdik sangat ka lu ni blogger?
    aku x taw nak kata la dosa hang kat akhirat nanti dok buka aib orang camni..baik pi smayang taubat pastu tutup blog bodoh camni...pi juai cendoi pasar malam lagi Allah sayang dari buat macam ni...

    ReplyDelete
  32. amoi ka, ustaz sepul ka, dua2 pun Nuar x ngaku, so, maseh ada 50% cakap dia x buat. dari 100% ngaku? haiyaa.. titak pandai matematik,tidak usah cakap liaww..

    ReplyDelete
  33. panglima2 umprono telah mula bersuara, bgus22, sygi la abe ajib ko tu

    ReplyDelete
  34. sokong bn lagi bapak segala pukimak, butuh, lancau, cibai dan sewaktu dgnnya. ada plak mangkuk ayun yg tulis sekiranya kita buka 1 aib org tuhan balas ngan 10 kali aib. tuhan turunkan aib melalui sapa? takkan binatang nak tulis blog. najib pernah aibkan org, jadi tuhan bukakan aib melalui blog ni. tu baru 2 aib sebab baru 2 gambar, ada 8 lagi tunggu turn

    ReplyDelete
  35. dah salah mmg la x ngaku....pastu backing 50% lak AL JUBURI x bersalah...ekkeke..sumpah pon x berani...tu pon backing lagi...apekene la semua orang jadi cam kerbau kena cocok idung ntah...dah x leh pakai otak ka?bubuh la 8 keping gamba lagi tu pon...akhirat nanti Allah balas lebih lagi...itu janji Allah..

    ReplyDelete
  36. Tak kan ank nye aje bole dpt minah2 saleh ni....kami dok tgok aja ka.....ini X ADIL...Dimana KEADILAN ketika ini...

    ReplyDelete
  37. Pemimpi 1melayu 1bumi.....mau aku nak mengaku sebangsa dengan orang macam ni......kuat menyondol rupanya...cakap saja baik....

    ReplyDelete
  38. sumpah mmgla tak berani. apsal laa ngko dilahirkan bongok.. haha! Akhirat balas la, Quran pegang la.. meh2 bagi aku SATU hadis nabi ajar suruh sumpah2 untuk membukti x salah neh.. meh aa... ko pandai sebut2 nama Allah SWT kan? akhirat pun pandaii sebut.. meh bagi dalil meh?

    ReplyDelete
  39. hehe...sapa yang cerdik dok tuduh orang x reti matematik...nak tergelak aih...belajaq diploma pon x lepas apa..hehe..sabaq la bro...pakai otak...guna akal...jangan membabi buta bro...buruk benor rupenye..kita semua manusia...semua ada dosa..bukan maksum bro...ko pon bukan x penah wat jahat kan :D yang bro mencarut2 tu...cantiknya akhlak..hehe...korang ni semua tertekan...x taw mana nak lepas...mencarut..maki...cuba la bawak berzikir sikit malam2 ni :D
    relekx la bro bro semua..gi tidur awal gi...nanti bangun Tahajjud kita doa Allah tunjukkan kebenaran...dari dok mencarut fitnah sana sini buat dosa baik kita mintak bantuan Allah...Assalamualaikum..

    ReplyDelete
  40. sahabat Nabi semuanya asal jahiliah....sampai masa jadi baik...
    bukak aib zaman dulu kala...cerdik sangat ka lu ni blogger?
    aku x taw nak kata la dosa hang kat akhirat nanti dok buka aib orang camni..baik pi smayang taubat pastu tutup blog bodoh camni...pi juai cendoi pasar malam lagi Allah sayang dari buat macam ni...

    source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/wajah-kekasih-pertama-najib-tun-razak.html#ixzz1KY39V7rH

    bro....sahabat nabi masa 2 lum lg islam n bila dh dpt hidayah n sinar ISLAM diaorg terus tinggalkn pkr2 yg dilarangNYA tp NAJiblis ni dr kluar lubang terus ISLAM tp terus mengamalkn ajaran mustapha kemal artartuk yg spai hari ni X DITERIMA OLEH BUMI...LU da pikir x?
    jgn jd bodoh k...

    along ejie

    ReplyDelete
  41. hahah..biasak la.. part nak carik dalil nih aa boleh buat dorang diam macam batu... siaaann..

    ReplyDelete
  42. sumpah macam saiful tu kira sumpah cara Islam la Eversoris...pi la tanya ustad kampung hang...hehe...susah ka nak sumpah camtu?ke takut kena laknat oleh Allah?kalau x salah sumpah je la kan...x yah la nak marah orang bongok lak kan :)

    ReplyDelete
  43. hehe...orang2 dalam blog ni kuat maki orang rupanya...hehe...ada ciri2 Islam yang hebat :D

    ReplyDelete
  44. Tu zaman muda brader. Ada orang dah tua masih buat lagi apa cerita!!! Bila nak tobat bang Nuar? Main pompuan memang salah dan dosa, tapi kalau main pompuan dan lelaki, macam mana tu?. Bukti dah banyak tapi otak dan mata dah kabur macam mana nak nampak....

    ReplyDelete
  45. najib bkk aib org..skrg aib najib plak yg tebukak..

    ReplyDelete
  46. When the hypocrites come to you, [O Muhammad], they say, "We testify that you are the Messenger of Allah ." And Allah knows that you are His Messenger, and Allah testifies that the hypocrites are liars.

    They have taken their oaths as a cover, so they averted [people] from the way of Allah . Indeed, it was evil that they were doing.

    Surah Al-Munafiqun ayat 1 hingga 2.

    http://quran.com/63

    Jelas sekali orang munafiq suka bersumpah untuk melindungi perbuatannya. Jadi siapa yang selalu suka main sumpah dan menyuruh orang bersumpah? TOLONG JAWAB!!!

    ReplyDelete
  47. mcm Altantuya jer air muka dia kan?

    ReplyDelete
  48. http://www.youtube.com/watch?v=neR7dAbYV7k

    ReplyDelete
  49. Ubah pemimpin 1 melayu 1 bumi kepada PEMIMPIN 1 UMNO 1 KRONI. Maksiat perkara biasa bagi UMNO kenapa nak pertikaikan

    ReplyDelete
  50. tu belom tgk gambar n.ajis masa muda lagi...

    ReplyDelete
  51. org ada gf zaman muda pon korang nk kecoh...akal pendek siott

    ReplyDelete
  52. aku rasa pondan milo ni baik kerje kat majalah Mangga la,budak ni suke sangat buat post lepas tangan,tak tau cerita sebenar konon takleh tunjuk konon aib.bodoh sial pondan nih,spesis perosak macam ni pun korang bangang sangat nak layan,meh tunjukkan lagi 2 gambar yang mengaibkan?post la kat sini jangan alang-alang,lepas tu ko tunggu la jawapan dari Pak Jib sendiri,kata menentang dengan fakta?apasal main baling batu sembunyi tangan?menentang apa nye macam tu celaka?spesis macam ko ni memang suka buat cerita gantung2 kan?seriously milo aku sarankan ko mintak keje kat majalah sampah2 yang suka buat gossip celaka.dari ko blogging macam ni kasi malu TopengPerak jer,.suka la pondan neh pencacai2 kat atas ni bergaduh sesama sendiri,ngaku sendiri mengucap syahadah tapi artikel bodoh macam ni korang nak gadoh sesama sendiri.ishh

    ReplyDelete
  53. org umgok bila hujah pasal gambar najib ni pandai plak guna agama islam, tapi bab perjuangkan agama islam takut plak. kalu brani desak ler kjaan buat undang2 islam. ada bran ke?

    ReplyDelete
  54. -Sufive-

    Gila hampa nak suh Najib tubuhkan negara Islam.. Mau kena kerat tangan, kena sebat kang.. Kah kah kah.. Asal hudud jaaa potongan tangan... Pendeknya akai.. Okey sebelum pencacai BN meroyan kata awat Kelantan tak amalkan undang2 hudud.. Jawapanya adalah, jika Kelantan buat maka negeri Kelantan akan diisytiharkan darurat.. So bila dah darurat apa yang akan jadi? Pikir la sendiri.... Chow..

    ReplyDelete
  55. Gambar ni pon korang nak kecoh,ni lah pemimpin pujaan ramai.Islam secara sederhana bermazhabkan Umno. Apa barang single2 beb baik couple cam Najib buat tu , pastu nanti leh buat "umrah" kat kubur kamal ar tartu cam Najib buat.

    hidup Umno
    hidup BN

    kah....kah.......kah.....

    ReplyDelete
  56. ape ada hal...tu dulu.bapak borek anak borek jgk rejam..mana bole rintek2..kekasih pertama tu semua orang ade..anda bagaimana..kekasih pertama slunye ada kedua..tapi klu terakhir,,,itu yg di cari....rosmah mgkin terakhir..

    ReplyDelete
  57. Orang omporno ni gunakan Islam hanya bila tersepit sahaja... edar video lucah tk salah, tk basuh jubo lepas tu pegi sembahyang Jumaat di agung2kan, undang2 syariah ditelanjangkan, skolah agama di kelantan diharamkan bantuan, penyebar fitnah disanjung,.. TV3 dah jadi TV sexs......

    ReplyDelete
  58. Ntah la..Nie ke pemimpin?Anak pun xbley dipimpin..negara?boleh ke dia pimpin?

    ReplyDelete
  59. pencaci umnoporn yg rs aib neh..kah..kah..kah..kah..tgk gmbr tu..najib relax jer..xda rs malu pn..rs best ada la kowt..hahaha..

    ReplyDelete
  60. Quote"biar laa dei..asal laa suke sebok hal org.???hal sendiri jage laa..korang pn bkn baik sgt..aku bkn nk menang kn najib ke ape..tp xpyh sebok hal org..dgr sni..1 ko bukak aib org..10 Allah bukak aib ko..
    biar jek die playboy ke ape..lantak die la..biaq p laa die..die x kacau idop korg pn..serabut laa korg ni"unquote

    Patut eko ckp nie kat Najib.,

    apersal sibuk hal Anwar,

    Dia nat wat aper ker,

    Dia bukan PM.

    ReplyDelete
  61. pemimpinku best226 April 2011 at 00:54

    SAATUUU....BINI !!! RAMAAAAIIII....SCANDAL !!!!

    ReplyDelete
  62. sebelom nk pmpin org lain kne pmpin dri sendri dlu..pkir2kan lah..jgn asyik nk backup x tntu hala..no bodyperfect..tp pilih lah yg lebih baik yg akn mmbawa lebih kebaikn kpd semua,bkn pada kroni shj..sekian

    ReplyDelete
  63. islam agama syumull..
    puak umno ni mmg baghall...bila org nk buat undang2 islam mcm2 alasan dia bg...x sesuai la..x praktikal la...si mamak tongkang che det kata klau wat hukum hudud org islam xkn mju.satg suma tgn kna potong klau mncuri.....da tua2 dok bodoh lg paseipa che det oii....mamak ni ingt semua org islam ni kki curi ka...mcm dia...curi harta rakyat...mamak kdai plita lgi bagus dari mamak gila ni...

    ReplyDelete
  64. ni lah agaknya yg dikatakan "1 ko bukak aib org..10 Allah bukak aib ko"
    dia buka aib anwar.. Allah buka aib dia lak... ni baru satu.. ada lagi 9... kena tunggu dan lihat nii.... ~aku yg berkecuali

    ReplyDelete
  65. kuah kalu tumpah kat roti menggali....
    dia cicah sampai kering......

    kah kah kah

    ReplyDelete
  66. org bn ni mcm babi

    ReplyDelete
  67. Serius masa tengok gambar ni, seram eh tengok muka perempuan tu.. Dah lah awal2 pagi ni.. Oho!

    ReplyDelete
  68. WaCayaSamaLuNajib26 April 2011 at 03:23

    PERHATIAN: Entry ini bukan berniat untuk mengaibkan Perdana Menteri (Tiada gambar aib yang disiarkan), namun kami nak tekankan, kalau kami mahu, lebih dari ini kami boleh siarkan.

    source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/wajah-kekasih-pertama-najib-tun-razak.html#ixzz1KZ3RFbhj

    lu org xbleh bace ker bende ni...ni bkn psl nk aibkan najib...ni semua utk tambah knowledge jer psl abg najib. Sekian

    ReplyDelete
  69. korg suma berebti la bgaduh,...korg bgaduh pn psal lelaki ni,...x best langsung,..korg jgn risau,...suatu hari nnt KEBENARAN akan memimpin kita,..dont worry,...(sesunguhnya pada akhir zaman beuntunglah orang-orang yang ganjil)-hadis


    HISYAM NASUTION

    ReplyDelete
  70. teringat cerita lecturer psl najib n rosmah
    dulu dy knl baik ngn rosmah msa balaja kt UM
    statement yg bez kuar dr mulut lec
    "rosmah? ligat orgnya dulu. msa pkwe dy g oversea. dy kt cni ligat kuar ngn mcm2 pkwe kt cni. antra pkwe2 dy 2 yg jd menteri2 mesia skang ni"
    "najib tu? apa cte sy xtaw psl najib? pompuan mne yg xpnh ngn naib.."

    wow.. dasat eh

    PEMERHATIMUDA

    ReplyDelete
  71. Agak2 berapa ekor kekasih najisssss?

    ReplyDelete
  72. appara korang,kata xnak aibkan orang.tp terang2 artickle nie dok ungkit cita lama dia dok muda2 dulu tue apsal?
    siap ada text kt bawah gambar kata nk 'masuk ke bilik' pula..
    kelakar lah korang ahlil ugama nih..
    hahahah

    ReplyDelete
  73. Gambar kenangan DS Najib ni. Saya juga baru pertama kali tengok gambar DS Najib dolu-dolu.

    Nanti kita bolehlah minta DS Najib jawab persoalan pada caption gambar itu. "Benarkan Najib pernah berjanji untuk mengahwini wanita itu?". Siapa wanita bersama DS Najib itu? Sudah seperti soalan, "Siapa Altantuya bersama DS Najib itu?"

    "Siapa suka bersumpah sila angkat tangan anda"

    -Dr. LatiF-

    ReplyDelete
  74. benciumnosampaikiamat26 April 2011 at 09:13

    milosuam...aku cilok pic hang. nak tempek kat FB...
    kepada pencacai BN..aku nak tayang kat kawan2 aku..yezzzaaaa

    ReplyDelete
  75. anti org munafik26 April 2011 at 09:44

    heheheheh ada juga yg bangang kata tak elok bukak aib org tapi kalu geng geng depa buka aib org boleh lak mazhab mana depa pakai nie...........ini tanda tanda akhir zaman bila si jahil berlagak jadi ulama ini lah padahnya cakap ikut nafsu bodo.............nak tgk anak najib buka blog apa yek?

    ReplyDelete
  76. hensomnyaaa najib...

    ReplyDelete
  77. kalo dia boleh tipu dan kongkek pompuan tu maka tak mustahil la 1Malaysia pun boleh di kongkek-kongkek kan.............

    ReplyDelete
  78. mana papagomo???? mana parpukari???? mana hanif yon? takebeer!!!!!

    ReplyDelete
  79. Sumpah laknat hanya dilakukan dalam kes li'an (suami menuduh isteri berzina atau sebaliknya) bilamana suami xdpt membawakan 4 org saksi terhadap suaminya.
    untuk qazaf (menuduh org lain berzina) yg xdpt menyertakan 4 org saksi, maka si penuduh perlu dijatuhi hukuman hudud. jika dapat 4 org saksi, maka yg tertuduh akan dikenakan hukuman had (hudud). tiada sumpah laknat bg kes qazaf.
    hny org munafiq yg suke berlindung dgn melakukan sumpah.
    surah al munafiqun [2]
    Mereka menjadikan sumpahnya (atau akuannya) sebagai perisai (untuk menyelamatkan dirinya dan harta bendanya daripada dibunuh atau dirampas), lalu mereka menghalang (dirinya dan orang lain) dari menurut jalan Allah. Sesungguhnya amatlah buruk apa yang mereka telah kerjakan.
    Surah al-Mujadalah:
    [14]Tidakkah engkau melihat (bagaimana jahatnya) orang-orang yang bersahabat karib dengan kaum yang telah dimurkai Allah (dengan sebab kekufuran dan khianatnya)? Mereka itu bukanlah dari golongan kamu dan bukan pula dari golongan kaum yang tersebut itu (kerana mereka ialah golongan munafik); dan lagi mereka selalu bersumpah dengan dusta, sedang mereka mengetahui (bahawa mereka adalah berdusta). [15] Allah telah menyediakan bagi mereka azab seksa yang berat; sesungguhnya amatlah buruk apa yang mereka telah lakukan. [16] Mereka menjadikan sumpahnya sebagai perisai (untuk menyelamatkan diri dan harta bendanya daripada dirampas atau dibunuh), maka dengan yang demikian dapatlah mereka menghalang (dirinya dan orang lain) dari jalan Allah; oleh itu mereka beroleh azab seksa yang menghina.

    ReplyDelete
  80. Sesiapa yang menutupi (kesalahan) seorang
    muslim maka Allah menutupinya di dunia dan akhirat.
    (Shahih Sunan Ibn Majah, hadis
    2078]. Imam Ibn Majah meletakkan hadis ini dalam bahagian Kitab al-Hudud, Bab
    menutup kesalahan seorang mukmin dan mengelak hukuman hudud disebabkan syubhat.)

    ReplyDelete
  81. Al-Quran > Surah An-Nisaa'> Ayat 148

    Allah tidak suka kepada perkataan-perkataan buruk yang dikatakan dengan berterus-terang (untuk mendedahkan kejahatan orang); kecuali oleh orang yang dianiayakan. Dan (ingatlah) Allah sentiasa Mendengar, lagi Maha Mengetahui.

    ReplyDelete
  82. Al-Hujurat, ayat 11

    Wahai orang-orang yang beriman! Janganlah sesuatu puak (dari kaum lelaki) mencemuh dan merendah-rendahkan puak lelaki yang lain, (kerana) harus puak yang dicemuhkan itu lebih baik daripada mereka dan janganlah pula sesuatu puak dari kaum perempuan mencemuh dan merendah-rendahkan puak perempuan yang lain, (kerana) harus puak yang dicemuhkan itu lebih baik daripada mereka dan janganlah setengah kamu menyatakan keaiban setengahnya yang lain dan janganlah pula kamu panggil-memanggil antara satu dengan yang lain dengan gelaran yang buruk. (Larangan-larangan yang tersebut menyebabkan orang yang melakukannya menjadi fasik, maka) amatlah buruknya sebutan nama fasik (kepada seseorang) sesudah dia beriman dan (ingatlah), sesiapa yang tidak bertaubat (daripada perbuatan fasiknya) maka merekalah orang-orang yang zalim.

    ReplyDelete
  83. http://halaqah.net/v10/index.php?topic=98.0

    ReplyDelete
  84. ni dapat print boh dlm frame tampal kt pintu bilik best ni.. idola tu bro.. wa caya lu najib.. ni baru romeo.. hero malaya kaki pompuan.. ni baru PM islam terhebat Malaysia.. hahahaha.. kompem gambar ni boleh buat banner time mengundi pilihanraya ni..

    ReplyDelete
  85. HAHAHA LAWAK GILA BABI pencacai2 UMporNO neh.

    Pandai plak cakap psl aib, ni ke cara org Islam, berdosa, sekali buka aib org 10 kali tuhan balas... HAHA lawak betul sampah2 ni bercakap.

    ko bercakap psl hal2 ni kt org ke kt diri ko sendiri dol?

    ReplyDelete
  86. Rejam relax nohh.

    Kpd yg bkn main jilat ponggong najib tu, xpayah la nk lbh2 tu baru gambar tu si rejam tunjuk, rejam xtunjuk aksi pnz najib yg mungkin jilat itu ini korang xambil kira lg.

    Lagi satu...korang kt sini tau tk Rosmah tu bini no 2 najib??

    Korang tau tk lg najib gak bkn suami pertama Bik mama tu??

    Aku bg hint sikit la, sblm kwen dgn najib, farit ismeth emir tu laki bik mama. Pandai2 cari sndr kt google.

    Byk lagi, maleh cite baik korang search. bik mama dgn najib sama2 2nd hand woi. Paling aku xleh trm bik mama buat mcm2 supaya najib cerai dgn bini lama dia. Bkn calang2 orang bini 1st najib tu.

    Korang search la nnt korang akan tau knp ramai kata bik mama kuat poya2.

    ReplyDelete
  87. pemimpin kebanggaan UMNGOK!!!kaki betina dari muda sampai ke tua...ni bukan pemimpin aku sbb tak pernah undi BN pun hahaha

    ReplyDelete
  88. eh korg prasan tak?? muka dia masa muda2 cm org mongolia.. kan3??

    ReplyDelete
  89. Cai umno kata - gambar superimposed ni hik3

    ReplyDelete
  90. takkan setakat peluk jer kot abe Bijan? Bijan! kahkahkah aku cilok idea bro kat atas tu...kurang2 pon kuah taroh atas bulu kehkehkehkeh muka macam perogol bersiri si bijan ni tak setakat letak tangan atas bahu jer ...air konek kalau dah naek kepala mesti kena perah keluar punyalahh...bullshit punya bijan...anjing2 penjilat lubang tahi najib bila dah tubik gambo2 ni punyalah melolong mcm histeria kahkahkah tambah2 si barua 'sokong BN'...punya la histeria sebab bukak aib najis razak...yg najis razak guna utusan melanchow bukak aib org ok pulak..fuck you!

    ReplyDelete
  91. Pak Salam ( mahu ke rumah anak sodara di Banting yg bernama Solimun )26 April 2011 at 12:25

    Penyokong UMNO tak perlu rasa gambar nie mengaibkan najib kerana saya rasa beliau juga tidak terasa aib dengan gambar ini memandangkan gambar ini diambil dengan secara sukarela oleh Najib dan disiarkan pulak oleh media perdana ketika itu. Mungkin Majalah Mangga edisi terawal agaknya. Takpun akhbar Utusan Melayu.

    Ini semua media milik orang UMNO jadi penyokong UMNO tak perlu bising-bising.

    Kalau memalukan Najib, suruh saje dia saman surat khabar / majalah tu.

    ReplyDelete
  92. UMPORNO BELAJAR MAKNA AIB BILA TERKENA HIDUNG(KEMEK) SENDIRI

    kalau umporno marah kata foto tu buka aib org, baguslah, mereka dh belajar rasa kena aib.

    bagaimanapun pic itu sepatutnya tidaklah aib sangat bg fahaman umporno dan milosuam pun tidak siar foto yg lebih sensasi.

    APAKAH ITU AIB? PENILAIAN AIB YG SUBJEKTIF.

    persoalan aib ini pun perlu difahami. kalau artis bergambar seksi dan berpelukan, mereka merasa bangga dgn pic tersebut. bagi mereka apa yg sepatutnya aib bagi org beriman, tetapi sudah tidak menjadi aib bagi mereka.

    nilai aib itu sendiri sudah berbeza. penilaian aib dalam agama sudah bukan ukuran lagi bagi mereka. mereka malah bangga dan rasa hebat bergambar aksi yg aib bagi agama tetapi tidak aib lagi bagi mereka.

    dan kalau aib mengapa bergambar mcm tu kan? perkara aib ni biasanya org sorok dari pengetahuan, apatah lagi takkan berani ambil gambar.

    PUAK ASSOBIYAH SUKA MENGAIBKAN ORG LAIN

    apa saja yg dibuat puak mereka adalah halal. mengaibkan org lain pun halal. itulah assobiyah. mereka juga menghalalkan cara demi matlamat walaupun mengaibkan org.

    jauh sekali aib yg tersiar di foto di atas kalau nak dibanding dgn aib yg direka2 dan disebar selama 20 tahun ini oleh umporno terhadap DS Anwar Ibrahim.

    KESIMPULAN

    maka dgn ini umporno sudah hilang taraf aib yg ada pada diri mereka kerana mereka sendiri sudah tiada aib membuat kerja2 fasik dan mungkar di hadapan Allah swt.

    ReplyDelete
  93. Najib kata anwar tak bermoral... hehehe..

    ReplyDelete
  94. aku pernah terbaca somewhere.. bukan nak burukkan najib.. just nakkan kepastian. sape2 yg ada source blh la share..
    ada org kata najib time blk malaysia sembahyang pun tak tau.. start belajar sembahyang time jadi menteri belia dan sukan..
    dan najib sampai sekarang pun tak reti mengaji... betul ker??
    klu betul, apakah layak najib jadi PM uuntuk sebuah negara ISLAM...
    hukum hakam ISLAM paham ke tak PM kita ni..

    sekadar bertanya.. sape tau detail citer la..

    ReplyDelete
  95. Malaysia bkn negara Islam ttp negara majoriti Islam. Hanya org2 yg naif saja yg anggap Malaysia negara Islam..

    ReplyDelete
  96. hebat gak PM kita nih..mmg seswai meminpin negara Islam sederhana..

    ReplyDelete
  97. itu mgkin citer dulu kn ?
    nk buat ape ungkit. tak boleh kata contoh pemimpin ker ape sbb die pun dulu tak nah trfikir akn jdi pmimpin. n sbg rkyat yg brnaung bwk payung kerajaan, kne lah ttp aib die. bukan nye bukak aib die sbg sorg pmimpin skg. yg lpas bia yg lpas. mcm kte tak nah wt slh kn ?? mcm kte tak nah wt bnde yg mngaibkn pulak kn ?? mcm kte perfect sgt nk ckp mcm2 kt org len.. emmm.. skdar mngingatkn utk diri sndri jugak..

    25 April 2011 10:36 PM

    Tanpa Nama berkata...
    biar laa dei..asal laa suke sebok hal org.???hal sendiri jage laa..korang pn bkn baik sgt..aku bkn nk menang kn najib ke ape..tp xpyh sebok hal org..dgr sni..1 ko bukak aib org..10 Allah bukak aib ko..
    biar jek die playboy ke ape..lantak die la..biaq p laa die..die x kacau idop korg pn..serabut laa korg ni..

    25 April 2011 10:41 PM

    shah berkata...
    yg komen ni tak pernah ambil gambar dengan awek ke? ish ish ish baiknya pembaca milosuam semua.. aku sorang je la jahat dalam ni

    25 April 2011 10:44 PM

    Eversoris berkata...
    hahah! lawak aa korang gerombolan PorNO... korek cerita lama DSAI boleh (18 bideoklip seksa plak tuh!), korek crita abe Bijan x bleh? bak kata TGNA "kalo sama2 buat, sama2 diam la, udah la" hahaha!!

    -I am Eversoris



    source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/wajah-kekasih-pertama-najib-tun-razak.html#ixzz1Kbofw9JZ

    sume komen ni komen bodo..dah dia tu pemimpin kita..kena la tau sume pasal dia..klu mcm korang tu mmg la aku xnak tahu sebab korang tu sape..mmg sah geng UMNO..

    ReplyDelete
  98. kemana tumpahnya kuah, kalau tak ke langkawi, kih3, gurau je

    ReplyDelete
  99. playboy mcm anak dia jugak hahahaah umnongok!!

    ReplyDelete
  100. Video seks bijan tak de ke ? Atau Anwar dengan pokok jagung ke ? atau dengan itik paya ke ?...kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahakkkaaaahhhkakakakakakakakakakakakakakakakak

    ReplyDelete
  101. orang orang yang mengeluarkan blog ini banyah melakukan dosa.... bertaubat lah dahulu sebelum kamu disembahyangkan ... dan diadili diakhirat kelak.dari razak

    ReplyDelete
  102. bagus pendedahan ni.. pemimpin xbermoral mcm ni mmg xlayak pimpin negara.. kaki bohsia tu.. nk picture lg boleh tak..?? hehe.. semua rakyat malaysia kne amik tahu coz dia pemimpin kita, sama cam DSAI coz dia bakal pemimpin kita.. 2-2 kne settle isu ni.. kalau betul najib kena step down.. isu moral..

    ReplyDelete
  103. surfive:

    lapang hang ja no kta hukum hudud 'pendek akai'...kekonon kolot ah law dilaksanakn???hukum hudud neh sapa yg buat????gini la sblum hang nk tuliz 2,pkr lu,law dah bodo 2 ce berlagak cerdik ckt!!jgn nampak sgt bodo xda tahap..ni da lbh krg stetmen ustazahnya yg bli PHD 2 la...HUHU..mashitah ehh??ngaji ja tggi2 tp hampeh..memula tudung baek punya labuh lelama tggi ttp dada sblah,mekup 8inci,kening kalah ziana zain..hudud neh hukum ALLAH,RAGU DENGAN HUKUM ALLAH NEH BERMAKNA RAGU GN ALLAH gak..istifar la bebyk noo??kembali ke jln yg benar....

    ReplyDelete
  104. KENAPA PULAK TAK SIARKAN GAMBAR NI DI HOTEL CARCOSA YE...MANA DATUK TRIO KEADILAN..KELUARLAH BIAR KASI TENGOK SAMA WARTAWAN GAMBAR NI SUPAYA RAKYAT MALAYSIA KENAL SIAPA NAJIB DAN KELUARGANYA SEBENAR....BUKAN APA SEPERTI KATA DATUK T.."UNTUK MENEGAKKAN KEADILAN" DAN "MENCEGAH KEMUNGKARAN DARIPADA TERUS BERLAKU"...HAHAHAHA

    ReplyDelete
  105. hensem plak anak dia.

    ReplyDelete
  106. cayalah najib. kalau betul pun kau kaki pompuan, kira ok la tuh. daripada anuar bini dia bubuh, pelacur dia hantam, jantan pun dia sondol. hahahahaha

    ReplyDelete
  107. aduhaiii nak gelak aku. gambar berkepit dgn awek un sampai ada yg nak suruh step down jadi PM. yg anuar tu dah confirm DNA, confirm tersengih dlm video tgh dok main korang punya la pertahankan. hahahahha. mangkuk betul geng PKR nih

    ReplyDelete
  108. REJAM...gambar tu bkn dri majalah...dri buku biografi c Najib. Tapi xde jual d kdai. Org yg mengenali dia yg tulis buku ni.True...mcmana acuan begitulah kuihnya.Dlm buku tu tulis...Najib x lulus peksa. Betulke?

    ReplyDelete
  109. anak najib razak ahmad26 April 2011 at 23:16

    kalau korang nk tau..itu la rosmah!!!!!!

    ReplyDelete
  110. hadoiii....utk puak2 UMPORNO yg MAHABONGOK dan najissss....tau pulak korg ni melenting bila time blogger bukak aib bapak anak altantuya korg yer...??? bila time DSAI kena bukak aib dah bekurun2 tak da pulak korg klasifikasikan benda tu sama mcm bukak aib jgak ker?? apa beza nya antara dua makhluk ALLAH tu wahai pecacai2 umporno???
    bila kena btg hidung korg semuanya jdik baik dan halal....ape kejadah puak2 umngok ni???
    kena sikit korg dah hangin...DSAI punya aib korg bukak sampai lubang dubur tu bukan buka aib ke bongok??? kalu betul pun dsai memg melakukan perkara terkutuk tu(nauzubillah) itu bukan dikira membuka aib org jgak ker??? kalu dah bangang tu puak2 umngok ni memg spesis BUTA HATI semuanya....

    ReplyDelete
  111. hahaha.. fitnah anwar ibrahim bertahun2, pakai tv sume menyalak sakan, kuar gambar 2,3 keping kuar semua hadis, bila cakap munafik melenting, tapi perangai munafik mmg ada..

    Bagi aku penyokong UMNO munafik..sekian! Mimpi la UMNO nak dapat Bahagian Selangor dan Utara Malaysia, ko buat la ape pon..

    takat komen dalam ni cukup bulan pg check account bank ada rm5k tak payah la woi, aku cukup kenal dgn puak2 munafik Malaysia ni, kalau xde duit xde keje nak jalan, xde nak komen2 pakai ip sama..udah la bodoh, munafik pulak!

    ReplyDelete
  112. Bundle kelakar tengok gambar ni.... bukan ada banyak lagi ke?

    ReplyDelete
  113. bahaya budak tu...entah pompuan mana pulak bakal dibunuhnya(bom) nnti...anak bapaaaaaaaaaaaaaaaaaakk

    ReplyDelete
  114. Gambar ni ambik dari buku Pak Habib ke? Biasa buku-buku tulisan dia ada gambar-gambar sensasi pemimpin UMNO

    ReplyDelete
  115. gini lar blako xpyah dop ba

    ReplyDelete
  116. UMPORNO 1KOTE, 1LUBANGPUNGKOQ, 1ALTANTUYA

    ReplyDelete
  117. Puak-puak Pakatan HARAM ni memang pukimak sial!!!
    Suka buka aib orang butuh pak hanglah!! lancau! Cibai!!!!

    -----------------------------------------------------------
    Gila punya statement puak Babi Natang(BN)..Puok mung dok reka cipta aib orang buleh plop..Sapa ad 18 video seksa..tu bukan aib jugok ko..

    ReplyDelete
  118. Big mama masa muda kot..Masa dia bergetah lagi..Sekarang pun bik mama bergetah lagi-muda macam Getah sekerap..

    ReplyDelete
  119. Serius aku hairan, dulu pembangkang kutuk / serang peribadi orang BN boleh pulak.Katanya Najib dengan altantuya. Dah la takde bukti, lepas tu kutuk. Means? Fitnah? Lepas tu katanya taknak wakil rakyat yang ada masalah, sebab tu nak dedahkan.

    Sekarang, orang kata BN pon fitnah anwar dengan video seks bla bla bla. Alasan, taknak pemimpin negara yang kaki perempuan bla bla bla.

    Korang tak fikir ke korang semua sama je? Mempertahankan orang yang korang belum kenal luar dan dalam? Kadang-kadang nak tergelak aku tengok orang-orang yang backup gila babi nie.

    Kata orang buat fitnah, padahal dulu dia pon sama. Nak kata orang main perempuan, padahal pemimpin pujaan sendiri pon sama. Cuma 1 je lah, jangan terlalu jadi buta disebabkan "hero" korang yang dikatakan bersifat "Mat SOM"

    HAHAHAHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  120. mampir nich dari Jaksel...
    saya suka blog anda
    salam

    ReplyDelete
  121. taste bang najib n bik mama ni samela, suker yg bkn melayu jer

    ReplyDelete
  122. Each listing includes the skills taught and the
    suggested age for the activity. Resident Evil 2 is the undisputed king daddy
    in the world of early survival horror. Even when things seem hopeless, Kiko's narration provides some great comedy relief.

    my webpage ... youtube videos downloaden

    ReplyDelete
  123. While it is one thing to have a social media profile on an online community like Deviant - ART, it is
    a whole other thing entirely to have fitted
    it with an effective SEO strategy. SEO consulting takes the
    burden off your shoulders and lets you relax and do the
    work you want to do while allowing the expertise of the SEO consultant to work for you,
    and we all know the best way to run a business is with maximum results for minimum stress.

    This is what professionals do. SEO (search engine optimization) and
    keyword density are terms that scare many a writer who want to write for the internet.
    Thus, in minimum cost, you get an opportunity to increase your site ranking on Search Engine
    Result Page (SERP). There are so many good blogs out there, and if you're one of those writers, you definitely know how important it is that your site gets heard through all of the noise. Since keyword analysis is needed for both SEO (search engine optimization) and SEM, we often confuse using these terms. There are many tools online to help you research relevant keywords, such as the Google Adwords Keyword Tool. The title is supposed to explain the article, and the title is what your readers see when they search for content. Over the years, web promotion has made a mark in the industry and has helped numerous entrepreneurs to build large business return through web. So, most move slowly when deciding on who becomes the company's SEO.
    If the comments are created for solely promotional purposes,
    they will probably get deleted. Effective SEO techniques for
    Bloggers aren't any different. Think wine, and keep the URL intact. Learn from other people's mistakes and experiences rather than destroying your own skills and wasting your time on experiments.
    Originally posted at: digitalmoz. With most visitors noting the first 3-5 web links of the first
    page, further sustained SEO efforts bring the company web link to that
    web positioning high up as much as possible. Keep in mind that Google doesn’t really
    like page rank manipulation, even if it’s internally on your site or externally by
    backlink spamming. First of all a market survey is done by them as to know the competitors analysis.
    SEO requires understanding of various algorithms.

    Also visit my homepage :: simply click the up coming website page
    my website :: yoaqui.com

    ReplyDelete
  124. Conѕider running a contest or offering а fгee product tip
    sheet thаt accompаnies the interview. Many pеoplе
    will be happу with replaceable batteriеs for home uѕе and ocсaѕіonal outings.
    This not only allowѕ listeners to listen tо thеіr favoгite ΜP3 files along with thеir SIRIUS гadіo;
    it also lets them digitally recorԁ their faѵогіtе radіo songs fοг instant playback.


    Аlso visit my homepage :: simply click the following site

    ReplyDelete
  125. 5. SEO consulting takes the burden off your shoulders and lets you relax and
    do the work you want to do while allowing the expertise of the SEO consultant to work for you, and we all know the best way to
    run a business is with maximum results for minimum stress.
    Users normally tend to visit websites that are
    at the top of this list as they perceive those to be more relevant to
    the query. While you’re at it, remove all or fix 404 errors.
    Since Google organic rank can bring in thousands of potential customers, search engine
    position service firms have made a business of promising
    high positions in search engine results pages. Meta
    Name and Meta Description Tags are two of
    the important ones. Some SEO firms focus on content spinning and submitting articles.
    Content writing for websites is not as simple as typing
    out a predetermined amount of words, if you
    wish people to view the content. Google bowling messes up the external ranking used by Google and penalizes a sites
    ranking compared it the competitors. Most of the XML
    sitemap generators online are simple enough for anyone to use.
    Thus, if your charges are overly cheap, this might
    cause doubts and worries from their mines regarding the quality of the service they get.
    If your website deals with certain products or services, then conduct a proper
    research on these and then form your SEO content.
    Let us assume that at this point you have 6 keywords. You can Google maps link for your website,
    which will be very helpful if any person search in
    images sections. In this article, I will show you the best Word - Press SEO plugins you need to use in
    order to boost your search engine rankings and get more traffic to
    your blog. It has been designed especially for business purposes and it holds biggest importance for your
    B2B online marketing strategy. Have you been looking at
    your competitor's websites to see what kind of keywords they're
    using. Keep in mind that Google doesn’t really like page
    rank manipulation, even if it’s internally on your
    site or externally by backlink spamming. Such companies know the
    best about industry and market trends. SEO requires understanding of various algorithms.


    my web page - mascultura.pe

    ReplyDelete
  126. Mencari pemimpin utk memimpin tu..harus lah mencari yg boleh memimpin anak2 dan isteri dengan bagus..bukannya memimpin tangan isteri g usung g luar negara duk ikut suami habiskan duit rakyat..pelik kat malaysia ni skit sbb sy pening de 2 menteri..satu si suami n pd masa yg sama isteri duk sibuk gak nk jd menteri..lebih bgus dia sibukkan diri pelajari mendidik anak dan diri..sbb kesian kat suami kelak..yg tk berjaya memimpin kamu ,dan memimpin rakyat..:)

    ReplyDelete
  127. Bagi saya semuanya sama saja, apa pun permulaannya biarlah.. Janji penyudahnya baik.. Bumi mana x ditimpa hujan.. Kadang2 kita juga buat silap cuma kita x sedar. . Tapi mungkin orang tahu cuma tak nak bising2 maklum maruah orang amat bernilai..

    ReplyDelete
  128. Bagi saya semuanya sama saja, apa pun permulaannya biarlah.. Janji penyudahnya baik.. Bumi mana x ditimpa hujan.. Kadang2 kita juga buat silap cuma kita x sedar. . Tapi mungkin orang tahu cuma tak nak bising2 maklum maruah orang amat bernilai..

    ReplyDelete
  129. Gambar foto yg statik aku pun boleh buat...lagi dahsyat dpd gambo yg nampak sangat palsu..lainlah kalau gambar video berdurasi lama spt video Dsai dulu tu..pakar AS pun stuju..tak gitu?

    ReplyDelete

Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda