Sunday

Analisa video seks lelaki mirip Anwar Ibrahim (Video)



Berikutan tersebarnya video lucah lelaki mirip Anwar Ibrahim di internet, pelbagai pihak khususnya orang ramai kini berupaya untuk melihat sendiri, mengeluarkan pendapat serta mengkaji video tersebut.

Sebelum ini MiLo SuaM turut menyiarkan kajian ringkas yang agak terperinci menunjukkan keraguan munasabah sekaligus membuktikan bahawa video tersebut adalah video palsu yang direka cipta sekadar untuk menjatuhkan Anwar Ibrahim sebagai taktik meraih sokongan kepada Barisan Nasional, yang dilihat jelas kerap mengamalkan "politik lucah" rujuk link ini [Video Kantoi].

Di bawah ini disertakan analisa dalam bentuk video pula sila tonton dan sebarkan sebagai maklumat yang berguna.



Kalau tanya dengan gerombolan songkok tinggi, comfirm dia orang akan percaya Barack Obama berjoget dalam video kat bawah ni, lepas tu suruh Barack Obama bersumpah untuk membuktikan kebenaran kah kah kah.



ReJaM© "Tolak fitnah jahat! Tolak politik lucah!"

201 comments

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 201   Newer›   Newest»

dsai pown x taw betul kew x dia dlm video 2. haha

Dah2 la..ko spining video tu bukan Anwar..hok belah sane ckp siap bagi nas2 n hujah lagi...masing2 ade hujah tersendiri,,,

jgn ingat anwar tu suci mcm bini die ckp anugerah tuhan,,semua tu die bleh wat kat blkng rakyat..tak kire la, Pas ke, Umno ker..pkr ker...Dap ker...benda tu memang benda 'sedap'..jgn nyondol blkang udah..orang biasa mcm kite pun tak terlepas dr wat dosa..kite bukannye maksum... kalu yang kantoi tu yang sakit tuh..so ko takyah la nak back up abes2an..ko redha je...kalu tu bukan anwar, alhamdulilah,,tp kalu anwar..terima la....

kamera tu tersorok dkt2 tv kot
remote tu di ajukan dkt tv la
kan kan kan kan???
hahahahah

konspirasi nk menjatuhkan anwar...

la...bukti gitu jer...je nyah jwp soklan kawe ni..

1. nape time wartawan mntak jam omega, bini die melenting xnak bg?
2. kalu dlm cctv ade waajah anuar, ko caye x lagi, sebab die ckp die main twiter kat umah same2 family die? mcm kes sepul gak dulu, die ckp die bersame family, last2 ade cctv....
3. bini die ckp anuar kuat bersenam, dat y, badan die tegap..tp anuar kan sakit belakang..nak naik tangga pun jijah yang bantu..kalu ko tak caye, ko leh search kat utube.?
4. kalu die rase umi hafilda tipu, nalakarupan tipu, nape die tak sue?
5. juga datok T, nape die tak saman malu je...eskay pulak, nape die tak jawap lima soklan aritu..?
6. die poosing satu malaysia ckp najib terlibat ngan altantuya, tp najib dah 2 kali sumpah laknat..anuar dah berape kali sumpah? even nik aziz ckp sumpah laknat tu ikut cristian, at least sumpah la dulu...baru la decide salah sorang fitnah...

7. sila jwp by no..

--rakyat yang dah buntu ngan permainan politik anuar...

langsung x clear dah,i2 ari kat youtube clear je..nmpk muka..

Bro kalau Saiful dah bersumpah dan dah terbukti benar, kenapa sibuk bicara lagi?

Bagi gerombolan songkok tinggi sumpah dah cukup utk membuktikan kebenaran kan?

Kalau Anwar nak layan semua org tu semua dia nak saman, jawabnya Anwar takde kerja lain asyik naik turun mahkamah jelah... lepas tu habiskan duit bayar peguam...

Altantuya mati dibom oleh 2 org polis. Apa rasionalnya Polis tu nak bom altantuya? Altantuya buat salah apa smpai kena bom dgn polis? polis tu suka-suka nak bom Altantuya ke? atau Polis tu dah gila?

Aku sebenarnya malas nak berdebat dgn pencacai mcm ko ni... buang masa, tapi kalau betul ko nak berdebat, bukak topik betul2... jgn bdebat lepas tu lari...

Wasting my time...

let me answer that nyah chow kit

1) seseorang tidak boleh meminta apa-apa barang sesuka hati tanpa kebenaran tuan punya atau mahkamah, so terpulang la, barang dia, untuk tidak menunjukkan tidak bersalah tidak semestinya mesti menurut segala kemahuan orang.

2)setahu aku takde cctv, klu ade sila tunjuk, sbb klu kau ikt kes mahkamah, takde ckp ape2 pun..no locus standi..

3)bersenam tak tentunya buat kerja berat yg boleh libatkan tulang belakang, if tak caye boleh google, mcm2 cara bersenam..

4)sbb anuar tak mcm dorang, sikit2 nak sue, negara bnyk lagi problem drpd bende2 mcm tu

5)psl sue aku dah jwb dekat 4..psl eskay lak, kenapa mesti nak jwb? dlm mahkamah ke? wajib ke jawab? itu hak masing, setiap orang ade hak untuk berdiam diri..silent is not consent..

6)sumpah tak sumpah orang akan mengata gk, sumpah tak sumpah mahkamah akan decide everthing, again, tak pyh nk ikt ckp orang nk membuktikan kita benar.

7)this is what a reasonable man,ade salah sila betulkan....

bab janggut sela tak sela tu..minit 0.14 tu sebelum dia masuk bilik. pastu minit 1.16 dia keluar dari bilik air (aku andaikan ia bilik air sebab nampak macam bilik air). so, kemungkinan besar dia masuk cukur janggut tu.

aku antara 311 views pertama yg tengok dlm video pertama di upload. gambarnya nampak jelas disitu.

heran aku... dulu zaman chua soi lek, video dia lagi kabur tak nampak bayang chua soi lek pun. tapi pakat tuduh2 dia pastu dia mengaku memang dia orangnya.

ni nampak jelas mcm anuar... video asal yg diupload tu sangat jelas gambarnya. yg video atas ni diedit berulang2 kali

mimi...

sebab orang yg buat video ni close upkan video asal, nak bg nmpk lgi besar dan jelas..bukan edit..sila faham

sebagai seorang agak familiar dengan teknik editing vid ni, aku nak tany sape yang buat analisis ni?analisis tak profional, berat sebelah.
xyah terang dari sudut vid technical...
cube fikir pasal remote dan cahaya tu? tak ke kita terfikir yang video itu diletakkan dalam tv dan remote itu digunakan untuk tv?

next cube fikir macam mane kita tau yang video ini telah melompat2 dari babak ke babak yang lain oleh orang yang menyebarkan dalam youtube yag dikatakan kerajaan? kita tak tau pasal tu dan kita tak tau macam mane rupa asal video tersebut, mungkin juga MILO punya kawan sendiri yang edit video itu~~

pasal kes bunuh... ada ke kes bunuh yang rasional? rasional ke yahudi bunuh orang palestin? rasional ke perompak bunuh mangsa? tak pernah ada, ada bukti ke Najib buat? kalo takda fitnah~ PAS ape macam ni!!!

pasal susuk tubuh anwar... sape yang pernah nampak anwar kuar tak pakai baju g pekan angkat tangan macam usop wilcai!!!! kalo korang perasan,,, anwar sentiasa pakai baju yang agak besar bagi susuk tubuhnya, oleh itu sukar untuk memastikan ia adalah bukan anwar dan sukar untuk memastikan ia adalah anwar,,,~

ulasan anda dalam video pown tak yakin: garis yang meragukan, biasanya muncul dalam editing video.. kamonla..... mane ko penah tengo video disunting macam tu? tengok merong xda, cicakman xda, avatar jangan cakap la..~

dari aspek cahaya hijau.... night vision n kamera biasa? lagi teknik yang mengarut anda telah gunakan... night vision yang anda telah gunakan bukan night vision tapi menjadikan gambar seakan-akan night vision~~ komonla!!!

Tanpa Nama berkata... kat atas ni

sbb polis tak berani nk check najib. try la check najib. kalau betul2 negara demokrasi

sambung lagi... MILO juga telah katakan yang bayang bertindih dari 3 sumber dan seperti yang mereka tahu mereka sedang dirakam. apa rasionalnya mereka duduk dekat dengan tv(saya andaikan kamera berada dalam tv) dengan kesedaran mereka sedar mereka dirakam? kamonla!!!

ko malas nak berdebat dengan pencacai??? at least kami tak la sekotor kelantan.... rantau abang: kotor!!sumpah lagi kotor dari longkang kat KL...(aku baru je balik dari sana tak tipu....)

lagi pown kan yang peliknya tiada sapa dakwa anwar ape-ape lagi...watpe nak kecoh pasal sue sana, sue sini... baek dengar citer cijgu suraya lagi best la! pasal senam tu, anwar ada masa nak bersenam ke? duk keje tiap2 hari...~

pencinta damai..

dsai dh perit dok kne hentam sana sini..so ckup2la org2 yg nk jtuhkn die..xkn die nk wat benda2 mcm tu lg..aku yakin bkn die dlm video tu..dh masak sgt dh dgn BN ni..aku sbgai rakyat m'sia berhak nk tuka pemimpin..UMNO sila berundur..bg yg lain pulak..

sy tidak akan mengundi BN

hamba Allah yang berpikir secara logik dan rasional

kalau 13 tahun dulu aku x percaya DSAI liwat orang nape skrg aku perlu percaya die liwat saypool n now video XXX ngan amoi chantek pulak. bape umo DSAI ni? with bad backbone injured history aku rase baik die jaga backbone die dari bazirkan sisa idup die sodomy org muda gagah sihat sejahtera yang tanpa rela diliwat (bangang tahap lembu org muda ni. ngan org tua pon xberani nak lawan.. kate x rela? mcm rela je aku tengok video cctv lift tu.. baju masih kemas time lepas kene liwat same cam waktu datang). seperti Dr.Mahathir DSAI seorang genius ekonomi yang ade matlamat dalam idup tp telah mensia2kan umo die slama 6 tahun dalam tahanan di Penjara Sungai Buloh, dikurung bersendirian selama pemenjaraan hanya dibenarkan bertemu dengan ahli keluarga dan para peguam sahaja atas sebab xnak membantu syarikat2 anak Dr.M yang da nak bankrup + bebape org kroni2 ahli politik yg juga hampir bankrup sebab krisis ekonomi yg melanda asia. nak bantu ngan duit sape? duit rakyat msia jugak yg terpaksa menanggung hutang selama 7 keturunan sebab nak selamatkan individu2 tertentu diatas. Perlukah beliau mempertaruhkan nasib anak cucu msia yg xtau pape tetibe nak tanggung hutang tah sape2?? Gila dan bodoh la DSAI bile kua balik x sampai setahun nak tuntut bela atas ke x adilan perbicaraan kes 1998 nak ulang tayang kes yang same 1998 dlu n masuk penjara balik smpai mati idup tersia2.. kalau pk dari sudut seorang bapa dan suami yang terpaksa meninggalkan anak2 yg masih blajar dan istri idup tersepit menjadi bahan ejekkan dan cacian orang ramai. Tapi sebab kuatnye iman dan kesabaran semua mereka berjaya menempuh segala cabaran walaupon nasib ayah x terbela. Tidak bersyukurkah die sebagai seorang suami n ayah memiliki keluarga camtu? aku orang biasa.. ini pandangan mata aku sebagai manusia biasa. kalau aku berada di tempat beliau keluarga sebagai pendorong.. x mampu aku nak mengkhianati 6 tahun hidup mereka tersia2 tanpa suami dan ayah dgn melakukan perkara terkutuk ibarat pisang berbuah 2x.

dari tahun 1998 sampai sekarang anwar terus dijatuhkan dengan skandal seks, liwat abg angkat, adik angkat, driver, kawan, pembantu, zina dengan isteri kawan, ada anak haram, zina dengan pelacur, sekarang jadi pelakon video lucah pulak. pendedahan Ummi Hafilda baru-baru ni kata Anwar ada 18 video seks.

ADAKAH RASIONAL ANDA UNTUK PERCAYA?

Gerombolan songkok tinggi akan kata RASIONAL!

mimi...
kalo dsai masuk bilik air ckuq janggut...nape time dimahkamah..pada 22hb janggut dia ada...beza selang sehari shaja...

BN parti jahanam...
Dah tak lama dah...
Sikit hari lagi bungkusss...

terbaikk milo suam

milo suam cuba cerita psl ni pulak
http://pouchnote.blogspot.com/2011/04/komisyen-kapal-selam-bukan-armaris.html
kes komisyen kapal selam

Salam sume,
ni aku nk tanye skit,khas utk penjuak umno & atas pagar, soalan aku ni mgkin xberape politik.bukan pe, cume aku konfius jer..kalo xsilap aku,peringkat awal eskay kate anwar buat keje ni kat hotel kolumpo,tngok kat video ade tulisan thai,kat KL ker kat Thai?maner satu betol ni??...kalo kat KL apsal mase atau sblom anwar buat projek xcall jer JAWI ker JAIS ker,org kg ker, polis ker..pakat gi serbu..bukankah lagi best dan terbukti diseluruh 1dunia yang anwar kene tangkap 'zina'..tanpa ade lagi ragu2,dah xperlu bukti2 video ke, gambar ke, dna ke, tilam ke,tuala ke............aku rase kalo anwar kene tangkap mcm ni, die pon dah xleh bangun kot dan 21hb tu pon dah tak jauh ngan election.....

tolon jawab skit org2 umno, jawab ringkas pon xpe..aku terima insyaAllah

kepada pencacai umporno,

kau sebok suruh dsai bersumpah,sikit2 sumpah
kau suruh la pulak najib bersumpah pocong
dia ke yang kena tangkap khalwat ngan penyanyi
kat PD dulu
jangan ingat najib seorang yang maksum..

malas nak layan degan pencacai umporno ni
otak macam lembu..mentedarah,tidur
pasal tu otak dungu senang kena tipu

toksah sembang dengan mangkok2 tu rejam... akai singkat naa... patut nya BN tu kalau nak menang Pilihan raya bukan dengan jatuhkan anwar... tapi naikan isu dasar untuk tolong orang.. ini apa kes? bila orang cakap UMPORNO marah tapi tak nak pikir... jatuhkan anwar minyak dan harga barang makin naik.. hidup makin susah... bodoh kah politik UMNO? 50 tahun memerintah ini je UMNO mampu buat untuk tarik penyokong balik? DASAR dan KORUPSI masih sama? so.. abaikan kite tumpu masalah rakyat.. SARAWK misti berubah!

This comment has been removed by a blog administrator.

Pergi mampos dgn ko Bekas PKR

datang setakat nak promote blog mcm haram ahaks...
Blog bodoh GAP tu tak lakulah beb...
Semua org dah menyampah dgn blog bebal tu...

antara keraguan yg timbul dgn dakwaan:

1-knapa cctv 'hotel terkemuka kuala lumpur' hnya hitam putih????kedai mamak kt rmh aku lg 'terkemuka' kalo mcm tu kerana mampu menyediakn cctv bewarna...

2-kenapa cctv 'hotel terkemuka kuala lumpur' terletak pada paras yg rendah...sama paras dgn pinggang...cctv apa tu??????
video chua soi lek lg maju kalo mcm tu...real cctv...ada warna,angle rakamn pon sah menunjukkan bahawa vdeo tu dari rakaman cctv..

3-kenapa cctv 'hotel terkemuka kuala lumpur' ada tulisan thai????
hotel ni promote tulisan thai ka?????

4-ada 2 org lelaki muka mcm anwar dlm tu...eskay pon dh ngaku dia dalam tu...jd,kalo ya pon anwar buat bnd tu,kenapa dia berpura-pura terkejut dlm sidang media??terkujut,kononya dia ni baik sgt...

5-eskay ada menyatakan bhwa dia smpan jam anwar...kononya..la ni depa dah bagi kt polis..logiknya,kalo anwar yg suruh eskay ambil jam dari bilik dia,mesti anwar akan tnya,mana jam yg dia arahkan eskay untuk ambil dan bg pada dia???

6-logiknya,org yg menuduh perlu membuktikan bhwa tuduhanya adalah benar...bukan suruh org tertuduh yg membuktikan dia tak bersalah...
ni dah dikira qazaf (tuduh zina)...eskay pon islam,sama-sama islam...video dan jam tak boleh dijadikan saksi,kata mufti...ikot hukum islam...kemukan 4 saksi lelaki yang adil...

7-kalo bebal sngt xda saksi,kemukakan rakam cctv 'hotel terkemuka kuala lumpur' tentang pergerakan keluar masuk anwar dari hotel tu...xkan hotel terkemuka x psng cctv kt lobi,pntu msuk,lif....

ape la bodohnye komen video nie.ko tak pernah check in hotel ker??

klau ko penah check in hotel ko mesti tau kebanyakkan bilik hotel ade meja panjang tepi dinding.biasenye tv tu duk ats meja tu..lampu pon ade ats tu skali..belakang meja tu biase ade cermin utk kemudahan guest.selalunye kedudukan barang2 ni sebaris.cermin tu melekat kat dinding dimana adanya meja tu


meh cni aku nk bls komen bodoh ko ni.

kan dah ckp camera tu duk belakang cermin tu.
bayang2 tu bukan bayang2 dari lampu camera,tu bayang2 dari lampu yg kat ats meja tu.sebab sebaris..nampakla macam lampu dari camera tapi bukan.

remote tu remote tv la syg oii..tv tu duk ats meja.aku yakin tv tu sebelah cermin yg ade kamera tu.biase kat hotel memang susun atur die camtu.


pasal edit kasar.tu memang disengajakan la..takkan nak upload full video 20 menet++ kat youtube.

pasal janggut..video tak terang.tak bermakne takde.

pasal tetek besar la..perut buncit la..
korang dh penah tgk anwar no bogel ker nak judge bendalah tu?aku yakin org2 taksub anwar ni kalau anwar cakap badan die ade ketak2 20 ketak pon,mampus idup balik diorg caye.

wei..sudah2 la..asal anwar memantat,membontot je nak ikut hukum islam.nak kemuka 4 org saksi.ko gile ker nak cari 4 org saksi yg nampak keris tu masuk sarung?ni anwar tau kalau ikut hukum nie mesti bole lepas,tu yg die sibuk menyalak suh ikut hukum islam kat tang nie.
pasni lagi sng la org buat maksiat.

cukup2 la korang bela mangkuk nie..
takde ape yg bagusnye mangkuk ni..lagi nak menjahanamkan Msia ni adala.tapi kalau dah taksub,abuya mati pon cakap bole idup balik..aku tak bole cakap ape dah.
Nabi Muhammad pon tak hidup balik.

lol.. hotel terkemuka kolumpo cctv tahap pinggang.. ke otak pencacai umno tahap bontot? wakakaka..
eh tanpa nama, marah ke kat anwar? hahaha... da tu, kau nk ckp itu anwar? kau pnh tgk anwar bogel nk kata itu anwar? sila jawab.. =P

mamat atas aku ni memang bebal, Datk Esgay kata camera video kat dalam laci, tapi ko pulak memandai-mandai kata kat belakang cermin LOL! lawak giler hahaha

ooooooo... camera ke cctv ni? hahahahaha..

camera la bodoh, bangan ke ape puak pencacai PR ni. da terang2 anwar berzina, tak kisah eskey bersubahat sekali ke ape. yang penting anwar al juburi harus bertaubat!

hah. gaduh lar islam sama islam. bagus2... tak lama dah Malaysia nk hancur ni. Datang satu gempa bumi nanti. Baru ingat Allah. Gaduhlar. Kan itu budaya Islam yang digalakkan. Gaduh2... Kita wat WWE versi Malaysia.


p/s: kita sibuk cari kesalahan orang, kesalahan diri sdiri tak nampak. biar org nk tuduh kita apa2 pun, asalkan kita taat pada perintah Allah.

Selamatkan Malaysia!

pandangan aku;
'hotel terkemuka kuala lumpur' ? aku tgk bilik hotel tu mcm hotel bajet je.pun hotel 3 bintang.

Puak Pakatan Haram tak dapat terima kenyataan!
mengaku kalah sajalah!

Inilah nasib bila jadi ahli politik! Seluar dalam kamu akan diselak-selak he he he...

bile 4 orang saksi diketepikan, video plak dijadikan bahan bukti, tunggulah azab drpd Allah nanti kerana terlibat dlm dosa membuat fitnah, menyebarkan, serta mengiyakan fitnah.. klau dosa dgn Allah boleh diampunkan dgn taubat nasuha... tp kalau dosa dgn manusia, taubatlah mcm mana skali pown, klau x dpt pengampunan drpd manusia yg teraniaya tuh, sia-sia je taubat tuh..

kepada semua pencacai UBN yang komen dalam blog nih..cukup2lah memaki hamun DSAI, Polis sendiri pun entitit xsahkan lagi imej dalam video tu DSAI, so xusahlah menabur fiitnah yang bukan-bukan,

sebenarnya isu video nih mennyebabkan kita lupa banyak lagi isu yang menyedihkan umat Islam khasnya dan Melayu amnya seperti peningkatan anak xsah taraf di Msia,peningkatan kos sara hidup yang makin melambung serta kes2 rasuah yang makin menanah dalam komuniti Msia.

Isu video telah berlangsung lebih dari 3 minggu,cukup-cukuplah,saya menyeru semua blog baik dari UBN atau PR agar kita move forward..lihat ke hadapan, fikir,bincang dan membuat hujah secara ilmiah tentang masalah umat Melayu Islam di Malaysia pulak.

Sekiranya terbukti DSAI merupakan pihak yang bersalah, rasanya hukuman dunia dan akhirat menanti beliau. Tapi sekiranya sekiranya DSAI difitnah, kita wajib mempertahankan beliau dari serangan2 fitnah ini.

remote control tu tuk tv la.. die off tv..

Bagi aku senang je...Cerita dia lbh kurang sama je dgn propaganda yahudi.Lepas kes liwat 1998 timbul kes liwat dgn saiful, blm reda kes dgn saiful timbul lak kes skandal seks.Tujuan dia 1 je, utk brainwash pemikiran rakyat Malaysia supaya caya yg Anwar ni btl2 wat benda2 camni,kalo x caya 100% pon at least ada gak suspect yg anwar ni btl2 terlibat ngan benda2 cmni.Sama gak kalo korg tgk filem2 hollywood dorg selalu tunjuk yg org arab ni xde tamadun,ganas,ekstrimis.Lama2 org pecaya & anggap mmg camtu la perangai org Arab pd hal sume 2 propaganda org2 Yahudi nk burukkan Islam

ala....real politic cmnila.. nk gadoh je.. nk jatuhkan org atas kepentingan parti.. lol.. x baikla.. orang islam x lehh gadoh2 pasal perbezaan pandangan...akibatnya inilah jadinye bile sume orang nk jadi jagoh.. nabi kata kalau kamu perjuangkn islam kamu bersama ak, kalau kamu perjuangkn semangat kepuakan asabiyah kamu bukan dari matlamat sebenarku.. camner nk gadoh sampai bila.. melayu gadoh jew keje lagi bagus cube rilex2..

yg benar tetap benar...Allah maha mengetahui...tunggu PRU13...
X sabar lak nk pilihanraya kt semenanjung ni..

Lepas tgk video "Obama" dgn "McCain", kalau video tu hitam putih, mesti sekali pandang nampak mcm mmg Obama dgn McCain yg menari... Tp oleh sebab video tu berwarna, sekali pandang pun dah tahu penari2 tu bukan diorang... Mungkin sebab itu juga video seks ni sengaja dihitamputihkan utk menyukarkan penonton utk membezakan samada tulen atau tidak... Selama ni aku yakin video ni tulen, cuma pelaku x dapat nak pastikan... Tp sekarang, ketulenan video pun aku dah makin sangsi...

kes Anwar tuh dah ramai komen.. nk komen pasal video no 2 yg memang x leh blah.. lawak giler!

UMporni BODOH,

Meh aku nk ajar kau..
1. Kalau betul kamera diletakkan di atas meja atau laci, ini menunjukkan situ memg ada rancangan utk jatuhkan anuar.
2. Hotel terkemuka tengkorak hang, hotel budget single bed lg.. kalau aku jd anuar hotel siap jakuzi aku tempah.. Dato Sri ni beb..
3. Sekarg tengah sibuk dgn kes liwat, politik semasa sempat ke Nuar main pompuan lg? Kalau ko la ada hati nk main pompuan lg ke?
4. Badan xsama, kawan n keluarga terdekat dah kata xsama yg ko ckap tu badan dia tu kenapa?
5. Dalam video tu ada datuk eskay.. Hey kalau ko nk main pmpuan kau ajak kwn ko jugak ke? Privasi la skit..
6. Main pun ala kadar saja, cukup syarat je.. Mcm tahu2 dirakam dgn aksi pun depan2 kamera lg..

Sedarlah UMporno

kepada tanpa nama 6.45 P.M..woiii!! apa tang anuar buat tu adalah perkara betul laaaa..kita sebagai umat Islam sebenarnya wajib ikut hukum hudud tau.. Anwar mintak 4 orang saksi tu memang btol la. Mmg Nabi Muhammad S.A.W tak kan hidup balik. Ko kne faham yang kita orang Islam ni sememangnya kena ikut hukum tau. Aku kesian dgn ko la. kesian sgt2. Seolah2 ko bgi ko tak ptut anwar gunakan undang2 Islam. ngko kata dgn guna undang2 Islam ni anwar akan menang. oii ko pegang kata2 ni eh.. Kebenaran adalah di pihak yang benar. Allah Maha Melihat lagi Maha Mengetahui..Allah tahu siapa benar dan siapa salah. andai anwar terbukti tak bersalah..tunggulah azab dari Allah..

Malaysia ni penuh dgn politik kotor. hiburan sana sini. tak tau bila nak bertobat. Tunggu nak kena tsunami baru nak sedar ke semua?? pikir2 la..

just peringatan kpd mereka yg dok heboh suoh anwar bersumpah...
dlm islam bersumpah x menjatuhkn hukum.. kalau bersumpah menyalahkn org len x bermakne org tu otomatik salah/org yg bersumpah x bersalah.. so si sepol n najib toksah kate junjung quran kalo junjung ngan masjid2 skalipon blom tentu x salah.. so dats why anwar x nak bersumpah sbb buang masa n permainan umno bn semata2.. nie yg mslhnye bile x phm hukum islam tp nak buat2 paham.. pastu kene tipu ngan tv3 n utusan..

INI PENDAPAT AKU PULAK SELEPAS APA YANG BERLAKU DI DALAM ARUS POLITIK MALAYSIA..

= BN KE, PKR KE, PAS KE, DAP KE, SNAP DAN LAIN2 PARTI...SEMUA SAMAAA JER!

= MANA ADA POLITIK BERSIH ATAS DUNIA NIE..SEMUA NYA KENCING BELAKA.

= SAPA YANG KENA TEMPIAS NYER? JAWAPAN DIA ADALAH KITA SEMUA..RAKYAT!

= RAKYAT MAKIN SUSAH, ORANG POLITIK MAKIN SENANG.

YANG BENAR,
RAKYAT MALAYSIA

Jap2..Aku plak yg nk bg pendapat nie..Cube korang tgk blk sela minit ke 4:35 hingga minit ke 4:45..Lelaki yg lengkap brpakaian itu seolah2 sedang meminta remote control dari sseorang yg berada di tepi kamera..Bermakna,,ade kmungkinan..mungkin lebih kurang 4 orang yg brada dalam bilek trsebut pd masa itu..tp siapa org yg "keempat" tersebut..?? Adakah orang yg "keempat" itu adalah pemilik alat perakam brkenaan..atau mungkin juga org "keempat" itu adalah geng2 yg dipanggil geng "Datuk T"..?? Atau lbh dikenali lg dgn nama geng "The Three Stooges"...Luee pikirr larr Sendiri...!!!!!!!

"Tanpa Nama berkata...

wei..sudah2 la..asal anwar memantat,membontot je nak ikut hukum islam.nak kemuka 4 org saksi.ko gile ker nak cari 4 org saksi yg nampak keris tu masuk sarung?ni anwar tau kalau ikut hukum nie mesti bole lepas,tu yg die sibuk menyalak suh ikut hukum islam kat tang nie.
pasni lagi sng la org buat maksiat.

cukup2 la korang bela mangkuk nie..
takde ape yg bagusnye mangkuk ni..lagi nak menjahanamkan Msia ni adala.tapi kalau dah taksub,abuya mati pon cakap bole idup balik..aku tak bole cakap ape dah.
Nabi Muhammad pon tak hidup balik.

10 April 2011 6:45 AM"

tanpa nama yang kurang bijak dan krang berpengetahuan
aku tak kesah la ko nk kutuk dsai ke hape ke
tapi aku pantang bonar bila ko kutuk islam
ko islam ke hape
ko kaji dulu islam sbnr2nya
pastu aku hrap ko btaubat
ko kata nk bwa 4 sksi gila?
smemangnya kau yang da gila sebab ko kata Allah gila
kalu ko mlas nk research psl islam ckp psl nk bwa 4 sksi ni
aku bg link satu video
http://www.youtube.com/watch?v=hjaPQsSfMko
ko dgr je n phm btul2
wlupun vdeo ni pnjg aku hrp ko phm
tp kalu ko x nk dgr
mmg ko ni buta hati la

Haha..Milosuam penakut nak siar komen aku..
takut betul..hang memang auww..

kalau benar2 berani..hang takkan padam komen orang..
Aku kenal sangat Anwar ibrahim..
Aku tengok video aku tahu sangat itu ANwar ..
Toksah dok analisis2..mengarut jer..

Bekas Pkr

sy tetap sokong pakatan rakyat n x mnyokong barisan nasional. sy x mnganggap kata2 pncacai barisan nasional diatas sbagai hjah kbenaran ttp hanya sbagai suatu usaha mnghasut. jika terbukti pun llaki dlam video trsebut ialah Dsai, xda bezanya dgn sistem negara,rahsuah ttp x dpt d slesaikan, ngara tetap sekular. atas sebab itu...sy x akan trmakan hasutan anjing.skian trima ksih...

wakakaka.. hampa nak romen kalau ajak orang ka suruh masuk bilik siap setting pelacur , bilik apa semua.. wakakakaka.. weii.. aku nk romen mai la rakam woii.. hat melayu 3gp pon cerdik.. rakam sengap2.. mana ada org tlg rakam.. lain la kalau maria ozawa.. bodohh

Selagi DSAI tk jatuh selagi itulah pencacai umngook tahap otak udang ini akan memutarbelitkan fakta.. 10 DNA lelaki pada jubo saipolll dan tk basuh jubo sampai 4 hari dan lepas tu pergi sembahyang Jumaat pun mereka ini mempertahankan saipolllll.. itulah pencacai umngoookkkkk.. Kalau Datuk Esgay kata seminggu ada 8 hari pun mereka ini akan mempertahankan fakta tersebut walaupun semua dunia tahu seminggu ada 7 hari.. begitulah nasib si otak udang ini...

Biasalah orang umngookkk. kalau sayfoollll tk basuh jubo 100 hari pun sbb nk simpan bukti, mereka ini akan percaya 101%. wakawakawakawaka

Aku kenal sangat Anwar ibrahim..
Aku tengok video aku tahu sangat itu ANwar ..
Toksah dok analisis2..mengarut jer..

Bekas Pkr

source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/analisa-video-seks-lelaki-mirip-anwar.html#ixzz1J4vPYFhi

--------------------------------------------------------
REAL KATAK NAK TANYA SIKIT.......

BGS BANG... NI PENGAKUAN IKHLAS... KO KNL SGT DSAI DAN KO KATA DSAI WAT KEJA X SENONOH NI KAN??
JADI KO NGAKU LAH PERNAH WAT KEJA X SENONOH LA NGAN DSAI.. JADI LA SAKSI...."KALAU TIDAK ADA-ADA MANA MUNGKIN TEMPUA BERSARANG RENDAH..." TAH2 DNA YG SELEBIH KAT PUNGKOQ SAIFOOL TU PUNYA PUN ADA GAK KO PUNYA..... ??

REAL KATAK: KOMEN;
KAK WAN IS3 DSAI.. TAPI SI NAZRI KATA KAK WAN X LEH JADI SAKSI SBB DSAI SUAMI DIA... JD KAK WAN AKAN MENIPU MEMPERTAHAN KAN DSAI....
SOKLAN;
1)KALAU BKN IS3 YG KENAL TEMPAT SULIT SUAMI SIAPA LAGI?
2)DAH BERAPA PULUH TAHUN KAK WAN JADI SUAMI DSAI?
3)BUKANKAH HANYA KAK WAN SAJA YG KENAL SEGALA2 HATTA TAHI LALT KECIL SEKALI PUN KAT TUBUH DSAI TERUTAMA TEMPAT TERLINDUNG DAN SULIT

SO.. KENAPA HAK KAK WAN DINAFIKAN NAZRI??
KONFIUS HABAQ MAI SAT... PASAI APA JADI LAGU NI HAH?

jangan harap aku nk pangkah BN...hahahah

ceh!! kalo dah gila duit..gila kemajuan..gila pangakat..gila DUNIA..memang suka la fitnah orang nih..muka saiful puna ku tgk macam dah gelisah semacam je. apsal??huhu. kena kerah ngn NAJIB AND SI ROSMAH tu biar pjgkan lagi kes nih??huhu..tak abis2 nak fitnah org la dorang nih.

kalo umno betul2 syg islam:
1-bini najib mesti pakai tudung
2-takder la sampai bina masjid yg cntik2 tapi tak ramai yg pehi smyang
3-mestla takder dah nk pgg2 or salam2 ngn bukan mahram.
4-memperketatkan undang2 Islam
5-Najib takkan kata yg Islam ni perlu diamalkan secara sederhana..
6-si najib tu takkan pegi duk ziarah kubur kamal antartuk yg dah buat kejam kat orang Islam.
7-si rosmah tu takderla wat fesyen karnival yg memburukkan nama Islam

yg len2 korang boleh fikir sndiri

hampehh!!..itulah si nazri tak reti dok fikir..saper lagi yg kenal segala area tubuh suami dia kalo bukan isteri sendiri.=="...nazri penakuuuuuuuuuuuuttttttt.
najib bimbang..............
ada orang kata yg si rosmah tu guna duit rakyat untuk kepentingan diri sendiri.

wat stail rambut laa..beli seluar dalam pakai buang larh..hhaaaammmpehh!! yg deritanya rakyat.

"ape la bodohnye komen video nie.ko tak pernah check in hotel ker??

klau ko penah check in hotel ko mesti tau kebanyakkan bilik hotel ade meja panjang tepi dinding.biasenye tv tu duk ats meja tu..lampu pon ade ats tu skali..belakang meja tu biase ade cermin utk kemudahan guest.selalunye kedudukan barang2 ni sebaris.cermin tu melekat kat dinding dimana adanya meja tu


meh cni aku nk bls komen bodoh ko ni.

kan dah ckp camera tu duk belakang cermin tu.
bayang2 tu bukan bayang2 dari lampu camera,tu bayang2 dari lampu yg kat ats meja tu.sebab sebaris..nampakla macam lampu dari camera tapi bukan.

remote tu remote tv la syg oii..tv tu duk ats meja.aku yakin tv tu sebelah cermin yg ade kamera tu.biase kat hotel memang susun atur die camtu.


pasal edit kasar.tu memang disengajakan la..takkan nak upload full video 20 menet++ kat youtube.

pasal janggut..video tak terang.tak bermakne takde.

pasal tetek besar la..perut buncit la..
korang dh penah tgk anwar no bogel ker nak judge bendalah tu?aku yakin org2 taksub anwar ni kalau anwar cakap badan die ade ketak2 20 ketak pon,mampus idup balik diorg caye.

wei..sudah2 la..asal anwar memantat,membontot je nak ikut hukum islam.nak kemuka 4 org saksi.ko gile ker nak cari 4 org saksi yg nampak keris tu masuk sarung?ni anwar tau kalau ikut hukum nie mesti bole lepas,tu yg die sibuk menyalak suh ikut hukum islam kat tang nie.
pasni lagi sng la org buat maksiat.

cukup2 la korang bela mangkuk nie..
takde ape yg bagusnye mangkuk ni..lagi nak menjahanamkan Msia ni adala.tapi kalau dah taksub,abuya mati pon cakap bole idup balik..aku tak bole cakap ape dah.
Nabi Muhammad pon tak hidup balik." hamba Allah di atas komen.

komen ni "wei..sudah2 la..asal anwar memantat,membontot je nak ikut hukum islam.nak kemuka 4 org saksi.ko gile ker nak cari 4 org saksi yg nampak keris tu masuk sarung?"... sangat2 bahaya...

kalau betul beragama islam.... keyakinan kita terhadap hukum Allah perlu ada...bertaubatla...Astaghfirullah...

AdFC14

pelik aku geng songkok tinggi ni...bermatian mengatakan 2 anwar sedangkan media kata mirip anwar hbt btl la geng songkok tinggi ni lagi hbt pada CSI hahahahaha

komen ni "wei..sudah2 la..asal anwar memantat,membontot je nak ikut hukum islam.nak kemuka 4 org saksi.ko gile ker nak cari 4 org saksi yg nampak keris tu masuk sarung?"... sangat2 bahaya...

kalau betul beragama islam.... keyakinan kita terhadap hukum Allah perlu ada...bertaubatla...Astaghfirullah...

AdFC14

Di sekolah di ajar agar bermoral, punya sahsiah terpuji, punyai nilai-nilai murni.bagai nak giler cikgu2 kita berusaha gigih untuk melahirkan pelajar yang berwibawa dan berketerampilan. tapi apa yang UmPorno buat? mereka yang membuat dasar tapi depa jugak yang menginjak2 dasar tersebut. KBKK lah, KMDlah n banyak lagi. Elok jugak la kita bagi peluang PR memerintah utk 5 tahun. kalau lama sangat bertakhta pun, jadi semakin bebal, zalim, tamak n haloba.

Tanpa Nama berkata...
bile 4 orang saksi diketepikan, video plak dijadikan bahan bukti, tunggulah azab drpd Allah nanti kerana terlibat dlm dosa membuat fitnah, menyebarkan, serta mengiyakan fitnah.. klau dosa dgn Allah boleh diampunkan dgn taubat nasuha... tp kalau dosa dgn manusia, taubatlah mcm mana skali pown, klau x dpt pengampunan drpd manusia yg teraniaya tuh, sia-sia je taubat tuh..

10 April 2011 7:22 AM


source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/analisa-video-seks-lelaki-mirip-anwar.html#ixzz1J52FR0qr

lawak...dah tu nape ckp najib bunuh altantuya..bengong..
teoh beng hock mati...suruh tubuh surhanjaya
vids xxx chua soi lek sruh tubuh suruhanjaya
a.kugan mati suruh tubuh suruhanja...

kes video anwar..nak saksi 4 orang pulak.....

geng songkok tinggi ni memang golongan berpendidikan......tapi bangang sebab mengejar kekayaan dunia je. Tengok Muhyiddin apa dia buat unt pendidikan. nama je menteri pendidikan, tapi x ambil tahu hal-hal pelajar n guru.najib.....tak usah kira la. Dia ada boss. Takut beb.

kes atantuya pun lum selesai..npa x siasat habis-habisan...

apa hgpa dok hingaq kt sini ni...dh memang umPORno tu gampang, terima ja lah kegampangannya...

milo suam memang mantap!pas ni siasat si najis and altantuya plak eh....

rantau abag terengganu beb! sape ckp td rantau abang kelantan??hahhahaa... kelantan jauh lg maju!!trngganu kaya ngan duwet minyak..tp trgganu mundur pmbgunan!! mane duwet pigi??jadik kes cam sarawak ah!! kaya ngan hasil bumi n minyak..tp rakyat miskin giler???y?y?

-mncelah-
im not going to vote BN.tq. change d gov plz..

knape puak2 UMNO takot sgt ngan DSAI??? mcm2 cerita kuar.... patut nya fokus kat masalah rakyat, minyak naek, barang naek etc.. nak2 pillihan raye ni la stat tunjok video lucah la... POLITIK UMNO MMG KOTOR DAN JIJIK!!!!!!!

tggu la PRU nanti!!! plz guys, tolak UMNO!! open ur heart n mind..think wisely.. InsyaAllah, kemenangan milik kita.

AKU TAKKAN PANGKAH BN!! lambat nye nak PRU! sekian.

UMNO takut kepada DSAI kerana dia akan menghumban mereka ke dalam penjara kerana rasuah/fitnah/dsb ataupun takut wang haram yang mereka perolehi semala ini terbantut. :D

bila tiba musim p/raya je, msty ade kontroversi yg melibatkn fitnah... atoyai, kalo ye pown, nape xwat mase off season... BODOH!!!

Cukuplah UMporNO dengan drama-drama anda semua. Drama lucah anda ini tidak akan berjaya menambat hati rakyat yang semakin celik sekarang ini. Sepatutnya anda buatlah isu berkaitan rakyat, isu untuk menaikkan taraf hidup rakyat ke, isu kesejahteraan rakyat ke. Ini tidak, UMporNO dan BN hanya menaikkan isu lucah dan menyebarkannya satu Malaysia. Adakah kerana isu lucah ini akan menambat hati rakyat supaya mengundi anda? Saya rasa tidak. Kerana dahulu saya sangat menyokong UMNO, saya sokong dengan pembangunan negara yang dilakukan Kerajaan BN. Tetapi sekarang semua ini telah berubah. BN/UMporNO sudah hilang sifat politik sebenar. Lebih kepada politik longkang.

"Rakyat kini sudah bijak pandai tidak seperti dahulu, Lakukan politik bersih, Anak muda bangsa benci Politik Lucah"

-Dr. Latif-

loveumno:
aku tak mengundi parti yang korupsi, fitnah sane sini,
islam diketepi.

SALAM...

PAGI TADI ADE USRAH DI MASJID..
TAJUK USRAH BERKAITAN DENGAN FITNAH ZINA..SO KOMEN DIBAWAH ADALAH YANG BERKAITAN DENGANNYA..

-KEPADA YANG KURANG TAHU UNDANG2 ISLAM..SILA JANGAN KOMEN BERKAITANNYA..MALU KAT KAFIR2 LAIN KITE ISLAM PON XTAHU UNDANG2. NEGARA KITA TIDAK MENEKANKAN HUKUM FIQH YANG ADE DALAM AL-QURAN..KALAU TEKANKAN NANTI AKAN TERKENA BATANG HIDUNG ORG BERKEPENTINGAN
- WALAU APA PON TUDUHAN SAMADA BUNUH, ZINA, RASUAH, ETC WAJIB IKUT UNDANG2 ISLAM..TUDUHAN YANG DULU (SODOMY CASE) PERNAH DIRUJUK PADA SYARIAH..TAPI TIDAK DITERIMA..TAK TAHU KENAPA..
- TUDUHAN ZINA ADALAH TUDUHAN PALING BERAT DALAM ISLAM..DOSA PELAKU ZINA ADALAH ANTARA PELAKU DENGAN ALLAH..TIDAK MELIBATKAN UMAT SECARA KESELURUHAN..TAPI DOSA TUDUHAN ZINA MELIBATKAN UMAT SECARA KESELURUHAN..MAKA HUKUM QAZAF (80 SEBAT DI KHALAYAK RAMAI) PERLU TAPI SEKALI LAGI MALAYSIA TIADA HUKUM TERSEBUT DI MAHKAMAH SYARIAH...
- DOSA PENUDUH, DOSA ORG YG PERCAYA TANPA BUKTI, DOSA ORG YG KOMEN SUPAYA ORG LAIN MEMPERCAYAI-->TIDAK AKAN DIAMPUNKAN ALLAH KECUALI PENUDUH MEMINTA AMPUN PADA TERTUDUH..
-SEKIRANYA TERTUDUH ZINA BENAR2 MELAKUKANNYA ZINA TETAPI LEPAS HUKUM DUNIA, ALLAH TIDAK AKAN LUPA JANJINYA IAITU ADIL DI HARI PENGADILAN KELAK..JANGAN RAGU AKAN ITU..

--KEPADA ADMIN..SAYA RASA TAK PERLU DIBINCANGKAN/DIKUPAS TOPIK/VIDEO INI DITAKUTI ORG YANG KOMEN AKAN 'TERMELAKUKAN' DOSA TUDUHAN ZINA...NANTI ADMIN PON BERDOSA SEKALI KAN?

--PERKARA INI USTAZ USRAH KATA JIKA DIBINCANGKAN AKAN MENJADIKAN UMAT ISLAM YG KOMEN TERMASUK DALAM GOLONGAN FASIQ..

--KIRANYA GOLONGAN YG PERCAYA MEMBUAT KOMEN2 ATAU MELEMPARKAN TUDUHAN YANG 'BIKIN PANAS' ANGGAP SAJALAH IA PROVOKASI MEREKA...BANYAK BENDE LAEN KITA BOLEH BUAT SELAIN LAYAN MEREKA NI..

SEKIAN SALAM DAMAI..TAKBIRR..
P/S:SAYA PON BARU TAHU ILMU INI..MINTA DISEBARKAN..

~~NEUTRALISME~~

haha ko cakap la cmne pon pencacai UMNGOK/BE END whoi. Next election mmg aku x kn ngundi parti bangsat tu pon. buang duit minyak, tenaga dan keringat aku je. pasti kan selangor kekal milik PR!!!

p/s: bodoh mcm lembu puak2 umngok ni. konon2 kenal sgt la DSAI. kalo bagus sgt, ko je la jd saksi haha ingat org bangang sangat ye nk caye kat ko. sampah btol. haha~

cite dia kat akhirat nanti ALLAH tayangkan rutin harian kita kat semua manusia. masa tu la kita tau kebenarannya. kita islam gaduh sama islam. tak nampak ke tanda kiamat tu?? masing2 dah sedia ke????!!!! sape makan cili dia rasa pedasnya

UMNGOK TERUS MARA TIPU RAKYAT MALAYSIA

Telah sampai waktu, Kerajaan yang mempelopori politik kotor, lucah, jijik, lancau, jadah haram ni berundur...Barisan naSIAL yang bangsat ala-ala yahudi ni boleh bohong rakyat yang x berpendidikan seperti penyokongnya (songkok tinggi), tapi bkn mcm budak-budak universiti yang dapat berfikir...Kami dari barisan pemuda negara bakal jatuhkan sendiri Kerajaan Bangsat sekarang dengan tangan kami sendiri! Ingat pemuda UMNGOK! Kita Tukar kerajaan YOp!!!

sbg pembaca blog yg neutral, saja nak bertanya.
bukan ke masa tu tv masih on dan lampu pun masih on? jadi rasanya hujah tentang bayang2 masih boleh diragui.perlu hujah yg lebih kuat utk menepis tuduhan ini. contohnya, wajah. ada yg menulis tentang wajah lebih utama disiasat kerana dlm IC pun gambar wajah saja yg ada, bukannya gambar perut atau tubuh.sekian

Hanya PAS dan rakan2 yg bulih membasuh karat dan penyakit otak yg ada pada pencacai UMNGOK!!

Lawak giler babi tgk pencacai UMNGOK ni...cube tgk banner sebelah kanan...
pada ak, bini PM pon x ikot al-quran dan hadis, tp cube tgk banner kt dlm link ni....lawak giler!!!
http://pemudaenggang.wordpress.com/senarai-blog-umno/

Anua ada cita nak jadi PM, dia mesti tunjuk akhlak yg baik kpd rakyat takan ajak org rakam tgh uat keja tu utk dipertontonkan ko pikir lah sndri...ini datuk T tada akaike? ku ingat bg dia org belakun film 3 stoogest (new version) lagi baik hehehe!!!

aku peduli ape kalu anwar nak romen ke,nak liwat ke itu dia punya pasal la..

yang penting Umno dan kroni akan berambus bila pilihanraya 13 nanti..

YANG JADI ISUE IALAH, ORANG YANG TERLALU BANYAK SKANDAL NAK JADI PERDANA MENTERI MALAYSIA. KALAU DIA DUDUK DIAM DENGAN KELUARGA DIA, TAKDE PUN ORANG NAK KESAH

ape la yg nak disokong sgt dengan dsai ni

maksum sangat ke dia ni?

peh kalau dak² bagi pendapat yg berlawanan dengan anwar korang kata pencacai .. pala bapak ko pencacai abis tu yg korang bela sgt² anwar ni bukan nama pencacai ke? entah² penjilat kot jilat terus jilat

Woi gerombolan songkok tinggi yang akal pendek..kalau berani suruh datuk T korang tu tunjuk video full version la..jangan banyak cakap kat cni kalau belom tengok full punya. Datuk Johari abdul pun mmg ada cakap ada imbasan yg menyerupa wajah anwar tapi bila pada akhir video mmg dpt kenalpasti dgn jelas bukan anwar.Memang la anwar bukan maksum, tapi adakah korang berhak untuk tentukan mmg dia dalam video tu? Orang sibuk nak majukan ekonomi negara, tp puak UMNGOK ni tak habis2 pasal seks, liwat.

bnyk sngt prsolalan yg nyta sngt 1.lampu yg trg tu bkn lmpu ori blk tu tp diltak sma aras dg objek sbab tu ada byang pd dinding.biasa lampu bilk ltak nya d bhgian atas byang nya kt bawah bkn kt dinding.2.perut n tetek nya lbh buncit ini kpunyakan org lbh gomuk.teteknya dh londeh.yg lain tu kau komen sndrilh.HDi

Anwar boleh baca khutbah jumaat, imam solat jumaat, solat terawih.. hafal 5 juzuk al-qur'an semasa di penjara sehingga warden penjara datang jumpa dia dan daftar ahli pkr.

najib? nak berkhutbah jumaat? lambat lagi beb...

Hotel ni adalah di Thailand.Check la sapa orng siam... eskay ada bekal baja kat Risda. Dia rasuah Rahim la...dapat projek...Rahim pula dendam dgn Anwar coz kes rogol gadis bawah umur.. Story je.. video dibuat utk jatuhkan anwar... pelakun2 nya lu cari sendiri la... pikir la sendiri... bodohnya punya UmNo...

DS Anwar bukan maksum dan kami tak penah anggap dia maksum. Dan kami jgk tak anggap Najib tu pn maksum. Sbb dia pn penah buat salah kt PD dulu. Apa yg dperjuangkan skrg ialah hapuskan barisan Najib dan kroni2 yg akan menhancurkan perjuangan Islam sbenar....Umat melayu Islam akan terus hancur jika umno brjuang spt ini

helo............bro.aku tk ksah anua tu kaki liwat k. kaki buntut k. kaki kulum k. yang pnting PAKATAN RAKYAT itu lbh baik utk membla rakyat dri umnongok yg menyusahkn rakyat,mengayakn kroni. ni yg pencacai umno hboh sngat psal PR ni knapa.kau tk thu ke yg pemimpin kau tu cuma brnasib baik .1.kes pordisen 2.enging hilang 3.dua ekor pulis mti sia2 4. model yg cunmelecun tu mti kna C4 eh......bnyak lg lh .jangan lh jdi bodoh

Tanpa Nama berkata...

YANG JADI ISUE IALAH, ORANG YANG TERLALU BANYAK SKANDAL NAK JADI PERDANA MENTERI MALAYSIA. KALAU DIA DUDUK DIAM DENGAN KELUARGA DIA, TAKDE PUN ORANG NAK KESAH
10 April 2011 12:03 PM
----------------

Hang percaya ka dia ada skandal yg byk? Hang percaya sbb slalu tgk berita tv3 suku, berita hairan dn lain2? Lbh baik hang tgk anwar depan mata sendiri. Mereka yg benar2 kenal Anwar tahu apa yg dia perjuangkan. Mereka yg benar2 kenal najib akan kenal siapa dia sbnrnya. Sedarla PM najib dh xlayak jd PM sbb ada bik mama

itu anua liwat k. apa k. itu dia jwab sendiri di ahirat nanti tidak menyusahkan kita.tp ini semua barang naik harga darikeperluan asas hinga nak kencing smua naik harga siapa yg nk tlong rakyat yg susah ni .yg kaya no. hal.bla tk ckup duit miting lg ,naik harga lg.rakyat didahulukan HDi

Amal_maarof_nahi_mungkar

Rujukan video: http://amenoworld.blogspot.com/2011/04/analisis-video-seks-ya-atau-tidak-ia.html

1. Cuba tngk btul2 pd prgelangn tgn kanan d 1:20-1:23. Menunjukan ada perbezaan warna kulit berupa jam. Jam sentiasa dipakai ditangan kanan. Biasa dilakukan oleh orang yang kidal.
- Dari gmbr DSAI(carian google) gmbr sewktu muda - tua jam di pakai dikiri.
2. Org yg dlm video ni kidal, cuba prhati d 0:10 pgng seluar tgn kiri,
3. Selepas lap hidung, tisu digenggam ditgn kiri juga pada 0:27&
4. Pada 1:19 remote mula-mula dicapai menggunakan tgn kiri

xpa la wt kajian....daqi dok wt fitnah oqg....

kat bilik lain ada cctv ke,,,aduh apela binggong sgt...tk de privacy langsong kt hotel tu,,,ish jemu la baca,,tk faham2 korang ni.milosuam kena wt tuisyen,,,terangkn satu2 kat pembaca2 lemau haha...

Senang cakap,video ni takde kena mengena dgn DSAI pn. Kalo kaji lagi lama video ni mkin trbongkar la. Dr awal pn dh kantoi, yerla si Dato t tu dh kata video tu di hotel kt m'sia pastu tulis kt thailand plak. kn dh kantoi. ni sume politik kerajaan umno dn bn lar....org umno BN nikn suke politik lucah camnie since 1998 lg.

Hahaha..pcacai bdh..ada lak rantau abang kt kelantan..terengganu la bangang..confident lak tu bgth kt umum..pcacai bdh tnjukkn kbdhn dkhlyk rmai.:p

yang hangpa dok sibuk pasai dia tu buatpa! buang masa saja...kutuk panjang berjela tapi hasilnya kosong...tak menafaat langsung...

yang korang kecoh2 pasal Anwar Ibrahim pasal apa..... seandainyalah Anwar Ibrahim tu benar2 kaki liwat, kaki pompuan.. dan sebagainya pun.. kalau depan mata aku pun aku nampak...kalau aku nak undi dia jugak aku Punya pasai la aku nak pilih orang mcm mana pun... janji aku tak mau pangkah BN...... letak siapa 2 pim aku tak nak BN...yg orang UMNO sibuk2 sangat ni pasal apa....

base on 1st vid, dia komen ttg 4 benda, pencahayaan muka, bayang2, vid yg melompat, dan susuk tubuh.

1.pencahayaan spt pd muka spt dipotong tu, aku nmpk ok je. tp pasal aku xpandai benda ni, so biar korang yg nilai laa. lgpun vid ni mungkin 15thn lepas atau lebih, so xkn aku nk tgk vid ni dlm HD kot, cctv dulu x secanggih skrg. pandai la korang nilai.

2.bayang2 nmpk 3 byg. come on la. perasan x byg tu seiring dgn pergerakan pompuan tu? si pengkaji x dpt imagine ke bilik tu ada byk punca cahaya, ada cahaya dari 2 tingkap, cahaya tv, cahaya dari bilik lain. jadi mmg x mustahil byk byg2. sama kat padang bola, ada 4 bayang dari setiap penjuru.

3.vid yg melompat, vid ni version utube. mesti la dh potong bahagian yg 18sx. kalau x potong, sah2 kena block lepas sejam post. nk yg full version, kena la dptkn dr sumber. kalau aku dpt full pun, aku akan potong dulu sblm masuk utube. sbb nk tunjuk si pelaku, bkn nk tgk porn.

4.badan tu korang kata buncit? hish...x paham aku ngan korang. haha...sentiasa nk menidakkan. maybe korang penah tgk dia x pakai baju kot...aku x penah, so aku xnk ckp pape.

1.pencahayaan spt pd muka spt dipotong tu, aku nmpk ok je. tp pasal aku xpandai benda ni, so biar korang yg nilai laa. lgpun vid ni mungkin 15thn lepas atau lebih, so xkn aku nk tgk vid ni dlm HD kot, cctv dulu x secanggih skrg. pandai la korang nilai.

perghh 15 tahun lepas.. dh berapa keturunan punya videoo..

vedio seks ni wat lawak je la...haha..geng2 gua dak multimedia gelak je tengok vedio ni..kelakar mcm nk pecah perut..hahahaha

wakakakaka.. pembunuh dan perogol lg jahat dr peromen... wakakakaka..

jam omega versi anwar ibrahim nie kilang keluarkan satu sahaja rasanya..

Nilah politik malaysia...macam mana laa YB nak wat keje kalau asyik ngan bende2 cam ni.kepada pemerintah,jangan lupa parti pembangkang sangat penting kpd sesebuah kerajaan untuk jadi cemerlang.Hancur pembangkang hancur negara.
-sekadar pendapat peribadi-

woii.. aku x berani la tidur kt bilik hotel.. ada cctv.. x selamat la hotel2 nie... :( .. eee.. takutnyeeeeeee.. kah kah kah kah kah..

pape pun yang utama geng songkok tinggi sama tumit tinggi dinyahsampah PRU 13 nanti

lantak la anwar nk wt ape..yg penting nk pgkah jgk pr haha,,,,,

aden tk pduli yg eden thu BN msti kecundang PRU13 nanti NS dh tntu DAP dpt nk hrap kn PAS melayu msih ramai lg blh omnotongok ni psal n9 prhubunganya TV3 n utusan shaja intenit tkut nk baca. intenat menipu ktanya.

ini flem thun brpa ni tk kla.timur leste pun pkai film kla.dh atau tk brani bg npak kliar itu btul k nuar atau mcam anuar.bongok pruduser nya ni.

aku x peduli.. apa2 pon aku nak pangkah PR...

Ramainya penjilat kepada peliwat tegar Al Alamah Sahibus Samaah As Sheikh Dato Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi Wal Pukii ...

Puak puak ni sama perangai kaum bani israeal dengan Nabi Musa .. bermacam2 helah untuk menolak kebenaran sekalipun didatangkan dengan berbagai bagai bukti ...

Lantak kaulah Labu ....

jam omega..x logik langsung..g balik belajar undang2 dulu la..klu dah si pendakwa tu ckp dia ada bukti jam omega DSAI,, so kemukakan la bukti tu..tunjuk n keluarkan..org semua nk tau..ini tak, ada ker org yg di dakwa yg dipaksa keluarkan bukti..ke nak bg contoh kt budak2 tak sekolah ni..contoh la ada satu kes pembunuhan yg kamu nampak depan mata kamu..pembunuh itu menggunakan pisau untuk membunuh, selepas itu dia campakkan pisau. kamu ambik pisau itu sebagai bahan bukti dan kamu kemukan kan di mahkamah..bukannye mintak kt pembunuh tu keluarkan pisau yg dia gunekan..hahaha..seseorg yg nk mendakwa seseorg haruslah mengeluarkan bukti yg kukuh bukan mintak bukti pada org yg didakwa tu untuk dikeluarkan..pk..ler..org berak atas jalan pun tak mengaku la tu taik dia melainkan ada bukti..hahaha..pi balik sambung mengaji dulu la..umur bru setahun jagung dah nk berpolitik...mak ayah suh belajar , ponteng tak masuk kelas..tu la jadi nye..hahaha ape la..

aku berpendapat isu video dsai ni tidak bermakna apa pun kerana tidak mustahil kalau dia nak main pelacur, tidak kisah la di hotel ayam ke, hotel 5star ke, semua tu dia punya hal lah. Kita ada undang-undang, ikutlah undang-undang. Kenapa tak siasat semua video porno yang melibatkan rakyat Malaysia ni. Hanya kerana dia ada nama baru nak siasat, yang dibawah ni buat tutup mata jelah, kuis-kuis pakai kaki macam takda apa-apa yang berlaku. Umpama sebatang pokok, kalau dijaga atasnya sahaja, tidak dari akarnya, agak-agak boleh bertahan lama tak? Jadi kalau nak gembur-gemburkan isu dalam selimut, dalam tuala ni, memang tak berpatutan la. Banyak lagi isu yang menunjukkan tahap pemikiran n budaya kelas pertama boleh dibuat. Nak citer pasal keris anuar bertemu keris atau bertemu sarung tu tak sesuai langsung. Agak-agak, lain-lain ahli politik kita ni setia kepada isteri masing-masing tak???, kita yang jadi golongan bawahan ni pun kiri kanan lihat ramai lelaki cari perempuan luar tuk hiburan. Mana boleh tahan kalau dah ada depan mata…. Hahahaaaa….

Siasatan video tu kalau negatif, tahniah buat anuar tapi kalau positif macamana??? Mesti penyokong-penyokong fanatic anuar dan mana-mana pencacai yang nak simbah petrol ke dalam api mengeluarkan statement “semua itu dibawah kawalan najib@UMNO, mesti dah kene arahan bagi jawapan positif, kalau tidak anda akan kene bunuh, ahli keluarga anda akan terancam” n macam-macam lagi lah… kalau betol la anuar, membazir saja buat siasatan sebab memang statement macam tu akan keluar. Huahuahuaaaa… logic atau tidak, penyiasat di luar ni lagi pandai menyiasat. Tapi siasatan diorang dari mulut ke mulut, blog ke blog, jari ke jari ataupun tlinga ke tlinga… pastu dok wat statement mcm dia brada di tempat kejadian n bersama-sama subjek… huahuahuaaAAAaaa… Saya lebih percaya pada orang yang mengambil statement ke atas mana-mana subjek, bila face to face ni macam-macam gerak-geri kita boleh nilai. Kalau buat press conference, anuar bawa semua orang. Yang ramai-ramai kat keliling dia tu nak bagi sokongan atau nak tumpang glamour atau tu memang taktik anuar nak dapatkan self confident buat pengakuan depan orang ramai. Aku yakin kalau dia sorang-sorang kene statement pasti gaya dia berubah, tak kisahlah dia benar atau salah. Semak aku tengok penyokong-penyokong dia yang kecoh-kecoh setiap kali dia kuar tv. Hishhh~

Nak sokong umno ke pas ke pkr ke dap ke… sume nye sama je.. beza sama ada diorang tu melayu ke, cina ke, India atau lain-lain kaum… yang pasti kita gadoh sesame kita, pihak kat luar tu tepuk tangan tunggu nak jatuhkan kita. Orang melayu pakat-pakat taknak pegi mengundi, aku tengok kaum lain, anak cukup umur je dah pegi mengundi. Jangan melayu tergadai oleh melayu sudah..hahahaaa… siapa berani kata dia tak buat dosa, tak pernah buat dosa, statement semua dalam blog ni pun dah tambah dosa.

Tengok balik filem hang tuah n jebat tu… aku suke kata-kata jebat ni…
“KALAU NAK MENURUT BIAR BERAKAL, KALAU NAK MENGIKUT BIAR PINTAR”
Pandai-pandai korang laaa… jalan dah ada, pilih mana nak ikut ajer..

aku pun sama aku nak pangkah pr gak, kau nak kata gajah ghimau sekali pun aku x kisah tau tak!!

kepada :
Ramainya penjilat kepada peliwat tegar Al Alamah Sahibus Samaah As Sheikh Dato Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi Wal Pukii ...

Puak puak ni sama perangai kaum bani israeal dengan Nabi Musa .. bermacam2 helah untuk menolak kebenaran sekalipun didatangkan dengan berbagai bagai bukti ...

Lantak kaulah Labu ....

meh aku nak marah ckit nih..ni la orang2 umno yg takder iman di hati..ayat pom 'best'..islam ke apa dia ni aku tak tau..tapi andainya dia islam..dia akan takut dgn Allah sebab perkataan dia terlalu lucah dan CELUPAR..andai dibuktikan bahawa anwar tidak terlibat dalam semu akes fitnah ni..aku bimbang yang dosa kau takkan diampunkan sebab ini dosa melibatkan manusia sesama manusia. merasalah kau azab dari Allah..bercakap kalo nak marah sekalipun berlapiklah ckit..bukan main cakap ikut sedap mulut je..kalo anwar tu mmg tak bersalah..aku syorkan ko pegi mintak maaf ngn dia. Kalo tak..disebabkan dosa ko yg ni la ko takkan dapat masuk syurga. walaupun mugkin ko rasa amalan ko dah cukup.

eroz...anda bukan anugerah tuhan ke..? atau anda dtg dr mana...?

kahkahkah,ini lah penjilat Anwar,kalau semuanya nak menyokong walaupun Anwar bersalah..adoi....

Biarlah profesional yang buat ulasan. Analisa ni buat orang (yang faham) gelak je. Ilmu+pengalaman kurang tapi buat analisa dan bagi semua orang tengok. Pastu orang tengok dan gelak atas kebodohan kite. Nanti bila lu dah paham lu pon gelak kat video lu.

bagi aku semua yang dok komen tu dah kena tipu dengan KERAjaan haram berjadah umno tu.....
WOI sebenarnya KKERAjaan umno adakan semua cerita itu adalah untuk mengalihkan perhatian dari rakyat
kerana mereka hendak memesongkan rakyat dengan kenaikan harga minyk dan harga barang2 serta pilihan raya serawak je...jadi kita semua jangan layan cerita itu marilah kita berkerja menbasmikan ketirisan kerajaan sekarang demi untuk anak2 kita dimasa hadapan.


dan sepekara lagi PM kita Najib mengumunkan berbilion ringgit untuk pembangunan...tetapi kita tak pernah nampak apa yang dibina itu,jadi mana perginya duit itu ????????????


awas najib amat merbahaya dalam pemerintahan ini......

sori la...aku pun xtau..ade juga insan berjawatan besar boleh ckp tyg video lucah x salah..pastu boleh benarkan video disebar g2 je...knp???satu lagi...kononnya pejuang nasib org melayu...org melayu maju sgt ke kt mesia nih????rmi yg cukup2 mkn je....nsb anak2 yg rosak akhlak xde perhatian serius pown...aku rse bodoh sgt sbb video g2 boleh tgok kt tv sng2...hebat...biarla ape org ckp tntg anwar..yg aku tahu,Yusof Al-Qaradhawi pun sokong anwar...

Menuduh liwat,dah terbukti sahih ke DSAI liwat dengan Saiful?
Menuduh zina,dah terbukti sahih ke DSAI berzina dengan amoi tu?

Mahkamah pun belum berjaya sahihkan.

Jangan sebab lidah diri conform jadi ahli neraka.Ranai benci politik sebab dikotorkan oleh tangan yang kotor.


Sebab Mata Lelaki Gemar Lihat Badan Wanita

Hentikan Gangguan Seksual Terhadap Lelaki!!!

PANAS : Cikgu bergelek PANAS?????pas

PEACE IN FAITH
i dunno whether this true or not.but wat can i say, DSAi smpai bile2 pun xkan aman.selagi wujudnya parti BN/UMNO. mereka xkan puas melontarkan apa2 kes kepada anwar kerana anwarlah penentang mereka selama ni.anwar penyimpan segala rahsia kerajaan.anwarlah yg tahu segalanya pasal politik. kamu semua yg percayakan segala tohmahan itu mungkin dah termakan hasutan media massa sekarang.dunia politik jauh lebih kotor dan berbahaya . jika kamu berpihak kepada mereka, hidup senanglah kamu di atas dunia ni, (perhaps) and if only kamu penentang mereka(kerajaan) bila2 masa kamu akan dihapuskan. "this is wat i know".
*and please guys when u are givin ur comments please do respect others, macm mane bergaduh pun kite, kite tetap in one country, satu kaum, satu agama mungkin. gunalah tutur kata yg baik dan akal when u giv comments. tak susah kan?
kita ade pilihan sendiri.antara betul atau salah.hanya Allah yg tau.
THANK YOU.

Senang cite, pade pencacai Umno iaitu geng songkok tinggi,sila berikan 4 saksi yang tidak fasik untuk membuktikan tuduhan zina.Kalau Anwar zina pon itu antara dia ngan Allah tapi tuduhan zina itu merangkumi masyarakat ngan Allah.

Kalau korang rase korang Islam n beriman make sila berikan 4 orang saksi yang tidak fasik.Kalau xleh bagi 4 orang saksi yang tidak fasik baik korang tukar agama korang kat IC.

kpda nyah chow kit..

ni kenyataan ko kan..
3. bini die ckp anuar kuat bersenam, dat y, badan die tegap..tp anuar kan sakit belakang..nak naik tangga pun jijah yang bantu..kalu ko tak caye, ko leh search kat utube.?

da tau die tu sakit blakang..jln naik tgga pon xlarat..ape bengap sgt yg ko nk caye die boleh liwat sepul bodo tu melainkan sepul tu yg NAK!!!
sepul kan muda..gagah...nape xtolak je si Anwar tu da tau anwar tu sakit..ahahhaa..si pencacai UMNGOK yg bengap..

Berita TV3suku 10 April 8.00 mlm :


DR CHANDRA MUZZAFAR, BUKAN SETAKAT TEMPANG ANGGOTA, KINI SUDAH TEMPANG MINDA DAN FIKIRAN

tv3(trio) menayangkan ulasan Dr Chandra Muzzafar mengenai isu fitnah video. katanya sekiranya anwar bersalah....

WAJAR MELETAK JAWATAN SEPERTI MANA DATUK SRI CHUA SOI LEK !

semenjak bergelumang dgn najis umporno, si tempang(Chandra Muzzafar) ini bukan setakat cacat anggotanya tetapi makin parah penyakit itu merebak ke dalam minda dan syahsiahnya.

kenyataan di atas menunjukkan bahawa PhD yang beliau perolehi boleh dipertikai ketulenannya.

amat tidak masuk akal seorg yg ada PhD boleh mengeluarkan kenyataan bangang seperti itu.

menyuruh anwar letak jawatan seperti chua soi lek adalah cakap2 org tidak siuman...

ANWAR BUKAN SEORANG MENTERI, JAWATAN APA YANG PERLU DILETAKNYA?

dan beliau ini juga terikut2 dgn kelembapan otak umporno kerana turut sama mendesak jam omega anwar.

sekali lagi hamba bertanya kepada umporno yg kebulur jam omega anwar.....

APAKAH JIKA ANWAR MENGEMUKAKAN JAM OMEGA BELIAU, MAKA KES VIDEO LUCAH AKAN SELESAI DAN MEREKA AKAN MEMOHON MAAF KEPADA ANWAR?

kiamatlah dunia jika puak munafik syaitan umporno memohon maaf daripada anwar.

dalam hadis dah bgtahu..." hendaklah ada 4 org saksi jika nak mendakwa org yg bzina,...jika tiada, org yg melaporkan 2 blh kene qazaf..dan akan dirotan sebanyak 80 kali..jika masih juga menceritakan dan berbincang pasal benda 2..adalah perbuatan yg sia-sia...aku sedih adagakorg nak babitkan rasulullah ( tanpa nama 10 april 2011 6.45pm)..baginda adalah pemimpin kita..menyampaikan wahyu pada umatnya...Al-Quran dan hadis jd pegangan..kenapa nak kritik hadis 2...adakah kamu islam?????..2 benda 2 yg blh menyelamatkan kita bilakita mati kelak..ingat...kenapa ada org islam yg bijak,berpendidikan tinggi, masih lg sujud pd arak..harta..dunia..kerana wahyu dari Allah tidak smpi lg pd anda!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Ramainya penjilat kepada peliwat tegar Al Alamah Sahibus Samaah As Sheikh Dato Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi Wal Pukii ...

Puak puak ni sama perangai kaum bani israeal dengan Nabi Musa .. bermacam2 helah untuk menolak kebenaran sekalipun didatangkan dengan berbagai bagai bukti ...

Lantak kaulah Labu ....

______________________________________________

JAKA jawab :

tanpa nama di atas umporno tegar. mungkin merasakan hidup ini selamanya dan tidak mati. memutar belit kisah Nabi Musa as demi politik pelacur umporno yg kotor dan najis itu.

GELARAN ANDA TERHADAP ANWAR BUKAN SEMATA2 MENGHINA ANWAR, IA JUGA MENGHINA GELARAN2 SUCI YG BIASA DIGUNA KEPADA PARA ULAMAK, AULIYA DAN KETURUNAN RASULULLAH SAW(sheikh)

jgn sampai marahkan anwar, dihina sama kalimah2 suci islam, ditakuti anda kafir tanya disedari.

jgn kaitkan anwar dgn gelaran2 mulia itu utk tujuan mengutuk. PR tidak pernah memberi gelaran tinggi begitu kepada anwar dan awnar pun tidak ketagih semua itu seperti mana umporno ketagih dna, sumpah dan jam omega.

semakin hari umporno semakin jelas kesesatan dan kesyaitanan mereka.

NOTA :

tahu tak kenapa Nabi saw pun terpaksa berperang dan memancung bangsa sendiri malah sanak saudara sendiri sepanjang perjuangannya?

kerana adanya puak musyirikin yg mengaku bertuhankan Allah tapi mengenepikan Allah demi nafsu serakah utk berkuasa dan berlaku zalim.

eleh... PM m'sia pon bole kena tipooo... apa lagi penyokong... hahahahaha

Apalah korang ni, nak dikata bodoh karang marah, dah jelas nmpk kebenaran tenting salahlaku Anwar ni masih juga nak dibela & diputar poosing... korang tgk sendiri kenapa DSAI melenting & tak menjawab soalan bila wartawan tanya pasal Jam Omega....Nampak sgt bersalah, kalo ada BUKTIKANLAH, ini tak tanya pasal Jam pun nak marah terus kaitkan Najib dgn kes Altantuya pulak x pasal2 lari topik terus, pdhal org tanya pasal Jam, bongok punya Anwar, korang pun Bodoh masih jugak duk percaya temberang Anwar tu....

Jam Rolex kat petaling street pun byk, suruh wartawan pi beli satu

dah la tu gadoh sesame islam.. jom wat parti baru la.. BODO!

aku tetap nak undi Pas dan rakan-rakannya...
sebab-sebabnya ialah... :

a) dah boring dgn UMNO. Dari aku lahir tahun 1984 sampai 2011 asyik UMNO jer...

b) skrang ni aku tak payah bayar bil air sebab aku duk kat Selangor. Thanks 2 PR.

c) Aku suka negara Islam dan takleh terima kerajaaan skrang yang terlalu banyak hiburan. Nak muntah tgk hiburan kat tv tambah lak lagi video lucah kat youtube...

sesiapa yg menuduh tanpa membawa 4 saksi tidak fasik, walau apa alasan pun, kau telah berhutang 80 rotan dgn Allah swt.

org gila aje yg anggap jam boleh jadi saksi zina, mcm org gila yg bawa tilam ke mahkamah.

org gila aje yg anggap jam boleh jadi saksi zina, mcm org gila yg bawa tilam ke mahkamah.

-----

Jam Omega memang tak boleh jd saksi, tapi dapat membantu Anwar bebas dari tuduhan sbg pelaku dlm video seks tu, sebab Dato' Eskey kata jam Omega tu dia pegang & serah pd Polis, Anwar kata Wan Azizah simpan, so kalau betul dia ada jam tu kenapa Anwar tak nak tolong diri dia sendiri dgn tunjukkan bukti dia ada simpan jam tu....Kalau dia tak tunjuk bukti tu maka ramailah yg akan beranggapan dia memang bersalah, Faham ke tak Faham ni!!!!

Assalamualaikum WBT. salam saya kepada saudara pas,umno,pkr..

SATU SAHAJA nak tanya.perjuangan anda semua iaitu pas,umno,pkr ,niat perjuangan untuk apa?..
untuk PARTI PAS,PKR UMNO ATAU PERJUANGAN DEMI ISLAM....?????????????????????????

fikirla..

Bawa 4 jam Omega sekali pun tak bulih jadi saksi gak. Jam tak bulih berkata2 lah ngok!!

BN di ambang kehancuran. Terpaksa guna talian hayat fitnah seks untuk berkuasa. Memang UMNgOkkk...

Kalau ada jam OMEGA tu tentu Anwar tak mengamuk bila ditanya wartawan.Ish korang ni tak boleh fahamlah itu menunjukan jam omega tak ada dalam simpanan Kak Wan. Kalau ada dan akan tunjukan kamudian nak bagi suspen konon dulu...Tak de nye mengamuk.ha..ha..

BUKTI HANYA PERLU DITUNJUKKAN BILA ADA SIASATAN OLEH PIHAK POLIS. KALAU DATUK T TAYANG VIDEO, DATUK T BUAT TUDUHAN DAN DATUK T MINTA BUKTI... DAH JADI SISTEM ZAMAN BATU LA... ORANG2 BODOH NI MEMANG OTAK GAGAL BERFUNGSI. CAKAP MAIN HENTAM JE. SEKOLAH KE PUAK2 NI...

undi adalah hak anda... andaikata tersalah pilih warisan kita yang akan terima musibahnya...pada masa itu menyesal airmata darah tertumpah sekalipun dah tak berguna...berfikirlah demi bangsa untuk kesan jangka panjang agar kita nanti tidak dipersalahkan... oleh itu hargailah keamanan biar kekal sepanjang hayat

Macam mana nak percaya kalau dari analisa mendapati terdapat banyak perkara yang meragukan ... bagi saya yang percaya dengan agama islam, adalah baik untuk jangan memberi komen sebab takut2 akidah kita tergugat... inilah perkara2 diakhir zaman..

Berpegang teguh pada ajaran agama dan menjauhi fitnah diakhir zaman ini barulah keamanan yang hakiki akan muncul. Berlaku adil kepada semua dan jangan mementingkan kehendak bangsa sendiri saja.

Tanpa Nama berkata...

Bawa 4 jam Omega sekali pun tak bulih jadi saksi gak. Jam tak bulih berkata2 lah ngok!!

----

Bodohnya kau masih tak faham2 lagi.... Orang mintak dia tunjuk jam Omega tu sebagai bukti dia tak berbohong la ngok...

Shhh...terkini dan panas.
Ada satu lagi video DSS yang belum diterbitkan. Dato Kambing sedang menanti saat yang paling sesuai. Kali ini sah kantoi sebab muka dan gambar yang dirakam dalam bentuk warna dan bukannya hitam putih. Gambar ini dirakam semasa DSS dikatakan sangat intim dengan DSS. Dan video ini masih belum diedarkan pada sesiapa. Hanya dalam simpanan Dato Kambing. Tayangannya akan dibuat disuatu tempat dekat-dekat Hulu Kelang. Dato Kambing memang tak puas hati ngan brader Anuar ni. Nape semua org tak nak caya. Masa kes ngan si Saiful pun ada klip main belakang. Tapi kalau disiar orang takkan caye. Buat ngan chinese dol pun orang tak caye. Ikuti perbualan antara Dato Kambing dengan seorang kenalannya yang dikenali sebagai Tamby.
Dato Kambing : Cibai, muka sah mirip Anuar tapi camna dia orang tak mahu caye.
Tamby : Itulah you, apasal cari yang buncit. Dah tu kejap berjanggut kejap cukur. Kantoi la kita.
Dato Kambing : Takpe bro. I ada satu lagi video. Ini sah kena punye. I memang tak puas hati ngan bro ini.
Tamby : Ni sapa pulak pelakonnya. Jangan u ambik budak bawah umur. Salah besar tu.
Dato Kambing :takde, kali ini tak leh nak lari dah. Pelakonnya akan mengaku.Pelakon ni tak pandai bohong. Sah kali ini dia akan terjerat.
Tamby : Betul ke, kali ni macamana u buat.
Dato Kambing : Ini video anuar ngan kambing i. Ada ka patut kambing i pun dia taruk. ini yang i marah sangat ni. bila i tanya kambing tu betul ke anuar main ngan u. dia ngembek...bekkkkkkkkkkk..betul la tu.
i ada simpan pengakuan kambing tu. u nak dengar ke
Tamby : Elok tu...jom kita tayang kat Zoo Negara...jangan lupa kita ajak semua gang songkok tinggi. mesti semua percaya punya.
Dato Kambinmg : hehehe....Bekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Dato Kambing :

dato t ckp jam tu dia dh serah pada polis... aku/korang/makcik pakcik felda/org kampong... x pernah pon tengok jam tu... ada ke rupa jam tu kuar paper??... katakan la nuar tunjuk jam tu... nnti umno ckp tu bukan jam dia... jam dia dh ada kat polis... nuar tau dah mcmner umno nak belit... kalau aku... aku pon x nak tunjuk... kalau tunjuk pon, nnti korang carik isu lain... hahahahahahahaha...

anyway... aku sokong PR sbb UMNO dh terbukti songlap duit rakyat... pasal nuar tu sbb kecik jer... samada dia masuk dalam ker... pelakon porno ker... tu x mengubah hakikat yg UMNO dh cilok duit rakyat...

Lagi satu, semasa remote control digunakan, perlaku menggunakan remote tv kerana dia menghalakan pada sebelah kanan, manakala seorang lagi menghalakan remote pada camera. Ini bermakna perlaku memang tahu bahawa dia akan dirakam.

x per... aku ngah tunggu ummi hafilda nyer video lak... dia kata dia dh simpan berbelas tahun.. tunggu nak dedah jer... apa kejadahnyer dia simpan lama2 aku pon x tau... hahahahahahahahahaha

Camera tu sembunyi dekat dengan TV. cahaya bayang tu ialah cahaya dari screen TV la tu, sbb tu bayang gerak gerak.

DATUK T....TAK TUNJUK JAM OMEGA KAT RAKYAT.....?

ANWAR TAK TUNJUK JAM OMEGA KAT RAKYAT ....?


JAM OMEGA MODEL APA?..WARNA APA?...

SIAPA TUNJUK DULU DIA KANTOI ...?

SIAPA BIJAK SEKARANG..?

DATUK T & ANWAR ...SEMUA TAK TAK TAHU ...JAM OMEGA YANG MANA SATU...?

TUNGGU MASING2 TUNJUK DULU...KAH..KAH...KAH....

CELAKA LA KORANG.BONGOK LA.UMNO BONGOK...PI LA NGN POLITIK KORG TU .MCM BODOH

cuak aku..klau istri dsai tunjuk jam tu selesai ke kes video ni..cuak aku org umngok ni

Aku dah tengok video klip tu malam masa berita tv3 beritahu klip tu ada kat blog gap dan parpukari. Masa memula tgk memang macam anwar tapi makin lama tgk rupanya memang bukan dia. Baik dari segi gaya jalan, ketinggian, lelaki tu agak sasa dan perut boroi terserlah walaupun bertuala. Lagi satu nampak sgt video tu di letak sebelah tv sebab mmg tujuan nak rakam aksi tu pun. Aku yakin pelakon2 tu pun nampak video seks tu. Dan tunggu arahan je dari 'pengarah'. Fitnah(kes liwat 1 dan 2) bila di sambung terus dengan fitnah(klip video seks) akhirnya orang akan tahu bahawa semuanya fitnah walaupun sebelum ni ramai orang rasa bahawa fitnah yang mula2 tu macam betul. Menipu sekali-sekala dah lah..Bila dah selalu akhirnya pecah lobang..

Apala korg ni mcm x bertamadun lngsng..gaduh2 xkn selesaikan masalah..apa kata kita sokong agung yg perintah kt malaysia ni..I think it is the best way for our beloved country :-)..

Aku percaya itu Anwar, dan meliwat Saful juga Anwar...Aku tidak hiporkrit...aku terima dgn terbuka, ANWAR sepatutnya undur, dan PKR akan lebih utuh, kita tgk sekarang, main lama, makin suram PKR. Berani kerana benar, patahkan hujah2 tuduhan liwat, video seks kepada proumno dgn jelas, dan akan kembalilah kekuatan PKR...KITA nak lawan umno dgn di pimpin oleh ANWAR? PKR tak boleh berkuasa selagi ANWAR ada...ANWAR STEPDOWN!!!

Laut China Selatan delete 11 April 2011 at 08:22

korang mengarut byk2 buat apa,anwar sendiri melenting bila ditanya jam omega,kak wan lagi la tergagap nak jawab,sedangkan diorang tak mampu menjawab,buat apa kite nak buat andaian sendiri?


sepatutnya anwar dengar cakap karpal singh,"anwar harus bertaubat,he has done enough damage in the party",ini tak buat hal lagi,politikus2 dinosor ni tak reti2 ke nak pencen?Tun M pun dah rilek,Taib pun nak step down atas permintaan rakyat,bukan macam 3 badul ni yang dok kutuk orang lain suruh step down tapi sundiri tak sedar,meh tengok wallpaper terbaru

http://1.bp.blogspot.com/-ZsR30no7Ok0/TaJCZ50lW-I/AAAAAAAAAOk/Sc6_J16m9B8/s1600/2swak009bb.jpg

isu ini tidak ada kena mengena dgn anwar step down atau tidak. ia mengenai fitnah parti assobiyah kepada pemimpin parti yg ditakuti. itu saja.

yg perlu step down ialah org yg berpangkat dan berkuasa, awnar tidak ada kedua2nya. hanya si bongok yg suruh org tidak berkuasa step down.

Tanpa Nama berkata...

Aku dah tengok video klip tu malam masa berita tv3 beritahu klip tu ada kat blog gap dan parpukari. Masa memula tgk memang macam anwar tapi makin lama tgk rupanya memang bukan dia. Baik dari segi gaya jalan, ketinggian, lelaki tu agak sasa dan perut boroi terserlah walaupun bertuala. Lagi satu nampak sgt video tu di letak sebelah tv sebab mmg tujuan nak rakam aksi tu pun. Aku yakin pelakon2 tu pun nampak video seks tu. Dan tunggu arahan je dari 'pengarah'. Fitnah(kes liwat 1 dan 2) bila di sambung terus dengan fitnah(klip video seks) akhirnya orang akan tahu bahawa semuanya fitnah walaupun sebelum ni ramai orang rasa bahawa fitnah yang mula2 tu macam betul. Menipu sekali-sekala dah lah..Bila dah selalu akhirnya pecah lobang..

-----

aku pinjam ayat ko ni;

"Menipu sekali-sekala dah lah..Bila dah selalu akhirnya pecah lobang.."

sesuai merujuk kepada Anwar yang kuat temberang, kalo sekali- sekala orang boleh percaya tapi kalo dah kerap sangat "nampak sangat menipu" bak kata Usop Willca...

inilah biba kaldai 2 umno berkata yang mereka ini lebih arif dari FBI dlm penyiyasatan.....

kata2 mereka satu pun tiada fakta...hampas sje

SETELAH DITELITI DARI PELBAGAI PANDANGAN MAKA DIDAPATI PENYOKONG UMNO MEMANG MEMPUNYAI PEMIKIRAN SEMPIT DAN GAGAL MELIHAT KEBENARAN WALAU BERBAGAI KERAGUAN DIKETENGAHKAN. LAGI-LAGI JAM OMEGA ITU YANG DI MINTA. BERKALI DISEBUT BAHAWA SEBARANG BUKTI HANYA PIHAK POLIS YANG BERHAK MEMINTA SEMASA SIASATAN. GOLONGAN PERCAYA SEMBRONO DARI ALIRAN DATUK T NI LEMAH PENGETAHUAN TERUTAMA HAL-HAL MEMBABITKAN KESALAHAN JENAYAH. GOLONGAN TERPELAJAR YANG BENAR-BENAR CINTAKAN KEBENARAN PASTI FAHAM.

Sekarang di pawagam banyak cerita2 18 sx ditayangkan.. tak ada ke yg pantau, bgi org cina n org india aje ler tgk..tension lor.. org melayu juga yg brlmbak..keruntuhan moral mkin mnjdi kt mlysia.. akn dtg kt mlysia ni smua rkyt adlh ank luar nikah ajer yg tinggal.. tak moh fikir yg pling dtakuti..
masalah dato' seri ni heboh2..sbb dia glmor.. remaja2 yg brlmbak2 buat maksiat tu bgaimana? nak mncegah ada placur, ada maksiat.. jgn siarkn filem 18 sx, siar kartun aje sudahlah kat pawagam, cerita family ajer. jgn bagi adanya disko, nak ada pun bgi org bkn islam aje masuk. apa salah!!! nak tunggu bala dulu kot kat malaysia ni.. brsyukur Allah masih sayangkn ngara kita, tak ada apa2 musibah.. tapi nk tnggu becana dlu k bru mnyesal.. JIKA BENAR ISLAM HAPUSKAN SEGALA KMUNGKARAN..TAHU CAKAP TAPI JADI PEMIMPIN TAK PANDAI NAK HAPUSKAN SEGALA KEMUNGKARAN.. MAKIN BERLAMBAK ADALAH.. DISKO, PUSAT KARAOKE, PAWAGAM..SPA MENGURUT..
AKHLAK REMAJA MAKIN TERUK, BUKAN NAK BANYAKKAN KELAS AGAMA.. TAPI BRSUNGGUH NAK KENALKAN KELAS PENDIDIKAN SEKS.. GILA BTUL..
Cadangan saya: Hapuskan sgala wayang gambar yg trtulis 18sx, jgn bgi siar.... yg tu pun dah tak boleh nak hlg... buat malu lor..
Disko hanya utk non muslim shaja... jika gatai sgt org melayu nak terkedek2, buat disko tanpa ada arak n sbagainya..
Banyakkan mata plajaran agama di sekolah- sekolah
Block sgala laman web seks lucah dalam internet..
Tak payah nak fikir tntg DISAI ni..
WAHAI PEMIMPIN..APABILA MNJADI PEMIMPIN APABILA ANDA MELULUSKAN SSUATU PRKARA N DISITULAH BRLAKUNYA MAKSIAT.. MAKA SAHAM2 MRK JATUH JUGA KPD ANDA.. HEI RAKYAT BUKAN SEDIKIT TAPI BRJUTA...MAKA BRJUTA2 JUGALH ANDA DPT DOSA.. NAK YG TAK PUTUS2 DOSA HINGGA KE LIANG LAHAD MAKA LULUSKAN AJE SGALA PRZINAAN NI.. MASUK KUBUR TAK ADA ORG NK TOLONG.. BERTAUBATLAH...

aku pun ada 2 jam omega ori lgi ,apa bangang sangat puak2 umno ni.ia2 sngat nk bukti kn anua ni psal.ingat puak2 umno tu tk main sundal lg yg ngaku sedekah sex pun dh msuk puak lu.lg lu sanjung lg .HDi

salam....

Disebabkan video ni, Aku akan SOKONG Umno....wahahahahahaa,,....woiii, silap la woi..aku mati idup balik pon takkan sokong umno kalo inilah cara merintoh

sekrang negara kita dh truk sngat anak2 kita dari yg paham hnga yg tk pham secara lnsung telah menuntUN filam sex lucah dri sumber kerajaan pula tu TV N UTUSAN .GAMPANG betul anak aku pempuan dr.6 pun tuntun itu hari.mna aku nk ltak muka sama2 tnguk TV itu hri.lpas ni kita tuka lh.

AKU PUN SOKONG BAGI MAMPUS .memang aku marah sangat.jijik lagi..............................

hai.puak2 umno tk jawb lg k apa crta itu kas PD.KS. ATANTUYA.

Salam,

pendapat aku ttg isu ni.
-mmg sengaja diadakan (disebut 'politik longkang')
-umno tidak target utk tarik penyokong PAS
-video ni sesuai atau target marketnya ialah org atas pagar, org pkr sndiri dan org umno
-org umno akan semakin kuat umnonya
-ini adalah isu moral/akhlak utk merosakan hubungan dgn PAS.
-umno mgkin tidak mengharapkan 'hasil jualan' yg byk drpd video ini, kalo boleh 20% drpd rakyat m'sia percaya, dah dikire berjaya

"wei..sudah2 la..asal anwar memantat,membontot je nak ikut hukum islam.nak kemuka 4 org saksi.ko gile ker nak cari 4 org saksi yg nampak keris tu masuk sarung?ni anwar tau kalau ikut hukum nie mesti bole lepas,tu yg die sibuk menyalak suh ikut hukum islam kat tang nie.
pasni lagi sng la org buat maksiat."

-pd pendapat aku, saudara mgkin telah alim ttg hal agama, sehingga mengeluarkan kenyataan sebegini, Tetapi pd perkiraan aku kenyataan begini samada saudara sedar xsedar mgkin telah tergelincir aqidah saudara, aqidah bukan perkara yg boleh dibuat main2. tak kene cara dgn ilmu yg sepatutnya dibimbangi neraka tempatnya, aku rasa baik saudara mengucap syahadah semula dan taubat.

-kalo dlm kes video ni,4 org saksi mgkin boleh dicari, dato' T dah 3org, saudara mgkin boleh dgn sukerelanye menjadi saksi ke-4, amcam? atau penjuak umno yg mengatakan kenal susuk badan anwar,tolonlah penjuak2 umno,kuatkan diri saudara utk menjadi saksi ke-4, utk keadilan malaysia...hihi

heo.. PM KAU NI UGAMA APA .HDi

taruk la nama sedare, duk main tanpa nama ni payah...adepon org yg bertanye ugama ape aku ni lebih mengetahui jawapan nye.......
ADA sesaper lg penjuak2 umno brani jd saksi ke-4???? jawab la oi, jgn dlm ni jer duk tunjuk hero sgt nak tuduh2

hei hei hei....pastikan yg suruh org bertaubat...awak pun dah bertaubat...pirah pkr!!!hidup Pas!

minta ampun minta maaf PM.Salah orang.sepuluh tngan sepuluh jari.OK.HDI

aku xnk komen pape tapi lepas tgk komen oleh tanpanama 10april 4.09pm fuhhh bikin panas btulll, memang sial la ko bg gelaran mcm2 kt anwar siap ko main2 kn gelaran ahli sunnah smua, tahniah aku memang tggu cacian mcm ni sebab geng2 umno je yg boleh wat cam 2, ko nk spin ke fitnah ape smua teruskan tapi jgn sekali spin ajaran islam wahai melayu bangsat wey, tlg la jgn usik islam wahai melayu bangsat!!!!!!!!

aku pn panas gak tgk 10april 4.09pm, tu yg aku nk cite skit ni. Ada kwn aku ni memang anti-Anwar, selalu nk tunjuk aku bukti yg kononnya Anwar ni ejen yahudi, bukak inetrnet tunjuk wawancara anwar dgn stesen yahudi la, lambang pkr mcm lambang freemason la, last2 malu besar dgn aku apabila kerajaan mengakui menggunakan khidmat APCO sbg dasar pentadbiran negara, itupun setelah didesak anwar dgn bukti kukuh, menangis dia sebab mase dia maki Anwar dulu kate Anwar pengkhianat agama bangsa n negara, --- yg lawak nye pulak kwn2 dia pulak kasitau dia yg kerajaan cuma guna kepakaran APCO mentadbir negara sahaja kerana yahudi memang pakar serta hebat cuma mereka xnk terima islam je sebab tu dilaknat oleh Allah--aku kongsi pngalaman je

Bayang tu berganda sebab cahaya yg datang dari televisyen. Remote tu untuk televisyen. Cuba lihat betul-betul, bila lelaki yang bertuala putih tu, ambil remote kemudian menekan remote tu, cahaya tu malap. Pantulan cahaya tu boleh nampak pada tuala dia...cuba tengok

Cuba lihat pada 5:25 hingga 5:30, jelas pantulan cahaya yg terang pada badan dan tuala sipemakai menjadi malap secara tiba-tiab setelah remote tu ditekan...

Sah, itu remote televisyen, dan cahaya tu datang dari televisyen tersebut

Tapi, penelitian anda terhadap janggut tu memang bagus sekali. Memang terdapat perbezaan yg ketara. Boleh dijadikan sebagai bukti/alasan utk mengatakan yg si pelaku bukan yg dituduh...syabas !

Aku berkawan dengan orang PAS, PKR dan UMNO. Masa berkawan aku dok perhati. Kebanyakan kawan UMNO tak solat, lebih2 lagi yang songkok tinggi dan mulut tempayan. Sebab tu aku yakin depa tak boleh jadi saksi kahwin. Depa cukup suka tuduh2 orang. ORANG SEMBAHYANG TAK AKAN TUDUH ORANG ATAU BUAT FITNAH.....fikirlah.

bro. kau jngan sedih sngat .aku dh kta puak2 umno bongok ni memang mcam tu jngn kta anak bangsa kau .ugama pun di cabulnya.pesan dg anak bini jngan trlibat dg omno bongok ni.pesan dunia akhirat.

penjejakawan cuba kau buka TV kt rumah kau buka lampu atau tutup lmpu kau tngok adakh blh memantulkn shnga 3byang yg jlas pd dinding blakang.aku rsa itu lmpu yg lbh trang dri lmpu bilik.

Tanpa Nama 11 April 2011 10:42 PM

Ya, ya betul tu, aku betulkan statement tu, bayang tu bukan saja datang dari TV, tapi dari sumber cahaya yg lain jugak, mungkin lampu dinding atas TV ?.

Tapi aku tetap suka dgn penjelasan janggut tu, memang baik dan teliti.

Tapi apa2 pun, jika ikut hukum, diperlukan 4 org saksi untuk mengiyakan perbuatan zina tu, jika ianya berlaku. Kalau betul dan terlepas, Allah sahaja yg balas, kalau tak betul tapi dianiaya, maka Allah itu Yang Mengetahui, Yang Bijaksana.

Kadang-kadang aku malu jadi orang melayu bila bangsa lain asyik tanya kenapa orang melayu ini berperangai suka selak kain orang dan suka mengaibkan sesama bangsa sendiri. Cuba kita fikirkan bagaimana nak memajukan bangsa kita supaya tidak ditertawakan oleh bangsa lain.

aku dah amat bosan dengan perangai dan tingkah laku si Anwar ni. Kalau kita di soal siasat, kita akan akur dengan polis, atau mahkamah. Siapa dia nak special treatment. Dia punya kes, entah berpuloh kali postpone, naik meluat betoi. Wartawan tanya elok2, jawap lah dengan sopan, yang dok sergah tu buat apa? Dah lah tu wartawan perempuan pulak. Tak boleh kah jawap dengan tertib sikit, sebagai pemimpin, kena lah tunjuk contoh yang baik.
Ada kah begini cara nya kalau Anwar jadi pemimpin, semua watak kurang sopan nak diterima? Cuma yang dapat kita lihat watak dan jawapan yang diberi tak konsisten, seperti ada yang tersorok….dan ini atas perbuatan siapa? Bukan konspirasi, sendiri yang korek lubang, sendiri lah terjun. Kalau tak ada angin, tak kan pokok nak bergoyang kut. Aku dah biasa dengan orang seperti kamu dan gitu lah tingkah laku nya sampai dia terjerumus dan tak dapat mendogak lagi. Aku rasa, masa kau pun dah hampir. Atas apa yang akan berlaku keatas mu, jangan sekali kali menyalahkan orang lain. Tak ada nya, konspirasi…..percayalah
Rakyat tak sebodoh yang engkau jangkakan.

maaf diterime HDI, tadok hal punye....yg aku benggangnye ade sedare sorg tulah, yg statement die kutuk psl Ugama, aku pantang betol, kalo nk kutuk anwar ke takpe lg..main2 ngan Ugama, sorilah bro,hatta mak/ayah aku sekalipon aku lawan,..bukan pe, cume nk perbetolkn die je,kot2 dlm duk benci sgt ke anwar sampai ugama pon dikutuk.

to admin: owner yg buat analisa banggang

u balik study lain pasal video/movie...
u review satu persatu pasal lens...terutama wide lens (perut boroi)
u ambil camera fon biasa n u snap imej dari bawah (perut boroi/ frame pintu toilet lengkung)
u study sama IR camera tech (bayang-bayang/cahaya)
u study balik pasai motion/ IR moving/ Night capturing/ pergerakan dlm gelap
2nd video yg u bandingkan ( budak-budak level sekolah )

si kudin

Sekadar menyampaikan..

Terdapat hadis di mana pernah suatu ketika Rasulullah SAW telah meyakini bahawa seorang perempuan telah berzina tetapi baginda tidak menjatuhkan hukuman disebabkan ketiadaan bukti (tiga bentuk bukti di atas). Daripada Ibnu Abbas ra bahawa Rasulullah SAW bersabda,

“Jika sekiranya aku dibolehkan untuk merejam seseorang tanpa bukti, nescaya sudah pasti aku akan merejam si fulanah itu, kerana dapat dilihat dari gelagat zinanya (melalui) cara percakapannya, gerak geri tubuhnya dan orang yang pernah menggaulinya” [HR Ibnu Majah, no 2559, lihat Imam Syaukani, Nailul Authar, Beirut: Dar Ibn Hazm, hal. 1471, hadis sahih].


surah An Nur ayat[4]
Dan orang-orang yang melemparkan tuduhan (zina) kepada perempuan yang terpelihara kehormatannya, kemudian mereka tidak membawakan empat orang saksi, maka sebatlah mereka delapan puluh kali sebat; dan janganlah kamu menerima persaksian mereka itu selama-lamanya; kerana mereka adalah orang-orang yang fasik;

Dan tolong jangan menghina ISLAM..

bila baca komen2 penjilat umngok nie kadang2 rasa geli hati...tak pasti samada mereka betul2 percaya sebab mereka bangang atau saja buat2 percaya walau sebenarnya mereka tak yakin pun...
setelah bnyk analisa2 yg dibuat yg telah mengantoikan video dato Taik tu...banyak perkara2 yg tak logik yg timbul...tapi rasanya memang penjilat umngok nie sememangnya bangang sejak lahir...kalau pandai dia tak akan sokong umngok...

macam mana pun umno ade plan sendiri. diorang boleh buat apa sahaja dengan jam omega tu. mungkin ade sebab mengapa anwar melenting. yang penting bila mereka sudah bersalah macam2 yg dlakukan untuk menutup kesalahan mereka.termasuk membuat fitnah kepada DSAI. ape2 pun bole dilakukan. kenapa kamu yang menyokong umno tidak pertikaikan perilaku najib yg dituduh keras2 dengan pakatan membunuh altantuya??banyak bukti dan alasan relevan yg mungkin najib terlibat.tetapi apabila DSAI yg dh mempunyai bad history ngan kesihatan dia, malah banyak lagi bukti yg melihatkan dia tidak bersalah sama sekali, kamu langsung menuduhnya sekali. editing video, penyamaran, tu semua boleh dilakukan. tau kan nak seribu daya tak hendak seribu dalih. itulah yg sedang dilakukan UMNO.semata-mata ingin melihat anwar musnah. kerana segala rahsia ditangan anwar. bukalah mata anda wahai penyokong umno. malah saya dahulu pun penyokongnya. kite boleh berbangga dengan ape yg telah dicapai hasil titik peluh umno dahulu, tetapi tidak sekarang. terlalu banyak rasuah dan politik kotor+ lucah. dan fikirlah sedalam-dalam sebelum berkatA kata. jangan sehinggakan menampakkan kebodohan kamu apabila memberi komen.

salam persaudraan semua. budaya melayu yang memki hamun nampaknya subur didalam blog ini. kepada admin yang budiman mungkin kena nasihatkan komentor dengan lebih keras. kenalah berhujah dengan penuh ilmu dan tawaduk. jangan ikut hati sangat sampat kebatilan dianggap kebenaran. kaji sesuatu isu itu dengan mendalam dan bukan disebabkan taksub dengan tokoh yang disanjung hingga lupa adab. satu persoalan saya..adakah pemimpin kita ini maksum yakni totally bersih dari melakukan dosa? apakah perasaan kita jika semuanya berlaku?? ada kemungkinan berlaku sebab umat muhammad di akhir zaman adalah umut yang imannya senipis kulit bawang. saya tidak menuduh pemimpin kita ini melakukaan perbuatan ini tetapi cuba kaji kemungkinannya. Rakyat Amarika yang tinggi ilmunya bertahun-tahun ditipu oleh Presiden yang mereka agungkan..akhirnya Bill Clinton mengaku ada hubungan sulit.

oleh itu, diharap semua dapat melihat sedalam mungkin apa yang berlaku dan sama-sama mencari kebenaran

Tanpa nama berkata: ....aku dah amat bosan dengan perangai dan tingkah laku si Anwar ni.
Aku nak tanya, kamu ni Islam atau tidak? Kalau Islam kenapa tak mahu ikut undang2 Islam seperti dalam firman Allah dalam


surah An Nur ayat[4]

Dan orang-orang yang melemparkan tuduhan (zina) kepada perempuan yang terpelihara kehormatannya, kemudian mereka tidak membawakan empat orang saksi, maka sebatlah mereka delapan puluh kali sebat; dan janganlah kamu menerima persaksian mereka itu selama-lamanya; kerana mereka adalah orang-orang yang fasik;

Fikirlah bro kalau kamu Islam.

http://www.youtube.com/watch?v=wzyT9-9lUyE&feature=player_embedded#at=58


teknologi baru dah d'apply d malaysia... mengenai software terbaru kes video seks anwar~ mohon dgn kebenaran

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 201   Newer›   Newest»


EmoticonEmoticon