Penjawat awam dikerah ke program Janji Ditepati

SEBELUM kita menyaksikan Utusan Malaysia dan TV3 suku melaporkan puluhan ribu rakyat sertai Himpunan Janji Ditepati di stadium Bukit Jalil bersama Najib mari kita lihat sisi hitam himpunan itu.

Lihat bukti surat atau memo di bawah ini baik-baik. Penjawat awam dikerah ke program Janji Ditepati bersama Najib Razak di bukit Jalil 31 Ogos ini.

Bukan itu sahaja, perbelanjaan untuk menyertai himpunan Janji Ditepati itu nampaknya turut mendapat pembiayaan.Kenapa rakyat perlu dikerah ke program Najib? Siapa tahu angkat tangan! Tengok tu katak pun angkat tangan sebab katak pun tahu kalau penjawat awam tak dikerah ke program seperti ini, hanya Najib dan Rosmah je yang datang kah kah kah...

Siapa yang belum tonton Video Klip Janji Dicapati sila tonton jika tidak kamu akan menyesal klik sini [Janji Dicapati] kah kah kah...ReJaM© "Semut pun lari keluar stadium tahu Rosmah nak datang kah kah kah"

Penting: Turun beramai-ramai ke Dataran Merdeka dengan baju kuning malam ini kita kuningkan Dataran Merdeka. Siapa tak turun akan dihukum peluk sampai puas oleh Big Mama kah kah kah

Post a Comment

Previous Post Next Post

iklan