Thursday

Papagomo kantol berak merata-rata



Papagomo kantol lagi, kali ni papagomo yang bongok ni kantol 'berak merata-rata.' Dia lantaran marah dengan pendedahan demi pendedahan yang dilakukan telah terlepas cakap dan menunjukkan kebongokkan dirinya sendiri. Wakaka Papagomo bongok!!

Papagomo seringkali menggunakan akaun facebook yang pelbagai untuk melakukan provokasi di Fan Page Dato Seri Anwar Ibrahim. Tetapi kali ini dapat dihidu oleh orang ramai, mendedahkan perangai buruk dan kebongokkannya yang melampau. Papagomo yang menggunakan Akaun dengan nama Babi Anwar menulis seperti berikut:

"ingatkan kamu bawak bukti Najib melancap kote Anwar keluarkan air mani dan sapu ke dalam dubur saiful... ni bawak cerita pasal anak anwar ikhwan kahwin... kah kah kah kah ... nanti aku bagi password korang tengok la macam mana aku dan saiful kenakan anwar..."

Sila klik untuk membesarkan gambar berikut



Jelas sekali papagomo memang sengaja memfitnah dan mengenakan DSAI. Dia sendiri yang mengaku pada dialog di atas. Bangang dan cilake!! Papagomo dan Saiful tidak akan Mati dengan tenang! Dua ekor berok UMNGOK ni akan mati dalam keadaan yang ngeri!!!


CiLiK©: Habislah papagomo dan Saiful lepas ni mesti kena bunuh dengan geng konspirasi liwat 2. Diorang ni terlalu bodoh nak simpan rahsia besar, habis semua kantoi wakaka... selamat meninggal dunia Papagomo dan Saiful!! :P

13 comments

wakaka... papagomo berak tak cebok!!!!
Sian papagomo dan Saiful tak lama lagi dah
nak jadi arwah dah.....

papa gomo ---->papa bongok lagi seswai kot...miahaha

papa gomok kena blajo amik kursus menipu

amik kursus menipu pon kena tipu ngn kursus menipu

wakakakaka

APPAPUNYAPAPPAGOMOBONGOKGEMUK....TENUK....SAMBUNG SAMBUNG

nk menipu tp fail..kasi la profesional skit..
papa gomo tipu bdk skola bole la..cian~

kelakar la komen korang... org2 upahan umno ni dah terkantoi2...

tu la upah pon org BODOH cam papagomok itam ni.. dah desperate sangat la tu.. bullshit

nk menipu tp kantoi.. bodo nk mampus...

ALLAH humban ko dlm neraka br tau, pdn muka
jgn la tipu ea..dah berak 2 basuh la sndri
mak ko ajar nipu ke??cian mak ko,papagomo

Haha käntøi!!

ish3 ayat papagomo...jahat..cam dh gila seks plak..ade gak org cam ni

papagomo dah kantol jadi biol wakaka.....

dan sekarang papagomo cuba menjadi batu api di page profil UNISEL pulak.
he's suck!jangan libatkan student ok!


EmoticonEmoticon