Walau tak dapat bantu kempen Anwar di PD, saya akan terus sokong beliau — Nazri Aziz

AHLI Parlimen Padang Rengas, Datuk Seri Mohamed Nazri Aziz dilapor meluahkan kepada calon Pakatan Harapan (PH), Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam pilihan raya kecil Port Dickson.

Meskipun tidak dapat membantu Presiden Parti Keadilan Rakyat itu dalam kempennya, Nazri dilaporkan sebagai berkata pengundi-pengundi Port Dickson patut memilih Anwar sebagai ahli parlimen mereka, di dalam usaha beliau untuk menjadi Perdana Menteri kelapan.

"Saya tak dapat bantu Anwar dalam kempen beliau kerana perlu hadir persidangan di Geneva dari 12 Oktober hingga 15 Oktober.

"Namun saya akan terus menyokong beliau dan Insya-Allah,  Port Dickson akan dapat seorang calon Perdana Menteri," katanya seperti dipetik oleh NSTP.


Nazri sebelum ini bukan sahaja mengumumkan sokongannya terhadap Anwar, malah memberitahu beliau akan membantu kempen Anwar dalam Pilihan Raya Kecil Port Dickson yang disifatkan oleh Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi, Presiden Umno sebagai "meraikan perbezaan pendapat,"

Post a Comment

4 Comments


 1. شركة تنظيف منازل بالدمام
  شركة تنظيف شقق بالدمام شركة تنظيف شقق بالدمام
  شركة مكافحة حشرات بالخبر شركة مكافحة حشرات بالخبر
  شركة رش مبيدات بالدمام شركة رش مبيدات بالدمام
  شركة تنظيف بالخبر شركة تنظيف بالخبر
  افضل شركة نقل عفش بالاحساء افضل شركة نقل عفش بالاحساء
  شركة كشف تسربات المياه بالاحساء شركة كشف تسربات المياه بالحساء

  ReplyDelete
 2. Desperado mencari talian hayat detected!!

  ReplyDelete
 3. Background Removal Services (BRS) is one of the best Clipping path service provider around the world. We offer our global customers: Raster to Vector Services, Photo Restoration Services Prices, Photo Neck Joint Service, Exposure Color Correction Service, Jewelry Photo, Retouching Services, Photo Color Correction Service, Image Mirror Effect Service, Cheap Retouching Services, Deep Etching Service,

  ReplyDelete

Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda