Wednesday

Video Seks Anwar Ibrahim bahagian kedua!


Hari ini kita dapat melihat sambungan seterusnya video seks lelaki mirip Anwar Ibrahim yang heboh sejak 31 Mac yang lalu. Apa yang jelas, video kedua ini telah membongkar lagi penipuan Datuk T (sebut Datuk Temberang).

Sebelum ini MiLo SuaM telah mendedahkan bagaimana penipuan video ini terbongkar apabila lelaki mirip Anwar Ibrahim di dalam video seks tidak memiliki janggut, sebaliknya, Anwar Ibrahim pada keesokkan harinya muncul di mahkamah dengan janggut yang lebat rujuk sini [Janggut Anwar].

Kali ini satu lagi penipuan terbongkar apabila rambut lelaki mirip Anwar Ibrahim ternyata jauh berbeza dengan Anwar Ibrahim yang sebenar. Lihat gambar di bawah.



Anwar muncul di mahkamah pada keesokkan harinya (22 febuari 2011) dengan potongan rambut yang jauh berbeza dengan lelaki di dalam video seks (rambut flat top macam askar). Maka Datuk T harus membuktikan bahawa Anwar Ibrahim menggunakan pelebat rambut yang berkesan untuk memanjangkan rambut dalam tempoh semalaman atau membuktikan Anwar memakai rambut palsu di mahkamah.



Untuk menyaksikan video yang dimaksudkan klik sini [Video seks Anwar Part 2]


ReJaM© "Kepada ketiga-tiga Datuk T, selamat bercuti di penjara Sungai Buluh..."

221 comments

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 221   Newer›   Newest»

oh first..aku tak paham la politik malaysia ni benar2 bodoh .. meluat...

wat per bagi depa tu cuti, rugi........soh gasak kutul batu..kasi kempes perut.huahahaha

wahahaha... kenapa semakin lama citer ni jadi mengarut..dan siasatan terus dilakukan untuk?? betul ke 3 orang dato akan masuk penjara??

Kenapa tak mau PAS memerintah malaysia

kenapa bantah email 1Malaysia


Ada apa dengan dara

isu politik yg desperadoooo..... buduss :PP

ksimpulan, smakin lama kes ini dsiasat, smakin bodoh polis ngara.

Terkantoi di situ hehehe...

style la TV selangor..hehe..(malas da nk ckp psl kes)

korang x lihat ke video part 1??semua nya ada 3 orang..sape erk orang yang ke-3 tu??tukang rakam ka??polis x siasat ke orang ke-3 tu???

siapa le org tua gersang yg jadi pelakon tu ea..bodoh tul Datuk Tikus ni semua..

baru aku nampak jelas rambut lelaki dlm video tu potongan dia tak sama pun..
org buta cam pencacai umnogok je buta yang tu

aik? post aku td da kne remove ke? aku ckp bnda yg aku rse btol je..ak ckp jggut tu nmpk je.. cuma cctv da mmg black and white logikla xbpe jelas.. laenla klo guna video dslr mmgla bole compare betul2..yg patern rmbut anwar pn nmpk lbeh kurg same je.. psl perut lak.. xpkai bju nmpk bncit.. tp pas pkai bju xnmpk buncit pn.. tp ni sume analisis mata kasar aku.. yg maha mngetahui ialah allah.. itu je..

potongan rambut lebih kurang ..pala hotak hang woii
buta ka..bodo la hang ni woii dah terang2 lain rambut tu

ni mesti pencacai pungkok umno

saya respect dgn isteri dan anak2 DSAI..

haiyooo.... dunia nk kiamat da pun masih lg si menteri kita nak genggam dunia ni...??? tobat2 la...~~~

-DRC-

Video seks part 2 ni semakin kantoi, nanti part 3 tak taulah macam mana hahaha

budu leee..
gambar dlm infra red+lampu biasa cam tu ler..nak macam botak pun leh

Ada plak sesetengah penyokong tegar puak umporno masih taksub dgn datuk T.

kenapalah bahalol sangat berita kat media senget di malaysia ni!!

tunggu nanti tv selangor jadi mainstream pulak

semakin rosak politik sekarang !!
rahsia luar biasa yang telah terbongkar!!!

harharhar... kantoi tang rambut.

SESUATU YG PELIK BERLAKU SEMASA SAYA LIHAT VIDEO INI, PERKARA YG REZAM CAKAP ITU SATU HAL. ANWAR KURUS MACAM CICAK KUBIN TAPI LELAKI DALAM VIDEO NI GEMUK MACAM CICAK TOKEK(KUKGO) 350G. LAGI SATU TENGAH2 LELAKI TU SEDANG PASANG BAJUNYA TIBA2 SAY NAMPAK ADA SATU OBJEK(WARNA PUTIH)SEPERTI KERTAS DIBALING KE ARAH BAHAGIAN DEPAN KAMERA CCTV TU. SEOLAH-OLAH ADA ORG BALING KERTAS KE DALAM TONG SAMPAH..MUNGKIN BAWAH TEMPAT KAMERA TU ADA TONG SAMPAH KOT...

CUBA LIHAT JUGA LEHER LELAKI DLM VIDEO SEKS TU, NAMPAK MASIH MUDA(TERIK) SEDANGKAN LEHER ANWAR DAH TUA BERKEDUT-KEDUT...SAH BUKAN ANWAR...MUNGKIN ESKAY KOT

HAHA. politik Malaysia politik yang kotor. amat kotor. aku pelik dengan kerajaan, ingat aku ni budak ke hape nak pecaye kes liwat la, kes romen la. -__-. come on la ! geram.

http://celerityoflife.blogspot.com/2011/04/hina-islam-apa-patut-kita-buat.html

wei..nampak beno ni pu nye video part 2 ni..kenape video part 1 ade tulisan siam kat bawah video tersebut, part 2 lak ade tarikh gan waktu video di rakam dan tulisan siam sudah dipadam..adakah video ni boleh di edit?

-kaki dota-

Itu gambar dalam gelap pakai infra red.Memanglah tak sharp betul.Sebab tu kau tengok rambut dia kejap macam nipis kejap macam tebal pulak,janggut kejap macam ada kejap macam tak ada.

Kalau dilihat dari tayangan video maka terjawab lah sudah cerita perut puncit.

Semasa berbogel jelas kelihatan buncit, akan tetapi apabila pakai sahaja baju dan seluar perut buncit pun tidak kelihatan lagi.. haa haa.

Selepas saya teliti gambar di atas. Saya dapati bukan sahaja rambut berbeza, tetapi dahi juga. Dahi DS Anwar lebih luas ke belakang berbanding dahi pelakon video seks UMporNO itu.

Dari awal lagi sudah tahu video lucah UMporNO ini hanyalah berunsur politik semata. Jika mahu menang berpolitik, biarlah politik itu bersih dan membimbing rakyat. Bukan berpolitik longkang dan menghancurkan rakyat dengan video-video lucah. Saya tahu UMporNO/BN sedang berusaha untuk terus mentadbir negara, tetapi biarlah memenangi hati rakyat dengan politik yang bersih. Bukan seperti ini.

Rakyat juga sudah mengerti dan memahami situasi sebenar. UMporNO/BN tidak akan menang jika terus menerus mengamalkan politik lucah seperti ini.

"Mengapa firasat saya mengatakan Dato T yang menyebarkan video lucah ini telah mendapat arahan/sokongan dari pihak luar? Pihak luar yang ingin menghancurkan rakayt juga pentadbiran Malaysia?"

-Dr. LatiF-

Gambar infra red ambil dalam gelap memang macam tu.Bahagian yg gelap akan nampak cerah,ikut pencahayaan dia jugaklah,sebab itu akan nampak berubah2.Kejap macam ada janggut kejap macam tak ada,kejap nampak rambut nipis kejap nampak tebal sebab hitam.Bergantung kepada pencahayaan.Jangan bandingkan dengan gambar hitam putih biasa.

Aku kalau tak tengok Anwar main dengan haiwan atau buah-buahan tempatan,
aku tak caya benda2 ni semua....

kalau pencacai tu memang pencacai juga. dahi dia sama la dr latif ooiii...tak payah buat buat cerita.

Tanpa Nama berkata...

wei..nampak beno ni pu nye video part 2 ni..kenape video part 1 ade tulisan siam kat bawah video tersebut, part 2 lak ade tarikh gan waktu video di rakam dan tulisan siam sudah dipadam..adakah video ni boleh di edit?

-kaki dota-
27 April 2011 10:14 PM

........................

Salah satu sebab juga yang bakal menimbulkan syak wasangka rakyat terhadap video ini. Seperti video ini direka dan boleh diedit sesuka hati. Adakah video part 1 berlakon di Hotel tengah kota manakala video part 2 ini berlakon di apartment pinggir kota??

"Tersangat lucu video lucah UMporNO/BN ini"

-Dr. LatiF-

kau persoalkan banyak mana pun, polis dah sahkan video ni tulen. polis siasat lebih banyak persoalan dari kau tu. Korea pun mengakui tentang ketulenan video tu.

Syak wasangka kelebatan rambut dah hilang dngan penjelasan infrared. sekarang cuba timbulkan pula syak wasangka ketulenan video.

http://www.youtube.com/watch?v=D_Ft1bGNN8M&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fresults%3Fsearch_query%3Dpapa%2Bizzah%26aq%3Df&has_verified=1

1)fizikal memang lain benar
2)timeline tu mcm ditampal kemudian, maybe utk matchkan dengan waktu
3)kelibat serangga beterbangan. sebab lampu terang benderang.cctv tersembunyi jadahnye.
4)pausekan minit 0.39.besor kote!

Tanpa Nama berkata...

kalau pencacai tu memang pencacai juga. dahi dia sama la dr latif ooiii...tak payah buat buat cerita.
27 April 2011 10:22 PM

...........................

Komen anda sangat lucu juga. Baru masuk membaca di blog ini? Selamat datang diucapkan.

Apa yang saya mahu tekankan di sini, hentikanlah politik lucah seperti ini. Tidak akan kemanapun. Rakyat Melayu juga yang akan digelakkan oleh bangsa lain.

"Pemimpin di Singapura sedang 'bergembira' melihat politik lucah negara kita ini. Kesannya terkena rakyat Melayu juga"

-Dr. LatiF-

aku pasti ni bukan anwar, dato t, wat la video baru, wat nampak lebih real sikit

Dr mta kasar sy,mmang itu bkn anwar,x krala nk ckp video ni htam putih tu sbb nmpak lain,secara logik..kta blh tahu itu mmang bkn anwar..,dr kes dia yg dlu smpai skrg x hbis2 nk hntam anwar...mngkin d dunia dia ada kuasa..di akhirat klak neraka tmpat org yg mnfitnah nk menganiaya org ni...subhanaAllah......fikirla dan pndangla scra logik wahai umat manusia.....

woi polis nak siasat apa lagii?? kami yang tak polis nie pon dah tahu dalang video ini dan bukan anwar pelakon video nie.. kah kah kah

kalau pencacai tu memang pencacai juga. dahi dia sama la dr latif ooiii...tak payah buat buat cerita.
27 April 2011 10:22 PM

...........................

Komen anda sangat lucu juga. Baru masuk membaca di blog ini? Selamat datang diucapkan.

Apa yang saya mahu tekankan di sini, hentikanlah politik lucah seperti ini. Tidak akan kemanapun. Rakyat Melayu juga yang akan digelakkan oleh bangsa lain.

"Pemimpin di Singapura sedang 'bergembira' melihat politik lucah negara kita ini. Kesannya terkena rakyat Melayu juga"

-Dr. LatiF-

kepada Dr. Latif, lucu kat mana tu? memang singapura dari dulu sampai sekarang bergembira dengan bekas bakal PM malaysia. Sebabnya, mereka termasuklah Lee Kuan Yew sendiri pun mengakui Anwar adalah peliwat. Seperti yang didedahkan wikileaks. Masalahnya, sekarang glngan melayu yang sokong peliwat.

Anda tak tahu nak cakap apa kan DR latif? haha

kalau nak tipu pun biarlah munasabah, dia ingat orang lain ni bodoh sangat ko?

Dr mta kasar sy,mmang itu bkn anwar,x krala nk ckp video ni htam putih tu sbb nmpak lain,secara logik..kta blh tahu itu mmang bkn anwar..,dr kes dia yg dlu smpai skrg x hbis2 nk hntam anwar...mngkin d dunia dia ada kuasa..di akhirat klak neraka tmpat org yg mnfitnah nk menganiaya org ni...subhanaAllah......fikirla dan pndangla scra logik wahai umat manusia.....

___________________________________________________________________

mata kasar kau secanggih tembusan cahaya infrared ke?

kesian Dato Dato tu,dah tertulis nasib mereka masuk penjara....adoiiii

Apa yg pelik dengan tulisan siam tu?Masa 15 wartawan tu tengok dulu memang tak ada tulisan siam tu.Lepas diedit(memanglah kena edit untuk disensor) baru ada tulisan tu.Tulisan siam tu adalah nama tempat video di ditukar format kepada dvd di siam tu.

Dato' T masuk penjara tiada masalah. mereka akan senyap di penjara. Tapi, video ni takkan senyap apabila dato t masuk penjara. video ni akan terus tersebar dan tersebar. maka punah ranahlah kehidupan dato' seri anwar ibrahim.

apa kata buat solat hajat beramai ramai untuk mintak hidayah.

DATO DATO YANG MEMPUNYAI PHD....

tudia..puak2 taksuban anu war bersuara berkomen mmg lawak...dangkal...tgkla...raut muka dia..rahang muka dia..sebijik cm anu war....tgk masa dia pakai baju..kelihatan perut buncit sudah xnampak,,,nak menafikan lg ka? tgk style baju dia...mmg anu war punya sytle..aduhla...n lg satu..video ni adalah wide angle yer..kalu korang ada camera dslr korang pahamla..kecualila mmg ati dah trtutp nak terima kenyatann..dtgla kebenaran mcmane pun..ttp korang xmngaku..satu je la aku nak ckp...kasihan...

oi lahanat2 pencacai UMPORN..dah2 la tu.. korang ni memang la bebal la...cahaya infrared la, masa wartawan tengok x ada tulisan siam la, nak sensor la.. satu je aku nak cakap..KEPALA HOTAK KORANG!!!!! mane korang tau kamera tu kamera infrared? pastu x ke mahal kamera infrared semata2 nak rakam aksi PORN..apehal x pakai je kamera kaler..lagi murah kot harga die..lagi ternag benderang..senang2 je nak sahkan tu Anwar.. pastu kalo video tu diedit..apehal plak tukar format dvd siam? apehal? cube bagi sebab logik sket...ke geng2 UMNPORN terer bahasa siam..eh..geng2 UMPORN mmg selalu gi siam cari bapok degan pelacur kat sane eh sampai terer bahasa siam..gempak la geng2 UMPORN neh... GI MAMPOS LA KORANG..BEBAL BERTINGKAT2.. caitt!

FARISZ@AZ.Com

Semakin banyak ditayangkan semakin terbongkar perbezaan. Ketulenan video seks hanya layak ditentu oleh pakar yang tidak fasik.

-------------------------------------------------------------------

kepada farisz@az

saya tertarik dengan ayat ini di blog yang anda linkkan

"Sebagai seorang Muslim adalah dilarang mendedahkan aib orang lain seandai keaiban tersebut tidak termasuk di dalam perkara-perkara yang boleh didedahkan secara umum malah sebagai seorang Muslim juga dilarang menyebarkan sesuatu pertuduhan zina tanpa membawa sebarang bukti ke perbicaraan mahkamah secara adil atau di adili mengikut kaedah syara'."

berikan penjelasan sedikit, sedangkan pemimpin yang dituduh rasuah pun kita tolak sebagai pemimpin, inikan pula pemimpin yang melakukan zina siap ada video rakaman tulen lagi. bukankah perkara ini berkaitan dengan masyarakat umum kerana ini soal moral bakal PM? saya minta penjelasan.

infrared hahaha
pencahayaan hahaha
tulisan siam kat video part 1
sbb infrared gak ke hahha
atau pencahayaan hahha

-zass-

oi lahanat2 pencacai UMPORN..dah2 la tu.. korang ni memang la bebal la...cahaya infrared la, masa wartawan tengok x ada tulisan siam la, nak sensor la.. satu je aku nak cakap..KEPALA HOTAK KORANG!!!!! mane korang tau kamera tu kamera infrared? pastu x ke mahal kamera infrared semata2 nak rakam aksi PORN..apehal x pakai je kamera kaler..lagi murah kot harga die..lagi ternag benderang..senang2 je nak sahkan tu Anwar.. pastu kalo video tu diedit..apehal plak tukar format dvd siam? apehal? cube bagi sebab logik sket...ke geng2 UMNPORN terer bahasa siam..eh..geng2 UMPORN mmg selalu gi siam cari bapok degan pelacur kat sane eh sampai terer bahasa siam..gempak la geng2 UMPORN neh... GI MAMPOS LA KORANG..BEBAL BERTINGKAT2.. caitt!

-----------------------------------------------------------------

lagi sekali diulang, kau melalaklah bak runtuh gunung pun, polis dah sahkan video ni tulen. polis siasat lebih banyak persoalan dari kau tu. Korea pun mengakui tentang ketulenan video tu. kalau nak menjawab persoalan dari juak2 pembangkeng ni sampai kiamat pun x sudah.

Syak wasangka kelebatan rambut dah hilang dngan penjelasan infrared. sekarang cuba timbulkan pula syak wasangka ketulenan video.

dah tambah sekor lagi lahanat pencacai UMNO..kamera dslr plak dah disebut..wide angle plak dah...x yah pakai kamera dslr pon dah boleh edit macam2..software banyak..time play video pun boleh edit ko nak video tu widescreen ke, ape ke.. yang aku pelik la..mcm mana la korg jenis cahaya kamera tu, wide angle la, video edit jadi bahasa siam la.. mane korang tau neh?? ke korang pon geng2 yang set-up bende2 tu sume?? aku ulang balik la ayat komen aku sebelum neh..GI MAMPOS LA KORANG..BEBAL BERTINGKAT2.. caitt!

Semakin banyak fitnah yang dilemparkan ke atas DSAI semakin ramai lagi rakyat simpati kepada beliau. Tunggulah PRU 13 nanti....

ceh..korea dah akui.. cube sebut nama agensi tv korea tu sket..CUBE SEBUT SKET APA NAMA SYTESEN PENYIRAN TERKENAL TU!!! SEBUT SKET!!TULIS KAT SINI!!AKU NAK TAU!!

dalam part 1, pandangan hadapan mungkin nampak sama dgn DSAI. tapi dalam part 2 ni, potongan rambut, kedutan pipi, bentuk muka dari pandangan sisi, bentuk bahagian belakang kepala, bahagian dagu... semuanya nampak ketara perbezaannya. tgoklah dengan mata hati dan bukannya dengan perasaan dendam dan benci pada seseorang. renung2kan lah

pembangkang ja yang simpati. dok percaya lagi.

tambah satu lagi..KALO YE PUN VIDEO TU TULEN...PELAKON TULEN KE????????
teknologi baii..macam2 boleh buat..erra boleh jadi nenek tue..eskay setakat nak jadi anwar kejap je boleh..pecaya sangat la cakap PONRLIS ko tu..GI MAMPOS LA KORANG..BEBAL BERTINGKAT2.. caitt!

lagi sekali diulang, korang melalaklah bak pecah mulut tu. Video ni disahkan tulen. polis siasat banyak persoalan dari persoalan korang tu. kita tunggu siapa pelakon utama video tu dari dedahan Polis.

http://www.bharian.com.my/articles/SepadanAnwar/Article

kes altantuya dengan najib xde pun video or gambar tulen. tapi korang percaya jugak. korang sebarkan jugak. last2, xde kaitan pun. raja petra pulak yang dedahkan.

ntah, gambar altantuya makan dengan najib pun superimpose macam budak sekolah pun boleh sebar2 kan sebelum pru 2008 dulu.

Syak wasangka kelebatan rambut dah hilang dngan penjelasan infrared. sekarang cuba timbulkan pula syak wasangka ketulenan video.

-------------------------------------------------whai pencacai umprono, syak wasangka mana yg hilang ni, pejelasan ko pasal infared tu x da sape yg setuju ko je yg berangan lbh, kalau pun video tu tulen pelakonny tulen ke anwar atau lu yg berlakon pas tu blh pasti sgt pakai infared la,aku setuju ngan anon 10.50pm yg kata pemimpin yg melakukan zina x layak memimpin,tp ko pasti ke anwar melakukan zina, ko ada nampak ke, kalu sekadar dengar berita yg belum pasti benar ko da masuk golongan tukang fitnah, jaga2

deeiiii..jawabla soalan tu..stesen penyiaran korea yang terkenal yang dah sahkan video tu weh..bagi link berita hairan buat ape..aku x minat baca surat khabar penipu ni..cube bagi link berita antarabangsa ke cakap stesen penyiaran terkenal korea sahkan video tulen dan lelaki itu adalah anwar..ade x?? pastu macam aku cakap..video tulen..pelakon belum tentu tulen..erra boleh jadi nenek..apehal eskay yang ade iras2 anwar x leh jadi anwar..

ak xkesah dorg nk ckp DSAI itu ini.. DSAI stil xkene ape2.. yg penting kbangkitan rkyat Malaysia utk berubah.. berubah demi negara kita.. hak kita semua.. jangan biarkn hasil bumi n sumber pndapatan ngara dsalurkn ke jln yg slh.. itu kita punya..itu hak kita.. hak bumiputera, mlayu, cina, india dn kaum2 yg lain..

laki dlm video tu...gemok laaa...compared ngn dsai...
rambut laki dlm video tuuu....krg lebat...compared ngn dsai...
ni g aku nmpak lerrr....
lagipon kan....drp menuduh org wat salah...baik aku x tuduh...walaupon mungkin org tu salah...sbb???
dosa aku tiap2 hari pon dh byk....x yah lerrr...dok wat dosa free weiiiii...

infrared tulisan pun boleh hilang kejap ada kejap takde, bodoh bahlol punya datuk T sekali bangang dgn pencacai umnongok.

tv3 porno pun sama jijik jilat punggung umno!!

tv3 jadi barua umno

UMNGOOOOK!!!

Tanpa Nama berkata...
lagi sekali diulang, korang melalaklah bak pecah mulut tu. Video ni disahkan tulen. polis siasat banyak persoalan dari persoalan korang tu. kita tunggu siapa pelakon utama video tu dari dedahan Polis.

http://www.bharian.com.my/articles/SepadanAnwar/Article


Apsal la bodoh sgt anak haram ni. Memang la video tu tulen (kalo TULEN la) tp masalahnya pelakon tu Anwar yg TULEN ke? bebal sgt ni apsal?

Syak wasangka kelebatan rambut dah hilang dngan penjelasan infrared. sekarang cuba timbulkan pula syak wasangka ketulenan video.

-------------------------------------------------whai pencacai umprono, syak wasangka mana yg hilang ni, pejelasan ko pasal infared tu x da sape yg setuju ko je yg berangan lbh, kalau pun video tu tulen pelakonny tulen ke anwar atau lu yg berlakon pas tu blh pasti sgt pakai infared la,aku setuju ngan anon 10.50pm yg kata pemimpin yg melakukan zina x layak memimpin,tp ko pasti ke anwar melakukan zina, ko ada nampak ke, kalu sekadar dengar berita yg belum pasti benar ko da masuk golongan tukang fitnah, jaga2

video tu rakaman CCTV. CCTV ada infrared. Bab perbezaan dahi ni pun xde sape pun setju. xde pun penjelasan saintifik atau info tambahan. korang je yang berangan lebih kata tu betul.

saye bertambah hairan, berita yang x benar dari pemimpin barisan nasional korang bukan main lagi sebar2kan. pembunuhan altantuya lah apa macam lagi lah. siap masuk haprakdaily lagi. sedangkan xde gambar tulen dan video perkaitan dngan najib pun. dalam video ni korang nilai lah sendiri dimana tahap relevannya prinsip korang tu.

apa ni eskayy lu kata ada sama-sama dengan anwar di hotel tapi polis siasat tempat tuh kat sebuah kondo! kantoi drama!

Tanpa Nama berkata...
lagi sekali diulang, korang melalaklah bak pecah mulut tu. Video ni disahkan tulen. polis siasat banyak persoalan dari persoalan korang tu. kita tunggu siapa pelakon utama video tu dari dedahan Polis.

http://www.bharian.com.my/articles/SepadanAnwar/Article

Apsal la bodoh sgt anak haram ni. Memang la video tu tulen (kalo TULEN la) tp masalahnya pelakon tu Anwar yg TULEN ke? bebal sgt ni apsal?

___________________________________________________________________

xde masalah pun. polis akan dedahkan. itu baru satu sumber korea selatan berdasarkan kaedah biometrik, salah satu teknologi tercanggih. Kita doa pada Allah, Allah Taala Mengetahui dan Maha Adil.

Syak wasangka kelebatan rambut dah hilang dngan penjelasan infrared. sekarang cuba timbulkan pula syak wasangka ketulenan video.

-------------------------------------------------whai pencacai umprono, syak wasangka mana yg hilang ni, pejelasan ko pasal infared tu x da sape yg setuju ko je yg berangan lbh, kalau pun video tu tulen pelakonny tulen ke anwar atau lu yg berlakon pas tu blh pasti sgt pakai infared la,aku setuju ngan anon 10.50pm yg kata pemimpin yg melakukan zina x layak memimpin,tp ko pasti ke anwar melakukan zina, ko ada nampak ke, kalu sekadar dengar berita yg belum pasti benar ko da masuk golongan tukang fitnah, jaga2

video tu rakaman CCTV. CCTV ada infrared. Bab perbezaan dahi (yng diutarakan DR latif) dan rambut ni pun xde sape pun setju. xde pun penjelasan saintifik atau info tambahan. korang je yang berangan lebih kata tu betul.

saye bertambah hairan, berita yang x benar dari pemimpin barisan nasional korang bukan main lagi sebar2kan. pembunuhan altantuya lah apa macam lagi lah. siap masuk haprakdaily lagi. sedangkan xde gambar tulen dan video perkaitan dngan najib pun. dalam video ni korang nilai lah sendiri dimana tahap relevannya prinsip korang tu.

Memang sah muka Anwar..Jgn bersedih wahai pendukung2 Anwar..memang kebenaran itu selalunya pahit..usahlah bersedih...Yang penting carilah pemimpin lain..Takkan Anwar je dalam PKR nie..Nampak mcm ahli2 lain dalam parti ni tak de kredibiliti langsung.

Kesian dia..Uhuk2...

hahahahahhahhahhhahhaa.....sah..mmg sah.....anu war!!
hahahahhhahahahahaahaha....sah...mmg sah...juak taksuban anu war meroyan..
hahhahahahaahahahahahah...sah..mmg sah...tahap ilmu dan pemikiran juak2 taksuban rendah sgt...
hhhaahhahaahahahahhaha...sah..mmg sah...diaorg xleh terima takdir..
hahhahahahahaahahahah...sah...mmg sah...diorg tgk bideo ni mgunakan ati yg tertutup...

sah...mmg sah...mmg sah...tu anu war!! potong ayam kalu bukan anu war! tnggu jela polis bt pengumuman!
sah..mmg sah..mmg sah..puak2 taksuban anuwar akan ckp polis kena beli!

sah..mmg sah...mmg sah....Otak depa dah lencun kena kencing anu war..

kasihannnnnnnnn..........

hadoi...cctv plak..setau aku la..cctv ni dipasang untuk mengelakkan berlaku jenayah..selalu cctv dipasang di tempat yang tggi seperti syiling..kamera yang ni paras pinggang je.. dan aku x rasa hotel pasang cctv dalam bilik..kalo x..sape yang nak menginap..nak beromen dengan bini pon xboleh.. paling kuat hotel pasang dekat koridor je.. tapi x silap aku ada kenyataan kata bukan kat hotel..kat condo kan??? ni polis yang cakap..mane satu yang betul? tukang sebar cakap kat hotel tapi polis cakap condo..

pasal kes altantuya, yang dituduh memegang kuasa besar dalam kerajaan..banyak agensi yang boleh digunakan untuk menutup segala bukti..semua x nafikan altantuya ada kat malaysia dan mati di bom di malaysia..tetapi, kenapa rekod perjalanan die xada..sudah dipadam??? kalo die naik flight..of coz rekod ade..x kan die datang nek tongkang dgn pendatang haram?? die model kalo xslah..bapak die pensyarah ke ape..so..x kan la die datang nek tongkang kan??? pasal raja petra tu..kat tv3 dah putar belit kenyataan die...reja petra dah kuarkan statement yang sebenar..apehal x nak terima jugak?

mamat yg meroyan pasal altunya tu..udah2la...time kena kt korang mana2 4 saksi?
time najib..xyah 4 saksi...smua btul...mmg btul org ckp..puak pembangkang ni bodoh nak mampuih!

confirm DSAI. Checkmate.

Ohh..aku dapat idea baru. Lelaki itu mungkin belajar dari filem Mission Impossible dan memakai topeng mcm Anwar... Ada kemungkinan. (Bersangka baik)..uhuk2..

Butoh pakhang la pencacai UMPORNO

xde masalah pun. polis akan dedahkan. itu baru satu sumber korea selatan berdasarkan kaedah biometrik, salah satu teknologi tercanggih. Kita doa pada Allah, Allah Taala Mengetahui dan Maha Adil.
27 April 2011 11:32 PM

source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/video-seks-anwar-ibrahim-bahagian-kedua.html#ixzz1KjwE3G3E


Maaf ye makin lama aku baca makin sakit hati aku dan makin simpati aku pada DSAI.apa yg ko cuba sampaikan sini adalah bukti daripada berita harian(lidah syaitan a.k.a penipu besar) yg mengatakan bukti daripada teknologi biometrik berasal dari korea selatan..tapi kenapa paper tu tak masukkan sekali nama syarikat yg buat tu? bagitau la..begitu jugak dengan kes najib dan altantuya tu..ade jugak suratkhabar perancis yg kaitkan isu ni dan sekurang2nya suratkhabar tu ade nama pun,tp takde tindak balas pulak!! PM Malaysia di aibkan oleh media Perancis!!! ko tak rasa malu ke?? satu dunia tau dan satu dunia jugak tau yg DSAi sedang menghadapi konspirasi pembunuhan politik yg bakal atau akan jadi masyhur dan sejarah. Dan sesungguhnya inilah sejarah kebenaran yg akan aku turunkan pada anak cucu aku nanti.

Ini memang sah fitnah yang didokongi oleh Umno/BN dgn orang2 perantaraan mereka Datuk 'T's... malah di sokongi pula oleh TV1, TV3 dan Utusan Malaysia ....

hadoi...cctv plak..setau aku la..cctv ni dipasang untuk mengelakkan berlaku jenayah..selalu cctv dipasang di tempat yang tggi seperti syiling..kamera yang ni paras pinggang je.. dan aku x rasa hotel pasang cctv dalam bilik..kalo x..sape yang nak menginap..nak beromen dengan bini pon xboleh.. paling kuat hotel pasang dekat koridor je.. tapi x silap aku ada kenyataan kata bukan kat hotel..kat condo kan??? ni polis yang cakap..mane satu yang betul? tukang sebar cakap kat hotel tapi polis cakap condo..

pasal kes altantuya, yang dituduh memegang kuasa besar dalam kerajaan..banyak agensi yang boleh digunakan untuk menutup segala bukti..semua x nafikan altantuya ada kat malaysia dan mati di bom di malaysia..tetapi, kenapa rekod perjalanan die xada..sudah dipadam??? kalo die naik flight..of coz rekod ade..x kan die datang nek tongkang dgn pendatang haram?? die model kalo xslah..bapak die pensyarah ke ape..so..x kan la die datang nek tongkang kan??? pasal raja petra tu..kat tv3 dah putar belit kenyataan die...reja petra dah kuarkan statement yang sebenar..apehal x nak terima jugak?

-----------------------------------------------------------

itu semua tak penting sayang.....polis dah sahkan video itu tulen. Persoalan-persoalan tu dah terjwab dalam siasatan polis. kau jangan cakap x percaya polis pulak. Anwar ibrahim pun report polis dalam video seks ni. pemimpin kau percaya polis, knape kau x percaye polis plak.

altantuya pulak, Tu la hakikatnya pembangkang, lantak korang lah nak percaya rosmah dan najib membunuh altantuya. Anwar pun sampai skarang senyap pasal dedahan RPK. Rosmah ada alibi.

1 berok 1 pokok..kah..kah..kah video dah halal kat mesia.

video confirm tulen, tapi betul ke anwar dalam video tu belum tau lagi. memang pencacai umngok bongok. video tulen tapi kalu orang lain berlakon. sebab video tu tulen, adakah bermakna mmg anwar dalam tuh.

xde masalah pun. polis akan dedahkan. itu baru satu sumber korea selatan berdasarkan kaedah biometrik, salah satu teknologi tercanggih. Kita doa pada Allah, Allah Taala Mengetahui dan Maha Adil.
27 April 2011 11:32 PM

source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/video-seks-anwar-ibrahim-bahagian-kedua.html#ixzz1KjwE3G3E


Maaf ye makin lama aku baca makin sakit hati aku dan makin simpati aku pada DSAI.apa yg ko cuba sampaikan sini adalah bukti daripada berita harian(lidah syaitan a.k.a penipu besar) yg mengatakan bukti daripada teknologi biometrik berasal dari korea selatan..tapi kenapa paper tu tak masukkan sekali nama syarikat yg buat tu? bagitau la..begitu jugak dengan kes najib dan altantuya tu..ade jugak suratkhabar perancis yg kaitkan isu ni dan sekurang2nya suratkhabar tu ade nama pun,tp takde tindak balas pulak!! PM Malaysia di aibkan oleh media Perancis!!! ko tak rasa malu ke?? satu dunia tau dan satu dunia jugak tau yg DSAi sedang menghadapi konspirasi pembunuhan politik yg bakal atau akan jadi masyhur dan sejarah. Dan sesungguhnya inilah sejarah kebenaran yg akan aku turunkan pada anak cucu aku nanti.

------------------------------------------------------------------
saya pun simpati kpada DSAI. tapi malangnye, hakikat kewarasan saya ada hadnye. biarlah berita harian tak sebut pun, tapi yang penting polis tahu agensi penyiaran tu. Sorry yer, aku rasa haprak daily lagi kuat menipu. haprak daily masih belum minta maaf secara terbuka kepada ummi hafilda kerana gambar superimpose 'lancau' tu.

xde masalah pun. polis akan dedahkan. itu baru satu sumber korea selatan berdasarkan kaedah biometrik, salah satu teknologi tercanggih. Kita doa pada Allah, Allah Taala Mengetahui dan Maha Adil.

----------------------------------------------------
pandai lak ko nak berdoa kepada Allah, bila wat fitnah x ingat Allah lak, aku setuju Allah maha mengetahui dan maha adil, jd kepada pemfitnah yg belum pasti itu anwar jgn belagak jadi tuhan seolah2 lebih mengetahui dan lebih adil dlm menhakimi Anwar.

xde masalah pun. polis akan dedahkan. itu baru satu sumber korea selatan berdasarkan kaedah biometrik, salah satu teknologi tercanggih. Kita doa pada Allah, Allah Taala Mengetahui dan Maha Adil.

----------------------------------------------------
pandai lak ko nak berdoa kepada Allah, bila wat fitnah x ingat Allah lak, aku setuju Allah maha mengetahui dan maha adil, jd kepada pemfitnah yg belum pasti itu anwar jgn belagak jadi tuhan seolah2 lebih mengetahui dan lebih adil dlm menhakimi Anwar.

________________________________________________________
ko pun sama, jangan wat fitnah x ingat Allah lak. Jdi kepada yng berdegil itu bukan anwar jangan jadi tuhan seolah2 lebih mengetahui dan lebih adil dalam menghakimi Anwar. korang pun kaki fitnah jugak.

Saya rasa sudah sampai masanya DSAI ntuk melakukan mubahalah.Bukan atas desakan UBN,tapi untuk kemaslahatan seluruh rakyat yang berpecah-belah hanya kerana isu2 moral ini.

Hal ini pun pernah disuarakan oleh TGNA dan Dr Asri sedikit masa dulu.Terbaru Dato' Jamil Khir juga ada membuat gesaan.

hahahahahhahhahhhahhaa.....sah..mmg sah.....anu war!!
hahahahhhahahahahaahaha....sah...mmg sah...juak taksuban anu war meroyan..
hahhahahahaahahahahahah...sah..mmg sah...tahap ilmu dan pemikiran juak2 taksuban rendah sgt...
hhhaahhahaahahahahhaha...sah..mmg sah...diaorg xleh terima takdir..
hahhahahahahaahahahah...sah...mmg sah...diorg tgk bideo ni mgunakan ati yg tertutup...

sah...mmg sah...mmg sah...tu anu war!! potong ayam kalu bukan anu war! tnggu jela polis bt pengumuman!
sah..mmg sah..mmg sah..puak2 taksuban anuwar akan ckp polis kena beli!

sah..mmg sah...mmg sah....Otak depa dah lencun kena kencing anu war..

kasihannnnnnnnn..........

NI ANJING UMNO MENYALAK

Ya kita desak anwar ibrahim bersumpah laknat kalau benar dia tak bersalah.Ini boleh kembalikan kepercayaan umum pada dia dan boleh bersihkan nama dia jugak.

Ataupun kita desak kerajaan tubuhkan suruhanjaya diraja.Berani kerana benar,takut kerana salah!Ada bran?

Kalau polis buat pengumuman nanti bolehke penyokong anwar terima kenyataan?Ke nanti kata polis konspirasi,ayat by default korang bila tak mau terima hakikat?

Tanpa Nama berkata...

xde masalah pun. polis akan dedahkan. itu baru satu sumber korea selatan berdasarkan kaedah biometrik, salah satu teknologi tercanggih. Kita doa pada Allah, Allah Taala Mengetahui dan Maha Adil.

source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/video-seks-anwar-ibrahim-bahagian-kedua.html#ixzz1KkA0J57B

-------------------------------------------------------------

errr tulisan siam tu polis x nak dedahkan ker
hahaha
sumber korea yg canggih manggih tu x dedahkan ker mana dtg tulisan siam tu
hahaha
-zass-

Nanti buku sejarah tahun 3030 akan dicatat suatu masa tahun 1999-2011 zaman paling buruk di malaysia..fitnah dan kezaliman berleluasa..penjilat bontot pemimpin zalum bbebas memakan harta rakyat..mereka bermacam fitnah utk mengaibkn orang..melakukan betmacam kezaliman dengan alasan asabiyyah..kemudian pilihanraya ke 13 telah memberi tamparan pada kerajaan zalim ini dan mengembalikan keamanan pada seluruh rakyat..bAgI bagi pencacai yg bermuka2 dan penjilat kezaliman tu semua terima balasan setimpal dgn apa yg mereka buat..dahulu harta melimpah..tp pada waktu itu meringkuk dlm penjara atau mungkin lari merempat di negara org..jadi sementara belum terlambat..bertaubat la pencacai..tunggu pilihanraya 13.. tau la rakyat nk balas segala politik sempit..kezaliman..dan kerakusan anda..siap sedia la..pru13..

Bdk bangang..knl Allah,tp skong jgk mnusia yg tlk agama Allah.najib hdp ikt cra Allah ke?tgk ank bni dhla cmna.nth2 kamu pn sma cm dia.mengaku Islam,tp hdp x ikut cra Islam.jwblh dpn Allah nnt.kt ats dnia ni lehla tnjuk bgs pn..

Kalau Anuwar berani bersumpah wallahi, wabillahi, watallahi bukan saya yang melanggani pelacur dalam video tu, kalau saya berbohong nescaya Allah swt akan menurunkan laknatnya keatas saya. Nescaya beliau akan jadi PM.
Tak payah nak rujuk mana2 ulama la.

Tgk video tu hukumnye da haram..inikan pule membuat kesimpulan tanpa kesahihan..ade baiknye kite jadi pihak yg berlepas dr isu ini..sape kite untuk tentukan salah silap org?dgn teknologi zaman sekarang ni,ape pon bole dilakukan..sekiranya benar watak dlm video tu anwar, biar tuhan je balas..kite ade baiknye jd pihak berlepas..itu sekiranya benar itu anwar..mcmane pula sekiranya itu bukan anwar??berapa bnyk dosa kite nak tanggung kerana memfitnah??amal pon xcukup lg,inikan pule menambah dosa?ade baiknye kite fokus pada akhirat..jgn dikejar sgt dunia ni..sume watak2 yg terlibat ni majoritinya da berumur 50 an..da xlama da pon kubur nak panggil..xtakut ke nak bertemu Allah?

Aku tak percayalah aaljub berani bersumpah.Tak pepasal dimakan sumpah lak kang.Ramai dah ulama suruh dia bersumpah,haram dibuatnya,takutlah tu.

Dia ni kalau tak meliwat dengan kaki kongkek pun takleh jadi PM gak.Banyak kes dia ni.

Mak kau punya puki milo suam

milo suam pondan tua gila konek

kenapalah asyik mencarut xtentu pasal..xpaham btol..mmg petanda akhir zaman ..bnyk org cakap tanpa berfikir..ikut hati tanpa menggunakan akal..mungkinkah sbb kurang berpelajaran??

terimalah hakikat---> tak habis2 alasan yg same.. fitnah umno.. xpenah nye anwar yg slh.. dr dlu smpi skg sume fitnah je.. bosanla.. kalo korg jadi umno( org yg pndai menipu&perasuah sperti yg korg ckp), xknla dorg sebodoh tu nk buat bnda yg sama byk kali? logikla.. laenla korg ni jenis yg terima je xde otak nk guna.. boleh jadi jugk ni sume plan anwar..die tawu idea bodo ni akn wt mkin rmai org bnci BN pastu die leh la jd PM.. (ini cuma kemungkinan.. xbtol n mungkin juga xslh kn?) org umno pn jgn nk bseng lak byk je pemimpin korg tu berzina.. terima kasih anwar & umno sbb memecahbelahkn org islam.. haha terbaikla.. kalo korg ni org bijak pandai, tolak je anwar & pemimpin2 umno yg xleh prcaya ni.. pilih yg btol2 bgusla..

Tanpa nama 1:09,

Masalahnya mamat ni nak jadi PM.Kalau betul dia buat semua tu,ko nak dia jadi PM ko?Aku taknak.Kalau orang takde kepentingan awam,lantak dialah.Lagipun apasalahnya mamat anwar ni ikut cakap ulama untuk bersumpah?Susah sangat ke?

adakah pemimpin sekarang kite ni bersih?xpernah ade kes seks haram?rasuah?atau sbb die merupakan PM sekarang jd die betul?bukan nak tuduh cume sekadar minta untuk berfikir..jgn cakap ikut hati je..kite org bertemadun..ade akal..gunakan akal

tanpa nama 1.16am

ulama mana yg suruh anwar bersumpah ni cuba bagitau

Mesti kurang membaca ni,nik ajis,dr maza,jamil khir bukan ulama?

tanpa nama 12.37pm
ko x faham bahasa rupany, bila masa lak aku ckp itu bkn nwar aku kata kalu x pasti lagi jgn kata tu anwar itu fitnah namany, satu lagi aku x sama ngan ko

jgn letak nm org sesuka ati..xde ulama nama nik ajis..nama die Nik Aziz..tanpa nama 1:27 ni sy andaikan kurang berpelajaran..sbb tu letak nm org suke ati..

1:21,

Betul gak tu,mesti ada yg jahat gak kan?tapi banyak yg dah kena tendang termasuklah anwar ibrahim

Itu sebutan pasar ajelah,yg ko pulak bengang apa pasal.Kira ko berpelajaran tinggilah pasal tu tak tahu nik ajis ada suruh anwar bersumpah?

ye ke nik aziz ada suruh anwar bersumpah, xpernah ku dgr lak, mufti perak, mufti perlis, bekas mufti perlis, dr danial, n ramai ulama lain kata anwar x perlu bersumpah sbb dlm islam x de sumpah bergitu cuba luas kn lg baca anda supaya lbh faham ttng islam, lbh bagus cari guru yg mursid belajar dgn merka

tgk..hmmm..kesian..sy bg contoh..nm ayah anda baharum,org panggil boroi..suke x??xsuke kan??ni bkn isu politik..ni isu sikap sebagai org islam..

1.34:terima kasih atas fakta tersebut..dalam islam,bukan boleh suke2 menggunakan sumpah..terutamanya jjike melibatkan politik..

KOREA MENGESAHKAN VIDEO TU MEMANG TULIN.. TAPI KOREA TAK MENGESAHKAN PELAKUNYA(YG DITUDUH) ITU TULIN.. KENA PAHAM BETUL2 AYAL PENEGESAHAN TULIN TU YA..

Hek eleh skema lah lu.Nik ajis tu bukan penghinaan.Biasalah orang Melayu panggil orang nama aziz sbg ajis.Tak pernah tengok cerita p ramlee?

Contoh yg ko bagi tu dah sah penghinaan,tak kena langsung bg contoh.Agak2 sikit..

1.39:betul..org sekarang cepat membuat andaian..belum apa2,da membuat hukuman..

itulah maknanya UMNO (U MUST NOT OBJEK) Nak selamat u kena setuju je.
Ini lah pegangan haprak2 umno. Setuju dan percaya ape yg bapak setan najib cakap. Selalu org ckp bodoh mcam lembu. sekrg dah tukar. Bodoh macam org umno.Meh kita mainkan video sek Najib diPD dgn ***** ****. Kadi yg menangkap kena tukar. Si pelaku terus dpt jd PM. Minta Rosmah sahkan.

bro tanpa nama 1.34
i like good fact

1.40:adakah empunya nm suke dipanggil begitu?adakah Tuan Guru Nik Aziz suke dipanggil begitu?

1.41:biarkan sahaja..Allah lebih maha mengetahui..kite xde hak nak memaki die..Akhirat nnt xkan terlepas

1.34,

Kan betul kurang membaca.Bekas mufti perlis saja ada suruh anwar bersumpah sebanyak 3 kali,bukan sekali aje dia cakap.Baru2 ni atas kes video ni pun dia ada suruh.Nik ajis mula2 dulu memang dia ada cakap sampai dr maza pelawa nik ajis sendiri jadi orang perantara acara bersumpah.Yg paling baru jamil khir.

kalau gitu ko cakap ulama2 yg 3 orang ni tak faham Islamlah ye?Kira ko lagi tererlah?

bro 1.41
biar la dia nak panjil tgna, nik ajis, x luak apa pn tgna, kalu dilayan makin merapu nnti

1.44:persoalan sekarang,kenapa kisah sgt pasal isu ni?kalo anda cakap sbb xnak PM perangai mcm anwar,PM sekarang ni baik ke?mcm sy cakap,adelah baik jd pihak berlepas..anda cume menambah dosa dgn membincagkan isu yg tiada kepastian ni..

1.45:saje je nak kasi die panas..haha

Mana boleh main berlepas2 pulak.Tuhan pun suruh siasat kalau ada tuduhan begitu,ko pulak nak suruh berlepas.

Macamana pulak ko tahu najib tak baik?Boleh pulak tuduh2 takde bukti lak tu.

1.44 perhatikn betul2 apa yg diorg kata, dengar dgn hati yg lapang, bukan wat andaian

1.52:rasanya xperlu nak panjangkan bnd ni..ternyata anda penyokong politik yg fanatik..Allah lebih mengetahui..kite insan lemah..xlayak menilai baik buruk insan lain..

tgk ka time tu..siap ada frame...biasa video yang ada timing ni ada frame tak

Ini bukan andaianlah dey.Pergi ceklah mana2 berita,baca,tak pun cari blog dr maza ke,mana2 portal berita ke.Tak kenalah jawapan ko.Ini kan fakta,mana ada andaian2 pulak

1.52 faham kan maksud berlepas... yg bro 1.48 tu kata, tu la org suruh belajar main2

1.57:berita tu sahih ke?surat khabar sahih ke?inikan pula blog..zaman sekarang ni, ssh nak dapatkan berita yg sahih..

1:54,takde hal kalau taknak panjang2kan,tapi nak kata aku penyokong politik fanatik tu satu andaian tak tepat yg terkena balik muka sendiri.Kalau tak,takkan taip nik ajis pun boleh angin.

FYI dulu aku pun undi pas ;)

2.01..rasanya dari td cume anda sorg je yg melenting..kami tenang je..xde pon marah2..

2.01 teruskn undi anda tahniah

1:58,ke ko yg tak faham isu?Isunya kes ni kena siasat dulu bukan suka2 tuduh pelapor(eskay) buat fitnah.Bayangkan orang laporkan jenayah ko tak siasat dah tuduh pelapor buat fitnah.Itu baru zalim namanya.Ada faham

aku xsokong mana2... Allah saja maha mngetahui..
kalo dua2 pemimpin Rosak, tolak jer dua2.. cari pemimpin yg baik, adil, amanah, baik dlm segala hal...

2.06:kenape kisah sgt pasal isu ni?anda ade terlibat ke secara tidak lnsg?

2:00,baca blog dr maza dan portal beritala dey,bukan blog2 politik macam milo suam ni aje dey

2.08:anda tamil ke?

2:08,sebab aku warga yg prihatin dan bertanggungjawab dalam memilih pemimpin.Adake bila ada pemimpin yg diragui moralnya boleh buat tak kisah,buat tak tahu?

Tak kisah konon tapi bersengkang mata diblog politik mempertahankan idola P

2.10,rasisnya passian ni

2.12:ooo...prihatin..amal ibadat cukup x?

2:08,oh ya tambah sikit,semua orang terlibat secara tak langsung dalam isu ini sebab isu anwar melibat kepentingan umum.Lainlah kalau bukan rakyat Malaysia kan

2.14:tny pon rasis ke?

2.08 bab ni aku sokong cuma isuny td pasal sumpah kn,jelas ramai ulama katakn x yah sumpah nape nak kita bahaskn lagi, kalu x setuju juga, kita rujuk pada alquran n sunnah

2.16:xsetuju..xsemua minat isu politik ni..kami ade bnyk keje lain..

2:16,yelah,bukanke passian pantang sebut bangsa2 ni

2.12 setakat ni kenapa nak ragui moral pemimpin yg ko maksudkan (dsai) belum terbukti pun dia rendah moralny kn tu cuma andaian anda je yg dia x bermoral

2:17,maknanya ada 2 pendapat ulama.Satu kata tak perlu satu lagi kata perlu untuk mengelakkan pertelingkahan masyarakat.

Jadi kenapa tak mau ikut yg mudah?Bukankah satu perkara yg common sense bila kita tak bersalah dan dicabar bersumpah,kita akan sahut cabaran bersumpah untuk mengelakkan fitnah?Pernah dengar berani kerana benar takut kerana salah?

2:22,memanglah diragui.Jadi dengan segala laporan polis dan bukti DNA juga bukti rakaman video ko kata tak perlu ragui?Bukti2 ni semua ko panggil andaian?Biar betul bai

2.24 tu masalahny bila kita ikut common sense bermakna kita ikut hukum akal, bila akal yg kita guna tnpa bersandarkn dalil alquran ni la jadiny, ambil cth poco2 pn x jelas fatwany, merokok pn sama, akhir zaman ni kalu kita x berhati2 dlm membuat pertimbangan akan akan berlaku perkara yg lain, fitnah da terlalu biasa, ini la bahana gunakn common sense

Sebab tu kita perlu siasatan,bukan kita siang2 kata fitnah jahat semata2 sebab orang tu geng kita.Kalau macam ni lah caranya,kita dah berlaku zalim.Apa hukum orang yg zalim?

2:31,common sense bukan ikut hukum akal bai,common sense ikut pertimbangan manusia biasa kalau menghadapi kes yg sama.Aku nak tanya ko,kalau ko yg dituduh meliwat orang atau berzina,kemudian 'pemfitnah' ko cabar ko untuk bersumpah sambil dia sendiri bersumpah,apa tindakan ko?Cuba jawab dengan jujur bukan ikut sentimen.

Lagipun kalau bersumpah pun masih dalam pendapat ulama lagi dan tak menyalahi hukum.Jadi apa masalahnya,sedangkan tuntutan rakyat awam mahukan kepastian

2.28 kn ko pn da setuju diragui, kalu la laporan polis tu palsu, dna lak saja diletakkn, video tu lak yang bawa tunjuk kn ke org ramai dibawa oleh org fasik (ni diakui oleh eskay sendiri yg dia org ketiga dlm video tu bermakna dia bersubahat buat maksiat dlm lain perkataan fasik)
mcm mane kita blh percaya bai

Ke kanan ke kiri ke depan dan ke belakang pun tak bleh. Sah mmg dia tiada kompromi. Dah kena checkmate.

dari air muka dan kerut wajah pelakon tu pun jelas hanya mirip anuar..nmpak stress aje muka dia..naluri aku dari dulu lg tgk pakcik ni mcm rupa orang siam ..lg satu hal..dlm sibuk2 dlm kes liwat esok naik court plk..sempat lg anuar gi konkek..adeiii..

2.37 aku x akan bersumpah, common sense dlm bahasa melayu tu ape ye, gerak hati kn, sape yg gerak akal kn maknanyn hukum akal la bai. kalau rakyat mahu kepastian tunggu sbb yg benar pasti akn mengatasi yg batil, sabar mungkin ari ni kita x blh dpt jwpn mungkin esok ke, setahun lagi ke, yg pasti janji Allah tu benar

Para pemimpim PAS akan tergaman tak belh berkata2 apa2 pun. Dlm benak hati "I really do not believe it is him" impossible but it is true that
it is really him.

islam melayu, sesuai dgan nama n komen anda.

2:39,ko jangan konar bai.Aku cakap yg diragui tu anwar ibrahim sebab dia banyak kes.Ko pulak cakap semua orang yg terlibat diragui termasuklah mangsa,pelapor,polis,pakar dna etc kecuali anwar ibrahim.

Siapa suruh percaya orang fasik bai?Tuhan pun cakap dalam quran suruh siasat kalau orang fasik bawa berita.So,kenapa tak mau siasat?Kenapa terus tuduh pembawa berita sebagai pembawa fitnah jahat tanpa siasat,tanpa usul periksa?Ikut quran ke macam ni?

Kalau tuduh orang yg belum tentu buat fitnah sebagai pemfitnah tak berdosa ke bai?Tak nama fitnah jugak ke?Tuduh orang fasik lagi,tak apa ke bai?mana tau dia fasik tak fasik?

2.47 kami x tergamam pn, kami tergamam sbb tgk anda blh percaya

2;43.. itu yg teman musykil.. even teman xpuja DSAI... sok naik court, mlm smlm bleh kongkek... aku jz pkai logic akal.. kalo aku nak amik exam sok,mlm ni aku study.. kalo aku nk g interview sok, mlm ni aku stdy skit, tdo awal.. kalo mlm sok aku nak g racing, mlm ni aku kena runing keta track aku dulu.. musykil2... tahla... aku xtahu mana satu yg btol.... BIK MAMA pasti betol.. hehhe..

Salam,

Pasal politik,kite sesame Melayu brgaduh..Kalaulh tmpat Anwar tu digntikn dgn Najib,psti prkare yg same akn brlaku,saling salahkn antare stu same lain..aku jamin 100%..

Yg aku sedihkan,ble brgaduh psl politik je,msti melibatkn soal agame yg melampau..sdangkn kite tahu,yg kite xlayak nk mnjatuhkn hukum pade seseorng,hnye tuhn je yg maha mngetahui..

Ingatlh wahai saudare2 sesame islam..tuhan dh tetapkan hukumn pade pemimpin yg tdak adil..itu semua mmg dh trtulis didalm Al-Quran,buat ape nk risau,buat tmbah dose je..Tugas kite,hnyelah brserah pade tuhan,iaitu brdoa supaye mereke diberi ptunjuk jalan yg bnar..Barulah negare aman damai,kerane kite mndoakn kebaikn sesame kite...

wasalam

2:44,yelah tu,tak bersumpah,biar ajelah orang aibkan ko dgn keluarga ko berkali2,gitu?Kalau aku,aku bersumpah aje,bukan salah pun.Aku cuma nak tunjukkan aku di pihak yg benar,tak takut dilaknat sebab aku yakin aku tak bersalah.

Kalau dah dua2 bersumpah laknat,ko tunggu ajelah datang hukum tuhan pada pihak yg berdusta.

Lepas drp tu barulah semua orang kena bersabar(bukan sebelum drp tu) dan yakin akan kuasa Allah yg maha adil.Tapi kenapa taknak buat?

sebelum aku kena panggil, Pemimpin negara aku kena panggil dulu nnt..
baik aku siap sdia... bila2 bleh pegi..

2.49 kalu tu la pegangan ko tahniah la, aku da terangkan td kenapa aku ckp dia fasik,kalu ko x nak faham atau wat2 x faham itu hak ko, bila ko buat tuduhan tanpa saksi tu fitnah bai, cuba ko kaji maksud fitnah, maksud fasik, bagus kalu polis nak siasat aku setuju benar, tp kita yg jauh dari apa yg sebenarny berlaku xkn dgn mudah wat keputusan menyiakan semua cerita kalu benar x pe tp kalu salah kan x pasal2 kita jd pendokong fitnah

This comment has been removed by the author.

2.57 ko tanya aku jwb, tp lps tu ko pelekehkan, ko berharap aku akn ikut kata ko,ko nak menang kn amik tropi kemenangan ko bravo2222

Kalau Video ni pelakonnye mirip Najib,msti crite same gak yg brlaku..hmmm..sling tuduh menuduh..
mana tau,ade musuh dalm slimut yg nk melage-lagekn BN ngan PAKATAN..
Tapi klu nk komen psl video kat atas tu..wallahuallm..tuhn je yg tau..

3:03,aku tak beranilah tuduh eskay fasik,lagipun dia kata dia dah pergi haji tahun lepas.Jadi aku bersangka baik dia dah tak mahu buat kerja2 supply pompuan untuk nuar.Itu dia yg cakap.

Aku rasa aku dah jawab banyak kali dah,kenapa ko ulang2 point yg sama.Keyword dia SIASAT.Lagi2 ko kata buat tuduhan tanpa saksi tanpa bukti.Rakaman video tu bukan saksi?DNA sepadan tu bukan bukti?Bukti macamana ko nak lagi?

Memang kita tak boleh menghukum,sebab tu aku cuma cakap anwar ni sangat diragui atas bukti2 yg aku dah sebut td.

Bukan cari menanglah.Aku anggap satu perbincangan yg sihat aje tanpa maki hamun dan kata2 kesat.

Kalau takde apa2 aku nak chow dulu.Good night everybody.Sebarang terkasar bahasa minta ampun,minta maaf.

org umno ni gila sumpah ker... syok sngt ker...ikut perangai badwi...sikit2 sumpah...sikit2 sumpah...

eskay fasik?...sebelum pi haji, aku ada sumber yg sngt hampir dgn eskay bgtau org tua tu kaki minum , clubbing(kat siamla slalunya) n makan babi, kebiasaan sebelum masuk Islam yg xdapat ditinggalkan..harap2nya lepas pi haji tahun lepas berubah...kALAU TNYA AKU, ,aku tak terima persaksian eskay ni, tambhy ntahla..x penah dengar cerita...

PAPA NURUL IZZAH HEBAT : GERAK PERLAHAN DARI 00:39 HINGGA 00:40 ANDA AKAN NAMPAK BELALAI HARAM JADAH AL JUBURI BESAR DAN PANJANG BETOI///////

~SURYA~

nampak nya kite kena belajar dengan Indonesia macam mane diorang boleh confirmkan pelakon seks mcm dalam kes Peter Porn kot :P

kejap je kes dah settle.

WAHAI ORANG2 PAS, AMBIL LA IKHTIBAR DARI CERITA DALAM AL QURAN ANTARA KISAH NABI YUSOFF DAN ZHULAIKA, DNA PADA ZAMAN TU IALAH BUKTI BAJU NABI YUSOFF TERKOYAK DI BAHAGIAN BELAKANG, ITULAH YANG MENJADIKAN SAKSI PADA NABI YUSOFF DAN PEMBESAR PADA ZAMAN TU MENOLAK PERTUDUHAN NABI YUSOFF INGIN MELAKUKAN ZINA DENGAN ZHULAIKA SEDANGKAN ZHULAIKA YANG INGIN MELAKUKAN ASMARA NGAN NABI YUSOFF DAN NABI YUSOFF DIBEBASKAN DARI PENJARA.

dulu TV3 suku, sekarang TV3 lucah. next PRU, no more barisan!!!!!

pengundi atas pagar delete 28 April 2011 at 08:52

tanpa nama 28 April 2011 4:58 AM
.....abu jahal tahu kebenaran agama islam yang dibawa oleh nabi muhammad as. tetapi kerana kuasa dia tetap berdegil. semoga kita mendapat pengampunan darinya. melainkan kita ingin terus memilih ke neraka jahanam, silalah.

---------pengundi atas pagar----------
dah mula membenci UMNO..selamat tinggal.

allah maha mengetahui atas segalanya,dalam kes ni pehak polis pun tahu siapa org tua tu.kerana polis sebelum ni tlh pernah ukur kote anuar ,masaalahnya kenapa polis sengaja membiarkan kes ini berlarutan sengaja memperbodohkn diri. MASAALAHNYA BUKAN KEPADA ANUAR,TETAPI KPD JENERASI MUDA-MUDI KITA YG TNGAH NAIK YG BAKAL PEWARIS NEGARA DI MASA HADAPAN.APAKH VERSI INI YG KEMENTERIAN PELAJARAN AKAN WARISKN KPD WARIS KITA. SAYA MEMOHON KEPADA POLIS ,DEMI ALLAH KAMU BERKATA BENARLH DN HENTI KN CERITA YG TERLALU BURUK AKIBAT NYA KEPADA NEGARA KITA INI. HADI

kah kah kah...bodoh la pencacai PKR nak jugak spin, nampak jelas la beb tu Anwar Al-Jub, ko nak compare rambut agak2 la, memang la nampk sikit beza psl rakaman infra red, cahaya dia lain ckit, cuba kalo rakaman tu berwarna confirm la sama, buduhhhhh!!!!, anu panjang betul ye papa jahat tu....

KALAU IA PUN NAK PANGIL RAKYAT MALAYSIA NI MASUK UMNO JANGANLH BENDA2 YG JIJIK NI DIJADIKN UMPAN. AKIBATNYA 10-20TH AKAN DATANG APA BILA ANAK2 KITA MULA BERPOLITIK.MAHU KAH KITA MASA TU POLITIK LUCAH DIAMALKAN. KAU BAYANGKANLAH DG MATA HATI.JANGAN IKUT PERASAAN DEMI UTK MEMERENTAH.

pengundi atas pagar delete 28 April 2011 at 09:53

ye lah..yg bodoh kami semua..tak tahu beza kulit kepala atau rambut...alhamdullilah sbb kata kami bodoh...amin..

thehhee memacam hall daripada infrared sampai widelens..jika menggunakan wide angle lens mesti ada melibatkan distortion..dan kalau cerita pasal distortion ia melibatkan dua jenis distortion barrel distortion and pincusion distortion...nak tau buleh baca nie..http://www.dxo.com/us/photo/dxo_optics_pro/optics_geometry_corrections/distortion hehehhe effect apa yang hanya buleh perut aja distort tetapi muka dan kaki dan tangan tidak distort thehehhehehe :P

Kepada penyokong tegar UMporNO/BN. Sudah sedia maklum bahawa blog ini kepunyaan penyokong PR. Jika anda akan sakit hati atau bakal sakit hati bila membaca di blog ini, sila jangan singgah lagi membaca di blog ini. Sila neutralkan diri juga fikiran anda sebelum anda membaca blog-blog pro politik.

Janganlah anda meroyan di blog yang anda tidak suka, sila beransur. Tidak bagus kita bergaduh sesama sendiri. Blog pro kerajaan UMporNO/BN juga banyak untuk dibaca.

"Panjangnya komen, banyaknya maki hamun. Sopan santun budaya kita, amalkannya"

-Dr. LatiF-

sedih video seks tunjuk kt srt kabar... bdak2 skolah rndh nengok...esok2 die pon nk tru mcm dlm video tu. pastu blmbak2 la ank xde bpk kt m'sia... bodoh ke bngang org yg tyg mende ni???

tmpa nma 9.17am bodoh betul la kau ni.cuba kau tngok rambut tu kan beza .itu aja yg kita nampak. kang nk ckap tentang kote kang ,aku tak tengok kote anua hanya kau aja yg dh tengok.bodoh.

cuba tengok style rambut..ape kejadah dalam masa 1 hari leh lebat?.........bodoh punya datuk Tenok..

simple je..fasik la, ape la..menuduh org fasik..menuduh main jubur..tuhan tu maha kaya..mgkn satu hari keluarga die kene tuduh mcmtu..br die tau..yg paling mengjijikkan adalah ummi hafilda..xtau la nak jd ape dunia sekarang..dlm bnyk2 berita pasal org kebuluran,berita seks jadi tajuk utama..

politik ni suatu perkara ygsgt jijik..saya risau..disatu masa,tuhan akan turunkan laknat kat malaysia ni sbb pertelingkahan pemimpin2 ni..xnak ambik iktibar dari jepun,acheh,us ke saudara2 semua??

tpa nma 10.26am. sekarang kerajaan malaysia tlh bersedia dengan rumah anak2 mengandung nya,.tp aku pun tk sabar tungu PRU13 ni.bagi tutup ini cerita ,klau tidak sampai kita akan tengok anak2 kita esok mengamal kan politik lucah ni.pembelajaran sebagini lebih teruk akibatnya kpda anak2 sekolah kita.jadi apa2 kerajaan dan kementerian pelajaran mesti bertangung jawab dalam soal ni.

AKU DLM PRU13 NANTI TK AKAN PANGKAH BN BIAR AKU PANGKAH DAP .AKU IBARAT KAN UMNO/BN NI MACAM TAIK KERING.DAHLH NAJIS HAPEK SATU KAMPUNG PULAK TU. PUHHHHHHHHHHHHHHHHH

moga2 cepat la Imam Mahadi turun memimpin kita..

aku tak kisah lelaki tu anwar atau bukan. yg penting bn/umno bungkus pru13 demi masa depan anak-anak aku.

11.34:aku setuju..aku da xsanggup da BN ni main ikut sedap naikkan harga barang,minyak,tax,sume bende,tp diorg dok abihkan duit rakyat masuk poket..kite cuba pimimpin baru plak..nnt kalo diorg xok,br undi lain..sbb tu 5tahun je tempoh memerintah

aku pon SANGAT BENCI kat UMNO N BN!!!!..SANGAT2 BENCI DGN PEMERINTAHAN YG XTELUS N BERAT SEBELAH..

jauh beza pelakun tu dgn anwar.

anwar jauh lebih hensem dan segak.

lelaki tu kecut tua selekehdan lemah syahwat tu.

rambut dh gugur

kepala lonjong ke atas sebab kuat main pelacur.


HANYA ORG GILA SAJA YG PERCAYA PELAKUN TU ANWAR.

HANYA SYAITAN SAJA YG BERSUSAH PAYAH NAK TUDUH PELAKUN TU ANWAR.

kedua2 kategori di atas berada dalam umporno

daripada pengamatan aku terhadap dua gmbar dsai dlm video dan d makhamah terdapat dua perbezaan ketara iaitu potongn rambut dan bahagian muka....pipi pelakon porno tu mcm berisi sikit....rambut plakon porno tu pun agak pndek...tulang rahang dsai npk ketara mnakla tidak terliht dgn ketara tulg rhang bg plakon porno tersebut....mka dsai agak runcing yang mnarik shgga kenampakan sedikit shape yg tajam d bahagian dagu jika dilihat dari sisi tpi sebegini.....mka plakon porno tu shape mcm tin coke or aku gelar sebagai straight shape/lonjong/pnjg..
ni seba sdikit pndapt aku..

Kepada najib n crew..anda boleh berambus dr putrajaya..mana yg kaki rasuah..kaki songlap duit rakyat tp xkantoi sblm pru 13.. siap la korg..bye umno..bye bn..pegi mampos..

Pemuda umno batu pahat dh benci umno! Politik taik..otak sempit

Semoga Kebenaran itu Menang dan kebatilan itu hangus terbakar!
Amiin Ya Robb Al-alaAmiin..

Milo, mintak tolong siasat tahun bila Siam eskay ni masuk islam..yang Aku tau malaun ni dulu masa mudanya bkn islam... Suka2 jer dia nak bersumpah mcm raja sesumpah ezam..siap ajak ramai2 dtg masjid tu..., badigol pinya Siam....,

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 221   Newer›   Newest»


EmoticonEmoticon