Tuesday

Gambar Rosmah Mansor masa muda


Tentu ramai pembaca blog MiLo SuaM yang nak lihat bagaimana agaknya wajah isteri Perdana Menteri Malaysia, Rosmah Mansor masa muda kan? Terima kasih kepada kiriman email salah seorang pembaca yang mengirimkan gambar beliau untuk tatapan semua.

Boleh tahan juga ye Rosmah mansor semasa muda, padanlah Najib terpikat he he he. Di dalam gambar berikut Najib, Rosmah dan dua lagi anaknya. Sila klik untuk membesarkan image.






ReJaM© "Kenangan manis Najib dan Rosmah..."

30 comments

MAINTAIN RAMBUT KEMBANG... FESYEN MAK DATIN MEMANG CAMTU KOT.. SEPESEN JE AKU TENGOK SEMUA

leh terangkan x kenapa hidung rosmah ngn khie toyo sama,adik bradik ke??

cantek ma... macam normala samsudin mase nie

hak3...cantek3..
tp cm nmpk laen je..
myb skg usia mkin mngkat kot..
hehehe

assalamualaikum. Walaupun kita nak menentang kebatilan pemimpin2 malaysia ni,perkara macam ni bagi saye x spatutnye jdk isu. maaf, x bermaksud nak mnyinggung mana2 pihak. May ALLAH bless us all. amin.

comelnya anak2 dia..

Rosmah memang cantik. Kalau dia let herself grow old naturally mesti skrg ni dia masih cantik. But sadly she can't accept herself that way, she went and go for this plastic look! Very sad indeed! Dahlah dia dah jadi serupa dgn Datin2 glamor yang berlumba2 nak jadi muda semula tu! If she can't accept herself, how can she expect others to accept her? Think about it!

haha mmg maintain sihat hahaha.....patutnya makin kaya makin kurus, kata duit banyak nak kasi langsing....

cantik lagi monggo

cantiknya rosmah tym dolu2. nmpak lbih innocent brbnding skang macam rimau auumm...

wow! muka dia sangat berbeza dari dulu dengan sekarang.

leh tahan gak kak rose ni ek..xtahan beb..he..

mana gambornyer ?? dah remove ker?? gambor RM masa skrg ada...masa dulu x der.. refresh 3-4 kali dah..

apa yg takdenye? aku tengok ade je ni ha?

fwd gambo nie kat tukartiub...woi mesti baik punya komen kah kah kah..

cantik dan punya ciri muslimah moden

alhamdullilah styukur ada wanita progresif macam ni sebagai pemimpin negara

semoga panjang umuur

Kalau bagi gambar ni kat tukartiub aku rasa habis dicarutkan die ha ha ha...

cantik dan punya ciri muslimah moden

alhamdullilah styukur ada wanita progresif macam ni sebagai pemimpin negara

semoga panjang umuur


Ada jugak orang yang panggil Rosmah ni Muslimah ek? ha ha ha dunia-dunia.... keh keh keh...

Anonymous | November 9, 2010 12:04 AM
cantek ma... macam normala samsudin mase nie
........

normala samsudin??? mereka punya modes operandi yg sama dlm memburu vip

rosmah n najib is fuck.....xoxoxo

dengar cerita rosmah dahulu adalah bekas isteri farid ismet pembaca berita kat RTM. entah betul atau tidak wallahualam

rambut still maintain...

http://www.youtube.com/watch?v=Tgw-DgS13YE&feature=related

klu kita yg berada di tmpt dia mesti dicari bahan jg utk dikutuk..astaghfurallahaladzim...

berombak

mmg mantap.skang dah jd isteri pm.
tp jgn dilupa najib dah buat NKRA
najib kerja, rosmah arah.(rosmah yg PM, najib kuli je)
sblm ni mana ada MKHA
mahathir kerja hasmah arah

boleh tahan gak....

Isteri Tok Guru takde plak dikutuk. Sebab? Takde isu nak dikutuk. Jadi terpulang kpd kita nak jadi teladan yg baik atau nak dikutuk. Kalau taknak kena kutuk, jgn buat perkara terkutuk. Hehee...


EmoticonEmoticon